Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Jakiś czas temu mogliście przeczytać mój dwu tysięczny post. Chwila niezapomniana dla mnie gdyż w życiu nie byłem na żadnym forum tak długo. Obojętnie czy było to forum piłkarskie , forum fanów fantasy czy inne. Własnie dopiero Bill Goldberg Zone czyli nasze BGZ mnie tak przykuło. Czy coś się zmieniło od tego dwutysięcznego postu? Na pewno kolorek mojej rangi

:). Ale to właśnie to do czego dążyłem. Jak wiecie długo chciałem dostać global moda i w końcu mi się to udało. Ale nie o tym chciałem tutaj pisać. Ten post będzie..."Inny". To jest na prawdę dobre słowo bo szukałem czegoś co może wam się spodobać z jajem ale i tak na serio. To będzie opowieść o mnie na BGZ ale po drugiej stronie lustra. Zapraszam na lekturę BGZ Fantasy.

Dawno dawno temu....za górami za lasami była sobie przepiękna kraina nazywana królestwem Begiezet. Królestwem Begiezet panował od początku historii jeden król , król Norbas. Oczywiście wielu mówiło że to tak na prawdę jego niecny brat Pablus Modjus pociągał za sznurki ale to podobno tylko plotki. Królestwo cieszyło się dużym szacunkiem wśród innych ale nie zabrakło też wojen. Z tego co wiem co usłyszałem i co mędrcy mówią to największą wojnę królestwo Begiezet miało z królestwem UWunii. Jak widzimy to właśnie Begiezet odniosło ten sukces i jego poddani są wielce radośni. W tymże królestwie ongiś wielkim mędrcem był Pavel Jaques , on przynosił nowiny z całego świata każdego dnia do królestwa i cieszył się wielkim szacunkiem. Teraz...cóż teraz ot tego natłoku informacji ma problem z rozpoznawaniem własnej rodziny. Biedny Pavel Jaques przeszedł na zasłużoną emeryture , jednak nadal pojawia się czasami na dziedzińcu króla Norbasa służąc radą...podobno oczywiście. Kimże byłoby królestwo bez dwójki lojalnych rycerzy , generałów? Jednym z nich był Zabójca Legend , tak go zwali , jeździł na koniu któremu się kolana nie uginały , tylko on jeden wie jak na takowym jeździć. Drugim z generałów był IaaN Dziki zwany trzepoczącą kapotą. Swoją sławę zyskał dzięki trikowi wywracania białek w oczach. Każdy mógł go łatwo rozpoznać , powód był prosty...kiedy przechodził biły dzwony i zapadała ciemność...Nasza historia jednak chce pokazać nam przygody dzielnego giermka. Przedstawmy jednak rycerza który go przyprowadził do Begiezetowego królestwa. WeeMan zwany omnibusem , potężny rycerz pod względem postury. Znany był całemu światu gdyż nie ukrywał swojej ogromnej wiedzy jak i zdolności rozpoznawania piosenek po kilku nutach. Był bardzo okrutnym rycerzem , znany był również z tego że swoich przeciwników torturował swoim atakiem zwanym "Moonsault na stół z widelcami" , straszne to było. Tak to on przyprowadził Di_Ajkona , młodego , dzielnego giermka do tej baśniowej krainy. Z początku ten młody giermek musiał sobie wywalczyć szacunek , został rzucony na głębokie wody , cyzli dzielnice Begiezet zwaną "Rookie Zone". Tam Di_Ajkon dawał upust swojemu potokowi słów. Pamiętam że wstąpił również do szkoły teatralnej Begiezet...zwanej Wykręcona Szkoła Ferdydurki w skrócie WSF. Pamiętam że chciał być jak gwiazda z zachodniego państwa szanowny pan Judżin. Pamiętne czasy...Niedługo potem rycerz WeeMan został wypędzony z królestwa za atak na przetwórnie kaszanek firmy "Arek - Moonsault". Di_Ajkon został sam , zupełnie sam. Wiele osób podejrzewało go o szpiegowanie , psy zostały wtedy spuszczane gdy się go widziało. Mieszczanie uważali że WeeMan powróci dzięki informacją od swojego giermka. Jednak ten chciał udowodnić wszystkim że potrafi i że nikt go nie wysyłał na przeszpiegi. Przede wszystkim chciał udowodnić błaznowi dworskiemu Willemowi że się myli. Willem był pierwszą osobą która podejrzewała Ajkona o zdradę i był pierwszą osobą która wyśmiewała WeeMana a sam nie zauważył że Willem to to samo co WeeMan tylko się inaczej to pisze. Nie wie tego do dziś , ale czego chcemy od błazna? Nie można od niego wymagać logicznego myślenia w końcu korzysta z ripost z księgi Google. No ale wracając do głównego wątku. Di_Ajkon musiał udowodnić swoją wartość już jako młody rycerz w królestwie. Jednak nie był tak do końca sam , wiele osób mu pomagało. Zabójca Legend z koniem o nieuginających się kolanach mu pomagał , nawet sam król Norbas mu pomógł...opieprzył go ale mu pomógł. O co chcecie wiedzieć? Otóż Di_Ajkon zawsze chciał swoje zdanie rozpowiadać , często oglądał a raczej zawsze oglądał bitwy na arenie pana Makmansona i chciał rozpowiadać o tym innym osobą. Jednak bitwy opisywał za małą ilością słów co usłyszał niegdyś król Norbas usłyszał i samemu pofatygował się by powiedzieć parę słów naszemu bohaterowi. W końcu i nasz bohater został wygnany na miesiąc z królestwa. Ciężkie to były czasy dla Di_Ajkona. Pewnie chcecie wiedzieć za co? Otóż pewnego razu na arenie walczyli Great Khalizilla przeciwko nieśmiertelnemu Jankowi Cenatorowi , wielka to walka była , nieśmiertelny wygrał po raz kolejny , Di_Ajkon tak się ucieszył że na miejscowym rynku zwanym popularnie Shoutbox wykrzyczał tą wspaniałą nowinę. Jednak nie każdy był tak szczęśliwy , okazało się że Król Norbas jest wielkim wrogiem nieśmiertelnego i postawił swoją luksusową wille na obczyźnie że wygra właśnie Great Khaliszilla. Niestety nie wygrał i chcąc wyładować swą złość król usłyszał krzyki naszego bohatera. Cóż jak mówiłem Di_Ajkon wędrował poza murami Begiezet. Z tego co wiem odwiedzał UWunie , lecz stwierdził że tam ludzie są jacyś...nie mogę powiedzieć jacy gdyż moja opowieść jest skierowana także do młodszych odbiorców. Wszelkie opowieści z aren , wszystkie bitwy opowiadał mu wygnany teraz , lecz wtedy nie Kuba zwany kilka cyferek za imieniem. On pomagał Di_Ajkonowi w orientowaniu się ze światem. W końcu okres banicji się skończył i nikt nie spodziewał się że Di_Ajkon powróci w obręby królestwa Begiezet , a on zrobił nazłość wszystkim i powrócił w glorii. Pamiętam że nawet po jakimś czasie dostał pracę od samego Króla , miał obwoływać nowe wiadomości , gdyż wtedy Pavel Jaques pierwszy raz zapomniał...Di_Ajkon zgodził się bez mrugnięcia okiem i zaczął wykonywać swoje obowiązki. Z dniem na dzień stawał się coraz to bardziej wytrawnym rycerzem i doradcą. To dzięki niemu karczmarz o wdzięcznym imieniu Baryłka stał się kimś porządnym. On również sprowadził do królestwa dwóch ludzi , żyjącego przeszłością , jednak nie tracącego kontaktu z rzeczywistością , żółto czerwonego rycerza Hulkamaniaka oraz zamaskowanego Kristeria. To oni stali się giermkami Di_Ajkona. A ten piął się po szczeblach królestwa. Nawet sprowadził swojego brata monstrualnego Kejnofobila Grasjana. Dziwny był jego brat , lecz to nie o nim historia. Wiele można by rzec jeszcze o Di_Ajkonie , jedno jest pewne iż nie poprzestał , nie spoczął na laurach , starał się dalej udoskonalać swoje umiejętności. Teraz został niedawno mianowany jednym z czterech Globalnych Szerzycieli porządku w królestwie. Wraz z tomo , duchem widmo niewiadomo oraz Roberto Donem Carlosem oraz ZaMastem pilnują porządku. To może być długa historia , jednak moim zdaniem wcale nie , ta historia dopiero się zaczyna....

Jeśli kogoś uraziłem tym tekstem bardzo przepraszam , było to niezamierzone , wszystko w celu umilenia wam czytania. Wiem że to nie jest Pan Tadeusz ale jako małe uczcenie 2500 posta moim zdaniem pasuje.

Wielkie podziękowania dla IOOT_DZIKO , kristerio , >C< , baryla , Cyc , Danielsson , DonCarlos , Gracjano , Hulkamaniak , IIL , Jacek_D , LegendKiller , Norbas , One of a Kind , pablo modjo ,Sejbla oraz innym których nie mam na liście przyjaciół a którzy powinni się na niej znaleźć a nie ma ich gdyż jestem leniwy , BGZ tak jak Cyc twierdzi jest moją drugą rodziną. Z wami się zaprzyjaźniłem z wami żartuje z wami się zżyłem , trudno w to uwierzyć wiedząc iż żadnego z was (prawie żadnego) nie widziałem w życiu ale cholera ludzie jesteście zajebiści i tyle. Na BGZ chce się wchodzić , na BGZ chce się siedzieć właśnie dzięki temu że jesteście że Wy je tworzycie.
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• IOOT_DZIKO

1

• Wiurek

1

• Michael

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

hehe , a to sie hoppek podjarał.

Zawsze lubiłem tego rodzaju posty :) Szczególnie , jeśli są mieszanką pomysłowości , post power i najlepszych wypowiedzi user'ów. I choć historia twojego przybycia dosyć w sumie jeszcze młoda zahaczająca o UW i łimaka jest już troche oklepana - to w sumie z przyjemnością czytało sie ją w takiej wersji. Wspomnienie Pavel Jaques'a - bezcenne - w ogóle brakuje mi tego cycka na BGZ. To jedna z największych strat naszego forum. AtS wpada tam jeszcze raz na kwartał rozliczyć się z przeszłością.

Generalnie gratuluje ejkon twojej egzystencji forumowej - zasłużyłęś sobie imo na to co posiadasz teraz - no i obyś sie dalej z nami męczył :D

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować i życzyć Ci kolejnych 2500 postów. :applause: Obym i ja również doszedł do takiego wspaniałego wyniku, zarówno ilościowo, jak i pod względem merytorycznym. ;)

23c2684898.png

Wspaniale się czytało no i ogromne brawa myślę że spędziłeś trochę czasu nad tym tekstem ,ale życzę ci kolejnych 2500 postów. Mam wielką nadzieję że też wytrwam tak długo i w końcu dostanę szansę...

Musiałeś sporo pisać.Życze ci jeszcze długiego pobytu na forum i Administratora :D:P .

Reaktywowałeś WSF (chwała ci za to!) i byłeś DJ'em i to ty sprawiłeś że Dziko mówił do mnie Katter Dżakas ;) .

Wazeliny... ;O

Ja tam Ajkona pamiętam za to, że hmm...

Gadałem z nim na ircu o SvR 09(W dniu draftu), o!

A co do 2500(Dobrze) to fajno żeś to wymyślił, król Norbas, Pabloj Modjus, tylko brakuje Gildii Biedronki, byłoby git.

:applause: Graty Ajkon ... Fajnie sie czytało :) Ciekawe z czego sie przygotowywałeś ... Władcy Pierścieni, czy innych ksiąg Sejbli :lol Dla mnie chłopcze o kolorze kałowym jesteś już w BGZ Hall of Fame, a to, że tam dołączysz to kwestia czasu. Miejmy nadzieje, że dalej w spamie sie nie będziesz zatrzymywać i twój nick w końcu wyświetlać sie będzie tam na dole obok napisu: Najbardziej aktywni ;)

Graty Ejkon. Hoppcze obyś wytrzymał z nami kolejne kilka lat, żebyś napisał kolejne 2500 postów, najlepiej jeszcze więcej, żebyś dalej prowadził te WSF razem z Danielem, Piotrkiem, Srejcikiem (chyba nikogo nie pominąłem ; d)... No i żebyś jak napisał Cummen miał okazję podziwiać swój nick obok napisu Najbardziej aktywni.

Ale od UW to się odczep :lol Bo UW zawsze spoko ; D