Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka Night Of Champions 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Six-Pack Challenge for the WWE United States Championship

Zdecydowanie najlepsza walka gali. Bardzo dynamiczna, nie wiadomo było do końca kto wygra. Dużo fajnych akcji, trzymała w napięciu :)

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viper

2

• Danielsson56

1

• Łajt

1

• dawidmks

1

Top użytkownicy w tym temacie

Six Pack Challenge. Walka bardzo dynamiczna, trzymająca w napięciu, i brak teoretycznego zwycięzcy przed walką.

92603092449d38425a80b2.jpg

głos na walkę hardiego i punka naprawdę ciągle trzymała w napięciu, dużo finisherów no i jeszcze zwycięstwo jeffa :D

World Heavyweight Championship dużo akcji i finisherów oraz wygrana Jeffa Hardego

Nie wyróżnię się szczególnie. Six pack Challenge. Walka która nie zamulała ani na sekundę, a poszczególni zawodnicy wystąpili bardzo dobrze. Cieszy też zwycięstwo Kofiego Kingstona, dobrego high-flyera...

Hmm... Tutaj wypowiem się bardzo podobnie jak w temacie w dziale Wrestler PPV. Moim zdaniem miano najlepszej walki powinien otrzymać pojedynek o najważniejszy pas federacji. Walka była długa, ciekawa i może była małą powtórką z 24 Wrestlemania'i, głównie za sprawą zwycięstwa i obrony pasa przez Randy'ego Orton'a. Jeśli miałbym wybierać jeszcze drugi pojedynek, to wybrałbym Six Pack Challenge Match. Tak jak Łajt wyżej napisał, walka nie zamulała. :)

A ja dam głosa na walkę o ECW Title. Jakoś najbardziej poruszył mnie ten mecz, był ciekawy, szybkie tempo, zero hedlaków, Christian i Dreamer dali z siebie wszystko, było okej. Zagłosowałbym na 6-Pack Challenge, lecz trochę zawiodła mnie ta walka, spodziewałem się czegoś lepszego, a tu chała jak zawsze.

Mnie najbardziej urzekła Walka o pas WWE.

Ogółem nie było ciekawie ,ale to RKO na Jaśka robi swoje :)

punksig.png
  • 3 tygodnie później...

swój głos oddaję na mecz triple threat o wwe championa wspaniała walka ortona .... chcę aby na ss zawlczył christian i sheamus o pas ecw :D

Jestem Hardcorem :D

345694054ad9d794db030.jpg

W walce przynajmniej cos sie dzialo,

jedyna walka na ktorej nie przysypialem:)

7606230484c6ac01ca2e1b.png

Zdecydowanie najlepsza walka PPV ciągle trzymała w napięciu

Six-Pack Challenge for the WWE United States Championship. Ponieważ walka była tak ciekawa ,że nie zasnełem podczas oglądania live :D

A tak to walka była ciekawa , co chwile myślałem ,że Kofi Kingston straci pas United States :D

sotwsig4.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...