Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler PPV WWE Night Of Champions 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos na Michelle za świetną walkę, obronę pasa i ładną buzię. :P

23c2684898.png

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viper

2

• ecwfanno1

1

• badziewiarz

1

• Exer

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ode mnie głos na Jeffa Hardyego. Enigma wreszcie zdobył pas, który nie został mu odebrany, pokonał Punka, stoczył bardzo ciężką batalię. Niemniej trochę dziwne, że dali mu pas, skoro nie przedłużył jeszcze kontraktu :thinking:

Głos na Christiana. Zdobycie pasa ECW oczywiście i za zachowanie po walce(uściśnięcie dłoni Dreamerowi).

Niemniej trochę dziwne, że dali mu pas, skoro nie przedłużył jeszcze kontraktu

Z tego co wiem to Hardy nie chce przedłużyć kontraktu, więc WWE mogło dać mu pas tak na zachętę pozostania :P

92603092449d38425a80b2.jpg

Ja zagłosowałem na Jeffa Hardy'ego. W sumie niczym się nie wyróżnił żaden z zawodników, więc zagłosowałem na osobę, która dokonała zmiany najważniejszego pasa federacji. Co prawda Hardy nie był w tej walce idealny, lecz słabo też nie wystąpił. Stąd głos na neigo.

Ja po raz kolejny nie zadziwię i napiszę, że zagłosowałem na Randy'ego Orton'a. Wszyscy trzej zawodnicy zrobili dobrą, ponad 20 minutową walkę, z której ze złotem na ramieniu wyszedł nie kto inny jak Randy Orton. Co prawda po raz kolejny pokazało się Legacy, to i tak końcówka walki była niesamowita! RKO na Cena'ie, robiło wrażenie! ;) A co do powyższej wypowiedzi Łajta, to według mnie najważniejszym pasem federacji jest pas WWE. :)

Melina za wspaniałą postawę w walce z Michelle McCool. Oby kiedyś dali tym paniom około 15 minut na rozkręcenie walki, bo to był świetny popis, ale za krótki. Obydwie się postarały, ale panna Perez wypadła lepiej.

Zagłosuję na Dolpha Zigglera. Mimo wszystko widzę w nim przyszłość WWE. Wykonał wiele ciekawych move'ów, prowadził cały czas pojedynek z Reyem, a ten zrobił tylko seks-łan-nejn, splasza i odliczył Zigglera. Widać, że WWE ma co do niego jakieś plany, dali mu managerkę, zobaczymy, jak to się potoczy.

Ja tak samo jak Danielsson uważam ,że Wrestlerem PPV WWE Night Of Champions 2009 został Dolph Ziggler.

Trochę zawiodłem się tym ,że 619 znów górą ale Dolph pokazał dużo ze swojej strony.

Mam nadzieję ,że następną Walke o pas Ziggler wykorzysta.

punksig.png
  • 3 tygodnie później...

Zastanawiałem się nad Jeffem i Kofim ale jadnak swój głos oddaję na J.Hardego

12525138554a8e47cfbb59d.gif

Ja oddałem głos na Jeffa

Jestem Hardcorem :D

345694054ad9d794db030.jpg

Oddałem swój głos na Jeff Hardy. Ponieważ zdobył pas WHC pokonując CM Punk'a. Który miał go po wygranej na Extreme Rules

właśnie pokonując Jeff'a używając walizke Money in the bank.

sotwsig4.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...