Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SummerSlam, Mr. Kennedy/Umaga, John Cena/Sacha Baron Cohen

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

SummerSlam_2009.png

:arrow:Wszystko wskazuje na to, że WWE ma w planach uczynienie SummerSlam tak wielkim show, jak sama WrestleMania. Jedynym jednak problemem pozostaje brak czasu na wypromowanie tegorocznej gali, gdyż Night of Champions a SummerSlam dzieli jedynie 30 dni. Zarząd WWE nie wierzy, by w tak krótkim czasie udało się tego w pełni dokonac. Mówi się także o usunięciu w przyszłym roku jednego z PPV, co dałoby czas i możliwości na zrobienie z SummerSlam drugim co do wielkości show, zaraz po WrestleManii.

:arrow:Main Eventem gali WWC Anniversary Show był mecz z udziałem dwóch byłych zawodników WWE - Mr. Kennedy'ego oraz Umagi. Zwycięzcą meczu okazał się ten drugi, który zakończył pojedynek wykonując na swoim rywalu Samoan Spike. Według fanów oglądających mecz na żywo, Mr. Kennedy zachował swój gimmick z byłej federacji i zapowiedział się przy użyciu mikrofonu. Niedawno napisał na swoim profilu Twitter, że o pozwolenie na udział w walce musiał prosic WWE, gdyż jego klauzula zakazująca walk w innych federacjach niż WWE jeszcze się nie zakończyła. Podczas rozdawania autografów, Kennedy nazwał sam siebie "zawodnikiem znanym dawniej jako Kennedy". Następnie ogłosił swe nowe imię ringowe - "Mr. Anderson"..."Anderson".

:arrow:Jeśli już mowa o występie Kennedy'ego, to jako ciekawostkę można dodac, że zawodnik ten został w Puerto Rico trochę dłużej niż pierwotnie planował. Wszystko przez to, iż nie zdążył na samolot. Na Twitter napisał: "Myślę, że są o wiele gorsze miejsca na świecie, w których można utknąc, aniżeli Puerto Rico. Najwyraźniej pozostanę w hotelu i będę przez ten czas oglądał telewizję." Godzinę przed tą notka napisał: "Wybrałem sobie idealny dzień do przegapienia mojego lotu z San Juan. A wszystko o co prosiłem, to jedynie mała poranna pobudka... Wygląda na to, że tutaj utknąłem."

:arrow:John Cena pojawił się w jednym z artykułów strony DigitalSpy.com, której redaktorzy podejmowali akurat temat pod tytułem "Dziesięc rzeczy na temat Sachy Barona Cohena, o których warto wiedziec". Artykuł głosi, że Cena jest jednym z najlepszych przyjaciół skandalisty słynnego z takich filmów jak: "Ali G", "Borat" czy też "Bruno". Sam Cohen przyznał, że jest wielkim fanem wrestlingu. W artykule wspomniano również, że pojawienie się Cohena na takich nadchodzących PPV jak Royal Rumble czy WrestleMania jest bardzo możliwe.

cjer_08112008hmm__8_728797a.jpg

:arrow:Chris Jericho i The Miz zaczęli między sobą wymianę złośliwych uwag. Cała ta "bitwa" rozgrywa się oczywiście na ich kontach Twitter. Chris Jericho napisał: "To smutne, że mój duży, gruby brzuch jest w o wiele lepszej formie niż Twoje bulwiaste, ciastowate ciało. Nie zdziwię się, jeśli zarząd nie pozwoli Ci wygrać kolejnego meczu." Na Raw The Miz pokonał Primo, z kolei Jericho przegrał w walce z Markiem Henry'm, który rozerwał mu garnitur. Po gali Miz napisał: "A jednak dzisiaj wygrałem. A jak Tobie poszło? Chyba nie najlepiej, skoro straciłeś swój warty 2 dolary garnitur z TJ Maxxa, a następnie przegrałeś walkę."

:arrow:Ric Flair okazał się kolejną legendą NWA, jaka pojawi się na NWA FanFest, który odbędzie się już tego sierpnia w Charlotte, stanu Północna Karolina. Specjalnie dla fanów pojawią się również Ole i Arn Anderson oraz Tully Blanchard. Jak wiadomo, czwórka ta tworzyła słynną niegdyś stajnię The Four Horsemen. Legendarni wrestlerzy będą rozdawac autografy oraz pozowac z fanami do zdjęc. Wszystko wskazuje na to, że nadchodzący FanFest będzie największą tego typu uroczystością w historii NWA.

:arrow:Rating ostatniej gali SmackDown wyniósł 1.7 - wzrost w porównaniu do zeszłego tygodnia o 0.1.

:arrow:WWE po raz kolejny podjęło decyzję zmiany nazwy PPV Cyber Sunday. Tym razem gala ma nosic nazwę "WWE Bragging Rights".

:arrow:Na ostatnim Raw, podczas walki Evana Bourne'a i Big Showa, mieliśmy okazję zobaczyc debiut nowego sędziego - Justina Kinga. King od sierpnia ubiegłego roku występował w rozwojówce WWE - Florida Championship Wrestling. Dla bardziej zainteresowanych debiutantem, podaję adres do jego profilu na MySpace - http://www.myspace.com/officerking.

41-e25418821200a0f7c8f9f81b22d21691.jpg

:arrow:Nick Dinsmore, wcześniej znany w WWE jako Eugene, ponownie podpisał kontrakt z WWE. Dla przypomnienia, Dinsmore zadebiutował w federacji w 2004 roku, a zwolniony został w dniu 1 września 2007 roku. Disnmore nie będzie jednak występował w ringu, gdyż jego głównym zadaniem będzie promowanie mniej znanych gwiazd. Wielu fanów uważa także, że ma on spore szanse na otrzymanie pozycji agenta/producenta niebieskiego brandu.

:arrow:Aktualna karta na galę PPV Night of Champions:

WWE Championship Match:

Randy Orton © vs. John Cena vs. Triple H

World Heavyweight Championship Match:

CM Punk © vs. Jeff Hardy

ECW Championship Match:

Tommy Dreamer © vs. Christian

Unified Tag Team Championship Match:

Chris Jericho © A Mystery Partner & vs. Ted DiBiase & Cody Rhodes

Divas Championship Match:

Maryse © vs. Mickie James

lsg4u6ci.jpg

:arrow:Ted DiBiase niedawno wziął udział w wywiadzie przeprowadzanym przez Briana Fritza. Kilka ważniejszych wypowiedzi młodego zawodnika:

Czy jest mu ciężko nosic imię jego ojca: Nie czuję presji ze strony wielkiego nazwiska mojego ojca. Wiem, że jako "The Million Dollar Man" miał wielki wkład w budowaniu przyszłości wrestlingu, aż do tego, czym stał się obecnie - tym globalnym fenomenem. Więc tak, trudno będzie mu teraz dorównac. Mimo to nie czuję zbyt wielkiej presji. Po prostu staram się odnosic sukcesy. Oczywiście chciałbym byc bardziej skuteczny w tym co robię i dokonywac rzeczy, jakich nigdy nie udało się dokonac mojemu ojcu. Właśnie robię film. Jemu nigdy nie udało się tego zrobic. Ale to przecież nie o to chodzi. Ja wcale nie próbuję byc lepszym od mojego ojca. Ja po prostu uwielbiam to, co robię i mam tą sam pasję, jaką miał mój ojciec w stosunku do wrestlingu.

O swojej pozycji w rosterze Raw: Chciałbym powiedzieć, że jestem bardzo szczęśliwy z powodu pozycji w jakiej obecnie się znajduję, oraz że zawdzięczam to wielu osobom, które mi w tym bardzo pomogły. Wiem, że mam jeszcze przed sobą długą drogę. Mimo, że mam obecnie dobrą pozycję w WWE, nie planuję na niej dłużej pozostac. Chciałbym byc w WWE taki jak John Cena czy Randy Orton. Jeśli mi się nigdy to nie uda, będę musiał odejśc. Sami więc widzicie, jak bardzo kochamy to, co robimy. Każdy chce byc najlepszy.

Na temat jego meczu przeciwko Randy'emu Ortonowi: Do tej pory był to jeden z moich ulubionych meczy. Bardzo dobrze wspominam również mój pojedynek z Johnem Ceną na WWE Superstars. Za walkę z Randy'm usłyszałem wiele pochwał. Sam później postanowiłem obejrzec ten mecz w telewizji, i uważam, że wyszedł nam całkiem dobrze. Bardzo do tego przyczynił się oczywiście Randy, który jest po prostu niesamowity. Jeden z najlepszych osób w federacji, który doskonale wie co robi, świetnie zna się na wrestlingu i na tym biznesie.

O Legacy: Cóż, najlepiej reagują na nas dziewczyny, od których zawsze dostajemy wiwaty. Prawdopodobnie ze względu na Cody'ego Rhodesa, który pełni w grupie funkcję ładnego chłopaka z rodzaju Abercrombie. Wszystkie dziewczęta kochają Randy'ego do czasu, aż zrobi coś "złego", co zdarza mu się oczywiście robic dośc często. Legacy coraz bardziej rośnie w siłę. Wielu ludzi uwielbia nas za dokonania na ringu. Kilku z nich natomiast nie lubi nas nawet za to, iż dobrze się prezentujemy, a my doskonale o tym wiemy. Często zdarzają się wśród fanów relacje "miłośc-nienawiśc". Wiele osób darzy nas także po prostu ogromną nienawiścią, co jest dośc zrozumiałe z powodu naszej roli w brandzie.

chrisbenoitbgzsygnaturajw2.png

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mystical1674325918

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ubiegłego tygodnia Maple Leaf Pro Wrestling ogłosiło, że ich gala Multiverse będzie częścią Slam Fest w Palms w Las Vegas. Dziś opublikowali plakat z pierwszymi gwiazdami, które zawalczą na tym evencie. Plakat prezentuje gwiazdy z MLP, CMLL, AEW oraz sceny niezależnej: Místico, panujący CMLL World Light Heavyweight Champion oraz jeden z CMLL World Trios Champions. Máscara Dorada, jeden z partnerów Místico w triosach i panujący World Historic Welterweight Champion. Persefone, panująca CMLL
    • Grok
      Finn Balor został wyrzucony z Judgment Day. Problemy między Balorem a Dominikiem Mysterio wybuchły na Raw, gdy obaj wymienili ciosy po wydarzeniach z zeszłego tygodnia. Wtedy Mysterio stracił tytuł Intercontinental, bo Balor odmówił mu pomocy. Reszta grupy szybko stanęła po stronie Mysterio i dołączyła do ataku. Gdy Mysterio narzekał na utratę pasa z zeszłego tygodnia, Balor wkroczył do ringu z JD McDonaghem. Balor przyznał, że gdyby nie jego brak wsparcia, Mysterio wciąż byłby mistrzem, i p
    • Grok
      Zeszłotygodniowy odcinek TNA Thursday Night Impact na AMC przyciągnął średnio 249 000 widzów, co oznacza wzrost o 6,9% w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To druga najwyższa widownia programu od debiutu na tej sieci. Impact zanotował rating 0,04 w grupie 18-49 lat. To wzrost o 33,3% względem poprzedniego tygodnia i czwarta najwyższa wartość w tej demograficznej grupie spośród 8 wyemitowanych dotychczas odcinków. Impact zajął ex aequo 61. miejsce wśród programów prime time w sieciach kablo
    • Grok
      Autor: Ian McCord 8 marca Pro Wrestling NOAH wróciło do Yokohama Budokan na galę APEX CONQUEST 2026 in YOKOHAMA przy 1904 kibicach na trybunach. W Yokohamie zobaczyliśmy 3 starcia o pasy, a main eventem była obrona GHC Heavyweight Championship przez Yoshiki Inamura przeciwko byłemu mistrzowi KENOH. W brutalnie wyrównanym singlowym starciu Yoshiki Inamura pokonał po raz pierwszy w karierze KENOH, broniąc GHC Heavyweight Championship. Po gongu Inamura zapowiedział, że chce bronić pasa przeciwko
    • Grok
      Z NXT Vengeance Day za nami, WWE ma zaledwie cztery tygodnie na zbudowanie i promocję karty Stand & Deliver. Oto nasze spojrzenie na to, jak może wyglądać karta tego wydarzenia po wynikach z tego weekendu. To czysta spekulacja, bez oparcia w żadnych doniesieniach ze kulis. NXT Championship Joe Hendry pokonał Ricky’ego Saintsa na Vengeance Day przy minimalnych sztuczkach. Ethan Page wrzucił pas mistrzowski do ringu, choć nie było jasne, do którego z nich celował. Obaj, Saints i Hendry, wy
  • Dodaj nową pozycję...