Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown 10/07/2009r - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match:

Drew McIntyre pokonał Jimmy'ego Wang Yang'a

1. Single Match

Kane pokonał Jeff'a Hardy'ego

2. Single Match

Dolph Ziggler pokonał Johna Morrisona

3. Tag Team Match

Melina i Eve Torres pokonały Laylę i Michelle McCool

4. Single Match:

CM Punk vs The Great Khali - no contest

w walce interweniował Kane

5. Tag Team Match:

The Hart Dynasty pokonało Cryme Time

6. Intercontinental Championship Match

Rey Mysterio© pokonał Chrisa Jericho

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Eddy1674325917

2

• Michael

2

• Yanki

1

• Willem

1

Top użytkownicy w tym temacie

No dobra, zdziwiłem się, myślałem, że Jericho po The Bash skończy z IC, i np. zajmie się obroną TT. A tymczasem Y2j nadal walczy z Rey'em, ciekawe :thinking:

Ziggler pokonał Morrisona... Jakiś feud? Szczerze mówiąc, skusiłbym się na to.

HD pokonali Cryme Tyme, to dobrze, źle... Sam nie wiem, muszą coś robić, jeżeli w przyszłości chcą zawalczyć o pas.

Kane pokonał Hardy'ego, i znów wpierdzielił się w walkę Khalasa... Imo będzie to feud tak na siłę. Ale zobaczymy.

Divy pewnie przewinę, ale sie zobaczy.

• Reputacja:   2

Divy pewnie przewinę, ale sie zobaczy.

Divy pewnie przewinę? To ty oglądałeś tą gale czy będziesz oglądał, czy nam opowiedziałeś wyniki, czy jak? :t_up:

Dop. Carlos - A Ty Will nie widzisz kiedy On tego posta napisał?

Uff... Zeszłotygodniowe SmackDown było tylko wyjątkiem (który potwierdził regułę). W tym tygodniu wszystko powróciło do normy i jest świetnie.

Pierwszy pojedynek był niezły. Końcówka trochę zawiodła (ale Chokeslam z narożnika wyglądał fajnie).

Następnie Cryme Tyme (Bromance =))) i Jesse. =)) Segment Ziggler & Maria był równie interesujący. :8

Kolejna walka była bardzo dobra - 2 wschodzące gwiazdy w szybkim i efektownym pojedynku. :t_up: Czekam na następne starcia tych panów.

Pojedynek piękne (Melina i Eve) versus trochę mniej ładne (Layla i McCool) był w miarę zjadliwy, po walce było zdecydowanie ciekawiej. :D

Czwarta "walka" i to, co działo się po niej było żałosne. :t_down: Jedyny słaby punkt SD to właśnie ten konflikt...

Piąty pojedynek był średni, jednak zbyt krótki. Feud CT vs. The Hart Dynasty może się okazać lepszy, niż przypuszczałem. :thinking:

Ostatnia walka był bardzo dobra, zaś wydarzenia tuż po były bardzo interesujące. :thinking: Kolejne SmackDown zapowiada się rewelacyjnie! :applause:

Reasumując - masa świetnych walk + niezły entertainment = jeden z lepszych odcinków SD po drafcie 2009. Gorąco polecam! :t_up:

23c2684898.png

Feud Hardy vs Punk jest dla mnie najgorszym feduem o jeden z głównych pasów federacji ostatnimi czasy. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Totalnie nie rozumiem dlaczego Punk nie może przejść klasycznego heel-turn'u i zacząć solidny program z Jeff'em. Całe to zajście z kontuzjowanym okiem, tak jak pisałem tydzień temu, straszna żenada. Walka z Jeffa z Kane'm słaba. Kane jest wyraźnie bez formy i ostatnio słabo sobie radzi z takimi zawodnikami jak Mysterio, Bourne, czy Hardy. Sporo błędów, źle wykonanych akcji i nic, co mogłoby naprawdę przykuć uwagę. Word Up znów bardzo fajne. Obecność bosko wyglądającej Eve, a do tego Jesse aka Jizzy daje naprawdę naprawdę niezłe show. Każde kolejne pojawienie się Morissona w ringu cieszy, bo to co wyprawia ten koleś, jest niesamowite jak na standardy WWE. Tym razem zaskakująca porażka z Ziggler'em, który został, mimo zwycięstwa, w cieniu rywala, ale w porównaniu do niedawnych rywali Morissona, to i tak świetnie sobie poradził. Ciekawi mnie do czego doprowadzi ten wątek z Marią. Wyczuwam jakiś spisek, może Maria założyła się o coś czy jak?

Czekam na następne starcia tych panów
Jedna walka tak, ale na dłuższą metę dalszy feud nie dałby korzyści ani jednemu ani drugiemu. Morisson musi pomału wchodzić w Main Eventy, a Ziggler potrzebował jedynie pushu, żeby mógł wystartować do Mysterio i jego pasa IC. Walka pań słaba jak każdy Tag Team match. Ciekawy jest fakt, że Eve, która zadebiutowała w ringu stosunkowo niedawno, walczy jak na kobietę całkiem dobrze i to ona prowadziła większość walki. Punk vs Khali - Jezu, jaki chłam. Oglądało się to okropnie ( jak wszystkie walki Khalasa), a do tego te żałosne pyskówki Punka i Jeffa. Po walce wpada Kane i pojedynkuje się na krzesła z Punjabi Playboy'em. Gdzie jest stary dobry Kane, ja się pytam?! Ciąg dalszy feudu Cryme Time - Hart Dynasty, powtórka z zeszłego tygodnia, tylko zwycięzcy inni.

Main Evnet klasa sama w sobie. Na takim poziomie, powinny stać wszystkie walki w tygodniówkach. Jericho i Mysterio walczyli kolejny raz i znów dali świetne show, które uratowało tego Smacka. Po walce pojawił się Edge i wygląda na to, że to jego ostatni appearance w tym roku. Szkoda, zwłaszcza, że mają z Chrisem zajebisty nowy finisher ten modyfikowany Codebreaker, miodzio. Mam kilka opcji kto zastąpi Copelanda na Night of Champions, ale napiszę o tym w temacie w Next PPV. No i na koniec Ziggler, który w zaistniałej sytuacji będzie walczył o IC title z Mysterio. Feud z dupy, ale walka może być dobra :)

Jedna walka tak, ale na dłuższą metę dalszy feud nie dałby korzyści ani jednemu ani drugiemu.

Nie miałem na myśli feudu, tylko kolejną walkę (na Superstars, które ostatnio jest bardzo słabe). W tym starciu pokazali wrestling na naprawdę wysokim poziomie, niestety czasowo było bardzo krótko. Gdyby, na wspomnianym wcześniej programie, otrzymali taki sam pojedynek i więcej czasu, to pokazaliby na co naprawdę ich stać. 4-gwiazdkowa walka gwarantowana. :t_up:

Przepraszam za lekkie odejście od tematu, chciałem tylko wyjaśnić tę sprawę. ;)

23c2684898.png

Smackdown wróciło do normy.Walka Kane vs Jeff Hardy była niezła i ten chokeslam z narożnika na koniec to było coś :)

Ziggler wygrał z Morrisonem co mnie zaskoczyło :shock: ale fajnie że Dolph dostaje coraz większy push.

Divy przewinąłem.A czwarta walka to już była najgorsza na tej gali.

Walka tag teamów była średnia.Ostatnia walka była chyba najlepsza na tej gali a co się działo po niej to normalnie rewelka.

Jeżeli kolejne smackdown będzie na tym poziomie to nie mogę się doczekać :)

1597910734a1bfc7057cb4.png

Pierwszy mecz Kane vs Jeff Hardy trzymał poziom . Dobra walka , przez to , że CM Punk wszedl Hardy się rozkojażył i Kane zrobil Chokeslama z 3 liny :). Walka Morrisona i Dolpha Zigglera ciekawa i interesująca. Zauważyłem , że John ma podobne ruchy jak Eddy z Tekkena 3 (taki murzynek podobny do Kofiego :) ). Dolph również zaskoczył mnie paroma fajnymi akcjami. Śmiesznie udało mu się zpinować Morrisona ;). Divy przewinąłem... CM Punk przeciwko Khaliemu , żałosna walka , nie dość , że krótka to wolna ... Tag Teamy mi osobiście sie podobało , ale minus to krótko trwała ta walka. JTG zaprezentował kawał fajnych akcji... Main Event , to się nazywa Main Event , a nie jakis Big Slow z Jaśkiem. Walka na wysokim poziomie , dużo zwrotów akcji. Szkoda mi , że to nie Y2J wygrał tylko Pytkerio... Ale teraz , jeśli Tag Team Rated Y2J się rozpadnie to będzie walczyć o niego dalej ;)

• Reputacja:   1

Smack zajebisty jak garnitury chrisa jericho albo zielone majty kodiego :t_down:

Normalnie o kant dupy :!:

Tak więc jedyne co godne uwagi to Mysterio vs. Jericho, ale w końcu i oni przejedzą się towarzystwu.

Jak można robić sobie szopkę w stylu Punk vs. Kali no i Jeff vs. Kane? toż to wstyd! rodem z tna...

Harty srarty... to są kurde jakieś żarty?! jak można legitymować się, że jest się "od Hartów" i nie kończyć walki "Hart Attack" tylko w jakiś gówniany sposób? w dodatku dlaczego do dziś nie dostali czasu na jakieś promo czy coś? normalnie booking by willem jak nic!

Dalej Dolph vs. Morrison - robienie z Dolph'a kogoś na szybko by jakoś wyglądał przy Reju Maestro master card na NoC - znowu robienie kogoś na szybko, a wszyscy wiemy jak to się skończy.

Co to za gówno z andrutem było?, no i word up tego to się powinno zakazać zaraz dzwonię do Ojca Rated Rydzyka niech banuje tę paranoje!

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Kurdę sorry że tak późno ,ale dopiero teraz miałem czas na oglądanie... A to tak zaczynam oglądać i co widzę Kane kontra Jeff Odważny ... Walka przewinąłem ,bo jak widziałem Kane w akcji + Jeff to ,aż traciłem apetyt na oglądanie pozostałej części sd.. Dalej mój ulubiony wrestler Dolph Ziggler pokonuje Morrison ,lecz szkoda że WWE teraz dopiero zaczyna go pushować ,zamiast wcześniej .. Jakby WWE zaczęło go pushować wcześniej nie musieli być podkładać mu gwiazd żeby do NoC mógł walczyć z Reyem o pas Intercontinental. Patrzmy dalej Pierwszy Match Div ,którego nie przewinąłem i debiut Eve na ringu... Coś mi się zdaje że to ona będzie promowana do walki o pas ,który posiada Michelle na NoC... Dalej pogawędki Punka i Jeff'a i gadanie o Zerach... Później walka Khali vs. Punk totalna masakra jak można dopuścić do takiej walki ,no ale Rating gali mówi sam za siebie. Nic tylko pozostaje nam myśleć że WWE więcej tego błędu nie popełni. Harty kontra Cryme Tyme walka miała jakiś tam poziom ,lecz wyniki się zmienił z tamtego tygodnia. Harci powinni dostawać push żeby podskoczyć do pasa Tag Teamów ,a nie zaczynać feud z Cryme Tyme. I Main Event jedyna walka ,która mogła się podobać...

No ale tak jak przedmówca powiedział.

Mysterio vs. Jericho, ale w końcu i oni przejedzą się towarzystwu.

No i na koniec nowa akcja Edge'a i Chris'a ,no ale szkoda że więcej jej nie zobaczymy w ich wykonaniu... No i na koniec atak Dolpha myślę że ich walka będzie jedną z najlepszych na NoC ... Ai bym zapomniał o Word Up z emisji na emisję staję się coraz bardziej zabawna i ten Jesse ,no i Eve jedna z ładniejszych div...