Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ wrestling ma 4 lata!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chociaż jestem na tym forum od niedawna,przywiązałem się już do niego bardzo mocno.Dzięki całemu BGZ poznałem wrestling z innej strony.Zacząłem ściągać gale,komentować,opisywać je,a to wszystko dzięki wam.Chciałbym wam przy tym czteroleciu podziękować za to,że staracie się ciągle o forum.Znajdujecie czas na wrzucanie linków do gal czy pisanie raportów.To budzi mój szacunek do was,jak i także do całego forum.Chciałbym,aby BGZ miało sto lat i ciągle żeby było takie jak teraz jest.Dziękuje także wszystkim starszym użytkownikom za to,że nie ganią tych młodszych i pomagają rozwiązywać mniejsze czy większe problemy.Zdarzają się wyjątki,ale... =)) nie to jest tematem tego postu.Jeszcze raz dziękuje wszystkim i życze wszystkim forumowiczom coraz to lepszego BGZ. :t_up: Dlatego,że to użytkownicy są tak naprawdę odpowiedzialni za to forum.I niech tak dalej zostanie. :)

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

1

• Raul

1

• Anonymus

1

• DYCIA

1

Top użytkownicy w tym temacie

To już 4 lata. Cholera czas leci :) Nie spodziewałem się w grudniu roku Pańskiego 2005, że o tej porze będę jeszcze wchodził na jakieś forum wrestlingowe a tu proszę :P Pozdro dla wszystkich starych wyjadaczy tego forum. Się pamięta zielony kolorek, kompletowanie galerii Trish i opisywanie pasów w WWE, oj się pamięta chociaż wydaje się, że było to tak dawno temu.

LK, akcja z 2006 wyszła chyba wszystkim na dobre, znów nie narzekaj :P

910573292462b42a28a382.gif

Pamiętam jak listopadzie czy grudniu 2006 roku zaglądnąłem na BGZ, w poszukiwaniu jakiś fajnych, wyczesanych impektów do ściągnięcia...Jednak na drodze stanęły pierwsze przeszkody...Trzeba było się zarejestrować, jakoś nie miałem ochoty tego robić, a moja żądza oglądania wrestlingu nie była jeszcze tak wielka, więc dałem sobie spokój...Jednak w miarę pokazywania powtórek PPV na Eurosporcie z wiecznie żywym profesorem zapasów panem Supronem, w końcu przemogłem się i była to chyba jedna z nielicznych, moich inteligentnych decyzji jakie podjąłem...Start może niezbyt obiecujący, rundki po mediach i warn..Wtedy też postanowiłem zmienić się i zacząć aktywnie udzielać się na forum...To było już po wstrząsie jakim wywołała u mnie pewna informacja jakoby wrestling był udawany...Moje życie legło w gruzach, jednak podniosłem się i starałem się być coraz to bardziej wartościowym userem...I nie żałuje tych dwóch lat spędzonych tutaj, chociaż wielu się pukało w głowę po co marnować czas na taką głupotę jak wrestling i chociaż już nie fascynuje mnie on jak kiedyś to nie wyobrażam sobie dnia, w którym nie pogadałbym jednym z forumowych cipoli, nie wspominając już o pyskówkach z Willemem :P..I pomimo ciężkiego początku, udało mi się nawet do czegoś tutaj dojść :P...I mam nadzieję, że w podobnym gronie, będziemy mogli świętować 10-lecie :t_up:

Bo przetrwaliśmy wojnę z Hałturolandem i inne większe lub mniejsze zdrady, ale zawsze się podniesiemy! Dobra kończę bo się wzruszę ;(

PS. Dzięki za podziękowania ;)

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

To już 4 lata? :shock: Pamiętam jak mój kolega odpalił forum. Zgadnijcie ile działało, 3 dni. Więc tym większy podziw ode mnie dla adminów. Neta mam od niedawna bo od października 08, więc nie mogłem widzieć pierwszych wersji forum. Szukałem SVR 08 w googlach i ukazał się odnośnik na BGZ wszedłem, zobaczyłem, ale.... rejestracja. Zarejestrowałem się i zostałem na dłużej. Na początku spamowałem(nawet nie wiedziałem co to). Żałuję, że nie miałem neta na początku. Bo do dziś jak czytam posty Willema, albo IOOT_DZIKO w post powerze, to mnie pożadnie zatyka, albo spadam z fotela. Tak więc gratulacje ode mnie.

92603092449d38425a80b2.jpg

życze nestępnych hmm a niech będzie stu lat :D Pamiętam jak trafiłem tu.Szukałem jakiegoś fajnego fora o wrestlingu.Wszędzie się rejesstrowałem i nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedniego miejsca dla mnie.Aż w końcu znalazłem cie BGZ 8) Można powiedzieć że lekko się zakochałem w BGZ :5

Jestem na tym forum od kilku miesięcy i jestem... no ciężko to opisać. Zauroczony? Zaszokowany? Podekscytowany? Nie wiem. Myślę, że wszystko na raz. Nie ma dnia kiedy nie chciałbym tutaj zajrzeć. Jak mam dłuższą przerwę to tęsknię :D

Również chciałbym podziękować wszystkim legendarnym i tym obecnym użytkownikom za to, że ukształtowali oni to forum i za to, że wygląda ono i prezentuje się znakomicie :)

Oby tak dalej.

Wszystkiego najlepszego BGZ :roll:

ja jebie...to juz 4 lata?

pozdrawiam wszystkich serdecznie:)

ja najmilej wspominam poczatki... rozmowy o niczym... no i teksty modja hehe a bgz kocham tez za to ze tu poznalam WKSa mojego najlepszego kumpla, ktorego i w tym roku bede goscic w Bielawie:)

sto lat:) swietna robota:)

Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć...

prisonbreakkopia3wn3.jpg

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   26
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

ktorego i w tym roku bede goscic w Bielawie:)

to kiedy jakiś lokalny zlot zrobimy, co? :)

Powodzenia dla całego BGZ, niech się to Wasze forum kręci dalej, bo mimo iż tu nie za często wpadam to dostrzegam tu wiele plusów :) No i pozdro dla moich ziombli adminów (aka jobberów z HVW :P)... może macie dla mnie ciepłą posadkę admina? :P albo chociaż junior-admina? No dobra, bez żartów - róbcie swoje a ja postaram się częściej wpadać do goldbergolandii :)

A tak wogóle to z okazji urodzin powinien się ukazać jakiś upamiętniający rocznicę mod do Wrestling Mpire :) Dawno tam tyłków nie kopałem!

• 4 miesiące temu...

Pamiętam wszystkie te loga hehe ;) . Jak ten czas leci, pamiętam bodajże 1 kwiecień kiedy to połowa postów pooszła. A potem tułaczka po internecie. Ale widze, że teraz BGZ to nie to co kiedyś. OGromna ilość użytkowników. Gratulacje Norbas.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

ja tez nie jestem dlugo ale wystarczylo mi niewiele czasu na przywiazanie sie do tej stronki-pozdro dla zalozycieli-stronka the best

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png