Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wymiana zawodników, Shane Sewell, Lilian odchodzi...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

wwe_draft_article.jpg

:arrow: W poniedziałek strona WWE.com poinformowała o wymianie zawodników pomiędzy brandami. Wg niektórych serwisów wymiany tej miał dokonać Donald Trump(choć IMO to się nie trzyma kupy bo z jakiej racji Trump jako właściciel Raw miałby decydować o transferach pomiędzy SD a ECW) co ma później spowodować Jego powrót do programu z Vincem McMahonem.

Co do transferów prezentują się one następująco:

Raw

- Alicia Fox (z SD!)

- Evan Bourne (z ECW)

- Gail Kim (z SD!)

- Jack Swagger (z ECW)

- Mark Henry (z ECW)

SmackDown

- David Hart Smith (z ECW)

- Finlay (z ECW)

- Matt Hardy (z RAW)

- Natalya (z ECW)

- Tyson Kidd (z ECW)

ECW

- Brie Bella (z RAW)

- Goldust (z RAW)

- Nikki Bella (z RAW)

- Shelton Benjamin (z SD!)

- William Regal (z RAW)

:arrow: Shane Sewell którego fani TNA znają z roli walczącego sędziego dołączył do WWE. Shane odgrywał rolę sędziego w jednej z walk na nagraniach FCW. Po wielu spekulacjach na ten temat 26 czerwca okazało się że Shane podpisał kontrakt z federacją McMahona. Nie wiadomo jeszcze jaką rolę będzie odgrywał, choć bardzo prawdopodobne że będzie to rola taka sama jak w TNA - walczący sędzia.

:arrow: Lilian Garcia odchodzi z WWE! Diva WWE na swojej stronie internetowej napisała że federacja poszukuje nowych announcerów, wynika to z tego że Lilian postanowiła nie podpisywać nowego kontraktu z WWE. Pomimo wielu starań zarządu który był bardzo zadowolony z pracy divy, postanowiła Ona rozstać się z federacją. Powodem tej decyzji jest fakt że Lilian w tym roku wychodzi za mąż i chce skupić się na życiu rodzinnym. Tak więc Lilian w tym roku zakończy 10-letnią współpracę z WWE.

:arrow:Nie wiadomo jakie dokładnie plany ma WWE w stosunku do nowych mistrzów tag - Edge i Chrisa Jericho. Jak na razie brakuje dla Nich potencjalnych przeciwników...[spoiler dot. next Raw]

Na następnym Raw Edge i Chris wygrają walkę z The Colons po której Carlito zaatakuje swojego brata. Do tego na następnym Raw dowiemy się że na NoC pretendentami do pasów będą Cody Rhodes i Ted DiBiase. Jednak Ted na Raw będzie walczył z Randym Ortonem(walkę tą ustali Ted DiBiase Sr. który poza tym na przeciwnika Marka Henrego wyznaczy Cody'ego Rhodesa. Mówi się o tym że jest to fundament pod rozpad Legacy i face-turn Ted'a Jr.

Wiadomo jednak że mistrzowie będą pojawiać się często i to praktycznie na każdym show.

:arrow: Tommy Dreamer wg oryginalnego scenariusza miał na The Bash stracić swój tytuł mistrza ECW na rzecz Jack'a Swaggera, jednak na kilka godzin przed galą zmieniono te plany ponieważ postanowiono dać szansę Jack'owi na rozwinięcie skrzydeł i przenieść Go na Raw(początkowo na Jego miejscu był Christian jednak uznano że Jack lepiej sprawdzi się na Raw).

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• DonCarlos

1

• Cutter

1

• Michael

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

To zrobił się taki mały drafcik.Raw zrobiło się takim siłowym brandem tzn.jest dużo zawodników którzy nie kwalifikują się np. do HF.

Na SD! wrócił Matt może następny feud z braciszkiem?Nie wiem,ale oby to się nie sprawdziło,miał swoje pięć minut i powinno mu to starczyć.

Dot.ECW

Regal pewnie będzie tworzył tag razem z Kozlovem po tym ostatnim zwycięstwie nad Christianem i Dreamerem.A Benjamin będzie pewnie miał feud z tym japończykiem,nie ma co japończyk rozpoczął z wysokiego "C"

Dot.Przyszłego RAW

Już na Bash'u DiBiase rzucał się więc szykuje się Face Turn Ted'a.Wg.mnie to złe posunięcie WWE powinien być w Legacy świetnie sprawdza się jako heel.

Lillian odchodzi?! Szkoda,ciekawe kto będzie zapowiadał walki/zawodników na RAW :?: .

P.S.Jeżeli spoiler nie potrzebny,proszę o usunięcie go przez moderatorów.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Haha Jack lepiej poradzi sobie na RAW od Christiana , nie wątpię ale tutaj od razu widać jakie zdanie na temat Christiana ma Vince. Christian sobie chyba nie powącha RAW ani SD w najbliższym czasie , Hart Dynasty na SD super . Widać również kto będzie przewodził na ECW , Christian z domem starców Finlay , Dreamer , Goldust :) Jednakże mam nadzieje że Goldust osiągnie ten cel bo może być zabawnie a co dalej z Hornswogglem? Hornswoggle i Festus?:D

:arrow: Wymiana zawodników między brandami naprawdę interesująca (choć wersja z Trumpem nie ma zupełnie sensu). Raw dość znacząco się wzbogaciło (2, moim zdaniem, najlepszych wrestlerów z ECW + Kim), SmackDown również (Hart Dynasty + powrót Matt'a). Najbardziej ucierpiało ECW tracąc wspomnianych już Bourne'a i Swagger'a oraz Smith'a i spółkę, zyskując naprawdę niewiele (Benjamin). Mam nadzieję, że dzięki temu draftowi Jack i Evan otrzymają duży push (gdyż zdecydowanie na to zasługują).

:arrow: Wielka szkoda, żę Lilian odchodzi. :(

:arrow:

Face turn Ted'a Jr., heel turn Carlito i rozpad Legacy?

Zapowiada się więcej niż ciekawie. :D

Edytowane przez Gość
23c2684898.png

No to szykuje się bardzo ciekawy miesiąc do NoC ;)

wydaje mi się, że The Hart Dynasty będzie miało push do pasa

Wolałbym Christiana na RAW albo zamiast Y2Ja jako mistrza TT.

Spoiler z następnego RAW jest szokujący. Nieźle będzie, oj nieźle..

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

Według ,mnie Draft udany dla Hartów bo może w końcu rozwiną skrzydła ,ale także cieszy że Swagger i Bourne trafili na Raw gdzie będą mogli pokazać swoje umiejętności. Jeśli będzie tak jak w spoilerze to naprawdę zrobi się ciekawie koło kilku ludzi. Ale patrząc na ten Draft to normalnie ,aż szkoda I Ci Dablju się robi w końcu teraz zostali totalnie zeszmaceni.

Ja to tak sądzę, jeśli Matt przeszedł na Smackdown! to może pogodzi się z bratem i może znów będą Hardy Boyz, którzy będą stanowić konkurencje dla tag teamu edga i y2j. Jak sądzicie? No jakis tag team musi jeszcze być.

Naprawde bardzo dobre njusy dla Jacka Swaggera , Air Bourne'a i Marka Henrego . Szczegolnie dobre dla dwoch pierwszych , wkoncu beda mogli naprawde rozwinąć skrzydła. Ciekawe jak szybko dostaną pusha? Bourne'a widze z Reyem w Tag Teamie , lub moze z kims innym?

W kazdym badz razie Raw stało się lepsze bo odejscie sióstr Bella , Regala i Goldusta nie jest niczym nadzwyczajnym...

SD zyskało 2 wielkie talenty Davida Harta i Tysona Kidda , to moze byc nowy feud przeciwko Kanadyjczykom. Tak jak przypuszczałem , może być ciekawie bo Harci to naprawde ogromne talenty.

Najbardziej szkoda mi Vladka Kozlova , myslalem ze wroci na SD! lub Raw :| ale się zawiodłem.

Przyszło mi teraz do głowy , ze jak Evan pozostanie facem to moze byc generacja nie 619 a SSP :D

Cieszy fakt, że Swagger jednak dostał push, bo pojawiały się informacje, że Vince mimo początkowego zadowolenia z Jack'a ma do niego coraz mniejsze przekonanie. Poza tym zakręcił się już koło Ortona, co cieszy jeszcze bardziej bo zamiast durnej pogoni za Kofim i resztą mid cardu, stawia sobie wysokie cele. Szczerze mówiąc wątpie, żeby draft na RAW lepiej wykorzystał Christian, no chyba, że przed Bash to on, a nie Y2J był typowany do temu z Edge'm.

Naprawde bardzo dobre njusy dla Jacka Swaggera , Air Bourne'a i Marka Henrego . Szczegolnie dobre dla dwoch pierwszych

A moim zdaniem z najwiekszym impetem na RAW wkroczył właśnie Woźny Henryk i to on może namieszać najbardziej na kolejnych RAW, zwłaszcza, że przechodzi face-turn :shock:

ECW straciło wszystko co miało najlepsze zostawiając tylko Christiana, a przyjmując jakieś "talenty" z rozwojówek. Jeśli tak ma wyglądać ECW to ja dziękuję, postoję.

Aha, no i szkoda wielka, że Lillian odchodzi, nie wyobrażam sobie RAW bez niej :( Mam nadzieję, że zrobią jej jakieś porządne pożegnanie bo zasługuje na to.

Mam nadzieję, że zrobią jej jakieś porządne pożegnanie bo zasługuje na to.

Hm, a ja w to szczerze wątpię. Pewnie będzie tak, napiszą notkę na WWE.com, że Lilian odchodzi, że życzą jej szczęścia, zdrowych dzieci itp. Na RAW pewnie o niej nie wspomną, ot tak...Była i ni ma.

Teraz jak patrzę na ECW to robi się to troszkę śmieszne. Jeżeli chcą do tego "brandu" wrzucać samych jobbków to powinni to wypierdzielić z anteny. Ciekawe kto będzie się ekscytował feud'em takich gwiazd jak Goldust i Regal? :thinking: Mogli by bardziej wyrównać poziom ECW, nawet dla samych jobbków by było lepiej, pokonali by kogoś z większą reputacją (nie mówię, że musieli by tu dawać Ortona czy Sine) to i powiększyła by się ich popularność. Z resztą, niech WWE robi co chce tylko niech później nie sikają, że mają gorsze ratingi od Impektów. :waving:

f6dfb83c87.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...