Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak widzisz siebie za...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dobra jedziemy z tym jeszcze raz przeanalizujmy trochę bardziej typy,a zaczniemy od Jacka Szwagiera,bardziej znanego jako Jack Swagger.Widać że WuWuE już chyba nie da rady go zmarnować.Na Bash'u miał wygrać pas ECW,ale Kaczor Donald Trump dokonał wymiany i Jack przeszedł na Raw,super ładnie pięknie,ale z kim on ma feudować?Orton odpada z powodu tego że Szwagier ma do niego "a'la szacunek" i Orton nie może marnować czasu na dużo lepszego od niego wrestlera.Dla mnie wchodzi w grę jeszcze jedna możliwość-tag team z Jericho.Edge ma poważną kontuzje,i wróci dopiero w 2010 roku,więc kto wie?Jeszcze jedna opcja to feud z M.V.P.Obaj wrestlerzy mają talent (niech lecą do TVN'u :8 ) i może wyjść z tego dobry feud,ale nie wiem czy jeden segment na Raw o tym przesądzi...Teraz weźmy pod lupę zawodnika o imieniu Delfin Cikler znany jako Dolph Ziggler.Zawodnik dobry,już niedługo może zostać jednym z ważniejszych zawodników ponieważ został naprawdę mocno pod pushowany Spoiler z SD!

dostał walkę o IC.

.Umiejętności przy micu jako takie ma,ale jakby jeszcze bardziej nad nimi "popracować" to Ziggler mógłby dorównać Y2J'owi.U Dolpha wkurza mnie jedno-ucieczki z ringu,rozumiem młody jest,WWE chce zrobić z niego przekręciarza,ale z czym do ludzi?Walki z De Grejt Kalim były nudne,a nawet gorzej,Ziggler uciekał z ringu,a jak Khali go złapał do rzucił nim w kierunku lin i od początku.Dalej De Hart Dajnasti znani jako The Hart Dynasty.Młoda stajenka dwóch młodych,rozwijających się i co ważniejsze dobrych wrestlerów i div'a która ma duże....oczy.

Widziałem walki z Cryme Tyme na poprzednim SD! Spoiler z Superstars'ów i SD!

na Superstars i SD!

i jestem pozytywnie zaskoczony,może nie są oni na poziomie Edge'a i Jericho,czy Colonsów (rozpadłych już),ale potrafią sobie radzić,i co ważniejsze potrafią współpracować.Może w tym roku nie dojdą na poziom pasa Tag'ów,ale w przyszłości (patrz za rok,2 lata) mogą mieć naprawdę dużo doświadczenia,są młodzi więc jeszcze co najmniej ze 12 lat powalczą,jeżeli aż tyle (w co nie wierze) dotrwała by ta stajnia,no to byłby jeden z legendarnych tag team'ów.Następny zawodnik Marek Heniek znany jako Mark Henry.Draft na Raw super myślałem że będzie jobberem,a on ma stać się jednym z najlepszych faceów na Raw,WTF? :shock: .Ale Marek naprawdę radzi sobie dobrze,rozbicie Legend Killer'a i "rozebranie" =)) Jericho'a zrobi z niego naprawdę dobrego face'a,ale co z jego przyszłością?Nie wierze,że Henry będzie facem w 2010 roku,ponieważ zbraknie mu chyba heel'ów.Zawodnik niedoceniany,ale czasem naprawdę potrafi skleić dobrą walkę (ale rzadko mu się to zdarza).Teraz czas na Em:Fi:Pi znany jako M.V.P.Zawodnik marnowany w każdym calu,już Vince żeby jeszcze bardziej go zbeszcześcić ciągle trzyma go aby walczył o ten pas U.S,który nam i zapewne samu zapaśnikowi już się "przejadł".M.V.P w tym momencie bardzo pasował by mi jako WWE Champ,tak nie ma tu literówki i pewnie wielu mnie za to skarci,ale M.V.P bardzo pasował by mi jako WWE Champ.

Orton,albo Nochal walczą o ten pas już nie wiem od kiedy i pewnie będą jeszcze walczyć do usranej śmierci,a tu potrzebna jest świerzość,a nie jedno i to samo nochal vs orton i od tego roku jeszcze dojdzie batista.Następny Ewan "Er" Burn znany jako Evan "Air" Bourne.On nie będzie WWE Champem bądź WH Champem.WWE nie ceni takich zawodników,Evan będzie pewnie miał jakieś pojedyncze pushe na te pasy,ale będzie tkwił w IC i U.S.Na razie jedyną jego przyszłością jest tag team z Kingstonem.Oboje mają jednego wroga (patrz Big Show) i podobne style walki,a jak wszyscy wiedzą WWE brakuje tag team'ów więc może to być korzyść i dla jednej i dla drugiej strony.

Następny Di Baran Kendyk znany jako The Brian Kendrick.Już od miesiąca go nie widze,był ale się zmył można by rzec,ale tak właśnie jest.Jakieś durne tagi z Festusem pare pojedynków z Carlito i to chyba tyle na co mogłoby stać w tym roku na Raw Briana.Jest wyraźnie szmacony,WWE woli podpushować takich zawodników jak Yoshi Tatsu ( =)) ),a nie takiego zapaśnika jak Kendrick.Złym posunięciem wg.mnie było odsunięcie Kendricka od Londona a w efekcie od tagów.Świetnie sobie razem radzili,a WWE znalazło sposób aby to rozwalić :applause:.

Następny Kapitan Zapałka Kriszczyn znany jako Christian.Chyba Vince go nie lubi ponieważ nie draftną go na Raw,a on ma naprawdę duże umiejętności,i doświadczenia,walczył w TNA,i to przesądziło o tym,że Mister Wins go nie lubi.Był na MitB na WM'ce,a to naprawdę duże osiągnięcie jak na znienawidzonego przez Vince'a zawodnika.Kiedyś miał świetny tag team z Edge'm,a teraz jest szmacony w ECW.

Następny Ar+Trufla znany jako R-Truth.Nie wiem po co ta wielka ekscytacja nim,ani on nie pokazuje jakiś nadzwyczajnych umiejętności,ani nic,a każdy się nim podnieca,jakby zdobył wszystkie pasy WWE razem z pasami przeznaczonymi dla div.Vince nie trawi tego zawodnika ze względu na to że występował w TNA,a jednak sam mówi że TNA nie może konkurować z WWE.Truth to zwykły zawodnik nie nadający się do Main Eventu,tylko najwyżej do Mid-Cardu to jest moje zdanie i ani jedna wypowiedź nie zmieni tego że powiem że Trutka to dobry wrestler.Next!!My nejm is Kejn znany jako Kane.Yeah,wrócił sobie z wakacji/wyleczył kontuzje czy coś tam jeszcze,grunt że został przywrócony w szeregi WWE.Dobrze,że od razu nie ma niewiadomo jakiego push'u tylko zaczyna od Khali'ego.Ten feud jeszcze dobrze się nie rozkręcił,ale zapowiada się naprawdę dobrze.Uważam,że Kane powinien po tym feudku dostać push na pas WH i powinien go zdobyć,oby szybko.I Następny Kodi Rołds znany jako Cody Rhodes.Dla mnie on przymula w każdej jego walce,nawet jak walczy w tagach nie potrafi rozkręcić dobrej walki ponieważ wszystko za niego robi Ted.Może WWE "utworzy" dla niego nowy gimnick?Narazie umiejętności Rhodes'a wogule do mnie nie przemawiają.Teraz czas na partnera Rhodes'a Teda Tipijaseko Junjora znanego jako Ted DiBiase Jr..Chłopak ma umiejętności,ale wg mnie marnuje się w Legacy.Powinien dążyć do kariery solowej ponieważ Rołds mu nie pomaga,wręcz obciąża,a Ted,był bliski pokonania Randy'ego Orton'a sam,bez pomocy Cody'ego.Następny to Dżon Morichon znany jako John Morisson.

Zawodnik świetny,ciągle marnuje się w Mid Cardzie a powinien już dawno zasmakować ME.Zwycięstwa z Punkerem dodały mu pewnie większej pewności siebie,a uważam też,że Morisson jest na poziomie takich zawodników jak Rey Mysterio,Edge czy Triple Nochal Ejcz.Ma dużo ruchów high flyerowskich co czyni go naprawdę dobrym i lubianym przez fanów zapaśnikiem.Teraz Koffifi Kigiston znany jako Kofi Kingston.Teraz widzę dla niego jedyną opcje tag z Evan'em i z tym utrata pasu U.S.Kofi jest lubiany przez fanów jak Bourne,mają podobne umiejętności,i WWE przeżywa tag-kryzys,więc to by było dobre wyjście.I tak doszliśmy do końca i ostatniego zawodnika Karłita znanego jako Carlito.Powstaje kolejny heel na Raw i uważam że to nawet dobre wyjście i myślę że na najbliższym Raw powinna być walka Primo vs Carlito.Nie będę wypowiadał się więcej na temat Carlita zobaczymy jak dalej to się potoczy.

Nie pisałem o Zacku Ryderze czy Yoshim Tatsu ponieważ,raz że mi się nie chciało,a dwa to że nie walkę Yoshiego oglądałem jedną,a Zacka nie oglądałem wcale (trza to nadrobić :P ).

Z góry przepraszam za interpunkcje czy będy ortograficzne.

P.S.Mój najdłuższy post,a zarazem post nad którym najdłużej siedziałem (ponad godzinę).

P.S.2 Trochę brakuje mi do łajta ;)

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yanki

3

• Cutter

3

• Łajt

2

• CezarMVP

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jack Swagger-Dla mnie to może być juz wkrótce wielka gwiazda WWE.Jack imponuje swoimi występami i czekam na jego feudy o najwazniejsze pasy federacji.Najbardziej Jack zaimponował mi swoim występem podczas tegorocznego Draftu gdy w walce z Johnem Ceną pokazał że może toczyć równą walkę z tymi największymi.Jeżeli tylko WWE będzie go ostroznie brała do walk o największe tytuły to może to się okazać talent na miano min.Tripla H czy Ortona.Ciesze się że ten wrestler podczas "mini draftu" został zawodnikiem Raw.

Dolph Ziggler nie lobię go za bardzo, jednak ma coś w sobie co może już wkrótce zaprocentować.Świetnie sobie poradził z moim zdaniem słabym Gratem Khalim i niemogę się doczekać jak będzie sobie radził z tymi mocniejszymi typu Rey Mysterio.

Evan Bourne moim zdaniem bardzo jest niedoceniany w WWE...Moim zdaniem wielki talent, fantastyczny High Flyer.Szkoda że takich zawodników jak Evan w WWE mało cenią...No ale cóż Evanowi zostało walczenie w Tagu z Kofim Kingstonem i być może kiedyś ( Czekam na ten dzień :D ) zostanie w końcu doceniony i dostanie walki o najwyższe cele.Ale to tylko marzenia myślę że na ta chwile jeszcze nierealne...

Ted Dibase Jr kolejna wielka nadzieja WWE która już wkrótce może walczyć o najwyższe cele w federacji.Grupa Legacy bardzo wiele Tedowi dała doświadczenia które już niedługo może przekładac na walki z najlepszymi wrestlerami federacji.Powiem szczeże bardzo lobię Teda przypadł mi do gustu.Myśle że w WWE może stać się bardzo dobrym...Facem jakoś Ted nie pasuje mi do Heela. Myślę że już niedługo Ted będzie walczyć w Main Eventach w walkcha byc może nawet o pas WWE...

Mark Henry przedraftowany na Raw... Myślę że to niebyła zbyt mądra decyzja chodź po odejściu Umagi jakiś "grubas" musiał być...Jakoś niewidze go w walkach o pasy mistrzowskie w Raw.Może gdyby został w ECW miałby większe szanse na pas a tak to moim zdaniem Lipa...Jakoś z tego powodu nie będe płakał gdyż nie za bardzo go lobię....Dla mnie(może ktoś sie ze mną nie zgodzić) to jest ciężar WWE...

Sorry że tak krótko ale ostatnio zaniedbałem oglądanie WWE...Postaram sie poprawić :D

Dobra, kompletnie nie zgadzam się z dwoma osobami: Skuterem i jankim. Musze tu coś napisać bo jakoś mi się nie podoba wasz tok myślenia...

Podaj powody. Punk się przydaje, przynajmniej swieża krew w Main Eventach. Intercontinental jest aktualnie zajęty, Mysterio będzie miał feud z Zigglerem, także niech zostanie, tak jak jest. Jeżeli Punk przejdzie całkowity heel turn, to zobaczysz, że odpukasz to, ci napisałeś.

Po first: to, że teraz IC jest zajęty nic nie zmienia... Jak już pewnie zauważyłeś dyskusja jest o ty, jak będzie wyglądać WWE za 5 lat, a nie 5 tygodni! Po drugie czemu CM Punk powinien troszkę posiedzieć jeszcze w Mid Cardzie? Bo dwa razy miał główny pas: dwa razy się nie sprawdził. Stoczył choć jedną bardzo dobrą walkę w WWE? Szczerze... nie przypominam sobie... Było kilka co najwyżej dobrych. Podobno CM Punk jest zajebistym heelem, ale przede wszystkim... w WWE jest nijaki. Po prostu jego postać póki co ssie, i mam nadzieję, ze WWE za te tematowe 5 lat coś zdziała, by ten cały Punker cokolwiek reprezentował swym gimmickiem...

High Fly'erzy czy Cruiserzy nie mają szans na główne pasy federacji.

Nie? Jeff Hardy - dwukrotny mistrz WWE, Rey Misterio: mistrz WHC. Nie sądzę, by WWE dyskryminowało high flyerów. Ale cruiserów WWE dyskryminuje ze względu na jedną rzecz: estetyka. Jak to wygląda warzący 190 funtów zawodnik gładko pyka pretendenta do pasa Big Show'a (442 kg). I jeśli ten maluszek nie ma jakiś wybitnie wybitnych umiejętności, publika go nie kupi jako zwycięzcy matchu, bo jak niby tego dokonał. Takimi umiejętnościami jest Figh flying. High flyer lata i wykorzystuje swą niska wagę przeciwko rywalowi. A taki zwykły cruiser to co ma zrobić? Jak ma writer dobrze sprzedać zwycięstwo, jeśli ten wrestler się nie wyróżnia stylem?

Nie zgodę się. Killings większość walk, w których występuje wygrywa, i nie powinien być niezadowolony ze swojej pozycji w federacji.

Bull shit. Jak dla mnie to jest jeden z największych niewypałów jakie znam. Przychodzi były mistrz konkurencyjnej federacji, z dość dużymi umiejętnościami. Przez 2 miesiące ukazywane są proma jego debiutu. W debiucie pokonuje chyba Bama Neely'ego, po czym jego postać dostaje bencki od kogo się da. Miał być naczelnym murzynem federacji. Miał otrzymywać push, bo ma duże umiejętności,a WWE brakuje dobrych - czarnoskórych zapaśników. Tymczasem Truth nie miał feudu od chyba zeszłego roku, co tydzień dostaje do walki kogoś innego, żeby ino zapchać galę, badź bookerzy nie mieli kogo wstawić do walki kogoś z feudem. Truth jest szmacony na całej linii, choć z drugiej strony nie robi w WWE nic nadzwyczajnego. Widziałem różne jego walki w TNA, i zdaje mi sie, że Killings tam wypadał o niebo lepiej niż u Makmana.

Big Show? On waży jeszcze więcej nic Heniek, a miał walkę o pas WWE! A Khalas? Miał pas WHC! Więc z czym do ludzi? Z wielką chęcią zobaczyłbym go jako posiadacza np. WHC...

Ssiesz janek i to ostro. Chętnie zobaczyłbyś Marka Henry'ego z głównym pasem fedu? Rozumiem, jakby dostał jakiś krótki programik z jakimś heelem o pas, ale żeby go zdobył No way! Jako ECW champa wszyscy go bojkotowali, a ty byś chciał go z pasem głównym? A co do Big Showa... UMIEJĘTNOŚCI kolego... Big Show waży więcej, ale też jest wyższy o prawie 20 centymetrów...A khali to był drewniak jest drewniak i będzie drewniak, a dawanie mu pasa jest nieporozumieniem...

ładnie pięknie,ale z kim on ma feudować?Orton odpada z powodu tego że Szwagier ma do niego "a'la szacunek" i Orton nie może marnować czasu na dużo lepszego od niego wrestlera.

O dżizas. Kpsiz czy o drogę pytasz? Ja, Dziko, Conman, Badziewiarz i inni prujemy się w innej dyskusji o to, że zawodnik, który od razu wskoczy do ME to wielki błąd, a ty takie rzeczy piszesz? Rozumiem, twoje zdanie, ale do cholery jak można wbijać do ME gostka, który dopiero w zeszłym roku zadebiutował. Jeszcze jakby sie wyróżniał wyglądem, czy wyjątkowymi umiejętnościami... Nie, on jest dobrym zawodnikiem, ale to nic wyjątkowego. Dobra promocja musi trwać... Odpowiednie wypromowanie Swaggera może się skończyć dopiero w połowie 2010, czy nawet w 2011 roku!...

Ziggler mógłby dorównać Y2J'owi

Jemu nigdy nei dorówna, ale w Zigglerze także drzemie spora moc i nadzieja... To może być niezły zawodnik w przyszłości...

.U Dolpha wkurza mnie jedno-ucieczki z ringu,rozumiem młody jest,WWE chce zrobić z niego przekręciarza,ale z czym do ludzi?

W tym zdaniu masz odpowiedź na pytanie z czym do ludzi... z przekręciarzem. To jest naprawdę dobra opcja heela dla takiego zawodnika. Taka świnia co chamsko atakuje i wykorzystuje zaskoczenie, czy też drobną przewagę to dobry pomysł. Naprawdę mi się podoba takie prowadzenie Dolpha...

ale w przyszłości (patrz za rok,2 lata)[o Hart dynasty]

za rok dwa, to moga oni już nie być razem. Moga ale nie muszą. WWE nagle zmieni zdanie i do widzenia: każdy z nich rozwija się osobno. Ich ułożono w jedna stajnie pewnie dlatego, iż wszyscy są młodzi, wszyscy debiutowali w latach 08/09. Połączyli ich w tag, by było im łatwiej wejść w struktury WWE. A gdy bookerzy dojdą do wniosku, że potrafią tyle ile muszą, by stać się czołowymi postaciami jakieś cześć show, to bez wahania ich rozdzielą (Miz & Morrison - tak było)...

[christian]teraz jest szmacony w ECW.

Szmacony nei szmacony, mi się wydaje, że oni go spokojnie tworzą od nowa, by odciąć sie od TNA. Chrystek spokojnie dominuje na ECW, ma tam najlepszą pozycję wraz z Dreamerem. I nikt nie zaprzeczy, ze Christianowi się nie wiedzie... Wydaje mi sie, że przez ten rok do następnego draftu Cpt. Charisma jakoś tam będzie śmigał w 3 brandzie, a potem ruszy na podbój WWE. Może...

No to staję do walki z Łajtem wiem i tak przegram,ale co tam :8 .

Ale na początek pocytuje innych :D

Da Hart Dynasty - Przeliczyłem się co do nich, cholernie. Sądziłem, że za jakiś czas będą wojować z Rated Y2J

Janek,zobacz kiedy oni powstali,powstali w tym roku,dwaj młodzi wrestlerzy którzy nie mają pojęcia o tag'ach,na przeciwko dwóch wielkich wrestlerów którzy są już doświadczeni w walkach solowych jak i tag teamach.Uważasz że Hartowscy z wejścia powinni rozwalić wcześniejszych mistrzów (Primo & Carlito)?Z Cryme Tyme ledwo co sobie radzą to co mówimy o pojedynkach z Y2J'em i Edge'm.

[bourne]Nie wiem, jaki był cel przedraftowania go na Raw.

Tego to ja już w ogóle nie rozumiem :waving: .Najpierw każdy się tak z tym srał aby został przedraftowany na SD! czy Raw,a potem durne pytania czego go przedraftowali.On ma w sobie potencjał,a akurat donald go dostrzegł i dokonał wymiany i wg.mnie to bardzo dobrze ponieważ teraz może sprawdzić się w walkach z lepszymi zawodnikami,oraz jakby nie patrzeć walczyć o pasy.

[Ted Dibiase]Może właśnie z Cody'm zacznie feud?

Mi się wydaje,że to Rhodes może właśnie odejść za Ted'em z Legacy.Ile razy było jak Cody go uspokajał lub coś w tym stylu?Uważam,że i Rhodes już źle się czuje jako przydupas Ortona.

Powiem krótko ,bo o nim nie ma co dużo gadać... Na chwilę obecną jest szmacony i według mnie to się nigdy nie zmieni

Sorry,ale dla mnie to on dostaje dobry push.Truth to nie jest zawodnik który jakoś się wyróżnia spośród reszty,zwykły przeciętniak i tyle,mówicie,że jest szmacony?Dostaje prawie zawsze walkę na SD!,a to solo,a to w tag'u,a wy mówicie,że jest szmacony.Szmacony to jest np.taki Knox,który wg.mnie ma naprawdę dobre umiejętności a pokazuje się na SD! raz na 3 miesiące.To,że R-Truth nie dostaje tittle shot'a to nie znaczy od razu że jest szmacony,bo tak można powiedzieć o każdym,nawet o Big Shole że jest szmacony ponieważ już od miesiąca nie dostał tittle shota :8 .

o R-Truth powinien być teraz w ME, a Punk w Midcardzie

A twoim zdaniem gdzie jest Punk?To nie jest typowy ME jak Trypel.A Truth nie pokazuje niczego nadzwyczajnego prócz tego rapu przed wejściem na scene...

Bourne nie ma szans na pasy typu WHC,WWE, jak z resztą każdy high flyer, cruser

Już przykładów nie będę podawał bo Łajti już zrobił to za mnie ;) .Tak to prawda,Bourne teraz w tym czasie nie ma żadnych szans,na to,żeby dostać chodźby malutki push na WWE Championship czy WHC,ale w przyszłości to jest naprawdę możliwe.

Dolph'a Ziggler'a chodź jest to mój ulubiony wreslter powiem że on jedynie nadawał by się na chwile obecną i na przyszłe miesiące na posiadacza pasa IC.

A po czym to wywnioskowałeś?Ten wrestler został na siłę podpushowany aby jego walka z Mysteriem była zapchajdziurą na NoC.

Przejście Showa do pasa US to świetne posunięcie ze strony WWE

Tak napewno świetne posunięcie,Show walczyłby z takimi przeciwnikami jak np.Kofi,gdzie różnica pod względem siły i techniki jest niewyobrażalna.A gdyby Show rzeczywiście zdobył ten pas to co stałoby się z M.V.P?On jest już wystarczająco szmacony i tylko ten pas U.S daje mu jakiś push i jakieś tam występy na PPV.Nie wierze,że gdyby Show przystąpiłby do walki o U.S M.V.P nadal walczyłby o ten pas.Zostałby poprostu odsunięty od tego pasa i już w ogóle nie miał pushu bo od razu do pasa WWE bądź WHC nie jest to możliwe.

Teraz zajmiemy się Łajtem :lol

Jemu nigdy nie dorówna, ale w Zigglerze także drzemie spora moc i nadzieja...

Ja uważam zupełnie inaczej.Za 2 czy 3 lata przy trochę większym pushu i podszlifowaniu umiejętności przy micu może dorównać Y2J'owi,a nawet lepiej uważam że może go przewyższyć.

Chrystek spokojnie dominuje na ECW,

No właśnie "Chrystek" spokojnie dominuje na ECW i co mu z tego?Nie odczuwam satysfakcji z tego że Christian dominuje w tym brandzie,bo w walce o ECW liczy się tylko razem z

Dreamerem
.

Powinien zostać szybko przedraftowany,aby naprawdę sprawdzić swe umiejętności,nie mówię przez to,że Dreamer to jakiś Jobber albo coś w tym stylu,chodzi mi tylko o to,że w federacji są bardziej znaczące osoby w federacji z którymi Christian mógłby się zmierzyć.

To jest naprawdę dobra opcja heela dla takiego zawodnika.

To jest dobra opcja na miesiąc,dwa,później staje się to denerwujące i nudne.Ziggler jest młody WWE chce z niego zrobić kanciarza,to się może sprawdzić,ale jak wcześniej mówiłem nie na długo.

[szwagier]wskoczy do ME to wielki błąd, a ty takie rzeczy piszesz

Tu rzeczywiście,ja nie miałem racji.Swagger od razu w ME to rzeczywiście błąd a jak sam napisałeś

nie wyróżnia się

wyglądem, czy wyjątkowymi umiejętnościami.

P.S.Za ch.wacka nie napiszę tak długiego posta jak Łajt chodź bym się skupkał.

P.S 2 Polacy wygrali drużynowy puchar świata na żużlu :roll:

Już teraz widać, że przyszłością WWE jest John Morrison ale tacy wrestlerzy jak Jack Swagger i Kofi Kingston także bedą wielkimi gwiazdami. Ostatnio w WWE mozna zobaczyć, że sporo walk dostaje Dolph Ziggler, który też może zostać w przyszłości Main Eventerem. Hart Dynasty moim zdaniem może zostać następnym pamiętnym TT. Bo tak jak wszyscy pamiętają DX i Evolution to beda pamietać Hart Dynasty oczywiście kiedyś ten TT się rozpadnie i mam nadzieje, że stanie się to w najblizszej przyszłosci że by Kid i DH Smith zostali przetestowani w karierze solowej, a potem zostało by Hart Dynasty zreaktywowane. Miz następny wrestler z zadatkami na Main Eventera i myśle, że jego WWE nie zmarnuje. Henry następny Baby Face ale moim zdaniem w ciągu kilku miesięcy dostanie pas U.S i może feud z Big Showem takie pojedynki gigantów. Evan Bourne jesli go zmarnuja to chyba przestane oglądać WWE obecnie chyba najlepszy High Flyer w tej federacji. Carlito także ma jakieś tam umiejętności i dobrze, że dostał Hell Turn teraz raczej nie zdobędzie U.S. Championa ale po tej walce może zawiązac się fajny feud z Primo. Shelton Benjamin nie wiem po co go przenieśli do ECW mógł przecież powalczyć o WHC. Ja juz tam jest to przynajmniej dostał by ECW Championa. Także dobrą przyszłość moga mieć Sheamus i Yoshitatsu, którzy dopiero przyszli z rozwojówki. Tam został jeszcze Kaval, który musi zostać wykorzystany przez WWE przecież on jest lepszy od wszystkich Main Eventerów wwe. Sweet Papi Sanchez tez narazie jest w rozwojówce ale dobrze by było gdyby doszedł do ECW ale jako Black Pain, bo w tym gimmicku był dużo lepszy. Nie mozna tez skreślać MVp i Jimiego wang Yanga, którzy tez są młodzi i moga coś w przyszłości osiągnąć. Ale WWE zmarnuje połowe tych talentów.

Jack Swagger - Choć go za bardzo nie lubię , może być gwiazdą WWE za 2 , 3 lata . Dobrze prezentuje się w ringu . Tylko jak na razie denerwuje mnie jego gimmick .

Evan Bourne - Znakomity HF , chciałbym już teraz go widzieć jako ME Już nie długo może być gwiazdą . Dałbym mu na początek pretendenta do IC albo coś .Dobrze , że przeszedł na RAW bo ECW by się zeszmacił .

Dolph Ziggler - Ma ostantio dość duży push , lecz nie widzę go w roli ME . Glównie przez to , że dla mnie ma idiotyczny gimmick . W ringu pokazuje się dość dobrze więc zobaczymy .

John Morisson - On już teraz walczy bardzo dobrze , teraz ma dobry gimmick [ choć jak był w TT z Mizem miał lepszy ] Ma on wielkie umiejętności .

CM Punk - Szkoda , że stracił WHC na rzecz Punka . Dobrze , że Punk jest teraz heelem . Od zawsze go lubiłem . Walczy dobrze tylko publiczność za bardzo na niego nie reaguje .Dla mnie będzie to bardzo dobry ME . Ale to dopiero za jakiś czas .

Primo - Również bardzo dobrze walczy . Dla mnie jest od lepszy niż Carlito . Trochę mi żal , że ich TT się rozpadł ponieważ dobrze się ich oglądało . Zobaczymy jak poradzi sobie solo . Mam nadzieję , że dostanie push i może masz US . Zobaczymy .

The Brian Kendrick - WWE zrobiło wielki błąd niszcząc jego TT z Londonem . Teraz TBK joobuje albo wogóle nie walczy . Jak dla mnie jest on bardzo dobrym heelem . W ringu niezły więc Main Eventerem by mógł może być . Ale w WWE napewno nim nie będzie . Najlepiej niech odejdzie do TNA albo jakieś niezależnej . Może tam coś wskóra .

29473.gif

28441.gif