Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

David Hart Smith (w/ Tyson Kidd i Natalya) pokonał Christian'a

Match 2

Mark Henry (w/ Tony Atlas) pokonał Evan'a Bourne'a

Match 3

Jack Swagger pokonał Tommy Dreamer'a
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• Luxier

1

• Viper

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

David Hart Smith (w/ Tyson Kidd i Natalya) pokonał Christian'a

Pierwsza połowa walki słabiutka... Praktycznie zero akcji. Drewno Hart Smith znęcał się nad Christianem ale w ogóle nie miał pomysłu jak to zrobić. Druga część lepsza dużo lepsza, głównie ze względu na to że Christian zaczął prowadzić walkę. Dużo więcej działo się na ringu jak i poza nim. Szkoda tylko że po raz kolejny Hart Dynasty nie wygrywa fair. Tyson Kidd zrzucił nam Christiana z narożnika i było po walce...

Wg mnie różowi panowie to drewna które nie potrafią nic zdziałać w ringu bez przekrętów...

Ocena: 5/10

Mark Henry (w/ Tony Atlas) pokonał Evan'a Bourne'a

Cóż.. Mark Henry to dla mnie troszkę mniejsza i ciemniejsza (nie jestem rasistą) podróba Big Showa. Nieudana do tego.

Big Show potrafi jakoś ładnie rozkręcić walkę a Mark niestety nie. Gdyby nie bardzo dobra postawa Evan'a to bym chyba zasnął. No niestety Evan przegrał co było do przewidzenia.

Mam cichą nadzieję że Evan w najbliższym czasie zacznie kręcić się wokół ECW Title i jak najszybciej skończy ten beznadziejny feud z Heniem, bo ten zawodnik naprawdę zasługuje na więcej.

Ocena: 4/10

Jack Swagger pokonał Tommy Dreamer'a

Main Event taki sobie. Nie najgorszy ale bywały dużo lepsze. Szkoda że All American American wygrał bo moim zdaniem nie zasłużył. Jednak chłopaki zrobili w miarę dobry wrestling który przyjemnie się oglądało. Chociaż czekam na więcej.

Ocena: 7/10

Reasumując jedno z najsłabszych ECW w ostatnim czasie. 2 słabe walki i jedna niewiele wybijająca się powyżej przeciętnej.

I te dziwne interwencje Finlaya. W sumie zastanawia mnie jedna rzecz. Nie za szybko mu się to oko zagoiło ? Przecież bodaj tydzień temu miał porządnie podbite oko.

OCENA ECW: 6/10

15877257184b44c26ca49bf.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Cholera czytając twierdzenie że panowie w różowych gatkach to drewniaki wykonałem czynność zwaną "Facepalm" (nie wiedzący co to proszę wpiszcie to słowo na google w wyszukiwaniu obrazków). The Hart Dynasty to teraz najlepsza stajnia w WWE według mnie , oni chcą coś udowodnić a Legacy? Cóż...trudno mi teraz zdefiniować stajnię Ortona...Hart Dynasty posiada świetnie skille , power DH Smith'a , umiejętności i High Fly Tysona Kida oraz piękno i świetne mic skillsy panny Natty Neidhart. Linia krwi w tych osobach płynie i widać to gołym okiem , więc twierdzenie że to drewniacy cóż...

Co do samej gali to opener powinien być Main Eventem...świetna walka do czasu wtargnięcia Finlay'a cóż...pan chce mały rewanż za to że dostał próbując oddzielić Christiana i Dreamera jakiś czas temu. Dupny finisher w sumie ze strony DH Smith'a co to był German Suplex? Coś w tym stylu , zwykły cios używany w wielu walkach. Dalej mamy kolejną część pod tytułem "Czarna czekolada z białą wisienką i starym capem obok". Czyli Mark Henry i Tony Atlas vs Evan Bourne. Tym razem zwycięstwo Henryka nad Fly Bournem. Cóż nie ma to jak skrzyżować takie style walki i kazać zrobić feud....ech...szkoda Evana teraz jak i Henryk się marnuje...ja bym zrobił prędzej Evan vs Ryder,Kid,Helms coś takiego a Henryk vs Kozlov i byłoby cacy , ale to niestety ode mnie nie zależy. A właśnie Helms...podobno ma powrócić zielona latarnia a raczej zielony huragan...kurde Whut's up wit that? Jestem za :D Ni o Main Event...Swagger coraz więcej zyskuje w moich oczach a i Dreamer sobie radzi aczkolwiek w tej walce już nie tak dobrze jak podczas PPV ale nie zawsze wszystko wychodzi. I znowu Finlay no i Swaggerowi też się dostało...