Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Polska liga sezon 09/10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Polska liga sezon 09/10

Witam wszystkich. Chciałbym, byście w tym temacie powiedzieli, jak widzicie ekstraklesę oraz I ligę w najbliższym sezonie. Kto będzie nowym mistrzem?, kto będzie czarnym koniem? Kto spadnie, a kto awansuje? Co ciekawego jeszcze będzie się działo? Jak wam się wydaje? Poniżej podaje uczestników rozgrywek ekstraklasy i I ligi, a także moje subiektywne opinie... mam nadzieję, że takie same wy zapodacie w odpowiedzi :)

ekstraklasa.pngiliga.png

Mi się wydaje, ze w Ekstraklasie nie stanie się nic nowego u góry tabeli, jednak na dole będzie znów duży kłopot. Wśród pretendentów moze być Korona kielce, Ruch Chorzów, Polonia Bytom i Piast Gliwice. trochę szkoda, ze są to zespoły ze śląska... W pucharach pewnie znów będzie ekipa: Polonia Warszawa, Lech, Legia i Wisła, choć zamieszać moze tam Śląsk Wrocław i Zagłębie Lubin... A kto może awansować do ekstraklasy? Jeśli ŁKS wystawi skład, to pewnie oni, zapewne awansuje też Widzew, a jako 3 pretendenta do awansu upatruję w Górniku Zabrze. jak się okaże? zobaczymy podczas sezonu...

zapraszam do dyskusji

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Łajt

1

• Cyc

1

• Wronek.

1

• Despero

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ja uważam że czoło tabeli się nie zmieni. Wisła, Lech, Legia i Polonia między sobą podzielą walkę o mistrza i europejskie puchary. Do tych zespołów może dołączyć GKS Bełchatów i Zagłębie ale raczej wylądują w środku tabeli.

Jeśli chodzi o dolną część tabeli to według mnie przed spadkiem bronić się będą Piast Gliwice, Polonia Bytom i Korona Kielce.

A kto awansuje na pewno Górnik Zabrze, Widzew i LKS.

Jak to się wszystko potoczy? Zobaczymy podczas sezonu, mam nadzieje że będzie ciekawie.

2iietk3.jpg

11540.jpg

2363.jpg

11048.jpg

W ekstraklasie zapewne układ będzie podobny jak w niedawno zakończonym sezonie...Wisła, Lech, Legia wydają się być na razie poza zasięgiem reszty, chociaż patrząc na ostatni mecz Wisły, to nie jestem tego stuprocentowo pewny :P...Zamieszać może napewno Polonia, Śląsk...Wątpie aby Zagłębie od razu liczyło się w walce o puchary, jednak może napsuć sporo krwi najlepszym...Kandydaci do spadku? Nie wiadomo czy ŁKS się w końcu utrzymał czy nie..Jeśli jednak tak to uważam, że znów będą jednymi z głównych kandydatów do spadku, Arka czy Lechia też może mieć z utrzymaniem spore problemy...Bytom i Gliwice też nie będą mogły spać spokojnie..Jeśli chodzi o zaplecze ekstraklasy to Widzew i Górnik są głównymi kandydatami do awansu...Mam nadzieje że namiesza Pogoń...Liczę na miejsce w szóstce, a może uda się wykorzystać słabość faworytów i wskoczyć do pierwszej trójki...Nadzieje duże, ale wszystko zweryfikuje sezon..Liczyć będzie się pewnie Znicz, Wisła Płock czy Podbeskidzie...Nie można nie zwrócić uwagi na Łęczną, która ma również duże ambicje...1 liga zapowiada się niezwykle interesujące, a to tym lepiej dla mnie bo będzie czym się emocjonować podczas spotkań u siebie :P

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   1

Po tym co zobaczyłem wczoraj =)) to nie wydaje mi się żeby Wisła miała jakieś szanse na tytuł! Jak dla mnie to tym razem mistrza będzie miał Lech Poznań, a będzie to już widać po teraźniejszych pucharach! Coś mi się wydaje że najdalej dotrą :) ze wszystkich drużyn nas reprezentujących.

Jeżeli chodzi o to kto spadnie to ja już wole się nie odzywać! :evil: Bo jak widać co się dzieje w tym roku to praktycznie każdy może spaść przez ruchy tych deb*li z góry, no może oprócz ich ukochanej Legii i Wisełki bo przecież jak można spuścić takie zasłużone zespoły, jak one wkońcu zdobywają liczne europejskie puchary w ostatnich latach! :D

PS: Dla tych co zaraz po mnie będą jechać, powiem tyle jak dla mnie wszystkie drużyny są umoczone, niestety nie wszystkie się każe! I nie o wszystkich medialnie wiemy!

BGZ jest moją drugą rodziną!!!