Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Tag Team Match

Cryme Tyme pokonali The Hart Dynasty

Match 2

Tag Team Match

Melina i Eve pokonały Michelle McCool i Layla'ę

Match 3

Tag Team Match

Rey Mysterio i Finlay pokonali Dolph'a Ziggler'a i Mike'a Knox'a

Match 4

The Great Khali vs. Charlie Haas - No Contest

Match 5

World Heavyweight Championship Match

Jeff Hardy © pokonał John'a Morrison'a
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viper

1

• Anonymus

1

• DaveKRK

1

• Wyro

1

Top użytkownicy w tym temacie

1.Powtórka z rozrywki kilka walk już było nic nowego ;]

2.Divy ssać

3.Ta walka była dość dobra gdyby tak wywalić z niej knoxa i dać kogoś innego to już by było lepiej;p

4.no comment khalas niech se chopuje dalej a kane spierdala rowniez dalej to na pewno beda lubiani

5.mecz ktory uratowal SD

bylo pewne ze hardy wygra ale w pewnym moemencie naprawde uwierzylem ze moze wygrac morrison ;]

polecam chocby aby zobaczyc ostatnia walke

mam nadzieje ze morison wkreci sie w whc bo bylby swietny feud z hardym tylko face vs face hmmm watpiliwe

Moim zdaniem dzisiejszy SmackDown był zajebisty. Poczynając od zwycięstwa Cryme Tyme nad Hart Dynasty i przybycia "mistrzów". Wyzwanie ich od Hana Solo i Czubaki, udawanie głosu tego drugiego - bezcenne :lol

Drugi tag teamowy match też niczego sobie - Ziggler miał tylko jakąś nietęgą minę :P

Z Khalim i Kanem to wydaje mi się, że szykują coś grubszego, bo ten drugi, to co SmackDown wpada i rozwala P.Playboyowi walkę :roll:

Main Event wieczoru dał radę :) dwóch świetnych zawodników, sama walka wyczerpująca, dynamiczna - szkoda, że nie ma takich więcej. No i na sam koniec przybycie Punka - wreszcie zachował się jak jakiś konkretny heel, a nie cipa.

No i co mnie zszokowało - pierwszy raz od zarania dziejów widziałem w WWE krew - na czole Hardy'ego ;)

EDIT: No tak, zapomniałem dodać, że nowy theme "mistrzów" SSIE PO CAŁOŚCI.

Edytowane przez Gość

Ehh --> post powyżej. EDIT : nie chodzi o Daimona :P

Zaczynamy od promo Hardy`ego. Bardzo miło się to oglądało, wróciły wspomnienia z tego, gdy cieszyłem się oglądając SmackDown! z po Armageddonu. Miło Cię widzieć jako mistrza ponownie, Jeff!

Polecam wszystkim oglądnięcie wejścia Cryme Tyme i przybicie sobie piątek z Jeffem :D:D Fajny moment!

Cieszę się ze zdobycia miana #1 Contenderów przez chłopaków z Brooklynu, ale nie sądzę, aby odebrali pasy obecnym mistrzom tag teamów na SS. Btw. nie podoba mi się ich entrance, >C< zrobił fajniejszą wersję themu dla Y2J`a z Edge`em, nie postarali się panowie z WWE..

A co do walki, to bardzo pozytywne zakończenie, niezły ?finisher? JTG, choć kiedyś używał tej akcji jako normalnej.

Walka div o dziwo nie przewinięta, bo ciekawiło mnie to, co skleją kobiety (Melina i Michelle oczywiście!) po świetnej walce na NoC. Było średnio, ale cieszy zwycięstwo face`ów, czy jak to się tam odmienia w stosunku do div :P

Dalej kolejny, trzeci już pojedynek tag teamów, w którym liczyłem na to, że Ziggler poprowadzi zespół do zwycięstwa i pokaże Reyowi, że wynik ich ostatniego starcia to pomyłka.. Walka jednak nawet dobra.

Dalej zapychacz, walka bardzo słaba :t_down: Z głupim zakończeniem i nijakim ciągnięciem feudu olbrzymów..

No i main event, genialny main event, w którym spotkali się dwaj młodzi i niezwykle utalentowani wrestlerzy, high flyerzy, 'fejsi'... Cudo, polecam oglądnięcie tej walki!

No a po walce CM Punk w roli głównej i ukształtowanie tego zawodnika jako heela. W pewnym momencie spodziewałem się przyjścia Matta Hardy`ego, ale feud między braćmi będzie chyba wyciszany, aby znów zrobić z nich kochających się braci.. To chyba tyle..

SmackDown! oceniłbym na taką solidną 4-kę :t_up:

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

1. Gadka Jeff'a. Szczerze mowiac to nie przysluchiwalem sie szczegolnie temu co mow, ale fajnie ze jest WH Chapmionem i licze ze federacja da mu go trzymac chociaz z 2 mies.

A potem wchodzi Cryme Time i witają sie z Jeffem. Fajny widok :D

2.Cryme Time vs The Hart Dynasty. Po raz kolejny walcza ze soba te dwa Tag Teamy. Ale cieszy zwyciestwo murzynow ( nie zebym byl rasista). Ale i tak nie wygraja pasów Tag Teamowych. Fajna akcja konczaca JTG. Potem sobie troche pogadali z Big Showem i Jericho i na tym sie zkonczylo ale mialem nadzieje ze panowie w garniakach wejda na ring.

3.Divy przewinąłem. Moze i dobrze ze wygraly Melina & Eve.

4.Mysterio & Finlay vs Knox & Ziggler. Dobra walka. Tylko za malo walczyl wg. mnie Mysterio, bo cala walke tlukli Finlay'a. Knox totalnie nie nadaje sie na wrestlera. Ziggler z deka wkurzony przed walka nie tak kozak jak zawsze. Ogolnie spoko widowisko i cieszy zwyciestwo Mysterio i Finlay'a.

5.The Great Khali vs Charli Haas. Khali jest strasznie drętwy. Co on umie ??? Poza tym ta walka byla troche krotka bo szybko wbil Kane. Moim zdaniem na SummerSlam powinni zrobic walke Khali vs Kane na zasadach No DQ Match.

6.Jeff HArdy © vs John Morisson (WHC).No i na koniec Main Event. Szczerze mowiac dawno nie ogladalem takiej walki. Spotkali sie obydwaj wrestlerzy, ktorzy lubia akcje wysokiego ryzyka. Walka trzymała w napięciu do samego konca. W pewnych momentach myslalem ze wygra Morisson i jeszcze jak wyrwal sie po Swanton Bomb. Ale na szczęscie Jeff dal rade i obronil pas. I na koniec wchodzi Punk. Najpierw gratuluje Jeff'owi a potem rozwala mu glowe. I faktycznie na nastepnym SmackDown bedzie walka Jeff vs Punk o WHC ???

Ogolnie SmackDown oceniam tak na 3,5/4. Pzdr