Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDW Do or Die Wrestling - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Od początku chciałem jechać ale teraz, gdy usłyszałem ile kosztują bilety trochę zeszła mi mina :| . Na "zaprzyjaźnionym forum" znalazłem takie coś :

ddw_stodola.png

140zł - miejsca siedzące (pierwszy rząd lub dwa)

100zł - miejsca siedzące w następnych rzędach i stojące na balkonie

70zł - miejsca stojące

50zł - miejsca stojące (Uczniowie i studenci)

Czyli na razie z chętny jest tylko ILL ? Jeśli znajdzie się wiele osób to mogę jechać :]

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

8

• pablo modjo

3

• Przemk01674325917

2

• WW41674325921

2

• Reputacja:   1

Ja chciałem jechać na DDW. Ale kumpel zamowił juz bilety na KSW, a na 2 wyjazdy mnie poprostu nie stać. Co do cen biletów to mnie nie zdziwiły. Roid zainwestowal w organizacje troche pieniedzy (ściągniecie ringu, wynajem hali, sprowadzenie gwiazd) dlatego ceny musza być takie aby choć troche mu sie zwróciło. Mam nadzieje że na gali bedzie troche osob i federacja przetrwa. Na następna wieksza gale DDW z miła chęcia sie wybiore ;)

91794957345e1dece60d6b.jpg

Ja również planowałem wyjazd, ale akurat wypada mi coś bardzo ważnego i nie będzie mnie tam, a szkoda, bo na prawdę chciałem tam być. Powiem strzeże, że miałem kupować w Empiku bilety za 70zł dla mnie 50, ponieważ jestem uczniem, nie dlatego, że nie stać mnie na siedzące, ale dlatego, że i tak cała hala nie będzie wypełniona i na pewno znajdą się wolne miejsca siedzące.

45a87b74002711d44a059247.jpeg

• Reputacja:   995
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Dobra, ale pytałem się o to, kto jedzie, a nie o to, kto chciał, ale nie pojechał...

JEDZIE KTOŚ ?

A gdzie to jest bo chętnie bym pojechał?

beznazwy1kopiagf.gif

12004.png

cmpunkbar.jpg

displayphp.gif

Zapraszam do Mojej Galerii :)

Komentuj i zamawiaj ;)

IILu ty jedziesz? Jeżeli tak to napisz, które miejsca cię interesują. Ja bym z chęcią pojechał byle nie sam...

rmsig3.png

2483_1.png

• Styl:  Jasny

IILu ty jedziesz? Jeżeli tak to napisz, które miejsca cię interesują. Ja bym z chęcią pojechał byle nie sam...

Ja jadę pociągiem z Gdańska w sobotę rano. Być może jeszcze jedna osoba by ze mną pojechała. Możesz się ze mną zabrać.

1575893877482df76acc17a.jpg

October 8th: ROH World Champion Austin Aries made it known in the latest ROH Videowire (http://www.rohvideos.com/watch?v=lc2JbRkwfTA) and now we have the info. Should he retain the title this weekend in suburban St. Louis, Aries will indeed defend the gold on October 24th in Warsaw, Poland for Do or Die Wrestling. This event is the first professional wrestling card presented in Poland in over 16 years. And as Aries selected at random, he will face Ruckus. For more information on this event, visit www.ddwwrestling.pl. We’ll have more on this as it becomes available.

Aries vs. Ruckus o ROH World title w Warszawie ? ładnie. :)

Hej BGZ!

Zamierzamy spotkać się w grupie wrestlefanów przed galą DDW w Warszawie oraz po gali. Chcielibyśmy aby był to zlot wszystkich fanów niezależnie od forum czy strony na która uczęszczają. Zatem jeśli będziecie jechać na galę DDW i jesteście chętni na zlot to wpiszcie się tutaj. My na 100% spoczniemy w jakimś pubie przed galą od powiedzmy 14:00 do 17:00 (taki biforek) i po gali albo zostaniemy w Stodole na walkę Gołoty i Adamka... albo polecimy do kolejnego pubu na mieście (taki afterek). Poszukiwania pubu trwają, więc jeśli ktoś z was mieszka w Wawie to zapraszamy do pomocy. Wstępnie byliśmy umówieni na pub "Pod mosteczkiem" (http://podmosteczkiem.pl/) ale zabiła nas rezerwacja (900zł do przepicia/przejedzenia) co jest sensowne jedynie przy ponad 20-30 zlotowiczach.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   6

Witajcie wszyscy,

Ta wiadomość jest przeznaczona dla fanów DDW, którzy zakupili bilety na galę, a potem musieli je niestety zwrócić. Po pierwsze chciałbym serdecznie przeprosić wszystkich, którzy kupili bilet. Kolejnymi informacjami jakimi chciałbym się z Wami podzielić są powody, które przyczyniły się do odwołania gali, a na koniec przedstawię Wam moją opinię na temat tego, co możemy robić dalej.

Gala została odwołana na ostatnią chwilę, mimo, że walczyliśmy do ostatnich minut, i zrobiliśmy absolutnie wszystko, co było w naszej mocy. Szczerze przepraszamy każdego, kto kupił bilet - skontaktujcie się z miejscem zakupu biletu, aby odzyskać pieniądze.

Gala została odwołana głównie przez słabą sprzedaż biletów. Koszty show nie zostałyby pokryte pieniędzmi z około 100 sprzedanych biletów. Bez poważnych sponsorów, którzy się wycofali, nie było szans, aby gala się odbyła. Jest wiele powodów słabej sprzedaży biletów - na pewno takim jest brak wielkiego zainteresowania wrestlingiem w Polsce, drugą złe rozmieszczenie czasowe, kolidujące z walką Gołota vs. Adamek.

Ktoś mądry powiedział kiedyś, że co cię nie zabije, to cię wzmocni. Te słowa idealnie oddają obecny stan DDW. Nadal działamy i jesteśmy silniejsi niż kiedykolwiek! Szkółka wrestlingowa DDW ma kilku nowych adeptów. Mamy zabookowane kolejne dwie rzeczy. W najbliższą niedzielę [25.10.2009] odbędzie się trening z El Generico, który zastąpi Austina Ariesa, w sobotę [24.10.2009] zaś odbędzie małe show, którego walką wieczoru będzie pojedynek El Generico vs. Michael Kovac! Zapraszamy wszystkich na to wydarzenie.

DDW będzie też promowane w dwóch telewizjach - TVN oraz Superstacji. Wciąż będziemy trzymać się planu treningowego, który rozpoczął się przed "Drzwiami Otwartymi" w lipcu. Po sześciomiesięcznym kursie w kwietniu 2010 odbędzie się kolejna gala - pokaz adeptów, plus 2 lub 3 gwiazdy z Europy. Potem nadal będziemy realizować nasz plan i regularnie odbywać się będą gale spod szyldu DDW. Tym sposobem mamy nadzieję budować stałą publiczność, ludzi, którzy z przyjemnością będą oglądali wrestling na żywo. Wierzymy w to, że w przyszłości uda nam się zorganizować galę taką [lub większą] niż ta w Stodole.

Na zakończenie chciałbym powiedzieć, że udowodniliśmy, że jesteśmy w stanie utworzyć fantastyczną kartę gali wrestlingowej. Bądź co bądź byliśmy tylko tydzień od tego, żeby w Polsce odbył się ROH World Title Match! Potrzebujemy Waszego poparcia, Waszego, czyli obecnych fanów wrestlingu, jak i tych, którzy dopiero w tym temacie raczkują. Tak więc głowy do góry i dalej wspierajcie pierwszą w Polsce federację i szkółkę pro wrestlingu - DDW.

Pozdrawiam,

Don Roid

Jakby ktoś jeszcze nie wiedział. Nie ma się co dziwić, przy tak słabej promocji, reklamie gali. Chyba sam Weemek się nią zajmował.... :t_down:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1

Hmm ciekawostką jednak tutaj jest że TVN i Superstacja ejst zaintersowana DDW , czyli może jednak obejrzymy jakoś to w telewizji. Może w godzinach nocnych ale jednak.

Pablo nie ma sie co dziwic z taka cena biletow...on chyba na cud liczyli...taka prawda...maja za male zaplecze finansowe, nie powinnni sie rzucac na gleboka wode bez gwarancji sponsorow, pierwsza gala powina byc za free, zeby pokazac ludzia o co kaman, a nie od razu 140 zl, dlatego wszyscy och olali cieplym moczem.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Widać, że Roid obudził się już ze snu, w którym Polska usłana jest milionami fanów wrestlingu, którzy gotowi są zapłacić każdą cenę za bilet na galę...

Bądź co bądź 100 biletów to i tak dużo zwracając uwagę na liczbę wielbicieli tego show w naszym kraju, czy konkurowanie z największym polskim wydarzeniem bokserskim w tym roku, jakim niewątpliwie jest walka Gołoty z Adamkiem. Warto też zwrócić uwagę na to, że miała to być pierwsza gala DDW (pomijając Drzwi otwarte i starcia adeptów). Rozumiem jednak sponsorów (i samego Roida) - taka ilość biletów jak na polskie realia jest w porządku, ale nie wystarczy na pokrycie kosztów imprezy (przy czym nie zrobi też za dobrej reklamy dla sponsorów).

W tym przypadku zgadzam się ze stwierdzeniem "co Cię nie zabije to Cię wzmocni" - Don wybadał już nasz rynek i - patrząc po cenie biletów na najbliższą galę - poszedł po rozm do głowy.

Ciekawi mnie również, w jaki sposób promowane będzie DDW w TVN'ie i Superstacji, ale tego być może dowiemy się w przyszłości.

Jeśli kogoś to ciekawi to informacje na temat wcześniej wspomnianej gali w klubie karuzela:

Walka wieczoru:

El Generico vs. Michael Kovac

+ więcej meczów!

Miejsce: Klub Karuzela, ul. Konarskiego 85, Warszawa [dzielnica Bemowo]

Data: 24.10.2009, start o 19.00

Cena: 8 zł - bilet ulgowy, 10 zł - bilet normalny - bilety dostępne przed samą galą w Karuzeli

Mam nadzieję, że mimo licznych niepowodzeń w końcu będziemy mieli swoją stabilną federację (a patrząc po ostatnich informacjach z konkurencyjnej strony... może nawet 2, choć w stabilność tej drugiej śmiem wątpić) :t_up: