Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka WWE The Bash 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja nie będę oryginalny i zagłosuje na walkę Y2J vs Rey Mysterio.Dzięki tej walki The Bash podobało mi się.Dobra była również walka Scramble o pas ECW ae jednka głos na walkę Reya z Chrisem

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viper

3

• Pedigree

1

• Anonymus

1

• Michael

1

Top użytkownicy w tym temacie

Chris Jericho vs. Rey Mysterio - ci dwaj stają w ringu przeciwko sobie już po raz n-ty, ale wciąż potrafią opowiedzieć historię walki w coraz to ciekawszy i przede wszystkim bardzo innowacyjny sposób. Dodam również, że był to jeden z dwóch pojedynków ostatnio, w których zamarkowałem (obok ME Slammiversary).

Mi najbardziej podobała się walka Championship Scramble for the ECW Championship, największe emocje , wyrównani przeciwnicy , dużo efektownych akcji , Mask vs Title Match też mi się podobał , ale jednak Scramble Match był ciekawszy.

Mój głos również leci na ECW championschip scramble match. Zwroty akcji emocje.... chyba więcej nie trzeba. Ostateczne zwycięstwo Dreamer`a.

92603092449d38425a80b2.jpg

Mój głos leci oczywiście Jericho vs Rey. Innowacyjne rozwiązanie, kilka ładnych akcji, przejść, Ci dwoje nadal potrafią wykrzesać świetną walkę.

Scramble Match też niezły, ale jak dla mnie był to tylko taki Match, aby 'zmusić' do obejrzenia reszty gali

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Y2J i Rey ciągle udowadniają, że ich feud powinien gościć w main eventach. **** co prawda nie postawiłem, ale niewiele brakowało, a oglądanie to samo przyjemność. Udanie wypadł również ECW Scramble Match (świetna decyzja o pozostawieniu pasa u Dreamera. Nie jestem może jego wielkim zwolennikiem, ale główny pas brandu powinno się trzymać nieco dłużej niż miesiąc). Ku memu lekkiemu zdziwieniu słabiutko wyszły starcia Hardy vs Punk i Three Stages of Hell. Ten pierwszy match na papierze wygląda naprawdę dobrze. Może przemęczenie albo brak zrozumienia w ringu? Co zaś się tyczy Ortona i HHH'a - co prawda wszystkie ich poprzednie starcia były bardziej lub mniej usypiające, ale biorąc pod uwagę ich zazwyczaj dobrą postawę w gimmick match liczyłem na odrobinę więcej niż zwykle. Wybór zatem okazał się prosty i padł na tą samą parę, co na Extreme Rules.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Jericho vs Mysterio = Instant Classic

NAJLEPSZY FEUD ROKU !!!!!!!!!

1397.png

11050.gif

11956.png

11047.jpg

22313.jpg

• 3 tygodnie później...

Ok, myślę, że temat można zamknąć, ponieważ już w nocy odbędzie się NoC 2009. Oficjalnie najlepsza walką The Bash został pojedynek Mask vs. Title Match for the WWE Intercontinental Championship.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...