Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match. Squash Match: MVP pokonał Alex'a Riley'a (w/Beverley)

1. John Morrison pokonał CM Punk'a

2. Kane pokonał R-Truth'a

3. Mixed Tag Team Match: The Hart Dynasty pokonali Cryme Tyme i Eve

4. Tag Team Match: Rey Mysterio i Jeff Hardy pokonali Chris'a Jericho i Dolph'a Ziggler'a przez dyskwalifikację.
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dawidmks

2

• mistrzunio93

2

• Viper

1

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Na początek Hardy - dno, niech ci się kontrakt kończy cukierkowy i won do TNA.

Następnie sprawa Punk'a dlaczego w taki ch*jowy sposób prowadzona jest jego postać? Nie tak to sobie wyobrażałem.

Następnie porażka z Morrisonem porażkę bym ścierpiał, ale poziom walki słaby lepsze robili na ECW ponad rok temu!

Kane oraz Andrut nie grzeszyli poziomem - szopka Kali czerwone gacie z 3 świata również do mnie nie trafia, perspektywa ponownej walki tych 2 sprawia, że wczorajszy serek wiejski chce wyjść na wolność.

Boj Dzesi jest zajefajny jak kotek dzęf :t_down: takie gówno tylko na wwe.com, a nie na SD!.

Walka słaba - zamiast dać kidowi odliczyć to dali natalce co za karton to bookował?

Edge i tak wróci!

Dolph Recykler pedzio garniak, latający narkoman dzef i mrs 997 chyba nie wiedzą co to wrestling.... słabo, bardzo.

Na koniec końcówka rodem z russo o dupę potłuc ...

Jak tak dalej ma to wyglądać to proponuję na stałe połączyć SD! z FCW.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

badziewiarz jesteś badziewny :) jak się nie znasz to lepiej nic nie pisz...

Pzdr

.

Regulamin działu

Odpowiedź w temacie powinna zawierać minimum 3 zdania.

Ekhem.. na razie bez warna, ale jeszcze raz napiszesz coś takiego to będzie słabo... Dop. pietreQ

Piwa postawione za posta: 2 :D :D :D

Akurat nie jestem wielkim fanem postów badziewiarza ale akurat teraz ma chłopak rację w każdym calu. SD! był po prostu cieńki, walki starsznie średniawe z lekką nutą słabizny. Poza Morrison vs Punk może z tym, że racja....rok temu zrobili lepsze walki niz teraz... Hardy na początku - nuda, Punk jako heel (?)- skandal, Kane uciekający przed Szczękościskiem - skandal. Writerzy chyba na kacu planowali tą galę bo oglądałem to bez żadnych emocji może poza męczeniem się samym oglądaniem. Takiego słabego SD! dawno nie widziałem. W zasadzie jedyny plus gali to wywiad Edge'a i słowa..."if I back....WHEN I back.." a reszta do zapomnienia. Peace :P

910573292462b42a28a382.gif

"Heroes and zeros"

1) Jeff Hardy speech

Jeff: Tydzień temu Punk zrobił coś niespodziewanego na SD! Zobaczcie sami. (sytuacja sprzed tygodnia o zawieszeniach, dragach itd.) Cały czas wspominasz swoje potknięcia, jakbym czegoś się bał. Każdy popełnia błędy. Byłem zawieszony dwa razy, zgadzam się. Ale przez rok nic u mnie nie wykryto... I nigdy nie byłem na odwyku! Sam dawałem sobie radę, a na Nigh of Champions pokonam... (All i ever wanted) CM: E... Ludzie klaszczą dla Ciebie bo przez rok nie brałeś dragów, dobre sobie... To nie osiągnięcie. Może dla ciebie, więc gratulacje... Szykujmy miejsce w Hall of Fame... Jeff: Jestem tu po coś innego. Mówisz znów to samo... CM: Może i tak.. Ale dlatego, że Ty nie słuchasz! Nie nauczyłeś się niczego.. Nie słyszałeś tego w szkole, ale nie przepraszam... Szkołę też schrzaniłeś. Ile egzaminów oblałeś, ile razy zostałeś w klasie. Jeff: Oceniasz mnie jako wrestler'a, czy... CM: O nie, nie pilnuje Cię, ale może powinieneś tego chcieć... Nie palił byś, nie pił, nie byłbyś tą samą osobą, którą jesteś teraz. Popatrz na siebie, jesteś żartem. Dwa razy Cię złapano i nawet nie byłeś na odwyku. Myślisz, że kim jesteś? Jeff: Kim? Przyszłym mistrzem! CM: Jesteś marzycielem. Ktoś taki jak Ty nie może mnie pokonać. I am straight edge! Nie pije, palę, nie ćpam! Za rok dalej będę mistrzem, a Ty przegrasz, będziesz dalej próbował i tak w kółko. Jeff: No tak, nie jestem tak doskonały jak Ty. CM: A może powinieneś. Ja staram się taki być zawsze gdy wychodzę na tą arenę. Tu jest mnóstwo dzieciaków w koszulce Jeff'a Hardy'ego. To mnie przeraża! Jesteś ich bohaterem! Ich bohater stanie się... kolejnym nic nie wartym..(punch od Jeff'a!) CM: W porządku... Jeff popatrz, będę lepszy, mam za chwilę walkę... Ale to nie przeszkodzi mi w złojeniu Cię na NoC.

24bd653b09ecf275med.jpg

a655cefed1091914med.jpg

2cec4610a9fe56bdmed.jpg

2) CM Punk vs John Morrison

Kręcenie łapy... Zwarcie i headlock takeover by Punk. Teraz John i ciągłe kontry. Whip do narożnika... Punk zakłada swój typowy submission... a teraz crossbody, jednak roll up. 1..2.. kick out. Dropkick od Morrisona i pin. 1..2.. kick out. Whip... GTS? Monkey Flip od Shaman'a of Sexy, clothesline... jednak nie trafił kick'iem za ring.. Po przerwie Punk trzyma nogami przeciwnika. Whip i back body drop! Pin. 1..2.. kick out. Belly to belly suplex! Nice! 1..2.. kick out. Znów body scissors... Morrison.. clothesline! Whip i calf kick! Rozbieg i kolano! Wiele razy widziałem tą akcję, ale za każdym razem robi to lepiej. 1..2.. kick out. Wchodzą na naroznik... hurricanrana... roll up by Punk! Co za ruch! 1..2. kick out. Pin z mostkiem, kontra... Double underhook.. backbreaker! 1..2. kick out. Punk coraz bliżej zwycięstwa. Prawy kick, jeszcze jeden... sleeper by CM. Teraz Morrison... podwójny clothesline. High knee, nie trafia... Chuck kick! Morrison pins! 1..2. near fall. Starship pain... Punk wstał, ma go na GTS.. Roll up by John! Jednak nie! To plecy Morrison'a dotykają maty! 1..2.. kick out. Punk wykonuje roll up... znów Morrison kontruje - 1..2..3! Udało się. Wyciąga ręke i... Punk wychodzi.

09d60708e5d224famed.jpg

c0e66b540b8a4d05med.jpg

9bbcc0f24686ba5cmed.jpg

88600b26dd1dead1med.jpg

3) Layla dance off.

Podczas tańcu wchodzi Ricky Ortiz! Ricky: Myślisz, że Ci ludzie chcą patrzyć jak tańczysz? Chcą inspiracjii! Kiedy ostatni raz Heat dobrze zagrało? Layla.. Twój taniec im nie pomoże, ale ja tak.

2eb7cdda5ebf4697med.jpg

a055ff92235b58d2med.jpg

WORD UP

665fce232c937109med.jpg

4) Kane vs R-Truth

Seria ciosów od Truth'a, jednak zostaje powalony shoulder block'iem. Mocny uppercut i przeciwnik powalony. Jeszcze jeden. Akcja w narożniku, whip... nie trafia clothesline'm. Próba cross body... Kane łapie go, jednak Killings wyswobadza się. Rozbieg, Truth za ringiem... Big Boot nie trafiony i odpowiedź w postaci heel kick'a. Zakłada headlock.. jednak back suplex! Truth unika clothesline'u i kopnięcie. Biegnie na Big Red Monster'a... side slam! Co za uderzenie. 1..2.. kick out. Znów whip, ale był tak mocny, że Killings upadł. 1..2.. kick out. Submission. Łokieć! Jeszcze jeden.. jednak Kane radzi sobie i R-Truth znów za ringiem. Wyniesienie, będzie chciał go rzucić na stalowy narożnik. Truth uwalnia się, Kane blokuje... Jednak po clothesline'ie od przeciwnika wpada w cel. Ładna odpowiedź, kolejny uppercut. Whip.. bearhug! Miałbyć double arm chokeslam.. jednak dropkick! Kontra w narożniku... clothesline by Truth! Whip i DDT! Co za kontra czarnoskórego zapaśnika. 1..2.. near fall. 3 lina.. nadział się na big boot! 1..2..3! Winner of this match... Kane! Muzyka Great Khali'ego... ale czy odważy się wejść do ringu... tak! Kane czeka na niego w ringu.. Missle Dropkick by Killings! Khali'emu nie udało się dopaść rywala.

8f0b6c6ecbad4f54med.jpg

e19a0611cd08637dmed.jpg

84ecded0b7938f33med.jpg

5) The Hart Dynasty vs Cryme Tyme and Eve Torres

Zaczynają panie. Natalya ma przewagę, jednak forearm shot by Eve. Zmiana z Kidd'em i wchodzi Shad. Kick i seria ciosów od kanadyczyka. Whip... big shoulder block. Zmiana z JTG. Katapulta i splash! 1.. kick out. Whip, jednak JTG wpada na liny. Zmiana ze Smith'em i podwójny whip w narożnik. Mocny prawy w brzuch. Tag. DH ma przeciwnika na barkach i upuszcza go na kolano Tyson'a. Ładny gutbuster. 1..2.. kick out. Abdominal stretch połączony z headlockiem. Uwalnia się! Hip Toss! Smith uderza Shad'a! Nie ma się z kim zmienić.. oprócz Eve! Back body drop na DH'u. Natalya w ringu, scoop slam i nie trafiony elbow drop. Dwa dropkicki od Eve.. kontra w narożniku.. roundhouse kick! Handspring splash! Kidd przerywa pin, panowie zajmują się sobą. A w ringu Nataly'a w przewadze i clothesline! Discus clothesline! 1..2..3!

fa0f5d444aa42288med.jpg

71519dd0c4805300med.jpg

dcc0f4521b865d1dmed.jpg

3d2ba4cd1829f282med.jpg

54483fc7b9f51451med.jpg

184ec6b4754508a4med.jpg

Ziggler 'przygotowywuje' się do walki z Marią...

4eb938198980bc9bmed.jpg

6) Interview with Edge

JR: Jak się czujesz po operacji? Edge: Jestem tutaj już bardzo długo i.. skłamałbym, jeżeli powiedziałbym, że osiągnąłem już wszystko. 9 krotny mistrz świata, czuje się jak przywódca... Miałem juz parę kontuzji, ale zawsze wracałem do siebie... Ta kontuzja może zakończyć moją karierę... To najgorsza kontuzja jaka mogła by się zdarzyć. Zrobie co mogę by wrócić tu i znów zostać mistrzem. Todd: Powodzenia. Masz coś do powiedzenia Chris'owi Jericho? Edge: Wiesz.. nie ma dobrej chwili na złapanie kontuzji... (BREAK THE WALLS DOWN!) Y2J: Jestem tu bo nie chcę dłużej słuchać tego co mówisz. Rozsiądź się, zrób minę... nie obchodzą Cię pasy, WWE i ja! Nie pozwole na to bym został ukarany! Przez Ciebie! Na NoC znajdę partnera, który będzie lepszy od Ciebie! Mów i swoich pasach, bądź dyplomatyczny... Każdy pas, który posiadałem zyskałem sam! Jestem najlepszy na świecie w tym co robię! Powiedzmy szczerze lista pasów u Ciebie prawie równa się liczbie kontuzji.. Ja nigdy nie miałem kontuzji! Jestem za silny! Słaby... Żałosny... Bądźmy szczerzy.. nigdy nie byłeś w mojej lidze. Byłeś słabym ogniwem naszego team'u. Ale już Cię nie ma ... Jericho jest twarzą SD! i WWE! Edge: Słuchaj! Nie potrzebuje nikogo aby udowodnić, że to co osiągnałem w WWE to dzięki motywacji! Kiedy wróce... udowodnie wszystkim, że się mylili...

800109327cf4f401med.jpg

782a289301a5b34amed.jpg

7) Chris Jericho and Dolph Ziggler vs Jeff Hardy and Rey Mysterio

Przed walką wchodzi CM Punk! Będzie komentował walkę razem z JR'em i Grisham'em. Zaczyna Jericho i Hardy. Shoulder block od tego pierwszego. Kontra, dropkick od Jeff'a. Już są w narożniku, seria kopnięć. Whip i markowy dropkick w narożniku. 1..2.. kick out. Znów whip, próba head scissors, jednak Hardy po kontrze znajduje się na apronie. Odbicie od lin i triangle dropkick by Jericho! Zmiana z Dolph'em, potężne kopnięcie i pin. 1..2. kick out. Jumping elbow drop! 1..2.. i znów kick out. Mocny headlock i mat slam. Tag i Jeff traci coraz więcej sił. Clothesline i pin. 1..2. kick out. Whip.. i to Jeff atakuje! Zmiana z 619. Sitting senton i spirnboard cross body. Rey na 2 linie.. hurricanrana! Atak na Ziggler'a, Chris się zebrał. Sunset flip... dropkick od Rey'a! 1..2.. kick out. Wymiana ciosów... znów hurricanran'a... 619... Ziggler klepnął Jericho! Tag! 619 doszło.. ale... slam prosto na barykadę! Ziggler w natarciu! 1..2.. kick out. Jeszcze raz headlock i dokłada kolano. Whip i Mysterio pada na matę. 1..2.. kick out. Jeszcze raz whip do narożnika... jednak kontra i head scissors na narożnik! Y2J wyciąga ręke.. kto pierwszy się zmieni. Podwójna zmiana! Hardy atakuje pierwszy! Atomic drop, leg drop i... dropkick! 1..2.. near fall. Whip i Whisper connects! 1..2.. znów nie! Hurricanaran'a... nie Walls of Jericho! Rówmież kontra i Twist of Fate! Swanton? Tak! 1..2.. Dolph breaks it! Dropkicod Rey'a! Chaos! Jericho i Jeff za ringiem.. Jeff chciał rzucić Y2J'em w Punk'a.. jednak nie trafił i to Punk ciska Jericho w Jeff'a. Tak, że ten wpada na schody. DQ! Rey dyskutuje z CM'em i baseball silde od Dolph'a! Jeszcze wykonuje swój finisher! Jericho patrzy na Punk'a.. Walls of Jericho na Jeff'ie!

181b5ab33769a37cmed.jpg

dd80426f26a3d265med.jpg

0b0a37f4ad5bb722med.jpg

ae2654e594118aabmed.jpg

d501a4f83c841c23med.jpg

d1a7cfeb75866645med.jpg

9b4ef5442564e782med.jpg
  • 2 tygodnie później...

witam mam pytanie na jakim kanale w telewizji ogladacie wrestling ?? bo ogladam na extreme sport chanel a leci malo prosze o opdowiedz pozdrawiam

Eurosport

This Week in WWE

Poniedziałki, godz. 21:00

Powtórki:

Środy - Eurosport2. Po 20:00

dzieki a moze jeszcze ktos zna inna telewizje pozdro dla kolegi :t_up:

Raczej wiecej kanalow telewizyjnych nie ma, ktore emituja WWE. Na Extreme jest i tak wiecej niz na Eurosport (chyba ze lubisz Vintage Collection). Polecam dział "Downloadu" tutaj na forum. Zawsze są najświerzsze gale do pobrania. Pzdr

Icon : Cala trojka otrzymuje ostrzezenia , zapraszam do odpowiedniego dzialu by sie dowiedziec dlaczego i zapraszam do regulaminu by na przyszlosc takich ostrzezen nie otrzymywac.