Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown vs Raw 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

na amazon.co.uk mozna juz zamawiac za jakies 60funtow SvR 2010 ale dostanei sie dopiero po premierze dobre ze wychodzi tez na wszytkie konsole bo narazie brak mi kasiory na ps3 :D

wszytko o grze i dodawane newsy:

http://uk.gamespot.com/ps2/action/wwesm ... lt;title;2

• Odpowiedzi 491
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Heartbreak Kid

39

• szymi94

29

• budyll

29

• SweetChinMusic

22

Top użytkownicy w tym temacie

http://www.gamespot.com/sports/blogs/sports-blog/909097139/27006692/smackdown-vs-raw-2010-creation-is-king.html

Tutaj jest nowe info o grze SvR2010

Z tego co się dowiedziałem, to chyba zostanie na nowo wprowadzony tryb kariery ze storyline'ami (nareszcie), będzie ulepszony system tworzenia zawodnika i finishera, oraz będzie można tworzyć finishery z narożnika! No cóż, pozostaje mi czekać na pierwszy gameplay, bo zapowiada się znakomicie!

Będzie chyba się jeszcze kontrowało tylko jednym przyciskiem (czego nie uważam za plus, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce), ma być nowy system pinowania i kick outów, będzie chyba także można obejrzeć fragmenty walk i wiele innych, polecam wbić na link powyżej...

wlasnie chcialem to samo napisac :D

patrzcie na szczegolu postaci poprostu miodna gra bedzie

ulepszony system C-A-F nareszcie bede mogl roster ROH zrobic w grze :D ach nie moge sie doczekac

No to mamy:

-Tworzenie własnej fabuły i scenek, wrzucanie ich do sieci, ocenianie itp.

-Tworzenie ruchów z narożnika

-30% więcej ruchów standardowego Create-A-Finisher

-Kontry jednym przyciskiem, jednak mamy mniej czasu, by zareagować na atak przeciwnika

-Cztery, nie dwa, jak wcześniej "strong grapples", które możemy dynamicznie zmieniać.

-Nowe drwiny na narożniku, pobudzanie publiczności itp

-Road to Wrestlemania z fabułą dla Divy i stworzonego zawodnika

-System pinowania wzięty z Legends of Wrestlemania

-Szybsze menu w tworzeniu swojego zawodnika

-Pod koniec meczu zobaczymy najciekawsze momenty, co pomoże nam nagrać swoją powtórkę.

-Praktycznie zero interfejsu, jedynie mały okrąg wokół zawodnika symbolizujący "momentum" i pojawiająca się w odpowiednim momencie ikona kontry nad głową zapaśnika.

Platformy: X360, Wii, DS, PS3, więc zniknęło PSP i PS2.

Premiera: 20 Października.

Jak to nie na ps2? MUSI być na ps2! Chyba coś Ci się pomyliło, bo to nie możliwe...

Ktoś w komentarzach napisał, że nie ma PS2, poza tym, na Gamespot jest dodana platforma, ale jak narazie kompletnie pusta. Legends chyba też nie wydali na PS2.

Nie, moment, jest. Na stronie THQ jest jak byk, zmylił mnie artykuł na GS.

DZIĘKI BOGU! Napędziłeś mi chłopie stracha :P W każdym razie, dzięki za korektę :P Czekam na tę grę z niecierpliwością i trochę byłoby teraz głupio gdyby się okazało, że niepotrzebnie :P

W punktach:

1.Cały roster ECW,RAW,SMACKODWN.

2.Tryb kariery taki jak w SvR 2008 ale coś lepszego.

3.Road to Wrestlemania 25 ale żeby były takie pojedynki jak na prawdziwej wrestlemanii np. Money in the bank.

4.Robienie finiszerów ale żeby było więcej do wyboru.

5.Robić wlasne tag team finiszery.

6.Niech zrobią coś z tymi linkami a nie że wrestel / diva sie przesuwa automatycznie xD (żeby od sie złapał tych linek czy coś w tym stylu).

Aż takie wielkie wymagania to nie są heh.

Dodano:

A zresztą zrobią to zrobią połowa będzie narzekać a inni chwalić.

Dodano:

http://www.thq.com/uk/game/conceptart/5534/1 Grzebałem i znalazłem to

ja sobie za tydzien zamawiam oryginalke :D i mi siocha z angli przysle , kit z tym ze pol wyplaty pojdzie na ta gre

juz sie nie moge doczekac mam nadzieje ze gra bedzi miazga rewolucja jak SD!HCTP :D

tryb w kariery w SvR 08 byl nie az taki zly tylko krotki non stop te same 3 czy 4 story line : atak ECW, zazdrosny chlopak divy, HHH i Bokker vs ty i cos tak z batista

najbardziej sie ciesze z C-A-F ulepszonego , z dodatkowych ultimate control grapples ,no i mam nadzieje ze Orton bedzie w RTWM bo bylem zawiedzony ze nie bylo go w SvR 09 , no i powtorek na koncu meczy tego nei bylo od czesow WWF No Mercy :D co prawda tam bylo to proste i jakies 10 sek z koncowki meczu powtazalo wiecz czasami nawet movesa nie bylo tylko sam pin :D ale pewnie ty bedzie pokazywalo koncowke meczy finishera i signature movesa bo nei sadze zeby sie tak super starali z tym

a na ps2 ma wychodzic do SvR 2011 wiec sspokojnie po 2011 juz ps3 nie bedzie drogi i wiekoszc bedzie go miala ,bo przeciesz THQ chce zarobic duzo a wiadomo ze nie wszycy maja juz ps3 i 360 i ze duzo sie jeszcze sprzedaje na ps2 gier

No i właśnie, mam nadzieję, że już wtedy będę miał 'iksa', bo to najlepsza (chyba) konsola. Ps2 też jest fajne, dobrze, że jeszcze myślą o jego użytkownikach...

Ja się cieszę, bo wpakowali SCSA do gry. Powtórki najprawdopodobniej będą ukazywały Signature move, finishera i moment, w którym ktoś zaczął krwawić. Moje przewidywania.

Co do różnych konsoli, Ps3 albo Xbox. Ja mam to drugie, gdyż jak kupowałem PS3 nie miało nic ciekawego do zaoferowania ; /. PS2 to już przeżytek, gry wyglądają potwornie, ale mimo wszystko się trzyma. Polecam jednak konsole nowszej generacji.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

No, no widać że nad mysterio się postarali :D ogólnie wszystkie postacie spoko wyglądają. :D

#SmartFanZone

Mocno skopali twarz Copelanda, ale ładną buźka poszczycić się nie może także RKO. Co do reszty, to u cholery dlaczego Triple H ma kaloryfer, coś przegapiłem ?

BTW. http://www.thq.com/uk/thqtv/index?movieId=3385

No właśnie na ten trailer, co podał Aquiva do niego link, było to wielkie odliczanie na stronie SvR2010... Zapowiada się dobrze, no może te screeny momentami nie zachwycają, ale od siebie dodam, że w 2009 nawet JBL miał kaloryfer, a z tego co zauważyłem to jedyne, co on ma duże w brzuchu, to tłuszcz, nie mięśnie. Tam każdego tak ukazują. Nawet Big Show ma większą klatę niż brzuch...

to jest glupie bo THQ skupia sie teraz glownie na realizmie wrestlingu w grze rzeby movesy dobrze sprzedane byly itp ale zacyznaja robic wrestlerow jak w Legend Of Wrestling czyli ze Hogan byl tak napakowany ze sie ledwo na ekranie miescil:D