Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka Night Of Champions 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Triple Threat Match for the WWE Championship

Randy Orton © vs. Triple H vs. John Cena

WWE World Heavyweight Championship Match

CM Punk © vs. Jeff Hardy

WWE Unified Tag Team Championships Match

The Big Show i Chris Jericho (c's) vs. Cody Rhodes i Ted DiBiase

Singles Match for the WWE Divas Championship

Maryse © vs. Mickie James

Singles Match for the ECW Championship

Tommy Dreamer © vs. Christian

WWE Intercontinental Championship Match

Rey Mysterio © vs. Dolph Ziggler (w/Maria)

Six-Pack Challenge for the WWE United States Championship

Kofi Kingston © vs. Montel Vontavious Porter vs. The Miz vs. Carlito vs. Jack Swagger vs. The Big Show

Singles Match for the WWE Women's Championship

Michelle McCool © vs. Melina

Ankieta potrwa do następnego PPV WWE!

Swój głos uzasadnij postem!
  • Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viper

2

• Danielsson56

1

• Łajt

1

• dawidmks

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos :arrow: Six-Pack Challenge for the WWE United States Championship

Uzasadnię to tak, że byłem ostro śpiący oglądając PPV z chłopakami na żywo. A ta walka była taka żwawa... :D

Ciągle tylko - Primo win! A nie! Carlito ! A nie! i tak cały czas ;) Ogólnie walka trzymała w napięciu ;)

2nqz7s6.jpg

• Reputacja:   1

Glos poleciał na walke o Womens Tiltle. Dawno nie widziałem tak dobrej walki pań. Mam nadzieje ze feud bedzie kontynuowany, bo te panie naprawde potrafią skleić dobry pojedynek. Reszta ppv mnie nie zachwyciła.

91794957345e1dece60d6b.jpg

Six Pack US.

Exer ciąglę pisał - wygra Primo! Nie! Carlito! Nie! Szwagier! Ta walka powstrzymała go od zbierania pszenicy =))

A jeśli chodzi o moją opinię to trzymała w napięciu, i naprawdę nie było wiadomo, kto wygra.

Mój głos leci na WWE World Heavyweight Championship Match. Dobre wrażenie wywarła na mnie końcówka walki. swantony, uniki i znowu swanton i Gts i znowu swanton bomb :) Czyżby Jeff przedłużył kontrakt? :D

Zdecydowanie Triple Threat Match. Walka była bardzo ciekawa, ogólnie podobała mi się. Tylko szkoda, że końcówka była taka a nie inna, chociaż byłam za Randym. :)

Lepiej byłoby poradzić sobie bez pomocników, ale i tak było najciekawiej. :D

Tylko przy triple threat match'u się łapałem ciągle za głowe, wynik mnie zachwycił, głos na ten mecz, pierwszy w tym roku tych Main Eventerów który naprawdę zrobił wrażenie na mnie...

WHC też było bardzo dobre, emocje w końcówce zajebiste, ale wynik... Myślałem że się rozpłacze. :(

• Styl:  Jasny

Six Pack byla najciekawsza walka na gali. Swietne akcje , ciagle nie wiadomo bylo kto wygra...nawet po Trouble in paradise myslalem ze bedzie near fall. Ogolnie najlepsza walka....tylko zwyciezca nie ten :P

Jak dla mnie najlepszą walką była walka WWE World Heavyweight Championship Match.

Może początek taki niemrawy to końcówka jak najbardziej na plus swantony, twist of faty, gts i w końcu pinfall.

And new World Heavyweight Champion Jeff Hardy.

2iietk3.jpg

11540.jpg

2363.jpg

11048.jpg

Moj glos na WHC. Do konca nie bylo wiadomo kto wygra. 3 Swantony Jeff'a i wyrwanie sie po GTS. Najlepsza walka gali NoC. :)

Niewiedziałem czy oddać głos na Six-Pack Challenge czy na walke o pas WHC....Głos leci na Walke Jeffa i CM Punka najbardziej liczyłem na ten pojedynek i się nie przeliczyłem.Było wystarczająco emocji.W pewnym momęcie już myślałem że Punk obroni tytuł jednak Hardy wyrwał się z pinu po GTS...I końcówka Jeffa nie muszę pisać.Głos na walkę o pas WHC.

Six-Pack Challenge for the WWE United States Championship - czy tylko ja nie widziałem na ekranie Big Show'a?

W sumie dobry pomysł z tą walką - zebrać ludzi, którzy nie zdobyli za wiele i nie mają jeszcze jakiegoś super mniemania o sobie i proszę walka całkiem, całkiem, a jak na realia NoC to zdecydowanie najlepsza - każda inna może jej buty lizać. Ten shit z Punkiem i ćpunem w szczególności.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Jako pierwszy daje głos na walkę o pas IC...

Zastanawiałem się jeszcze nad Six Pack , ale mi walka Dolpha z Ryjem sprawiła większą przyjemność... Warto pochwalić Dolpha :t_up: Świetna walka , jestem pelen podziwu :applause:

Wachałem się pomiedzy dwoma walkami, walką o pas WWE i pojedynkiem o US Championship. Wybrałem tę drugą, z kilku podstawowych przyczyn, jedną z nich jest Primo i Carlito, dzięki nim nie było nudno :)

Six-Pack Challenge for the WWE United States Championship czyli najciekawsza walka tegorocznego Night Of Champions. :thumb: Bardzo dynamiczny i efektowny pojedynek, trzymający w napięciu do samego końca. Szkoda, że pas pozostał w rękach Jamajczyka (a tak naprawdę - Ghańczyka :P)...

PS. Gdyby dodać do tej walki Benjamina i Bourne'a, to wyszedłby świetny skład na Money in the Bank ladder match. ;)

23c2684898.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
    • -Raven-
      Tak jest.
    • VictorV2
      Wyobraźmy sobie sytuację w której musimy robić nic, żeby być chwalonymi za dobry produkt.  I zamiast tego, wysilić się i zrobić wszystko żeby to zjebać. Randy wygrywa EC, atakując znienacka Cody'ego. Idzie na WMke, gdzie pomaga podbudować Drew. W międzyczasie Cody i Jacob kontynuują swój feud. Drew wygrywa z Randy'm, Jacob z Cody'm. Jacob i Drew wracają do swojego programu rozpoczętego X miesięcu temu kiedy Drew kosztował Jacob'a jego match o WWE title, Randy i Cody wracają do sytuacji
    • Kaczy316
      Lecimy z pierwszym SD po Elimination Chamber i ciekawi mnie w co ostatecznie pójdziemy, mamy dzisiaj walkę Drew vs Cody o tytuł Undisputed WWE, chciałbym, żeby Drew to obronił, ale Cody vs Orton jako singlowe starcie o tytuł również mi nie przeszkadza, zobaczmy w co pójdą, tutaj nie ma złej decyzji imo, a przynajmniej jest o nią bardzo ciężko.   Poza standardowo powtórką wydarzeń z sobotniego Elimination Chamber to na ring wychodzi Randy Orton! Chętnie się przekonam co nam powie! Orton
  • Dodaj nową pozycję...