Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak ja nie lubię tych egomaniaków bilionerów...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

headline_1171389714.jpg

Co mogę powiedzieć...Donald Trump pojawia się raz kolejny umili nam czas swoją osobą. Na ostatnim RAW dowiedzieliśmy się iż Vince sprzedał Monday Night RAW komuś kto już zaszczycił nas swoją osobą na RAW. Okazało się że to nie kto inny jak jeden z najbogatszych ludzi na świecie Donald Trump. Mała retrospekcja , Wrestlemania 23 walka Vince McMahon vs Donald Trump a raczej ich przedstawicieli (Bobby Lashley i Umaga) o to który z bilionerów zostanie bez włosów , logiczne że Trump nie przegra to Vince paradował bez włosów ale nie o to tutaj chodzi. Donald Trump jest teraz "szefem" flagowego show WWE. Jak dla mnie jest to chybiony pomysł , Trump nie porywa za mikrofonem a jako szef przede wszystkim o to chodzi. Mnie zanudza jego osoba , nie ma tego czegoś. Ale pierwsze jego decyzje z nagrania Video wyemitowanego podczas poniedziałkowej gali to zadecydowanie że podczas jego pojawienia się na RAW w przyszłym tygodniu RAW będzie bez żadnych reklam. To akurat może być ciekawe jak i to że walka o WWE Championship nie odbędzie się na The Bash tylko wcześniej i na następnym RAW zobaczymy Randy Orton vs Triple ulubieniec publiczności H w Last Man Standing Match. Ale to jest wątek na osobną dyskusję. Wracając do tematu nasuwa się proste pytanie? Na chu...? A mówiąc ładniej po co? Po co kolejna szopka z Trumpem w roli głównej? Mówi się że dla podniesienia ratingów co jakoś mi się nie widzi a inne pogłoski mówią o ponownej walce między brandami co mogłoby być ciekawe ale wątpie żeby to się stało. Nie będę pisał żadnych pytań , kto będzie chciał to napisze coś na ten temat , zapraszam!

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

1

• The_Icon

1

• badziewiarz

1

• Nieswiec

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Myślę ze będzie to na takiej zasadzie iż Trump będzie źle zarządzał WWE i Vince powróci jako chairman. Pokaże ze on jest tu szefem i poprosi Trumpa aby został GM Raw. Drugą opcją jest iż będzie walka Winners Take All i w tym momencie zwycięży Vince. A Trump będzie częściowo twarzą RAW a GM zostanie Ric Flair ,,Nature Boy"

dop. Łajt: Jako, ze to twój pierwszy post, nie usuwam, ale na przyszłość staraj się pisać więcej w dyskusjach.

I see the line in the sand

Time to find out who I am

Looking back to see where I stand

Evolution

Evolution

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Głos, wygląd, pewność siebie i wszystkie inne cechy Donalda Trumpa sprawiają, że czuję do tego człowieka ogromną niechęć. Nie wiem .. Donald Tusk, Kaczor Donald, Donald Trump .. do wszystkich tych postaci nie pałam jakimś pozytywnym uczuciem, widocznie imie Donald eliminuje ich z grona osób, z którymi mógłbym sympatyzować. A tak całkiem poważnie, to .. cała ta szopka z Trumpem może wyjść RAW tylko na dobre. Od momentu draftu gale 'czerwonych' ssą tak bardzo, że czasem w podświadomości chantuję sobie 'TNA ! TNA !', co dla każdego użytkownika znającego chociaż odrobinę moje poglądy może wydać się czymś dziwnym.

Niejako na 'dzień dobry' Donald zarządził dwie, dosyć istotne rzeczy.

Po pierwsze primo, RAW bez reklam. Jeśli ktokolwiek zdecydował się kiedys na oglądanie RAW na żywo, to musi mieć świadomość tego, jak wielkie udogodnienie wraz z tą decyzją płynie. Założe się, że 99 % z was narzeka na reklamy w PL-TV, tymczasem porównując to z USA, to jesteśmy w raju. Natłok przerw sprawia, że gdyby skumulować wszystkie reklamy które zostaną wyemitowane w trakcie trwania show, to otrzymalibyśmy 1/3 faktycznego czasu jego trwania. Z tego co czytałem pomysł napłynął z USA Network i w tym przypadku akcja z Donaldem, jako osobą bogatą i mogącą sobie pozwolić na taki myk jest jak najbardziej na plus.

Po drugie primo .. Orton vs HHH już na następnym RAW. Szczerze mówiąc byłem dosyć zaskoczony takim obrotem sprawy i widzę kilka ewentualności takiego rozwiązania, aczkolwiek nie jest to dyskusja do tego tematu. Nie mniej jednak, walka na Bash między T-NOSE-2000-DESTROYER, a Randym także pewnie się odbędzie. Dlaczego ? Zapraszam do tematu Whitedruida o main eventerach który na pewno pomoże wam wyciągnąć odpowiednie wnioski.

Dodaktową sprzyjającą okolicznością jest to, że Vince osiągnął swój cel i osiągnął spory rozgłos medialny co także z pewnością będzie miało swoje odbicie w ratingach. Moje, calkiem subiektywne i pewnie nie mające nic wspólnego z rzeczywistością, odczucia są takie, że McMahon uświadomił sobie po prostu, jak wielki crap obecnie reprezentuje ze sobą RAW i postanowił, pod naporem USA Network oczywiście, by coś drgnęło. Jak na razie, musimy czekać.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Po pierwsze jeżeli Donalda tak bardzo ciągnie do wrestlingu to proszę zainwestować sobie w TNA.

Po drugie znacznie ważniejsze wszyscy zastanawiają się czemu to on kupił RAW, a nie Flair - po pierwsze każdy w necie przeczyta, że Flair to biedak =)), a po drugie nie może pojawić się ot tak z dupy - w końcu został kopnięty przez Ortona w głowę także... nie ma szans by pojawił się za szybko w telewizji.

Dalej dlaczego padło na Donalda? wszystko sprowadza się do WM 23 - McMahon stracił włosy ludzie :lol więc rematch musi być nie ma innej opcji - niby tutaj sprzedaje RAW po dobroci Donaldowi, a sam stanie za jakiś czas za sterami SD! i będzie Invasion II tylko czy to wypali? Sam nie wiem niby odgrzewany kotlet, ale zawsze coś ciekawego z tego może być. W sumie w Stanach ładny rozgłos miało "kupienie" RAW przez Trump'a, ale już każdy wie, że to story i temat raczej porzucili. Od jutrzejszego RAW sporo zależy - ciekawe czy to zagranie ze strony McMahona przyniesie oczekiwany skutek w postaci większej oglądalności i większego zainteresowania RAW.

Wg. mnie sprawa prosta Invasion II jak nic tym razem Trump vs. McMahon i tym razem to ten drugi będzie wielkim wygranym. Zależy też oczywiście komu jaka rola przypadnie, czy McMahon dalej będzie ciągnął swój faceowski gimmick czy to jednak Trumpa będą chcieli za tego dobrego, ale jak to wynika z reakcji publiczności będzie tak jak z Mayweatherem Jr. czyli - niewypał.

że McMahon uświadomił sobie po prostu, jak wielki crap obecnie reprezentuje ze sobą RAW

W jego oczach to co jest jego jest najlepsze nie ważne czy to crap czy coś innego także zdanie raczej średnio trafione o ile wcale :t_up:

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P