Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bobby Lashley, Benjamin/Haas, Umaga, Matt Morgan, Hulk Hogan

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

i247136627_71993.jpg

:arrow:Wszystko wskazuje na to, że przyszłośc Bobby'ego Lashley'a związana będzie jednak z wrestlingiem - jak sam powiedział, "wrestling ma we krwi". Bobby zainteresowany jest głównie pracą w TNA, jednak bardzo możliwe, że nie odmówiłby również ponownej ofercie WWE. Mówił, że chciałby występowac w profesjonalnym wrestlingu, jak i nadal walczyc w MMA - włączając w to również jego walkę z Bobem Sappem, która ma się odbyc 27 czerwca.

Lashley opuścił WWE 2 lata temu, jednak nigdy nie powiedział wprost, że nie chciałby kiedyś na stałe powrócic do wrestlingu. "Raczej nie miałem sposobności kiedykolwiek o tym wspomniec, ale od dłuższego czasu byłem w kontakcie z TNA." Przyznał z małym wahaniem Lashley. "Jeśli ludzie będą chcieli, abym powrócił, to prawdopodobnie stanie się to w TNA."

:arrow: Pomimo, że Shelton Benjamin i Charlie Haas w ostatnim czasie występowali dośc często razem w drużynie, WWE nie ma żadnych planów na to, aby ten pomysł był nadal kontynuowany. Benjamin ponownie ma prowadzic na niebieskim brandzie karierę singlową, co stawia w niejasnej sytuacji Haasa. Niedawno występował on w Tag Teamie z Mike'm Knoxem podczas House Show SmackDown/ECW, jednak nic nie wskazuje na to, aby w federacji mógł pojawic się nowy Tag...

:arrow:Była TNA Knockout Nicole Raczynski (znana również jako Roxxi, Roxxi Laveaux czy Nikki Roxx) jest bardzo zainteresowana powrotem na ring. Już poczyniła ku temu pewne kroki - wysłała propozycje do takich federacji jak WWE czy AAA (meksykańskiej organizacji).

morrisonmic.jpg

:arrow:Amerykańska gazeta "The Elmira Star-Gazette" zamieściła artykuł promujący sobotnią galę SmackDown/ECW, która ma się odbyc na Broome County Veterans Memorial Arena w Binghamton, stanu Nowy Jork. W artykule znajduje się kilka cytatów wypowiedzianych przez gwiazdę niebieskiego brandu - Johna Morrisona, który oznajmił, że WWE dostarcza większej rozrywki niż wydarzenia sportowe czy koncerty. "WWE jest jedną z tych rzeczy, które są przeznaczone dla osób uwielbiających przeżycia na żywo." Powiedział Morrison. "Tutaj są koncerty, tutaj są imprezy sportowe, tutaj są nawet filmy - ponieważ WWE to po prostu połączenie tego wszystkiego." Morrison powiedział wstępnie, że na sobotę planowana jest walka pomiędzy nim, a Mike'm Knoxem. "To nieważne z kim John Morrison będzie walczyc, to nie ma żadnego znaczenia, ponieważ moja walka na gali w Binghamton "skradnie show". Będzie to doskonały powód dla fanów, by mogli przyjśc ponownie na naszą galę, gdy znów będziemy w Binghamton." Morrison powiedział również, że gdy dorastał, uwielbiał takich zawodników jak: Hulk Hogan, Shawn Michaels, Ultimate Warrior czy "Macho Man" Randy Savage. "Gdy dorastałem jako mały dzieciak, zawsze uważałem tych kolesi za moich największych idoli - zawsze chciałem być taki jak oni." Zakończył Morrison.

:arrow:Umaga nadal odmawia na wszystkie propozycje federacji niezależnych, które dośc często są mu oferowane. Głównym powodem tego jest to, iż jest on aktualnie "wypalony" w stosunku do wrestlingu i jeszcze przez co najmniej miesiąc będzie odrzucał wszelkie oferty proponujące mu powrót na ring.

:arrow: TNA pokłada wielkie nadzieje w Matt'cie Morganie, który niedawno rozpoczął feud z Main Event Mafią. Sądzą, że posiada wszystko, co powinna miec gwiazda Main Eventu i że doskonale się do tej roli nadaje. Mimo, że wczesniej występował w WWE, federacja klasyfikuje go, jako swojego "wychowanka", gdyż uważają, że to oni zaczęli wprowadzac postac Matta od podstaw, i to własnie dzięki nim stał się tak wielką gwiazdą.

:arrow:Oficjalnym themem PPV The Bash ma byc piosenka pod tytułem "Whyyawannabringmedown" zespołu Aranda.

9780312588892.jpg?hei=270&wid=250&op_sharpen=1

:arrow:Ostatnie szczegóły zbliżającej się autobiografii Hulka Hogana, "My Life Outside The Ring", zostały zapisane i książka została już ukończona. W odróżnieniu od jego biografii produkowanych przez WWE, książka ta będzie koncentrować się bardziej na ostatnich wstrząsających wydarzeniach z jego rodzinnego życia. W napisaniu bio Hogana, swój udział miał również Mark Dagostino, który jest uznawany za jej drugiego autora. Książka trafi do sklepów 27 października 2009 roku. Cena wynosi $17,15.

:arrow: Legendarny sędzia Mickey Jay Henson, występujący dawniej w takich federacjach jak WWE i WCW, otrzymał od lekarzy świetną wiadomośc - wygrał walkę z rakiem! Henson przez długi czas poddany był chemioterapii, dzięki czemu w końcu odzyskał pełnię zdrowia. Były sędzia już planuje swój czynny powrót do wrestlingu i zaczyna przyjmowac propozycje na swojego maila. Prawdopodobnie zainteresowany jest bardziej na współpracy z federacjami niezależnymi.

:arrow: TNA zamieściło na internecie debiutancki występ Tary (znanej w WWE jako Victoria), która już rozpoczęła feud z The Beautiful People. Debiut tej zawodniczki w nowej federacji można uznac za bardzo udany - kto nie miał okazji zobaczyc ostatniego iMPACTu, zamieszczam tutaj wspomniany wcześniej filmik:

chrisbenoitbgzsygnaturajw2.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Fabi

1

• CezarMVP

1

• Mystical1674325918

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo dobrze, że Lashley chce się oddać wrestling'owi. Niech w końcu zadebiutuje w TNA jako zawodnik, bo się nie skończą żarty z pokazywaniem na ring, i na Jeff'a.

Charlie Haas... chyba się za niedługo pożegnamy z WWE...

Morrison trochę przesadził z tym skradnięciem show, bo z Knox'em takiej walki nie zrobi. Jednak zobaczyć Starship Pain lub ten springboard kick na żywo to byłoby coś wspaniałego.

A jednak TNA pokłada nadzieje w Morganie. Dla mnie dobrze, podoba mi się styl walki Morgan'a, więc nie mam nic przeciwko by kiedyś zagościł w ME.

Victoria, czy tam Tara zarządziła w TNA. Widać jak bardzo w WWE ograniczają moveset. Ten standing moonsault był zajebisty. Sam nie wiedziałem do czego ona się tam przygotowywuje. Jednak myślę, że na Slammi pasa JESZCZE nie zdobędzie.

Charlie Haas może być następną osobą, która zostanie wyrzucona z WWE... Po przeczytaniu niusa, myśle, że nie będzie już nic co mogłoby go ochronić.

Jeśli Roxxi przyjdzie do WWE to będzie wspaniałe... Z jednej strony, ponieważ z drugiej będzie miała(prawdopodobnie) bardziej ograniczony move-set niż miała w TNA. I Div do walki o pas też nie braknie(zrobili dwa aby móc podzielić Divy na dwie grupy,nie?).

Gdybym zobaczył mojego ulubieńca, Morrisona na żywo, byłbym w niebowzięty... Sam Finisher cieszyłby oko a sama walka przeciw Mike Knox'owi nie może "skraść show"

Został więc odkryty sposób na wyleczenie raka? Mam nadzieję, że jak najszybciej zostanie ten sposób rozpowierzchniony. Nie będzie tyle ludzi umierało na niego.

Victoria jest następnym powodem, dla którego warto oglądać TNA. Już po tym krótkim filmiku można stwierdzić, że ma więcej przestrzeni do pokazania co potrafi. Sam Moonsault wydawał mi się być lepszy niż ten wykonany w WWE. Akcja w walce szybciej się roskręca w TNA niż w WWE. U tych drugich ruchy są ogólnie sztywno wykonywane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...