Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ wrestling ma 4 lata!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

18.06.2005

to data powstania forum BGZ wrestling w sieci. Najpierw Norbas samodzielnie stworzył forum dla fanów Goldberga pt.: Bill Goldberg Zone na fora.pl. Dzięki pomocy takich userów jak Tomo, LegendKiller, Prezes, Dch99, WKS, modjo (sorry jeśli kogoś ważnego nie wymieniłem) forum się rozkręciło i stało się stroną ogólnowrestlingową. Później słynna wojna z UW doprowadziła do utraty połowy postów na fora.pl. Prezes został drugim adminem a forum ruszyło na evilzone. Była to krótka przygoda aż w końcu wylądowaliśmy na webd.pl. Na swoim najlepiej. Forum rosło w siłę i rośnie do dziś. Długo lobbowałem by nie używać nazwy Bill Goldberg Zone tylko BGZ wrestling. W końcu wyszło na moje :) Dziś mamy:

Ponad 100 postów dziennie, 20 nowych userów, prawie 300 osób odwiedza forum w ciągu 24h.

Liczba postów: 112441 •

Liczba wątków: 14327 •

Liczba użytkowników: 3392 •

Wszystkich odsłon: 596973 •

Tematów na dzień: 13 •

Postów na dzień: 101 •

Użytkowników na dzień: 3 •

Tematów na użytkownika: 4 •

Postów na użytkownika: 33 •

Postów na temat: 8

Najwięcej użytkowników online (54) było 09 cze 2009 15:07

Jest dobrze! Nawet bardzo dobrze. Ale musimy iść dalej do przodu by BGZ wrestling było coraz lepsze!

Specjalne podziękowania ode mnie dla:

Norbiego, LegendKillera, IOOT-DZIKO, WKSa, IILa, Dch_99, Prezesa, Tomo, pawelzak1976, monotya, AtSa, hellnera, Cyca, Willema, Alustriela, Badziewia, kojota, kieski, milosa, the icona, masta, wronka, Jacka_D, DonCarlosa, Conmana, Sejbly i innych bez których forum BGZ nigdy nie było by tak dobre jak teraz! I nie miałoby takiego niepowtarzalnego klimatu.

I dla tych userów którzy są z nami od początku!

Pamiętajcie: to Wy tworzycie BGZ!

Aha, i "zwycięstwo leży PO NASZEJ STRONIE" FRAJERZE!

Moje żałosne stare loga

:) Dziś to prehistoria ;)

logophpbbmedn.gif

logonormalend.jpg

bgzblue3.jpg

logonowe.jpg

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheLegacy

1

• Raul

1

• Anonymus

1

• Nieswiec

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Siedzę na tym forum od 7 stycznia 2007 czyli jakby nie patrzyć siedzę na forum ponad dwa lata czyli ponad połowę istnienia tego forum. Początki trudne , naspamować być active i takie tam. Nadal tak jest tylko że Active'y spamują ciągle :P. Jak kiedyś w poście jubileuszowym napisałem wiele przeszedłem na tym forum. Ban , mody , degradacje starania o vipa i w końcu jestem global modem. Szczerze teraz sobie nie wyobrażam dnia że nie włącze kompa i kursor myszki nie zawędruje na ikonkę "BGZ!". Wejśc trzeba podyskutować i cacy, Cztery lata w sieci i ciągle się rozwija , jest to na prawdę dobry wynik gdyż wiele stron upada po kilku miesiącach może max dożywają rok. A BGZ już ma cztery lata , pogratulować i trzeba wciąż pracować , rozwijać się , walczyć o prym (i tak jesteśmy najlepsi).

Gratuluje założycielom jak i dziękuje za podziękowanie Modjo :)

• Reputacja:   991
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

Aż miło coś takiego czytać. Hm, co by tu napisać ? przede wszystkim - dziękuje Ci BGZ!, czyli wszystkim, tworzącym to niezwykłe forum. :) Trochę tu już zaglądam i zawdzięczam tej stronie bardzo wiele, można było śmiać się i płakać, a także poznać wielu fajnych ludzi. Statystyki są coraz lepsze i oby tak dalej. Niewyobrażam sobie życia bez tego, jestem może już nie tyle uzależniony od wrestlingu, co od BGZ. Ale leczyć się nie zamierzam. :)

Jesteśmy najlepsi!

• Reputacja:   2

Zacznę uroczyście: Happy birthday to you! Happy birthday to you! Happy birthday Mr. phpBB modified by Norbas!

Coś mi się, że te 4 latka to dopiero początek i lada dzień p-mo będzie szykował wyprawkę na komunię. Cały czas notujemy przypływ nowych userów, ale sądzę, że również obecni userzy mogą przetrwać tu przynajmniej pół dekady. Ja osobiście nie wyobrażam sobie egzystencji bez BGZ. Chociażby dlatego, że to weszło w nawyk: wracasz do domu (o ile musiałeś z niego wyjść biedny noł lajferze :lol ), włączasz komputer, Firefoxa i lewym przyciskiem myszy zaznaczasz link do forum. Wtedy dopiero uruchamia się myślenie. A przecież ten przeklęty, wyniszczający nałóg dotyczy przynajmniej kilkunastu osób. Jeśli nie oślepniemy od gapienia się w ekrany, to za 20 lat znów się tu zbierzemy. I tak właśnie życzę begiezetusiowi w tym uroczystym dniu.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Oczywiście chciałbym złożyć życzenia jaki pogratulować tego, co tu na forum robicie, a chodzi mi tu o: Świetne dyskusje, Świeże Newsy, WSF i Shoutbox. Również chciałbym zachęcić wszystkich do dalszej pracy, aby na forum nigdy niczego nie zabrakło już prawie jesteśmy najlepsi, odkąd jestem na forum BGZ zrobiło wielki krok do przodu. Na forum przybywa coraz więcej userów, może nie wszyscy to wielki potencjał, ale ważne, że są razem z nami i cieszą się. Milos wspomniałeś, że za 20 lat tak? Ja wieże w to, że nawet za 30 lat będę włączał BGZ. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla BGZ i całej ekipy :t_up:

chrisjericho.jpg

Happy birthday to you! Happy birthday to you! Happy birthday Mr. phpBB modified by Norbas!

=))

Nie zaskoczę nikogo mówiąc, że i ja nie potrafię poradzić sobie z nałogiem :roll: Jednakże ciesze się, że to co robię przed ekranem monitora w 90% poświęcone jest innym osobom, tj. pisze dyskusje i .... takie tam. Nie wyobrażam sobie obecnej egzystencji, bez wejścia na forum, przeglądu nieprzeczytanych wiadomości, odpowiedzi na temat, pogaduchy z kumplami w sb i takie tam. Poznałem wiele ciekawych ludzi zarówno na witrynie, jak i w prawdziwym świecie. Mnóstwo momentów pięknych było :roll: Wszystkiego naj z okazji rocznicy .... Ciesze się, że w jakiś sposób dochodzę do sytuacji, w której moja osoba zostanie zapamiętana na BGZ, jednak na razie ... najważniejszy priorytet, który sobie postawiłem, to czynić BGZ co raz lepsze :t_up:

Aż łezka się w oku kręci jak się to czyta. ;) Norbas, Modjo jak i inni admini i moderatorzy poświęcili kilkaset godzin na poprawki, na tworzenie nowych dyskusji, na banowanie, usuwanie postów, kiedy w tym czasie mogli chodzić na imprezy i bzykać panienki. To pokazuje jakie nasze forum ma moc, jak wciąga, jak uzależnia...Pokazuje, że BGZ to taka "mała" rodzinka o jednym zainteresowaniu, a mianowicie wrestling.

BGZ wprawdzie wpłynęło na moje życie. Poznałem kilku znakomitych ludzi (Danielsson, IIL, Mast, Gabisław, >C<, Cipol Wronek, Sick Jacob itd.), nauczyłem się lepiej sklejać zdania, dzięki czemu mam lepsze oceny z Polskiego. Poznałem program Photoshop jak i inne ciekawe rzeczy. Po prostu jakby nie BGZ przesiedziałbym kilkaset godzin bezczynnie.

Na forum przeszedłem dość sporo, był taki moment kiedy dostawałem ostro po dupie, kiedy mój licznik postów latał jak szalony, prawie zostałem zbanowany, jednak ciesze się, że tak było...Bo gdyby nie to, może nie dostał bym pomocnika, pewnie nawet nie wiedziałbym co robię źle.

Mam nadzieje, że doczekamy się jeszcze następnych jubileuszowych rocznic. Niedługo 18 czerwiec stanie się moim ważnym świętem. ;)

I jeszcze jedno...BGZ MA MOC!

f6dfb83c87.png

Gratuluję tych 4 lat. Będąc od dość dlugiego czsu obserwatorem tego forum, widziałem jak ono się zmienia i jest coraz lepsze. Dziękuję Wam wszystkim, którzy tworzycie to dla fanów wrestlingu, poświęcacie swój czas, eksploatujecie swoje kompy i łącza internetowe :-D

Dzięki dla Was, za to że to właśnie Wy dajecie mi newsy, raporty i wiele informacji, które mogą tutaj znaleźć, gdzyż notorycny brak czasu przeszkadza mi w regularnym oglądaniu gal, a dzięki Wam jestem na bieżąco, no i moja druga połowa nie toleruje mojego hobby (ach te baby). Tak więc serdecznie Wam Dziękuję, za wkład włożony w rozwój BGZ. Gratuluję i trzymajcie tak dalej. Pozdro dla Wszystkich Adminów, Moderatorów i Użytkowników BGZ.

Ja dokładnie też obserwowałem te forum od ponad 2 miesięcy i stwierdzam że rozwija się świetnie. Wielkim plusem było również to iż widząc waszą dyskusje przełamałem się i sam dołączam do dyskusji w których coś wiem.

I see the line in the sand

Time to find out who I am

Looking back to see where I stand

Evolution

Evolution

Wszystkiego Najlepszego!

Zawsze czytam wszystkie Newsy , ściągam tutaj gale , czytam Raporty , wyniki.

Naprawdę niewiem co bym zrobił bez mojej ulubionej stronki wrestlingforum.pl

Niewiem jak wy ale kiedy pod koniec Maja forum zostało zablokowane , nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić...

Rozpaczałem i czekałem tylko na 1 Czerwca... i się doczekałem :)

Ja pierwszy raz na forum wszedłem 24 Maja tego roku. Po paru minutach stwierdziłem , że chyba wypadało by się zarejestrować...

No i się zarejestrowałem , przeczytałem regulamin i zacząłem oblukiwać forum - dyskusje , Rookie Zone , Ogłoszenia dosłownie wszystko. Spodobało mi sie . A najbardziej podobał mi się WSF , od razu poczułem chęć "pobawienia się". No i chciałem jak najszybciej być Active Userem. na każdym forum na jakim byłem próbuje coś pomóc. Zauważyłem , ze Power25 nie był od dawna robiony , więc spróbowałem , pierwszy wyszedł słabo , następny już trochę lepiej. Myślę , ze następny już wyjdzie idealnie :D .

Pozdrowienia dla Eddiego (który pomagał mi przy P25) , Yankiego , The Ortona, ogolnie wszystkich adminów i Modków oraz wszystkich użytkowników którzy się udzielają na forum :t_up:

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Kto nieco ponad 4 lata temu, po wyjściu z WF spodziewałby się, że forum dla fanów Billa Goldberga rozwinie się w taką prężnie działającą maszynę ? Chyba nikt. BGZ miewało chwile lepsze, ale także gorsze. Pamiętne hacki, bunty userów (do tego wrocę..), akcje z Norbim, odejścia itd .. Cóż to jednak jest w porównaniu do pozytywów ? Z forum w wszelkich kręgach wyśmiewanego przerodziliśmy się z jednego z mocniejszych graczy na scenie i nie zanosi się na to, by sytuacja mogła ulec zmianie. Dla mnie BGZ było swego rodzaju 'wychowalnią'. To na tym forum nauczyłem się współpracować z innymi, przyswoiłem sobie zasady 'korzystania z for' itp., itd. Jedyną rzeczą której żałuje, to sławetna dla oldschoolów akcja z 2006 roku. Byłem młody, głupi, a i uważam, że w stosunku do mnie również postąpiono nie do końca sprawiedliwie. Nonen omen, nie ma co do tego wracać. BGZ było, jest i co pokazuje zaangażowanie userów w rozwój tego forum, będzie trwało.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

BGZ 4th Anniversary ...czyli jak wyjść z cmentarza - wejść w gówno śmierdzące - i przez 4 lata usuwać smród aż gówno stało się niemalże czekoladą Lind excellence...

Mija 4 lata od kiedy założono BGZ. No cóż - czas leci. Za rok - wypadnie nam piękne 5-lecie i tu już jakaś fiesta de la noche by się przydała koniecznie. Z resztą - jakieś obchodzy 4 urodzin też przydałoby się zrobić. Ale o tym się jeszcze pomyśli. ( W końcu nie zawsze stawia się wódke tego samego dnia co urodziny nie ;) ? )

Niektórzy myśleli , że ja uczestniczyłem w zakładaniu forum i byli zdziwieni , kiedy zostali wymienieni min tomo , wks , dch , lk a nie ja. Otóż zweryfikuje. W czasie , kiedy zakładano BGZ błądziłem jeszcze po WF nie mając konta i poznając dopiero co to w ogóle jest forum ....pamiętam jeszcze tamty motywy z WF i norbasa z jego wyczesanym avatarem pana w kapturze :waving: ...słynne historie LK , który poginał jako de rok ...Kto wie ...może to on miał walczyć z weemaqiem na wm 30 ... :D W każdym razie na BGZ jako pierwszej rejestracji na forum o wrestlingu dokonałem 6 września 2005 po uprzedniej obserwacji forum. I jakoś już mi tak zostało. Praktycznie przez 4 lata przeszedłem powolnu , ale solidny push ..poprzez aktywnego user'a ...moda na wrestle audio ...moda na większą ilość działów , global moda ....junior admina ...aż do main eventera :roll: ...Fakt , że nie raz mnie McNorbas spychał do low cardu ..(tia...było tych afer kilka , co nie elek ? ) ..ale ciągniemy to dalej. Ne łatwo ot tak rzucić coś czemu poświęciło się tyle czasu i nawiązało jakiś stosunek emocjonalny. Przewineło się już mnóstwo osób przez nasze forum , jedni bardziej zostali w pamięci inni przyszli i poszli. Aktualnie stanowimy mocne 33% polskiej sceny i myśle , że można już uważać BGZ za równoprawne i równe czy to RM czy WF forum - który liczy się i liczyć się będzie.

Ale na laurach nikt nie spocznie...Nie bede sie rozpisywał tutaj , bo każdy wie o co chodzi.

Podziękowania dla wszystkich którzy w jakimś stopniu przyczynili się do rozwoju forum a w szczególności dla osób , który pomagały kiedyś i pomagają mi teraz :

pe-mo , eLeK , IIL , Vincent Kennedy McNorbas , Stachu , Willem , Alustriel , Cycek , Hassiek , Prezes , hoppek , Sejbleu , Canadian Cripller , oczywiście AtS , nie zapomnijmy tez o CyckuŻaku1976 (trzym sie tam dziadu ;) ) KiLY'm , Dch , WKS ...oraz wszystkim , których powinienem tu jeszcze wymienić.

915802072594e34bce782c.jpg

Dziękuje Ci BGZ! Mało powiedzieć, że dzień bez forum jest dniem straconym. Już chyba od miesiąca mam ustawione BGZ jako stronę główną i tego nie żałuję. Nie jestem jakimś znaczącym user'em, ale to forum znaczy dużo dla mnie. Jak Srejcik (który o mnie nie wspomniał :x ) poznałem tutaj dużo ciekawych ludzi, których nie chcę jednak wymieniać bo mogę kogoś przeoczyć. Kolejnych czterech i jeszcze więcej lat życzy Pietrek. :)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Wypadało by napisać jakąś mowę pochwalną ku czci forum oraz ojców założycieli, ale tego nie zrobię. Bo i tak wszystko co napiszę będzie kopią poprzednich postów

-dzień bez forum jest dniem straconym.

-BGZ MA MOC!

-Szczerze teraz sobie nie wyobrażam dnia że nie włącze kompa i kursor myszki nie zawędruje na ikonkę "BGZ!".

-Nie wyobrażam sobie obecnej egzystencji, bez wejścia na forum, przeglądu nieprzeczytanych wiadomości, odpowiedzi na temat, pogaduchy z kumplami w sb i takie tam.

Pod tymi i wieloma innymi wypowiedziami się podpisuję :)

Poza tym życzę Nam wszystkim(no może nie wszystkim :lol ) byśmy spotkali się na kolejnych urodzinach BGZ... No to kieliszki w górę(w przypadku userów <18 kubki z sokiem) i zdrowie :)

Gratuluje!Jestem na forum od lutego,ale teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego.

Chodźbym nie wiem na jakim forum się rejestrował,żadno nie dorówna BGZ.Nigdzie nie ma takiej atmosfery jak tu.

BGZ jest na pozycji pierwszej w moich zakładkach,a niedługo będzie chyba moją stroną główną ;) .

Może jakimś znaczącym userem nie jestem,ale chciałbym aby kiedyś się to zmieniło.

Życzę 4 baa 40 lat BGZ!