Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown vs Raw 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nikt nie narzeka, bo nie ma porównania. SvR kupie jak każde, ale głupio oczekuję zmiany silnika. Jedyne co dostaniemy to kilka nowych postaci, nowy tryb i ruchy. Koniec. Na PC SvR nie było, nie ma i nie będzie. Kupcie sobie konsolę.

• Odpowiedzi 491
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Heartbreak Kid

39

• szymi94

29

• budyll

29

• SweetChinMusic

22

Top użytkownicy w tym temacie

@up

nie wiem czemu tak sądzisz :)

Przeciez ludzie graja na klwce w tekkena czy tam gita hiro i nikt nie narzeka ;]

wszystko sie da

co do gry faktycznie zdaloby sie aby byl tryb hall of fame ;]

Tak jestem ciekaw jak wykonasz np. okrężny ruch gałką na klawiaturze a tekken to taka gierka w którą się gra ośmioma przyciskami praktycznie bo np. R1 zastąpione jest kółkiem i trójkątem czy jakoś tak. Tak samo Jest z GH gdzie mamy 6 klawiszy chyba. :)

Jak dla mnie to KONIECZNA poprawa symulacji ruchów zawodników i ogólnie pojętego poruszania się, a nie jak do tej pory było, czyli. "przesuwanie klockami"... Panowie z THQ powinni podpatrzeć jak to zrobiła ekipa MIDWAY w grze TNA IMPACT!, która pod względem symulacji ruchu jest wg mnie niedościgniona na obecnym rynku gier sportów walki na konsole! Pierwszy lepszy przykład z brzegu: w TNA IMPACT! jakikolwiek ruch/chwyt/akcję można przerwać dowolnym ciosem, gdy w SvR można walić dechą po plecach, a nie przerwiemy za cholerę już zaczętego finishera itp.. Ogólnie upadanie i poruszanie się postaci - tragedia. Wystarczy poprawić ten jeden element, przywrócić tryb kariery z wersji 2008 i gra miód malina! Chyba, że doczekam się nowego Impacta z większą ilością typów meczy. Kto pierwszy, ten lepszy...

Ludzie i ludziska SvR jest stworzone tylko na konsole!!! Jeżeli ktoś chce to na emulatorach może pograć w stare wersje jak WWF Smackdown! ale nie SvR. Ja sie nie moge osobiście doczekać Smacka na PS3:)

Po za tym jest jedna rzecz. Robienie SvR na PC byłoby w ogóle nie opłacalne. A czego? A dlatego, że prawie każde dziecko w Ameryce ma własną konsole. Z tego co wiadomo, tam komputer nie służy do grania, tam prawie każda wielodzietna rodzina ma Playstation, Xbox'a czy zwykłe Nintendo. Ta, może my Polacy chcemy, ale ciekawe ile Polaków kupiło by oryginał, dwóch? No właśnie, pomijając problemy ze zmienieniem sterowania, grafiki i wymagań sprzętowych, pomysł byłby w ogóle nie opłacalny.

;)

A co do tego, co bym chciał, to tak:

-Bardziej żywszy i ciekawszy Road To Wrestlemania. W SvR 09 niektóre Story trochę przymulały, no za wyjątkiem Cena'y i Takera które dla mnie były dość Ciekawe (Santino zombie :lol)

-Więcej Stable

-Powrót moje ulubionego GM Mode ;)

f6dfb83c87.png

Moim zdaniem nie wyjdzie Smackdown Vs Raw 2010 na PC. Niewiem czy w ogóle wyjdzie Smackdown Vs Raw na kompa.Nigdy się nie łudziłem że w to zagram na Piecu więc trzeba było się zaopatrzyyć w konsolke :) Jak maniack to maniack :) X360 :)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Moim zdaniem nie wyjdzie Smackdown Vs Raw 2010 na PC.

A moim zdaniem wyjdzie. WWE jak zawsze postara się zarobić więcej kasy a dużo osób jak wiadomo nie kupuje SVR bo nie wychodzi na kompa!!! A tak WWE zarobi wiele kasy. A skoro już nawet na PSP jest to czego nie na kompa!!!

A dlatego, że prawie każde dziecko w Ameryce ma własną konsole

Myślisz że WWE sprzedaje gry tylko w USA =)) To skąd się biorą w Europie :?:

Ta, może my Polacy chcemy, ale ciekawe ile Polaków kupiło by oryginał, dwóch?

To jak na PC by było nie opłacalne to co powiesz na Nitendo DS?? :lol

A co do tego, co bym chciał, to tak:

Po pierwsze to Road to Wrestlemania. Nie powiem tryb w 2009 był fajny ale szybko się nudził :t_down: a więc jak by było więcej postaci np Orton, Kingston lub the legacy, to by było super, bo jak na razie to same komercyjne gwiazdy typu HHH, Cena, Batista. Po drugie bardziej dopracowany tryb walki Lader Match bo tamten to tragedia, to powinno mieć troche więcej ze zręcznościówki a nie zwalisz dwa razy kolesia z drabiny i ściągasz pas :t_down: . I jeszcze bardzo chciałbym żeby pojawiły się nowe walki takie jak Stretchers match to by mogło być dobre :t_up: . No i ostatnie to tryb kariery ten mi się kompletnie nie podobał :t_down: . Moim zdaniem powinien być taki system kalendarza z kim walczysz potem o pas walczysz potem go bronisz a nie wszystkie na raz :t_down: .

#SmartFanZone

Jakby Smackdown miał wyjść to już wyszedł by wcześniej na PC.

A PSP to maszynka Sonego więc nie porównuj jej do Kompa.

Nie które gry po prostu NIE WYJDĄ na kompa i tyle !!

Ps.Tak do tematu to :

Mógłby Być cały roster Smackdowna, Rawa i ECW

Nowe Efekty przy Finisherach

Nowe bronie

Sterowność jak na S vs R 2007 :)

Ostatnio czytałem że smack down vs raw 2010 ma wyjść 20.08.2009r oby wyszła też w Polsce tego samego dnia :t_up:

HARDY!!!.......HARDY!!!........

20.08 to chyba trailer wychodzi.

A do tematu to tak :

-Więcej postaci, które są często spotykane a nie było ich w 2009 (np.DiBiase, Evan Bourne, Swagger, R-Truth, Mike Knox )+ paru zawodników-legend (Hogan, Andre The Giant itd Ric Flair żeby został :) ) no i więcej z ECW

- Możliwość edytowania zawodników (np. Hardiego chciałbym sobie zrobić takiego jaki był na którymś tam Smackdown)

- Więcej opcji Create A Finisher tzn np. tworzenie finishera w biegu,

- Więcej trybów walki np. : Lumberjack Match, Samoan Strap Match, żeby sędzia mogł być specjalny, ta walka w stylu restauracyjnym ;p kiedyś widziałem na Eurosporcie. albo ta walka z wywiezieniem gościa na noszach jak walczyli Matt i Jeff Hardy

- więcej ciosów z przedmiotami (ciekawe by było wsadzenie gościa w drabine :P) pocieranie gościowi głowy tarką :D

- więcej przedmiotów np. Pinezki, które są chyba tylko na PSP lub poprostu np. deska ;]

- W Move-Secie więcej rodzajów finisherów, czyli np wybór finisherka na stole bądź na drabinie (np. Twist of Fate z drabiny lub DDT Rhodesa na stole) : D)

- Więcej możliwości odwracania uwagi sędziego czyli walcze sobie na RTW w tag teamie Legacy i jestem Rhodesem i gadam z sędzią a Dibiase dusi gościa :)

-Tryb General Manager

-Last man Standing w którym można walczyć wśród publiczności i np. tak jak Big Show chokeslamem wrzucić rywala w reflektor xD

-Falls count Anywhere z możliwościa wyjścia na korytarz, parking, do czyjejś szatni :D

- Samemu żeby można było wybrać powiedzmy 5 abilitów ;d

- Fajnie by było żeby dali twist of fate do signaturów aby można było go wykonywać razem ze Swanton Bomb

- możliwość stworzenia Tag Team Finishera

- Dłuższy RTW z większą ilością postaci.

-Więcej rodzajów pinowania zwykłego a nie tylko kładąc się lub z nogą -.- np. z analog w dół + plus r1 to lekceważące, że daje na gościa samą nogę.

- A na koniec komentarz Andrzeja Suprona z jego łohohoooo =)) (żart)

-walka z większą maksymalną ilością zawodników niż 6 (to mnie denerwowało)

Wiem, że mam ogromne wymagania ale to była by moja gra marzeń :D

Ale się rozpisałem. :)

moze zeby mazna było wchodzic na trybuny .

Dodano:

np jakies walki rosterów raw vs ecw albo smackdown

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

- więcej ciosów z przedmiotami (ciekawe by było wsadzenie gościa w drabine :P) pocieranie gościowi głowy tarką :D

- więcej przedmiotów np. Pinezki, które są chyba tylko na PSP lub poprostu np. deska ;]

Człowieku w WWE SVR takich rzeczy nie zobaczysz =)) przecież WWE dba o dzieci. Prędzej bym się spodziewał tego po TNA.

A co do PSP to grałem ale pinesek nie widziałem :t_down:

- A na koniec komentarz Andrzeja Suprona z jego łohohoooo

Moje największe marzenie.

#SmartFanZone

Myślisz że WWE sprzedaje gry tylko w USA =)) To skąd się biorą w Europie :?:

Może nie sprzedają tylko w Stanach, ale na pewno kładą największy nacisk na swój kraj. Po za tym nie chodziło mi tylko o Amerykę, tylko większość krajów świata. Robienie takiej gry dla nich PC jest bez sensu.

To jak na PC by było nie opłacalne to co powiesz na Nitendo DS??

A czy my mówimy o Nintendo DS? Chodziło mi o to, że Polacy tak chcą to na PC, ale nikt by nie kupił oryginału. Dlatego nikt nie będzie robił tego dla nas, ponieważ najpierw patrzy się na zysk a nie na zachcianki. Nie rozumiem po co to wtrącasz Nintendo?

Niektórzy piszą, że tryb w 09 był nudny a w 08 był ciekawszy. W ogóle się z tym nie zgadzam. No może fakt, RTWM był trochę przykrótki ale jakby nie patrzeć było jakieś story, ciekawe speeche i akcje. W 08 było odwrotnie, był to zwykły season mode i co kilka miesięcy powtarzało się story (jeżeli w ogóle można było to tak nazwać, ponieważ robiłeś np. brudne zagrywki a publiczność nadal Cię kochała). Dlatego chciał bym kolejne Road ro Wrestlemania, tylko z nowymi postaciami takimi jak Christian, Evan Bourne, Kane czy Edge

f6dfb83c87.png

Jeśli wyjdzie na PC Smackdown Vs Raw 2010 to zwrócę honor, ale jak na razie nie zapowiada się na to...

Są strony gdzie obiecują że ta gra wyjdzie, ale nie wierzyłbym tym portalom.

Już widziałem że przerzucili wyjście tej gry na rok 2010...Dlaczego? Przecież gry mniej więcej wychodzą równo na konsole jak i na kompa...

Przesunięcie powstało po to by na dłużej odbić od tego tematu :)

Pożyjemy zobaczymy :) Ja nie wierzę w Smackdowna na PieCe :)

A ja słyszałem, że na PC ma być w ogóle inna gra! WWE Online, czy jakoś tak. W każdym razie fajnie by było, gdyby było na PC...

Hardas - tak, RTWM ciekawe, tylko, że w to nie zagrasz stworzonym przez siebie zawodnikiem...