Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match

Drew McIntire pokonał Jimmy Wang Yang'a

Match 1

Jeff Hardy pokonał Chris'a Jericho

Match 2

Dolph Ziggler pokonał The Great Khali'ego przez dyskwalifikację.

Match 3

Melina pokonała Alicia'ę Fox

Match 4

Edge pokonał John'a Morrison'a

Match 5

Tag Team Match

Cryme Tyme i R-Truth pokonali Shelton'a Benjamin'a, Charlie'ego Haas'a i Ricky'ego Ortiz'a

Match 6

CM Punk pokonał Rey'a Mysterio

Dark Match

Tag Team Steel Cage Match

Jeff Hardy i Rey Mysterio pokonali Edge'a i Chris'a Jericho
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• matibed

1

• Viper

1

Top użytkownicy w tym temacie

'Punk and Disorderly'

1) Josh Matthews interview with Jeff Hardy and CM Punk

Josh: Jeff 2 tygodnie temu znów zostałeś mistrzem, wróćmy do tych momentów. Jeff to było wspaniałe! Ale wyobrażam sobie jak się czułeś gdy... (na filmie CM Punk wykorzystuje walizkę) Na RAW znów miałeś szansę, ale... (znów film z walki) Dalej nie masz pasa... Jeff: Wiesz co jest najlepsze, nie rozpamiętuje tego co się stało. Ja i moi fani wiemy, że na Bash pokonam Punk'a. Josh: To Twój punkt widzenia, a co myśli o tym Punk? Zapraszamy! Josh: Punk, wiele ludzi myśli, że wykorzystałeś zmęczenie Hardy'ego po walce by zdobyć pas. A na RAW skradłeś kolejną wygraną Jeff'a. CM: Wiesz, jedyną rzeczą, którą wykorzystałem byłą walizka z Money in the Bank. Wszyscy wiedzą, że zrobiłem to zgodnie z zasadami. Nigdzie nie ma wzmianki o tym, że nie wolno używać tego na zmęczonym rywalu, czy na Jeff'ie Hardy'm. Nigdy niczego nie ukradłem, jeśli mówimy o RAW... To moja praca, którą wykonałem świetnie. Jeff wie to tak samo jak ja, podczas walki nie jesteśmy przyjaciółmi.. walczymy. Jeff: Zgadzam się, robimy to po swojemu. CM: Tak ja żyję.. ee tak jak ja i Ty.. tak jak.. Ty. Hardy: Prawda. Na Bash te różnice się zderzą... World Heavyweight Championship Match! Josh: Dzięki za tą rozmowę. Jeff Hardy! (głośny cheer) CM Punk! (mieszana reakcja)

22bfa4226ccfc434med.jpg

09ad26ecc5c7aadbmed.jpg

8fbd9d92544f55damed.jpg

50e01d0d6685b5f2med.jpg

2) Jeff Hardy vs Chris Jericho

Whip i shoulder block od Jericho... jednak teraz dropkick by Hardy. Whip do narożnika, clothesline. Jeszcze raz i znów clothesline. Dropkick w narożniku... nobody home. Jericho wykonuje suplex i mamy pin. 1..2.. kick out. Whip i Y2J zakłada abdominal stretch! Ask him... Hip toss! Hardy przebudził się. Powalenie, extreme leg drop i low dropkick! 1..2.. kick out. Kontra w narożniku.. jednak to Extreme Enigma wykonuje whisper in the wind! Out of nowhere! 1..2.. near fall. Backspin kick... nie Walls of Jericho.. kontra, będzie Twist of Fate... jednak back suplex! Nie trafia z lionsaultem. Facebuster od Hardy'ego. Jericho wychodzi z ringu... Jeff skacze z narożnika... spada twarzą na barykadę! Jeszcze whip na nią i jeszcze jeden! Wracają do ringu... na barykadzie stoi Rey Mysterio! Piękna hurricanrana i szybko ucieka. Sędzia wylicza Chris'a za ringiem! Dziesięć! Nie dał rady! A co w ringu? Twist of Fate i Swanton! Jeff również dodał coś od siebie.

d09ef50a4c3f0532med.jpg

7c868a89eb88054emed.jpg

f60c4c2b896b9f4bmed.jpg

59d2d72d4a1027eemed.jpg

77ae030c9a9e3a78med.jpg

Eve, Maria i Layla o coś się kłócą i właśnie przechodzi tędy Dolph Ziggler. Dolph: Panie, nie musicie się o mnie bić... Podaje ręke Layli... Layla: Wiem kim jesteś... Zack Diggler! Maria: Nie, nie, nie... Don Zimmer? Miło Cię poznać. Eve: Mylicie się.. Dick Ziggler!

3021974502a34d2emed.jpg

3) Dolph Ziggler vs The Great Khali

Ziggler próbuje ataku... jednak zaraz po tym ucieka. Khali wyciąga go i clothesline, następnie Khali Chop! OŁ MAJ GAD! Whip i ledwo ledwo wykonany big boot. Chop w narożniku! Kolejna śmiercionośna akcja. Whip do narożnika, łapie go za gardło... jednak niski dropkick i atak na kolana olbrzyma. Dziwny atak... leg drop? I pin 1..2.. kick out. Chce zdjąć ochraniacz z narożnika, jednak przeszkadza mu Daliph, wyciąga krzesło... rzuca w Grejta, jednak on odpycha je w Dolph'a! Sędzia nic nie widzał bo rozmawiał z menago Khali'ego. Jeszcze chair shot, zamach... sędzia każe zabić w gong! Dolph wins by DQ!

3b5e12f005bb529bmed.jpg

45fea3079bbd6983med.jpg

d88ffb997f210c59med.jpg

4) Melina vs Alicia Fox

Podczas walki widzieliśmy ładny submission ze strony Fox. (fotki) Jednak Melina wygrała po sunset flip powerbomb. Po walce Michelle weszła do ringu i mamy ładny high kick. Za ringiem jeszcze kolano o stół komentatorski. Michelle: Nie tylko pokonam Cię na The Bash, doszczętnie Cię zniszcze! I lepiej zawołaj swoich paparazzi, bo oni będą robić zdjęcia mnie. Będe pierwszą divą, która posiadała... Divas i Womens Championship!

3304d14a17364b5fmed.jpg

af92fb4b83e6fdc2med.jpg

2a43f40e67e1a123med.jpg

5) John Morrison vs Edge

Edge: Gdy Ci wszyscy chantowali imie CM Punk'a.. cieszyli się z tego, że Jeff znów jest nr. 1 contender'em... Zostałem pominięty! Gdzie mój rewanż, który mi się należy? Nie mówicie mi o tym całym Triple Threat.. to była walka 2 na 1! Zamiast walki wieczoru, pasu... mam walkę z... John'em Morrison'em? John Morrison nie powinien oddychać tym samym powietrzem co ja! Być w tym samym ringu! (muzyka Morrison'a) Edge: Kogo my tu mamy? Znów chce ktoś mnie pokonać. Fajny strój. Shaman of Sexy: Każdy chce walczyć z Edge'm ta... Ale mówimy tu o rozrywce. Nie pamiętam kiedy ostatni raz powiedziałeś coś takiego... Powinieneś być taki, innowacyjny, zamiast tego mówisz o tym co zawsze. Jesteś przewidywalny. 'Kiedy mój rewanż? Co z moim rewanżem? Mówie ze śmiesznym kanadyskim akcentem, nie dostałem biletów na Celine Dion! Moja była żona to tłusta świnia!' Edge: Wystarczy! Ja jestem tu od przerywania ludziom! Morrison: Nie, to ja jestem od tego! A co o Twoim ubiorze? Może ja podam Ci coś na co możesz się skarżyć! Po tej walce, będziesz się martwił o to jak bardzo skopał Cię, Friday Night Delight... John Morrison!

7e35dbe9b9ba7393med.jpg

7d2e45c6452997bamed.jpg

2a26fb4d9b502bc7med.jpg

Here we go! Przepychanka, jednak to Morrison powala Edge'a! Walka typowa dla technicznych wrestler'ów (którymi moim zdaniem Ci zawodnicy nie są). John trzyma ręke przeciwnika, jednak przy narożniku Edge się uwalnia. whip i nie trafia. Szybka odpowiedź - arm whip i znów mamy chwyt. Whip i cios kolanem od Kanadyjczyka, dodaje kopnięcie i tauntuje. Morrison trzyma liny jednak Edge nic sobie z tego nie robi. Copeland stosuje różnorodne ataki, teraz mocny whip w narożnik, którym powala przeciwnika. Duszenie w narożniku, rozbieg i splash na liny. 1..2.. kick out. Pierwsza próba pinu - nieudana. Whip.. kontra! Clothesline i dropkick od Morrison'a! 1..2.. John wchodzi na 3 linę... Edge za nic.. ściąga go na liny! Co za uderzenie! Są już w ringu i to Rated R Superstar rozdaje karty. Odpowiedź Morrison'a, seria ciosów i calf kick! Jednak nie ma siły, jego żebra są poobijane. Edge biegnie... reversal! STO Backbreaker! Whip, Edge nie trafia dropkick'iem... Markowe kolano Morrison'a! 1..2.. kick out. Obaj leżą... były mistrz wagi ciężkiej na 3 linie... Pele kick od Morrison'a! PELE KICK! Edge za ringiem... baseb... head scissors! 1..2.. za mało na niego. Odbicie od lin, jednak nie trafia kopnięciem... Sharpshooter! Shades of Bret Hart! John sięga lin! Edge musi puścić! Morrison stoi na apronie... cradle pin! Side russian leg sweep.. czy to już? Starship Pain, nie Edge blokuje. Przeciwnik został w narożniku. Jest w pozycji na Tree of Woe... kontra.. roll up! 1..2.. kick out. I to jaki! John Morrison wpada w stalowy narożnik! Będzie spear... This may be it.. Leapfrog! Flying Chuck! 1..2.. jeszcze nie to! Moon... Edgecution! 1..2.. również nie. Whip.. sidesl... DDT! Co za DDT! 1..2.. kick out. Starship Pain nie trafione i mamy spear! 1..2..3. Edge wins!

56ee49a9071481dcmed.jpg

4fcf42270db4f90dmed.jpg

64c9d00ae0925aa6med.jpg

de921cbf84e6cfffmed.jpg

6) Shelton Benjamin, Charlie Haas and Ricky Ortiz vs Cryme Tyme and R-Truth

W ringu JTG i Ortiz. Seria ciosów kolanem, whip, lecz czarnoskóry wrestler odpowiada uppercut'em, a następnie jumping shoulder block. 1..2. kick out. Zmiana z Shad'em, również ataki kolanem i shoulder block. Whip... Shad nie trafia big boot'em i wpada na liny. Powalenie i pin. 1..2.. kick out. Zmiana z Haas'em i atakuje nogę big man'a. Lewa noga bardzo osłabiona... jednak kontra. Zmiana z Truth'em, ale Shelton również w ringu i samoan drop! Paydirt! Nie, Benjamin odepchnięty. Co za prawy od Ron'a. Whip... szykował się bulldog... ale Killings wykonuje Jumping heel kick enzuigiri! 1..2.. partnerzy przerywają... JTG dropkick -> Charlie Haas! Za ringiem totalny brawl. Benjamin na 3 linie... kontra, kopnięcie i Flying Jalapeno! 1..2..3!

d5ed2c9b189c825fmed.jpg

ce19e358d4832e91med.jpg

07de2eb263157334med.jpg

7) Rey Mysterio vs CM Punk

619: W ostatnim miesiącu Jericho zaatakował mnie nosząc moją maskę. Ale teraz odpłaciłem się. Ooo tak. I wiecie co? To było cholernie dobre! Ale to nie koniec, chcę więcej! Intercontinental Title! Title Match na The Bash! (Break the Walls Down!) Y2J: Chciałbyś Mysterio... Już dostałeś swój rewanż na RAW i nie dostaniesz kolejnej szansy. 619: Wiem, że przegrałem. Ale gdybyś nie miał tej swojej obsesji na punkcie mojej maski stałbym tu jako mistrz IC. Ja to wiem, Ty to wiesz, wszyscy ludzie o tym wiedzą. Jericho: Oni nie wiedzą nic! Nic! Chce abyś był lepszą osobą! Uwolnić Cię od tego! Tylko ja mogę być Twoim wybawcą! Jesteś nałogowcem, maska jest Twoim nałogiem. 619: Więc, proszę bądź dla mnie miły i zamknij się. Chcesz tu przychodzić i gadać do mnie o czymś głupim.. Coś Ci przekaże, noszę tą maskę dla rodzinnej tradycji. Dla moich fanów i najważniejsze.. dla siebie! Jeśli jest coś z czego jest mi wstyd... to Ty jako mistrz IC. Jericho: Jesteś ślepy! Maska to Twój upadek! Zdejmiesz tą maskę... na zawsze! Jeśli chcesz znów walczyć o pas, musisz coś postawić.. Coś waznego... Tytuł kontra maska... Jeśli wygrasz, dostajesz pas.. Ale jeżeli przegrasz... ściągasz maskę! Pokażesz prawdziwego siebie! Jesteś gotowy? Poświęcenie Rey! Mysterio: Moja maska? Za tytuł? By pokazać jaki TY naprawdę jesteś! Akceptuje to z zadowoleniem!

bfbd1548526df256med.jpg

be7c2f647c941ae5med.jpg

Mamy headlock by Punk... whip i shoulder block. Jednak teraz niski dropkick od Rey'a. Low kick! Chce osłabić Punka i jeszcze jedno kopnięcie... whip, pan 619 próbował bulldog'a jednak wpadł na narożnik. 1..2.. kick out. Coś się szykuje, miał byc powebomb, jednak seria kopnięc od Rey'a.. pozycja na 619, jednak Punk ucieka za ring. Po przerwie, whip do narożnika... Mysterio wpada na narożnik! Teraz roll up! 1..2.. kick out. Mamy hammerlock i dokłada jeszcze serię łokci. Rozbieg i flapjack! 1..2.. kick out. Sunset flip.. nie dropkick od Rey'a. Obaj zawodnicy nie wstają.. jednak już po chwili wymiana kopnięć... rozbieg... springboard cross body! 1..2.. kick out. Whip do narożnika, kontra.. head scissors by Rey! Drop toe hold... jednak z 619 się nie udaje... Sitting senton, rozbieg.. Calf kick! Co za kontra i pin. 1..2.. kick out. High knee w narożniku, nie ma bulldoga, 619.. unik... będzie GTS? Nie, roll up! 1..2.. kick out. Springboard moonsault, Punk łapie go w locie.. GTS nie uda się bo Mysterio sięga lin... slam za ring! Jericho już biegnie.. whip prosto w narożnik! Mamy dziewięć! Rey w narożniku. Teraz GTS.. tak! 1..2..3! Jeff Hardy! Mówi coś do sędziego, wskazuje na Jericho... Żegnamy się ze SmackDown!

370201d05302010emed.jpg

762a72537ede9ecamed.jpg

eb1f646d78103502med.jpg

9a57bce625a8b06fmed.jpg

ce848aa2910760acmed.jpg

4b06e2818da400f1med.jpg

Po obejrzeniu gali stwierdzam że:

Jeff Hardy vs Chris Jericho

Walka była ciekawa a gdy Rey wskoczył za barykady i zrobił piękną hurricane to myślałem że jakieś dziecko wskoczyło.A jedna babka z tyłu zaczeła piszczeć =))

Mimo to że Jericho przegrał przez Count Out to walka na plus :t_up:

Dolph Ziggler vs The Great Khali

Dolph jak zwykle coś wykombinował i przez to Khali został zdyskwalifikowany.Walka nudna według mnie jak i tydzień temu. :t_down:

Edge vs John Morrison

Myślałem że John będzie szmacony ale mimo to walka była wyrównana i ciekawa. :t_up:

CM Punk vs Rey Mysterio

CM Punk wygrał przez Count out dzięki Chrisowi Jericho.Raz atakował Rey a po chwili kontra CM Punka.Walka była ciekawa. :t_up:

1597910734a1bfc7057cb4.png