Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Yoshi Tatsu pokonał William'a Regal'a

Match 2

Ezekiel Jackson pokonał Mike'a Williams'a

Match 3

Shelton Benjamin pokonał Goldust'a

Match 4

Tyler Reks pokonał Paul'a Burchill'a (w/Katie Lea Burchil)
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Viper

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to ECW!

1) Yoshi Tatsu vs William Regal

Regal: Yoshi? Twoje imie to Yoshi... Więc, chcę Cię o czymś poinformować... gardze Tobą...

Tatsu bardzo rozochocony. Próba low kick'a, jednak pudło. Arm drag by Regal, jednak seria kontr i to Regal musi chować się za linami. Zwarcie i kolano od Regala. Uppercut, whip i atak łokciem! Jeszcze seria kolan i chop. Publika za Yoshi'm a w ringu pół nelsona by William. Wyswobodził się... biegnie na regala.. co za suplex! Tatsu nadział się na exploder suplex'a. I pin. 1..2.. kick out. Jeszcze raz, dwa. Kolejny pin.. i.. o! Dwa! Cobra clutch. Kłopoty japończyka. What a double underhook suplex! 1..2.. kick out. Kolejne przyłożenia jednak nic z tego. Po kolejnym submission'ie... Yoshi odpowiada roundhouse kick'iem. Seria knife edge chop'ów, 3 kopnięcia i Brytyjczyk powalony. Wejście kolanami w narożniku, modified snapmare i kick w plecy. 3 lina! Jest tam Regal, zrzucił rywala.. jednak nie trafia kolanem... Roundhouse kick! Tatsu wins! Again!

130cf66db3f081a0med.jpg

f9f5499e7b211d7cmed.jpg

e91b5d300ed96801med.jpg

1369d3912aaca05bmed.jpg

b0ff2037363de301med.jpg

2) Ezekiel Jackson vs Mike Williams

Big boot na ryłko! O tak na początek. Big clothesline! A co teraz? Może finisher! Chokeslam! 1..2..3! Wychodzi Kozlov, wymiana spojrzeń... Kozlov wykonuje chokeslam na jobberze i odchodzi.

4b144d8660f204fcmed.jpg

cdff66f8518472acmed.jpg

d3589b56b4cbfc51med.jpg

3) Goldust vs Shelton Benjamin

Benjamin ostro zaczyna. Kolano, seria uderzeń, whip, jednak clothesline od Goldust'a. Whip again i.. leg lariat. Wejście spear'em w narożniku, odsuwa się, jednak flapjack i spada głową na narożnik. Dorzućmy jeszcze neckbreaker i pin. 1..2.. kick out. Whip i od razu clothesline. 1..2.. near fall. Interesujący submission. Chinlock. Jednak, uwalnia się... Whip, ale kontra! Benjamin biegnie prosto na niego... powerslam! Nice move by Goldust. Atomic drop i mocny bulldog. 1..2.. kick out. Wdech i... leg drop! 1..2.. kick out. Nie trafił clothesline'm i nadział się na backbreaker. 3 lina, skacze, jednak prosto na prawy od Goldiego. 1..2. kick out. Zbyt długo się zastanawiał i oberwał o liny. Shelton szybko wraca do ringu i paydirt! 1..2..3! Kolejna wygrana Gold Standard'a na ECW!

7528d37a4e31a63dmed.jpg

9c32983ad13d81f3med.jpg

a73bf5f79d301318med.jpg

0b118c4ede82b9d6med.jpg

Helms: Moim dzisiejszym gościem jest.. Paul Burchill. Burchill: Tyler Reks jest nie ważny.. (Goldust przeszkadza w wywiadzie). Co Ty robisz? Nie lubie takich jak Ty. Przychodzisz na ECW i myślisz, że możesz robić co Ci się podoba... Goldust: I am sorry.. (slap i ucieka)

c7053b27d8fe9ed9med.jpg

4) Tyler Reks vs Paul Burchill

Zaczyna Brytyczyk, ciągłe ataki, whip... clothesline od Tyler'a. Paul biegnie na przeciwnika i back body drop. Siostra przeszkodziła Reks'owi i otrzymał cios kolanem w plecy, a następnie clothesline. Mocny headlock, jednak wstają.. whip do narożnika.. cross body od Tyler'a. 1..2.. kick out. Unik i samoan drop od Paul'a. 1..2.. kick out. Znów headlock. Snapmare i jumping knee drop. 1..2.. near fall. Wymiana ciosów, whip i flapjack by Tyler Reks. Springboard dropkick! 1..2.. kick out. Jednak po chwili Saido Suplex od Anglika. 1..2.. kick out. Co za school boy! Tyler wins! Po walce jednak dostał od swojego przeciwnika.

1bedb936e13fd5c3med.jpg

0109431fdfbc50dcmed.jpg

f8636b3e58830e19med.jpg

5) Abraham Washington show.

Abraham: Dzięki! Dzięki! Ciebie też kocham! Witam Was w moim show.. to ja Abraham Washington. Na Night of Champions zobaczymy kto będzie naszym ECW Championem.. A pierwszym którego przywitam będzie Christian. Jak się trzymacie? Dobrze? Tommy? Christian? Obaj: Wszystko w jak najlepszym porządku. AW: Tommy dobrze siedzisz? Zajmujesz tyle miejsca. Twój tyłek ma nawet swój własny kod pocztowy. Spokojnie, to tylko żart. Relaks. Nie wiem czy to światło, czy Tommy, ale Christian, Twoja twarz nadaje się tylko radia. C: A wiesz co mi się wydaje? Twój program nie powinien być pokazywany publicznie! Ale wiesz co, ja z Tommy'm jesteśmy przyjaciółmi. Byliśmy dobrym tag team'em. Mieliśmy, a raczej ja miałem technikę, szybkość, moc. AW: No, no. Tommy, a Ty co wniosłeś do drużyny? TD: Pas mistrzowski! C: Teraz nim jesteś... Kiedy przybyłem do ECW, powiedziałem, że będe mistrzem i tak zrobiłem. Mówię to znów, po NoC będę mistrzem! AW: Ale wiesz co, raz też straciłeś tytuł! Na rzecz kogo? C: To skomplikowane.. TD: Dlatego, że byłem to ja. C: Raczej Swagger. TD: Będziesz obwiniał Swagger'a? Ty też byłeś w tej walce. C: Tak byłem, i będę go obwiniał. TD: Ile razy już walczyłeś w rewanżu? AW: Spokojnie, ja będę mówił o czym gadamy. A Tommy and Christian power hour. Tommy, wiemy, że chcesz wrócić do Philadelphii... nie dla walki, chcesz się tam nawpychać smakołyków! Powiedz im! TD: Mam dosyć Twoich żartów.. Jeśli mówimy o Philadelphii, to zrobię to z szacunkiem.. C: Tak wiemy, wiemy. Co tam zrobisz? Zabierzesz mnie do extreme? TD: Jeżeli bym to zrobił, nie było by Cię tu. C: A może znów zaczniesz płakać! TD: Byliśmy przyjaciółmi, powinieneś wiedzieć, że to policzek dla mnie.. (prawdziwy slap!) C: Tommy... to jest policzek! (odpowiedź!) AW: Zachowajcie to na niedzielę.

956cc6eba94f58dcmed.jpg

1d79fae0982fcbfcmed.jpg

ff18992dfe4d6e2emed.jpg

6a5162e9a15030a4med.jpg

666a2ee0185300b4med.jpg