Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

powody zwolnienia Kendricka, Angle - tancerz, ratingi, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:Matt Hardy jest jak na razie na „urlopie” ze względu na zerwanie mięśnia brzusznego i operację, którą przeszedł z tego powodu. Matt wstawił zdjęcie na swoim koncie na Twitter, na którym stoi wraz z nowym World Heavyweight Championem, a zarazem swoim bratem – Jeff’em Hardy’m. Zdjęcie można obejrzeć pod tym linkiem:

:arrow:Shark Boy jest zabukowany na tapingi TNA iMPACT! zaraz po TNA PPV Hard Justice 2009. Będą to pierwsze występy tego zawodnika od dawien dawna.

:arrow:John Cena i jego brat – sierżant Dan Cena, zamierzają zorganizować Muscle Car event (tutaj dowiecie się co to jest Muscle Car http://pl.wikipedia.org/wiki/Muscle_car ), aby wesprzeć rodzinę zmarłego bohatera. Strażak Kenny Fowler zmarł w grudniu 2007 roku. Dan Cena powiedział w wywiadzie dla Newbury Port News: „Kenny był moim przyjacielem, z którym dorastałem. Każdy, kto zaczynał się interesować Muscle Cars w West Newbury robił to dzięki Kenny’emu”. Gdy John Cena usłyszał o tym evencie, zakupił 2010 Chevy Camaro, aby wystawić go na licytację. Event będzie miał miejsce 15 sierpnia.

:arrow:Przewiduje się, że przerwa od występów Maryse będzie trwała co najmniej 3 miesiące, ze względu na operację kolana, przeprowadzoną we wtorek.

:arrow:Ratingi:

TNA iMPACT! z 23go lipca –-> 1.3, a zatem lepiej o 0.1 w stosunku do poprzedniego tygodnia

WWE Superstars z 23go lipca -–> 0.9

ECW on SyFy z 21go lipca –-> 1.2, a zatem spadek o 0.1 w stosunku do poprzedniego tygodnia

WWE Monday Night RAW z 20go lipca –-> 3.53, spadek o 0.07 w stosunku do poprzedniego tygodnia.

:arrow:Jak odnotowano wcześniej, Elijah Burke podpisał kontrakt z TNA i zadebiutuje on pod zupełnie nowym pseudonimem. Wcześniej szlifował swoje umiejętności w Ohio Valley Wrestling przez kilka ostatnich miesięcy. W odpowiedzi, na doniesienia w Internecie o jego układzie z TNA, Burke napisał notkę na swoim koncie Twitter, o następującej treści: „Chwileczkę… A więc podpisałem kontrakt z TNA?! Chyba czuję się zakłopotany…”

kurt3g.jpg

:arrow:Agent Kurta Angle’a, Dave Hawk opowiadał w wywiadzie dla The Sun o fakcie, że Kurt Angle jest na liście uczestników nowej serii show „Tańca z Gwiazdami”.

“To proste – Kurt lubi tańczyć i wierzcie w to lub nie – ma do tego talent. Ten facet nie tylko ma niesamowitą szybkość, płynność i kontrolę ruchów w pro-wrestlingu, on potrafi również tańczyć. Pierwszy raz odnotowałem jego taneczny talent na weselu mojego syna, które odbyło się niemalże rok temu. Byłem miło zaskoczony, że Kurt potrafi się tak ruszać. (…) Wierzę, że ze swoimi zdolnościami i charyzmą, będzie bardzo groźnym zawodnikiem w tym programie.”

thebriankendrick.jpg

:arrow:Znane są już potencjalne powody zwolnienia gwiazdy WWE – Brian’a Kendrick’a. Głównym powodem zwolnienia tego zawodnika miało być jego podejście do pracy i brak motywacji. Odnosiło się wrażenie, że gdy Kendrickowi zostało wydane polecenie, to miał on negatywne podejście do wszystkiego i wszystkich dookoła i właściwie nie zależało mu, żeby tam być. WWE mimo wszystko widziało potencjał w Kendrick’u.

Mimo wszystko wydaje się, że powodem zwolnienia było jego zachowanie.

Inne źródła donoszą również, że Kendrick był jedną z osób, u których odnotowywano najczęstsze używanie marihuany, lecz wciąż nie jest jasne, czy ten fakt miał wpływ na decyzję zarządu.

sheikabdulbashir.jpg

:arrow:Shawn Daivari (tj. Sheikh Abdul Bashir) zamieścił notkę na swojej oficjalnej stronie, odnoszącą się do jego aktualnego statusu w TNA. Źródła donosiły, że podpisał on trzyletni kontrakt z federacją, lecz biorąc pod uwagę jego wypowiedź, wiadomości te są nieprawdziwe. „Jeśli chodzi o biznes, to informacje zamieszczone w sieci o moim kontrakcie były nieścisłe. Byłem w trakcie negocjacji w zarządem, gdy te informacje się pojawiły. Na tę chwilę mogę wam powiedzieć, że nowy kontrakt został podpisany. Będę częścią TNA przez co najmniej rok, a może i dłużej”

:arrow:Członek Main Event Mafii – “Big Poppa Pump” Scott Steiner skończył w środę 47 lat. Wszystkiego najlepszego!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...