Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BREAKING NEWS - Brian Kendrick zwolniony!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

the-brian-kendrick.jpg?w=296&h=184

World Wrestling Entertainment has come to terms on the release of Raw Superstar Brian Kendrick as of today, July 30, 2009. WWE wishes Brian the best in all future endeavors.

Zadnych informacji dlaczego WWE zwolnilo tego zawodnika obecnie nie ma. Ferderacja zyczy zawodnikowi wszystkiego najlepszego w przyszlosci.

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

1

• IOOT_DZIKO

1

• DaveKRK

1

• Midey

1

Top użytkownicy w tym temacie

Specjalnie nie jestem rozczarowany ani zdziwiony, nie straciliśmy nic wielkiego. Pomimo dość dobrych umiejętności w ringu miał żałosny gimmick, ciekawi mnie dlaczego został zwolniony ? ale odpowiedzi pewnie nie uzyskamy :waving:

WWE ma ostatnio jakąś dziwną politykę. O ile odejście Kendrick'a jeszcze kilka tygodni temu nie byłoby dla mnie specjalnym zaskoczeniem, o tyle w momencie gdy zaczął się regularnie pokazywać i walczyć nagle zostaje ot tak zwolniony. Stracił dużo w moich oczach bo rozpadzie teamu z Londonem i zmianie gimmicku, mimo, że początkowo zbierał całkiem przyzwoity push (walka o WWE title na Unforgvien!) Teraz pewnie zacznie się pojawiać w federacjach niezależnych, idąc w ślady Londona, bo walczyć koleś potrafi. Eh...a mógłby zrobić naprawdę fajny feud z takim Chavo, których walka mogłaby być świetna, to nie - jeden zwolniony, a drugi dostaje baty od karzełka i tylko patrzeć jak podzieli los Brian'a i reszty...

Jak dla mnie żadna strata, pożal się boże postać z żałosnym gimmickiem. Do tego stopnia nie mieli na niego pomysłu, że musiał walczyć z Lawlerem - żal dupę ściska.

Niemniej życzymy mu wszystkiego najlepszego! :lol

Zawsze go lubiłem i tak pozostanie. Może chodź WWE poda powód zwolnienia ? Tak czy inaczej może w TNA bardziej go docenią.

Dodano:

Zawsze go lubiłem i tak pozostanie. Może chodź WWE poda powód zwolnienia ? Tak czy inaczej może w TNA bardziej go docenią.

Żadna strata,żałosny gimnick i ostatnio przystawianie się do Lawlera.Najlepszego Kendrick :lol

może w TNA bardziej go docenią.

Teraz wszyscy zwolnieni do TNA będą lecieć =))

Żegnamy Briana Kendricka, witamy Spanky'ego! Teraz pewnie będzie się kręcił w fedkach niezależnych, ale czy pójdzie do TNA? Może, ale przekonamy się w przeciągu najbliższych miesięcy. A teraz pewnie reaktywacja tagu, albo feud z Londonem.

Chociaż Kendrick może nie odgrywał znaczącej roli w planach WWE,to jednak pojawiał się bardzo często na RAW i nikt chyba nie podejrzewał,że zostanie zwolniony.Cóż ostatnio przyszła moda na zwolnienia w WWE,Umaga,Kennedy czy teraz Kendrick to wrestlerzy którzy potrafią walczyć,a jednak Vincowi to nie wystarcza.Jeśli poznamy kulisy tego zwolnienia,wtedy będziemy mogli powiedzieć coś więcej na temat tej sprawy.Na razie wiemy tylko,że federacja straciła wiele pod względem umiejętności ringowych Kendricka,a mało pod względem marketingowym.Tak to już niestety jest w WWE,że Jaśki czy inne Batisty są uwielbiani,a wrestlerzy typu Chavo czy nawet Kendrick będą jobbować choćby takim Hornswogglom. :t_down:

Mimo wszystko profil The Brian'a Kendrick'a znajduje się na oficjalnej stronie WWE. Ciekawe dlaczego. Mimo wszystko nie żałuję jego odejścia. Jego feud z Jerry'm Lawler'em byłby jednym wielkim niewypałem.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Mnie Briana szkoda. Po jego przejściu na SmackDown w 2008 roku mogłoby się wydawać, iż federacja wiąże z nim większe plany. Miał on na rozkładzie m.in. Jeffa Hardy'ego i przede wszystkim, udział w walce o WWE Title w której był nawet przez moment tymczasowym mistrzem. Niestety, Kendrick nie był zbyt popularny na backstage i tylko kwestią czasu było to, aż stoczy się on do jobberlandii. Zamiłowanie do pewnych roślin także w zdobyciu popularności u oficjeli pewnie mu nie pomogło .. 8)

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

No i wypaplałem.

A jeszcze jakiś czas temu napisałem gdzieś - że póki co Brain pobuja się w kurteczce aka Freddy mercury ze swoim 500-kilowym czarnym kolegą...a kiedy tylko Ezekiel się troche obrobi , WWE podziękuje Kendrickowi i papa. Jak widać nie wiele się pomyliłem. Vinnce szaleje z rosterami - zmieniając lekko klasyka ;)

915802072594e34bce782c.jpg

Mam mieszane uczucia co do Kendricka.. z jednej strony niezwykle utalentowany zawodnik, ale zmarnowany talent przy tym.

Teraz nie żałuję, że go zwolnili, bo był zapychadłem. WWE nie umiało wykorzystać jego potencjału.

Ale jak pomyślę jaki świetny tag team tworzył z Paulem Londonem :thinking: Wkrótce zapewne znów ich zobaczymy..

Powodzenia Brian!

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...