Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka WWE The Bash 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Three Stages of Hell Match for the WWE Championship

Randy Orton © vs. Triple H

Singles Match for the World Heavyweight Championship

CM Punk © vs. Jeff Hardy

Tag Team Match for the Unified WWE Tag Team Championship

The Colons (Carlito i Primo) © vs. The Legacy (Cody Rhodes i Ted DiBiase)

Championship Scramble for the ECW Championship

Tommy Dreamer © vs. Jack Swagger vs. Christian vs. Mark Henry vs. Finlay

Singles Match for the WWE Women's Championship

Melina © vs. Michelle McCool

Mask vs. Title Match for the WWE Intercontinental Championship

Chris Jericho © vs. Rey Mysterio

No Count-Out, No Disqualification Match

Dolph Ziggler vs. The Great Khali

John Cena vs. The Miz

Ankieta potrwa do następnego PPV WWE!

Swój głos uzasadnij postem!
  • Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viper

3

• Pedigree

1

• Anonymus

1

• Michael

1

Top użytkownicy w tym temacie

Łatwy wybór. Po raz kolejny - Jericho vs Rey. Ich ostatnie walki zawsze trzymały poziom i ta była równie dobra, o ile nie była najlepsza ze wszystkich. :)

A ja tym razem postawię na walkę o ECW Title :) Kawał dobrego widowiska + sam pomysł z odliczaniem jak dla mnie genialny. Podobała mi się ta niepewność, że w zasadzie każdy Champem zostać może :roll:

Ja chyba nie zadziwię, bo postawiłem na walkę 3 Stages of Hell Match o pas WWE. Kolejna ciekawa stypulacja zaserwowana ze strony WWE z dwoma dobrymi Wrestler'ami. :) Oprócz tej walki wybrałbym jeszcze Scramble Match o pas ECW i Jericho vs. Mysterio. :)

Prosty wybór. Zdecydowanie walka Rey vs Y2J. Świetne widowisko i ten bajer z dwiema maskami świetny.

• Styl:  Jasny

zagłosowałem na Three Stages of Hell Match for the WWE Championship ponieważ były bardzo ciekawe zasady walka już nie była taka rewelacyjna no ale końcówka mnie zadowoliła :P

Rey vs Chris jak zwykle walka była na najlepszym poziomie

1597910734a1bfc7057cb4.png

Hmmm... Main Event? O ile single match zawiódł, o ile Falls Count Anywhere prawie nie było, to stretcher match był bardzo dobry... Ale to za mało. Intercontinental vs. Mas match był najlepszą walką, ze względu na równy, dobry poziom. Może i ta decyzja nie przyszła mi aż tak łatwo jak Pietrkowi, ale w każdym razie długo się nie zastanawiałem...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Walka o IC , nie przechodzi mi to łatwo przez gardło a raczej przez palce ale taka prawda. Najwięcej się działo , Chris jest w świetnej formie i Rey to samo , to była ostatnia walka prawdopodobnie tej dwójki więc pogratulować!

Wybór łatwy-IC.Najlepsza walka dużo dramaturgii ni można było się nudzić.Świetna walka Y2J'a i Mysteria,szkoda że na każdej gali nie ma takiej perełki :roll: .

Mysle ze najlepszą walką była walka o pas IC I ECW

Oczywiście mój głos na walkę Title vs. Mask. Tego głosu chyba nie trzeba uzasadniac. Kazdy kto widział, ten wie za co.

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

IC. Nie zastanawiałem się, super walka, nie zamulali itd. Motyw z dwoma maskami świetny, i stawiam na tą walkę. Pokazali co potrafią, chwała im za to.

Ja postawie na Scramble Championship Match ,ponieważ walka trzymała poziom i była po prostu świetna ... inne dobre walki to walka o pas IC i ta akcja z dwoma maskami. A także Main Event ,ale tylko jedna zasada. W ,której trza było wyjechać na noszach.

Według mnie Jericho i walka Mask vs. Title zupełnie zdominowała The Bash. Wysoki poziom całej walki + nutka dramaturgii = najlepsze starcie tej dwójki zawodników. Tylko szkoda, że Rey zwyciężył...

23c2684898.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...