Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jesse, Jeff Hardy, Guest Host, Lita, Chris Jericho...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

5589070

:arrow:Jak widać było podczas ostatnich kilku tygodni na SmackDown, Jesse powrócił do WWE w nowym gimmicku. Wystąpił na backstage w segmentach z Cryme tyme, próbując dopasować się do nich jako raper. Jest to bardzo podobny gimmick do tego, w jakim występował w rozwojówce WWE - jako "Ray Geezy". W 2006 roku porzucił go i zaczął pojawiac się u boku Henry'ego O. Godwinna, pod imieniem "Cousin Ray". Mimo to, WWE zdecydowało się stworzyc nową drużynę złożona z Festusa i Jesse'go, w wyniku czego weteran Godwinna pozostał na lodzie. Po dwóch latach wspólnych występów, Festus został przeniesiony na Raw, a Jesse pozostał na SmackDown. Po kilku tygodniach nieobecności, Jesse powrócił jako raper w internetowej edycji programu Word Up!. Zarząd był tak zadowolony z roli Jesse'go, że szybko postanowiono wprowadzic go na ekrany telewizorów. Michael Hayes, który jest głównym writerem niebieskiego brandu, bardzo pomaga w karierze Jesse'mu, gdyż ojciec zawodnika i Hayes występowali kiedyś razem w drużynie The Fabulous Freebirds, skąd doskonale się znają. Jesse był bardzo często krytykowany przez większośc pracowników WWE, jedynym powodem dla którego nadal jest w federacji to wysoka pozycja Hayes'a.

:arrow:Nazwisko Jeffa Hardy'ego zostało z powrotem dodane do listy osób, które w listopadzie wraz z WWE odbędą podróż do Wielkiej Brytanii. Wcześniej został z niej usunięty, co może sugerowac, że Jeff albo podpisał krótkoterminowe przedłużenie kontraktu, albo otrzymał od WWE nową propozycję. Jak wiadomo, obecny kontrakt Hardy'ego wygasa za trzy tygodnie.

:arrow:WWE jest bardzo zadowolone z wprowadzenia pomysłu związanego z Guest Hostami i będzie kontynuowac tę myśl tak długo, jak to tylko możliwe. Uważają, że wprowadza to wiele świeżości w poniedziałkowe show, oraz że fanom idea ta bardzo się spodobała. Kolejnymi Guest Hostami mają byc takie sławy jak Snoop Dogg czy Cheryl Crow, których powinniśmy zobaczyc już w przeciągu 3-4 tygodni.

Jak ogłoszono na ostatniej gali Raw, kolejnym Guest Hostem czerwonego brandu będzie Shaquille O'Neal.

lita2008dm4.jpg

:arrow:Na stronie ChangeTheRecord.net pojawił się niedawno wywiad z Amy "Litą" Dumas, który miał na celu wypromowanie wyjazdu zespołu The Luchagors do Wielkiej Brytanii. Wokalistka Luchagors opowiadała o wadach i zaletach zespołu, o ich najnowszym albumie oraz o swojej przeszłości w WWE. W trakcie wywiadu, Dumas została zapytana, czy WWE proponowało jej wzięcie udziału w 25-Diva Battle Royal na WrestleManii 25 oraz dlaczego odrzuciła tę propozycję:

-Faye: "Byłaś zaproszona do wzięcia udziału w 25-Diva Battle Royal na WrestleMania 25 w tym roku? Jeśli tak, to dlaczego się nie zgodziłaś?"

-Dumas: "A widziałeś ten mecz?!"

-Faye: "Tak, nie wyszedł najlepiej."

-Dumas: "Dokładnie, i to właśnie dlatego odrzuciłam propozycję [Śmiech]. Obejrzałam całą walkę. Umierałam ze śmiechu, tarzałam się po kanapie, myśląc: "Dzięki Bogu, że mnie tam teraz nie ma, że nie muszę byc tego częścią". Nie, przede wszystkim chciałabym powiedzieć coś innego. Kid Rock jest osobą, która będzie śpiewała chyba już aż do śmierci, prawda? Kiedy go zobaczyłam, pomyślałam sobie: "Niech wreszcie zejdzie ze sceny, co ten facet wyprawia?! No dalej! Nawet nie wiedziałam, że on nadal śpiewa!" A następnie pojawiły się te dziewczyny. Najpierw pomyślałam, że są to jakieś prostytutki, jego wynajęte tancerki, które tańczą do choreografii typu gównianego Beyoncé, ale potem zdałam sobie sprawę o co chodzi i na myśl przyszło mi tylko jedno - "O mój Boże!" Mogę sobie wyobrazic tylko jedno polecenie ze strony WWE, które zostało skierowane do Div przed ich walką: "Więc, oto czego od was oczekujemy: Najpierw łapiecie za nogę Kid Rocka i zaczynacie kołysac biodrami, a następnie wchodzicie na ring i wykonujecie jeden Drop Toehold." Moja odpowiedź brzmiała "Absolutnie nie, pod żadnym pozorem". To właśnie dlatego nie zgodziłam się wystąpic na WrestleManii."

:arrow:Rating ostatniej gali iMPACT wyniósł 1.1.

:arrow:Zawodnik z rozwojówki WWE - Kip Christianson, występuje teraz w FCW jako Eli Cottonwood. Z łatwością pokonał on na ostatniej gali Freda Rossena. Rossen występował na galach Indy jako Fred Sampson, a jego występ na gali FCW okazał się jego debiutem. Od czasu podpisania kontraktu z WWE (9 maja 2009 roku), dośc często pojawiał się w telewizji - głównie jako jeden z ochroniarzy na Raw.

:arrow:Na niedzielnym House Show SmackDown/ECW w Greenville, znów doszło do incydentu pomiędzy Chrisem Jericho a jednym z fanów. Na szczęście w odpowiednim czasie pojawiła się błyskawicznie interweniująca ochrona, dzięki czemu do niczego gorszego nie doszło. Sam Jericho wspomniał o całej sprawie na swoim profilu Twitter: "Jeden z fanów rzucił sie w kierunku ringu podczas mojego promo przed walką w Greenville... Cała sprawa nie zakończy się dla niego zbyt pomyślnie." Podobnie jak resztę śmiałków, którzy odważyli się zaatakowac wrestlerów podczas gali, tak i owego "niedzielnego gwiazdora" dosięgnie sprawiedliwośc - poniesie za swój wybryk spore konsekwencje.

:arrow:Niedawno zwolniona z TNA Nikki Roxx zadebiutowała 14 sierpnia na gali ROH w Filadelfii. Również Petey Williams za niedługo ma pojawic się w tej federacji. Jego pierwszy występ planowany jest na dzień 18 września w Dayton. Dzień później pojawic ma się także na gali w Chicago.

6049_105186941025_31695961025_2199813_3265803_n.jpg

:arrow:Kto miał okazję zobaczyc PPV Victory Road, z całą pewnością mógł zauważyc debiutancki występ w ringu nowej Knockout - Jenna'y Morasca. Jenna skomentowała swój występ na swoim koncie Twitter: "Uwielbiam oglądac zdjęcia z mojego meczu na TNA Wrestling Facebook. Na kilku z nich znajduję się w dośc interesujących pozycjach!"

:arrow:Cox Cable i WWE wpadło na ciekawą ofertę. Jeśli kupi się DVD z galami Summerslam oraz Night of Champions, będzie miało się szansę na wygranie limitowanej wersji pasów WWE Championship, które warte są 75 dolarów. Promocja trwa do wyczerpania zapasów. Więcej informacji na oficjalnej stronie WWE.

:arrow:Aktualna karta na Night of Champions:

- Divas Title Match:

Maryse © vs. Mickie James

- US Title Six Pack Challenge Match:

Kofi Kingston © vs. The Big Show vs. MVP vs. The Miz vs. Carlito vs. Jack Swagger

- WWE IC Title Match:

Rey Mysterio © vs. Dolph Ziggler

- ECW Title Match:

Tommy Dreamer © vs. Christian

- Unified Tag Team Title Match:

Chris Jericho and A New Partner © vs. Ted Dibiase and Cody Rhodes

- World Title Match:

CM Punk © vs. Jeff Hardy

- WWE Title Match:

Randy Orton © vs. John Cena vs. Triple H

chrisbenoitbgzsygnaturajw2.png

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mystical1674325918

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...