Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night Of Champions 2009 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Data gali: 26 lipca 2009r. (niedziela)

Miasto: Philadelphia, Pennsylvania

Hala: Wachovia Center

Theme Song gali: Wkrótce!

Ciekawostka: Na tej gali każda walka jest o pas.

Karta:

Triple Threat Match for the WWE Championship

Randy Orton © vs. Triple vs. John Cena

WWE World Heavyweight Championship Match

CM Punk © vs. Jeff Hardy

WWE Unified Tag Team Championships Match

Nieznany Partner i Chris Jericho (c's) vs. Cody Rhodes i Ted DiBiase

Singles Match for the WWE Divas Championship

Maryse © vs. Mickie James

Singles Match for the ECW Championship

Tommy Dreamer © vs. Christian

WWE Intercontinental Championship Match

Rey Mysterio © vs. Dolph Ziggler

Six-Pack Challenge for the WWE United States Championship

Kofi Kingston © vs. Montel Vontavious Porter vs. The Miz vs. Carlito vs. Jack Swagger vs. The Big Show

Singles Match for the WWE Women's Championship

Michelle McCool © vs. Melina

Ok, karta zaktualizowana w dniu 26.07.2009r. o godzinie 8:22. //dop. P.S. Styles
  • Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michalak547

1

• Legend Killers

1

• Wiurek

1

• Boogeyman1996

1

Top użytkownicy w tym temacie

To ja się pierwszy wypowiem :D .

Triple Threat Match-tu nic nadzywczajnego oprócz tego że Cena dochodzi :P .Tutaj będzie walka Triple H i Cena vs Orton,będą pewnie chcieli za wszelką cene wypchąć Ortona z ringu i rozegrać wszystko między sobą.Walka pewnie nie będzie lepsza od tej z Bash'a,ale może wrestlerzy pokażą co potrafią.

WHC-Oj będzie bijatyka.Hardy napewno będzie chciał zdobyć ten pas jeszcze bardziej dla tego że stara się już o niego od ER.Jeszcze ta wygrana przez DQ która nie zagwarantowała mu pasa.

Tag Team-Nie widze innej możliwości niż Edge i Jericho.Są już doświadczeni w Tag Team'ach więc nie dadzą się przechytrzyć dwóm pomocnikom Orton'a.Uważam że zatrzymają ten tytuł.

Divas-Napewno wygra Mickie.Maryse przegra ponieważ za długo trzyma już pas.

P.S Jeżeli dojdzie jeszcze jakaś walka-zedytuje posta :thumb: .

WWE Championship - na RAW naprawde nie mają pomysłu na walke o pas. Ile razy można oglądać jasia, trypla czy ortonka?? Według mnie walka słaba, Jak napisał Cutter Jeff Cena I HHH wyeliminują Ortona na początku a na koniec Orton wpadnie nie wiadomo skąd i RKO i bucik na twarz :)

World Heavyweight Championship - na Bashu wiedziałem że CM wygra bo za krótko by trzymał pas. Teraz może być inaczej. Nie wierze że WWE zrobi to samo co rok temu że po wykorzystaniu walizki przez Punka będzie trzymał i trzymał pas WHC. Całym sercem za Jeffem i sądze że to wygra :)

WWE Unified Tag Team Championship - na 100% wygra Edge i Y2J, są dwoma najlepszymi heelami na SD i sądze że posuną sie do wszystkiego by obronić pasy, zresztą Legacy całe w tytułach WWE mi nie pasuje :x

Divas Championship - proste Micky wygrywa bo Maryse za długo trzyma pas chociaż wolałbym żeby Maryse wygrała po fajnie wygląda z tym pasem :8

WWE Championship Match - znowu?! Doskonale pamiętam WM 24 i identyczną walkę. :t_down: Tym razem zapewne skończy się tak samo... Zdecydowanie wszystkich już nudzi ta telenowela - Mr. Headlock vs. Nochal (w tym wypadku + zbędny balast w postaci John'a). :t_down: Oby było to ostatnie PPV, mający w ME walkę z udziałem tych dwóch panów.

World Heavyweight Championship Match - tym razem liczę na lepszy pojedynek i konkretne zakończenie. Może zostanie zmieniona stypulacja, np. na No DQ?

Unified Tag Team Championships Match - tu oczywista oczywistość, czyli Rated Y2J utrzymuje pas. Zresztą Priceless zupełnie nie pasują w roli mistrzów Tag Teamów...

Divas Championship Match - dotychczas najlepiej zapowiadający się pojedynek. :D Liczę na zmianę pasa, gdyż Mickie bardziej zasługuje na ten tytuł. :thumb:

23c2684898.png

Walki Randy Orton kontra reszta świata już mnie nudzą i myślę że będzie tak jak napisał Cutter Jeff czyli Orton wypada za ring,potem wchodzi i ktoś dostaje RKO potem dostaje w twarz i Randy wygrywa walkę.Nie wiem co już myśleć o tych walkach o pas WWE bo mnie już nudzą.

CM Punk © vs. Jeff Hardy

Też liczę na lepszy pojedynek i mam nadzieje że w końcu Jeff zdobędzie ten pas WHC a Punk dostanie heel turn który już powinien dostać po tym jak kopnął sędziego.

Edge i Chris Jericho (c's) vs. Cody Rhodes i Ted DiBiase

Oj tu napewno pas obronią Edge i Jericho ponieważ nie sądzę aby Legacy umiało ich powstrzymać,chyba tylko jeżeli będzią oszukiwać .

Gala może być niezła,lecz nie sądzę aby pasy zmieniły właścicieli.

1597910734a1bfc7057cb4.png

Triple threat match- WWE nie ma już pomysłów na walki Ortona z resztą świata, 3 Stages of Hell na Bash teraz triple threat. Orton vs Triple H vs Cena. Powiem wam panowie, że jakby Cena zdobył pas wmieszałby się do feudu między Panem Potrójne a Mr. Nochalem, a to byłoby całkiem fajne urozmaicenie ich feudu.

WHC- Po słabej walce na Bash czas na rewanż. Tylko oby rewanż zakończył się po emocjonującej i "czystej walce".

Tag Team- Chyba nie ma innej możliwości ja zwycięstwo Legacy. Edge jest poważnie kontuzjowany a wątpię, żeby ze skręconą kostką stawił się na Night of Champions. O ile nic się nie zmieni w zestawieniu to Kanadyjczycy pożegnają się z pasami.

Divas Championship- Czas na osłodę gali. Maryse zbyt długo trzyma pas i prawdopodobnie na Night of Champions będzie musiała oddać go Mickie James.

Ps. Będę musiał zedytować posta później bo dojdzie jeszcze walka o pas interkontynentalny.

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam :waving:

92603092449d38425a80b2.jpg

Coś mi się zdaje że tą walkę wygra Jasiu no chyba że będzie to jedna z moich nielicznych pomyłek :twisted: ... A w najgorszym wypadku pas zdobędzie pas potrójne H ,bo nie wydaje mi się żeby Orton dał radę utrzymać ten pas z takimi przeciwnikami ... :thinking:

CM Punk © vs. Jeff Hardy

Kolejna ich walka ... Czy Writerzy nie widzą że to się staje coraz nudniejsze. No i mogli tu dać No Dq tak ,aby Punk znowu się nie wywinął przed stratą pasa Dq.

Tu jestem w 100% pewny tego że wygra Legacy ,bo jak wiemy Edge jest kotuzjowany no chyba że się zjawi i Chris nie będzie z nim zmiany robić i wtedy jakoś wygra sam.

Mickie James wygra bo Maryse ma pas za długo.

Wydaje mi sie ze wygra Cena albo Triple H. Orton raczej nie ma szans z takimi zaawodnikami. Albo jak zawsze w to wszystko wmiesza sie Legacy i Orton pozostanie posiadachem pasa WWE.

CM Punk © vs. Jeff Hardy

Na The Bash walka była beznadziejna.Oby teraz CM Punk godnie bronił pasa WHC. Myśle, że wygra Jeff i jestem calym sercem za nim. Jak juz go zdobedzie to mysle ze nie odda go tak szybko jak ostatnio.

Tutaj sprawa jest prosta. Edge ma kontuzje i nie bedzie mogl walczyc. Legacy zdobeda pasy Tag Teamowe(niestety), chyba że Edge sie wykuruje.

Myśle ze wygra Mickie, bo Maryse juz bardzo dlugo jest w posiadaniu pasa. Chociaz moze byc roznie.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Orton wg mnie na bank nie zdobedzie pasa. Za dlugo juz sie bawi z pasem. Myślę że czas na zmianę. Wygra Jasiek, chociaż osobiscie jestem za Hunterem.

CM Punk © vs. Jeff Hardy

Albo wygra Jeff, albo Punk znowu cos wymysli, bo go oczko bedzie bolalo.

Tutaj sprawa jest prosta. Edge ma kontuzje i nie bedzie mogl walczyc. Legacy zdobeda pasy Tag Teamowe(niestety), chyba że Edge sie wykuruje.
Jaki cudem się ma wykurowac skoro nie zobaczymy go juz w tym roku? Więc albo przydupasy Ortona, albo writerzy cos wymyslą i Jericho bedzie mial innego partnera.

Jak poprzednicy uważam ze wygra Mickie.

15877257184b44c26ca49bf.jpg

Jak dla mnie tragedia... WWE CHampionship - znów to samo. Na pewno jakimś cudem na placu boju zostanie The Game i Legend Killer (Bo Janek będzie gdzieś leżał pobity) i będzie długa batalia, którą wygra Nochal, bo przecież dawno pasa już nie nosił oO

WHC Championship - podobnie. Moim zdaniem Punk i Extreme Enigma nie potrafią razem skleić dobrej walki. Wolałem Edga i Hardyego, ale no niestety... Myślę, że walka skończy się jakimś podstępem i zwycięztwem Punka, ponieważ musi on przejść całkowity heel turn.

Co do tagów... No tu jestem ciekaw co panowie writerzy i zarząd wymyślą. Edge przecież nie może chodzić, a co tu mówić o walce... Mam nadzieję, że wymyślą coś ciekawego. No i dodatkowo - nie podoba mi się, że Legacy zdobędzie pasy. -.-

Tak jak wspominałem - tragedia = nuda

WWE Championship-tak jak inni myślę że John Cena i Triple H wyeliminują Ortona a później zajmą się sobą nawzajem.. Jestem za Jasiem....

World Heavyweight Championship - Jeśli znowu Punk nie wymyśli czegoś byle by zatrzymać pas to myślę że Jeff wygra... Mogło by to być No DQ match

WWE Unified Tag Team Championship - Edge i Y2J- doświadczeni, powinni wygrać

Divas Championship- I tu znów tak jak inni-Maryse zbyt długo trzyma pas i będzie musiała go chyba oddać :)

Ok zaczynamy :

WWE Title match : Trypel vs Orton historia bez końca, to trwa już za długo od Wu-Emki. To robi się nudne, dodali Jaśka do tej walki, może jasiek skorzysta z tej walki. Stawiałbym na John'a, ponieważ on (jak narazie) nadaje się do tego tytułu.

ECW title match : Nie wiem dlaczego Christian wygrał walkę No 1# contender match. Wolałbym Rosjanina w tym pojedynku. Tommy obroni tytuł, jeżeli ktoś mógłby interweniować to Christian wygrał bo ECW title.

World Title match : Jeff vs Punk, może przed pojedynkiem GM Smackdown zmieni stypulacje na No-DQ match ? Jak wiadomo Jeff jeszcze nie przedłużył kontraktu z WWE. Więc jest szansa że Jeff Wygra czysto.

Divas Title Match : Marye trzyma za długo pas, więc Mickie zostanie nową Divas Champ.

WWE Unified Tag Team Championship : Mój Maint Event, kto zastąpi Edga? Edge ma zerwaną pietę achillesa. Może pauzować od 6 do 12 miesięcy. Więc ciekawe czy zobaczymy Edga. Legacy wygra Unified title może po 2-4 miesiącach.

WWE Championship match: Tutaj to już chyba wygra Jasiu bo Orton miał pas HHH też to myśle ze tak będzie.

WWE World Heavyweight Championship Match: Tutaj wygra na 99% CM Punk ponieważ Jeff nie przedłużył kontraktu a Punk straci pan w walce z Undertakerem. :D

WWE Unified Tag Team Championships Match: Tutaj myśle że WWE wymyśli jakąś niespodzieanke jak na The Bash a jak nie to wygra Y2J i jego partner :)

Singles Match for the WWE Divas Championship Tu wygra Mickie James.

Singles Match for the ECW Championship: Tutaj wygra Christian bo Tommy długo trzyma pas.

To tyle :):)

Tutaj wygra Christian bo Tommy długo trzyma pas.
Woooo chłopie Tommy trzyma pas już bardzo długo, rzeczywiście Christian Wygra. Rey94 wystarczy pomyśleć, jak byś oglądał regularnie ECW, to byś wiedział dlaczego Dreamer obroni pas...

IC Championship

Ziggler vs Mysterio

Ziggler nie ma szans z Rey'em. Main Eventer vs ?? Mircader ? Nie ! Nie ! Nie poniżą Rey'a do tego poziomu !

Siemano ja się też wypowiem na ten temat

Powtórka z WM 24

CM Punk © vs. Jeff Hardy

Tu bym chciał żeby Jeff Wygrał pas i przedłużył kontrakt

Nieznany Partner i Chris Jericho (c's) vs. Cody Rhodes i Ted DiBiase

Tu chętnie bym chciał zeby wygrali Rhodes i DiBiase

Zadko co oglądam walki kobiet ale zmana pasa mogła by być

Singles Match for the ECW Championship

Tommy Dreamer © vs. Christian

Tommy może wygrac długo trzyma pas i dobrze.

WWE Intercontinental Championship Match

Rey Mysterio © vs. Dolph Ziggler

Dolph nie ma szans z Reyem... Dlatego wole żeby wygrał Rey

Six-Pack Challenge for the WWE United States Championship

Kofi Kingston © vs. Montel Vontavious Porter vs. The Miz vs. Carlito vs. Jack Swagger vs. The Big Show

Tu będzie bardzo interesująca walka chyba najlepsza na NoC.

3wspania.jpg

[you]- Pamiętaj zawsze będę lepszy od ciebie!!