Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Dolph Ziggler pokonał The Great Khali'ego przez Count Out.

Match 2

Tag Team Match

Michelle McCool i Layla pokonały Melina'ę i Eve

Match 3

Tag Team Match

John Morrison i R-Truth pokonali Shelton'a Benjamin'a i Charli'ego Haas'a

Match 4

Champion vs. Champion Match

CM Punk pokonał Chris'a Jericho

Match 5

Edge vs. Jeff Hardy - no contest

Dark Match

Steel Cage Match

Jeff Hardy i CM Punk pokonali Edge'a i Chris'a Jericho
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• matibed

1

• Viper

1

• Eddy1674325917

1

• iknoff

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Dolph Ziggler vs. The Great Khali

Szybki pojedynek w którym głowną role stanowił spryt Dolpha, który oszukał Punjabiego Playboya. Ocena: 3/10

2. Michelle McCool & Layla vs. Melina & Eve Torres

Zazwyczaj nie oglądam walk kobiet ale tu zrobiłem wyjątek i nie żałuje tego. To prawda pojedynek aż tak długo nie trwał ale sytuacje jakie tam zaszły umożliwiły mi ocenić ten pojedynek do zalet tej gali. Ocena: 7/10

3. Shelton Benjamin & Charlie Haas vs. John Morrison & R-Truth

Pojedynek bardzo dobry, widać było zwroty akcji oraz dobre chwyty ale zwycięstwo należało do Morrisona i Trutha, którzy lepiej się zgrali niż ich przeciwnicy Ocena: 10/10

4. Chris Jericho vs. CM Punk

Walka pomiędzy moimi dwoma ulubionymi zawodnikami, która była wielkim plusem tego show. Zwroty akcji występowały często, było nawet blisko pinu dla Jericho ale Punk położył nogę na linie i wykonał GTS dające wygraną. Ocena: 10/10

5. Edge vs. Jeff Hardy #1 CONTENDER'S MATCH

Ten pojedynek komentował CM Punk, a ta walka zakończyła się przez "no contest". Tak to pojedynek był bardzo wyrównany i przyznam, że wyszło to bardzo dobrze. W końcówce zaczął przeważać Hardy ale Edge rzucił Jeffem na Punka i Champion wkurzył się rzucając się na Edga co dało to No Contest. Walka bardzo dobra i to właśnie dało, że na RAW będzie Triple Threat Match. Ocena:10/10

Podsumowanie: Smackdown bardzo dobrze wyszło, dużo walk udanych, cóż pierwsza tylko kiepsko według mnie wypadła. Nie mogę się doczekać najbliższego RAW.

OCENA KOŃCOWA: 8/10

Dolph Ziggler vs Great Khali

Khali wyszedł za ring gdy Dolph zaatakował jego menagera ale nie zdążył wejść w ciągu 10 sekund i i Dolph wygrał.Pojedynek był nudny jak nie wiem co :t_down:

Michelle McCool & Layla vs. Melina & Eve Torres

Michelle McCool & Layla wygrały znowu z Meliną & Eve Torres przez oszustwo ale mi się podobało :t_up:

Shelton Benjamin & Charlie Haas vs. John Morrison & R-Truth

Walka była ciekawa i pełna zwrotów akcji.Wygrali John i R-truth zresztą zasłużenie. :t_up:

Chris Jericho vs. CM Punk

Oj a ja nie lubię obydwu zawodników lecz walka mi się podobała :t_up:

Edge vs. Jeff Hardy

Walka o #1Contender została nierozstrzygnięta przez wiadomo kogo.CM Punk się zdenerwował,wszedł na ring i zaczął bić obydwu zawodników.Menager SmackDown Teddy Long zdecydował że na specjalnym trzygodzinnym Raw odbędzie się Triple Threat Match. :t_up:

Całe Smackdown na plus lecz szkoda że nie było jakiejś ciekawej akcji z Reyem i Chrisem Jericho.

1597910734a1bfc7057cb4.png

Muszę przyznać, że dawno nie oglądałem tygodniówki WWE z walkami na takim poziomie. Pierwszy segment z Punkiem i Hardym o dziwo dobry, mimo, że oboje mistrzami przy majku raczej nie są. Zawiodłem się, że Punk nie przeszedł typowego heel-turnu, ale po tym jaki sprawy przybrały obrót i po tym co mówił Edge (Punk idzie w ślady Edge'a, ciekawe :thinking: ) mam nadzieję, że gimmick Punka ulegnie zmianie. CM potrzebuje tego i to bardzo.

Pierwszą walkę sobie odpuszczę, bo to kpina w czystej postaci, jak wszystko co związane z Greatem Khalim. Ziggler jeszcze wyjdzie na ludzi, przydałby się dobry feud. Walka div wyszła całkiem całkiem jak na ich możliwości. Może dlatego, że zupełnie nie potrafiąca walczyć Layla była mało widoczna, podobnie jak słabo walcząco Eve. Te które jakoś ciągną tą dywizję kobitek na SD czyli Melina i Michelle radziły sobie dobrze. Faithbreaker świetnie wykonany, a jeśli diva wykonuje świetnie finisher taki jak ma AJ Styles, to chyba wystarczająca rekomendacja.

Morisson to aktualnie najlepiej walczący wrestler WWE. Tu nie ma żadnych wątpliwości. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie wyjdzie z tego mid-cardu i zacznie walczyć tam gdzie powinien, czyli w Main Eventach. Jak już się ustabilizuje sytuacja z pasem WHC, to kto wie? :roll: Co do walki to była naprawdę dobra, mogła się podobać. Najlepsza końcówka, czyli Moonlight Drive i kapitalny Starship Pain. Po takim combo nie odkopałby się nikt, a sam HHH byłby w stanie wykonać tylko ropebreak. Szkoda Hassa, bo gość ma potencjał, a najpierw kazali mu się przebierać, a teraz odsuną go od Benjamina, żeby ten się nie marnował w teamie z Charliem. :t_down:

Kolejna świetna walka to Punk vs Jericho. Pierwszy raz od dawna nie przeczytałem przed galą spoilerów i liczyłem do końca na zwycięstwo Chrisa, jednak niestety się nie udało. (ale po codbreakerze było gorąco). Szkoda, wciąż mam nadzieję, że Y2J zgarnie jeszcze ten pas WHC i znów będzie posiadał dwa najważniejsze pasy brandu jak przed laty. Main Event też momentami dobry, ale czasem wiało nudą. Brakowało trochę ( o dziwo) dynamiki i widać było, że bez stypulacji to ni hu hu. Czekałem jednak z niecierpliwością na rozstrzygnięcie, a tu bach: po 15 minutowej walce mamy no contest, brawo.

Pozostaje już tylko czekać na RAW, może wreszcie doczekam się poniedziałkowej gali na wysokim poziomie...

Moim zdaniem Smackdowm w tym tygodniu było lepsze niż Raw.

Dolph Ziggler pokonał The Great Khali'ego

Kali przez calom walkę miał przewagę fizyczną ale Ziggler miał spryt po swojej stronie i wyliczył Kaliego.

Michelle McCool i Layla pokonały Melina'ę i Eve

Lasek nie oglądam nudzą mnie.

John Morrison i R-Truth pokonali Shelton'a Benjamin'a i Charli'ego Haas'a

Piękne akcje Morrisona pojedynek ciekawy ale Benjamin dal by se juz spokoj bo to juz jest powoli nudne.

CM Punk pokonał Chris'a Jericho

Walk ładna szybka każdy pokazał cos od siebie chciałem żeby CM Punk wygrał i udało się.

Edge vs. Jeff Hardy - no contest

Walka zacięta najbardziej mi sie podobała dużo akcji szkoda ze CM Punk sie wmieszał w nim nie wyłowiono pretendenta do pasa wagi cienżkiej. Liczyłem ze wygra Hardy ale musiał walczyć z kontuzjom ręki i nogi ale tak mu dobrze szło.

fcbarcelonarealmadrid50.jpg

tumblrlfnsuxq27i1qcqog6.gif