Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Transfery Realu-Kit czy Hit???

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Przerzuty, bo wszystko dla kasy

No i co z tego? To może mają kibicować Iskrze Piotrowice, bo tak jest fajniej? :8 Niektórzy lubią klub bo dobrze gra w piłkę a inni bo ma dobrych piłkarzy. Może akurat spodobał im się taki styl jakim gra teraz Real, albo co innego. Za bardzo posądzasz innych i za bardzo sikasz, daj se spokój bo już nie wiem czy chcesz udawać takiego fajnego, czy Cię to gryzie.

Btw. Myślisz, że Ci piłkarze co ich oglądasz to grają dla przyjemności. Tam w tej twojej Czelsi czy w innych klubach też raczej już nie grają dla przyjemności tylko by za te pieniądze kupić sobie fajną furę. Przyzwyczaj się do tego. :t_up:

f6dfb83c87.png
  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Raul

6

• szymi94

3

• DaveKRK

3

• Hardas

3

Top użytkownicy w tym temacie

=)) Rozbawiłeś mnie.

Tylko czy prawdziwym fanem można nazwać kibica, który jak dowiedział się ile kasy na transfery ma Real, to zaczął się jarać i utożsamiać z tym klubem nazywając się jego wielkim fanem? Nie..

Tam w tej twojej Czelsi czy w innych klubach

No nie zabijaj.. tylko nie cwelsi..

Wiadomo, że każdy szanujący się klub dba o swój budżet, ale szanujący się fan, nie powinien patrzeć na stan tego budżetu.. Tyle w temacie :t_up:

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

A czy normalny człowiek, może doczytać posta do końca a dopiero później się kłócić?

Niektórzy lubią klub bo dobrze gra w piłkę a inni bo ma dobrych piłkarzy. Może akurat spodobał im się taki styl jakim gra teraz Real, albo co innego. Za bardzo posądzasz innych i za bardzo sikasz.

:roll:

f6dfb83c87.png

DaveKRK wybacz , ale w twojej wypowiedzi emanuję zazdrość , po co te nerwy? Jak ktoś chce może kibicować ManC lub Realowi , a ciebie to nie powinno obchodzić ... Ja lubię Real od 7 lat i widziałem już wielu sezonowców , którzy w razie niepowodzenia odwracali się od swojego klubu :t_down:

Tak poprostu jest , że ludzie zaczynają kochać kluby jak wygrywają... Ale nikomu tego nie zabronisz!

Pamietasz co było kiedy w barcelonie pojawił Ronaldinho i Barcelona po tylu latach wreszcie wygrywała? Potem było tylko Visca El Barca , choć 90% fanów farsy nie wie co to znaczy... Zoabcz ilu mamy teraz fanów klubu , który przed przyjsciem brazylijczyka ssał na całej linii stał się ulubieńcem wszsytkich szczególnie dzieci. Od Realu wiele osób się odwróciło , a teraz ponownie lubią ten klub , dla mnie jest to chore , ale nie można im tego zabronić...

Ja lubię Real od 7 lat i widziałem już wielu sezonowców , którzy w razie niepowodzenia odwracali się od swojego klubu :t_down:

Właśnie o to mi chodzi - o sezonowców.. ciekawe czy moi kumple nadal będą zakochani z Realu jak powinie im się noga w LM albo za rok nie będzie już kasy na transfery..

Pamietasz co było kiedy w barcelonie pojawił Ronaldinho i Barcelona po tylu latach wreszcie wygrywała? Potem było tylko Visca El Barca , choć 90% fanów farsy nie wie co to znaczy...

Tu trafiłeś w sedno :t_up: Teraz jest dokładnie to samo - Cristiano Ronaldo i Kaka pojawili się z Realu, który może i nawet coś wygra.. Ale po pierwszym nieudanym sezonie, wczesnym odpadnięciu z LM etc. Real straci tych 'wiernych' i 'kochających' fanów, bo np. Arsenal, który ma łatwą grupę zdobędzie max. ilość punktów w fazie grupowej.. Można tak długo, ale już wcześniej napisałem, że tyle w temacie, bo nie chce ciągnąc tego dalej. Mamy dwa różne stanowiska i trudno będzie dojść do konsensusu..

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

• Reputacja:   2

Może akurat spodobał im się taki styl jakim gra teraz Real

A tej klub ma jakiś styl? Bo tak szczerze to nie stwierdziłem nic takiego, zwłaszcza w poprzednim sezonie gdzie ich styl to było "kopnij byle w kierunku Higuaina" albo "Robben masz piłe biegnij sam na 7 i weź jakoś podaj do Higuaina", ogólnie Casillas, Pepe (czasem), Robben, Higuain i 7 koszulek w tym jedna stara, spocona i człapiąca z siódemką :t_up: Real można lubić ale napewno nie za styl

A tej klub ma jakiś styl? Bo tak szczerze to nie stwierdziłem nic takiego, zwłaszcza w poprzednim sezonie gdzie ich styl to było "kopnij byle w kierunku Higuaina" albo "Robben masz piłe biegnij sam na 7 i weź jakoś podaj do Higuaina", ogólnie Casillas, Pepe (czasem), Robben, Higuain i 7 koszulek w tym jedna stara, spocona i człapiąca z siódemką Real można lubić ale napewno nie za styl

Z tym stylem Realu w poprzednim sezonie trafiłeś :lol Ale poslcuhaj za kadencji starego prezesa Real był pośmiewiskiem ...

Po kiego została kupiona kolonia holendrów z której tylko Robbenowi coś wychodziło ... Transfery nie trafione ... Coś mi nie gra?

Powiem wam tyle może komuś nie pasi te 93 mln za Crisa 65 mln za Kakę , ale taka jest prawda , że w Realu zawsze grały największe gwiazdy i Real zawsze wydawał wiele forsy ... Nie będe mówił o transferach - Zidane, Figo , Beckham ... Ale o wcześniejszych

Ferenc Puskas , Alfredo Di Stefano czy Hugo Sanchez . W Realu zawsze grali , grają i będą grali najlepsi piłkarze na świecie i Real zawsze był , jest i będzie największym , najbardziej ututyłowanym klubie na naszym globie!

W Realu zawsze grali , grają i będą grali najlepsi piłkarze na świecie i Real zawsze był , jest i będzie największym , najbardziej ututyłowanym klubie na naszym globie!

TO, że są najdrożsi nie znaczy, że są najlepsi... TO, że utytułowani? Nie można żyć przeszłością... Wiem, że Real może i jest dobry... Ale spójrzmy prawdzie w oczy... Dał w tym sezonie dupy, tak jak Barca zrobiła to dwa sezony temu... Teraz może się wszystko zmienić... Nikt przecież nie wie, czy te gwiazdy nie będą kolejnym Beckhamem, który jak przyszedł do Realu nagle stracił formę itd...

Jak dla mnie w tym sezonie Real będzie gigantycznym rozczarowaniem, gwiazdorki nie będą miały zgrania, trener pokłóci się z piłkarzami, kibicami, zarządem i ekipą sprzątającą, a zimą przyjdzie kilku wysłużonych, mega-wypromowanych zawodników. Latem odejdzie trener, kilku "kluczowych" zawodników, Real kupi młodych zdolnych z Argentyny/Brazylii/Afryki i Galaktyczni znowu błyszczeć.

Jak dla mnie w tym sezonie Real będzie gigantycznym rozczarowaniem, gwiazdorki nie będą miały zgrania, trener pokłóci się z piłkarzami, kibicami, zarządem i ekipą sprzątającą, a zimą przyjdzie kilku wysłużonych, mega-wypromowanych zawodników. Latem odejdzie trener, kilku "kluczowych" zawodników, Real kupi młodych zdolnych z Argentyny/Brazylii/Afryki i Galaktyczni znowu błyszczeć.

Zgranie jest kwestią czasu... Oglądałem wczorajszy mecz i mogę powiedzieć tyle , że Real miał miażdżącą przewagę w posiadaniu piłki (63-27) jak i strzałach (26-8) ... Zgrania jak narazie nie ma CR9 i Kaka jak i cała drużyna z wyjątkami chciała się popisać i to nie wychodziło , warto pochwalić Lassannę , bo bez niego nie było by różowo. Myślę , że "Lass" to klucz do gry Realu ! Pamiętacie rok 2003 i wcześniej to Makelele odwalał czarną robotę za Zidana czy Figo , odszedł Makelele wszystko się posypało...

Powiedziałeś ,że Real będzie kupował kolonię zagranicznych "dzieciaków" i będą galaktyczni... :shock: Wiesz co to znaczy galaktyczni ? Ty chyba nie rozumiesz polityki transferowej Fiorentino Pereza...

Po wczorajszej wygranej nie jestem w pełni zadowolony , ale zgranie to kwestia czasu... Real wygrał jedną bramkę i na forach już jest najeżdżanie na Real , zobaczymy jak zagra "wielka" barcelona...

Lol, a co wy myślicie, że Real nie straci może żadnej brami w sezonie? Dajcie spokój, :8 Ciężko im będzie nawet powtórzyć wyczyn Arsenalu z sezonu 2003/2004 gdzie nie przegrali w sezonie żadnego meczu (jeśli dobrze pamiętam;) ). To jasne, że muszą prędzej czy później puścić kilka bramek i zremisować czy przegrać kilka meczów. Chyba jeszcze nie było tak dobrej drużyny, by nie puściła żadnej bramki albo i wygrywała wszystkie mecze z palcem w nosie. Po za tym nie ma co osądzać po pierwszym ligowym meczu, jeszcze jest ok. 40 do zagrania więc wszystko może się zmienić.

f6dfb83c87.png

Real miał miażdżącą przewagę w posiadaniu piłki (63-27)

Rozumiem, że pozostałe 10% meczu zajęły zmiany i obrady sędziów? :D

A tak na serio. Kaka, benzema i reszta gwiazd z Realu to są ludzie. w 100% procentach zgadzam się z Hardasem. Choć obecnie z piłką nożną jestem na bakier, to wciąż umiem myśleć logicznie. To nie są cyborgi, maszyny do wygrywania. Im też może coś nie wyjść. Z drugiej strony, nie grają z burakami z Mongolii, tylko z wieloma reprezentantami swych krajów itp. A po tym posiadaniu piłki, strzałach należy tylko wnioskować, że Real zaczyna ruszać na podbój Europy.

Tyle z mojej strony, pozdrawiam, miłego wypoczynku życzę...

z palcem w nosie

Heh, myślałem że inną część ciała tutaj przytoczysz xD

No tak... Zaczyna się...

"wielka"

Rozumiem, że chciałeś tu pojechać kibicom Barcy? :t_down: Sam nim jestem, ale gdybym napisał wielki Real, to jakoś bym nie używał cudzysłów...

To, że Real i Barca są rywalami, to nie znaczy, że do drużyny przeciwnej nie można mieć szacunku, bo umówmy się... Do Realu trzeba mieć szacunek jakkolwiek by nie grał, to i tak jest najbardziej utytułowaną drużyną świata... Ale przecież Barca, też jakimiś chłopcami do bicia nie była i szacunek się należy, prawda?

Hardas ma rację... Real nie da rady zagrać tak, aby nic nie puścić, nie przegrać... Nie ma na razie takiej drużyny...

Z tym cudzysłowem chodziło mi o to , że każdy mówi , że barca jest wielka . Szczególnie moi ruwieśnicy... Dlatego dałem ją w cudzysłów ...

Hardas mówi prawdę o tym , że Real wszystkiego nie wygra ...

Myślę ,że powinniśmy poczekać parę kolejek na to co pokaże Real i wtedy zacząć ponownie dyskusje...

Dop. Carlos - A myślałem że juz wszystko widziałem...

• Reputacja:   2

Real od 2004 roku to banda jedenastu gwiazd, indywidualistów, niepotrafiących się zgrać milionów dolarów/ euro. Kiedyś byli potężni, bo sami wypromowali Luisa Figo, Raula i tego typu gwiazdy. Teraz wydają miliony na nic niewnoszących do drużyny gwiazdorów. To, że straszą na sparingach to tak naprawdę nic, bo do LM trzeba coś więcej niż rozgromić rywala, grającego "ostrożnie". Moim zdaniem brakuje im jeszcze dużo do pokonania Barcy. W przypadku Ralu będzie identycznie jak z Chealse, gdy przyszedł Mourinho. Abramowicz nakupił za grubą forsę gwiazdorów, a gość stwierdził że i tak nie ma kim grać.

http://www.picshot.pl/pthumbs/large/247335/TNT%20Userbar.gif