Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Evan Bourne pokonał Tony'ego Atlas'a

Match 2

1 on 2 Handicap Match

Vladimir Kozlov pokonał 2 jobber'ów

Match 3

Tag Team Match

The Hart Dynasty (w/Natalya) pokonali Christiana & Jacka Swaggera
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• Viper

1

• Hulkamaniak

1

• Eddy1674325917

1

Top użytkownicy w tym temacie

ECW! ECW! ECW! Z radością i zadowoleniem mogę nareszcie wypowiedzieć te słowa. Wczorajsza gala była naprawdę świetna (jak na swoją rangę, oczywiście).

Przede wszystkim mam nadzieję, że WWE nareszcie poznało wartość wrestlera, którego jeszcze do niedawna tak bardzo nie doceniało. Tommy jak najbardziej pasuje do tego tytułu, poza tym nie można już mówić o "tych samych gębach". Widać jak fenomenalnie reagowała na niego publiczność i jak wrażliwym jest człowiekiem. Widać, że łzy same cisnęły mu się z oczu kiedy wygłaszał swój speech. Dreamer to serce i dusza ECW i tak już pozostanie.

Bardzo ciekawe rozwiązanie z Christian'em. Jak widać byliśmy świadkami heel turnu. Jak dla mnie to doskonała decyzja i szansa na naprawdę dobry feud na linii Christian-Dreamer.

Niezwykle pozytywnie zaskoczył mnie również Tony Atlas. Jak na swój wiek "Mr. USA" zaprezentował się świetnie. Jego starcie z Bourne'm było może nieco krótkie, ale godne podziwu. Oprócz tego dalszy ciąg feudu Evan'a z Henry'm. Cóż sądzę, że właśnie starcie tej dwójki to świetne posunięcie ze strony władz WWE pod względem promocji młodego zawodnika, oczywiście jeżeli spór zakończy się na korzyść Bourne'a. Triumf nad Mark'iem może znacznie podnieść reputację postaci Evan'a, który pokonałby jeszcze do niedawna "niezniszczalnego" spaślaka.

Dalej, Kozlov pokonuje lokalnych jobberów, czyli znowu ta sama śpiewka. Nie wiem do czego to prowadzi, ale raz już to przerabialiśmy. Trochę to bez sensu.

Na koniec kolejny triumf i sukces w trakcie budowania stajni Hart Dynasty. To zwycięstwo to kolejny duży krok do bycia jeszcze lepszymi. Oby tak dalej.

Podsumowując -

Na plus:

- Dreamer jako Champion

- Heel Turn Christian'a

- promocja Evan'a Bourne'a i niezły mecz w wykonaniu Atlas'a

- promocja Hart Dynasty

Na minus:

- stara śpiewka pt. Kozlov rozwala jobberów

- Swagger wciąż blisko pasa

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Z nudów ściągnąłem ECW i zostałem pozytywnie zaskoczony. Na początek zabójczo klimatyczne promo z Extreme Rules ze zdobyciem pasa przez Dreamera. Ten moment, w którym mamy czarny ekran i słychać tylko: One..two..three..ahh, znowu miałem dreszcze.

Ciekawa sytuacja z tym Christianem. Mimo, że wyśmiał wrażliwość Tommy'ego i zaatakował go, to z drugiej strony pozbył się Swagger'a i uścisnął Tommy'emu dłoń. Jakiś dziwny ten heel-turn. W dodatku w main evencie nie mógł znaleźć, a może nawet nie chciał znaleźć porozumienia ze Swaggerem, a gdy zaatakował go Jack i Hart Dynasty z odsieczą ruszył mu właśnie Dreamer. Sytuacja na pewno będzie się rozwijała na kolejnych ECW, co na pewno zachęci mnie do dalszego ściągania. Co ciekawe Atlas pokazuje w ringu o wiele więcej niż Henryk i jego walka z Bournem, o którym już niemalże zapomniałem (jak widać super umiejętności to nie wszystko) była naprawdę znośna. WWE robi drugie podejście do tego co nie wyszło, czyli znów buduje streak Kozlova na jobberach. Żenada, mimo, że widziałem w Kozlovie potencjał, jak dla mnie nie ma już żadnych szans na większą karierę.

No i ME. Najlepsza walka na ECW od pojedynku Bourne - Morisson, chyba, że coś przegapiłem. Zgryźliwości dwóch rywali w jednym teamie o dziwo mi nie przeszkadzały, a momentami było nawet śmiesznie. Pod koniec było nawet emocjonująco i do końca nie wiedziałem kto wygra. Przekonałem się wreszcie do Kidd'a, który był do tej pory dla mnie pomysłem zupełnie nie trafionym, a tu proszę, naprawdę niezły technik z niego. To całe Hart Dynasty może jeszcze namieszać i nie zdziwię się jak przy najbliższej okazji zgarną pasy Tag Team.

Coś ruszyło do przodu na tym ECW, oby tak dalej :t_up:

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

E C W

Coraz częściej dochodze do wniosku że to ECW zaczyna pokazywać coraz większy poziom. Niby gwiazdek nie ma bo w sumie ... nie ma. Christian jak wiemy nie jest zbyt lubiany przez Vince'a a Dreamer ma znane nazwisko ale chce być w tym nie mającym nic wspólnego prócz jego osoby ze starym ECW. Ale Ci młodzi wrestlerzy jak Bourne , Hart Dynasty , Zack Ryder (nie obecny na tej gali) robią na prawdę dobre show i na plus wychodzi świetna pani General Manager , nie dość że ładna to wygląda na inteligentną :). Co do samego show to mamy na początek dobrą akcje z trójką najbliższą ECW title jak na razie. Christian zemścił się po prostu na Dreamerze mówiąc że to był impuls. Jak dla mnie nie będzie heel turnu zapałki. Później Atlas ( :8 ) vs Bourne , tego akurat się nie spodziewałem , ale Tony lepiej się ruszał od Henryka jak to zostało zauważone wcześniej. Kozlov...ech to akurat jest najgorsze w tym brandzie jak na razie. Dobra Main Event , Tyson ,DH , Natalya po prostu ta stajnia musi przetrwać i na kolejnym drafcie albo nawet i wcześniej zmienić brand , mam nadzieje że tak się stanie i może nawet Bret się tym zainteresuje hmm. A co do walki to bardziej handicap był bo Swagger tylko chwilę powalczył. Końcówka to rozwałka na Christianie i Dreamer z kendo stick przybiegający z pomocą i grożący Christianowi. Dobrze się stało. W poniedziałek pewnie i tak wpieprzy się Swagger...

Hulkamaniak , cholera czemu Swagger na minus , gość jest świetny. Umie walczyć , może przy micu zasysa ale na ringu jest bardzo dobry , na pewno lepszy od Animala , huntera i Ceny. Walka na drafcie Swagger vs Cena , gość musiał całą walkę prowadzić i dzięki niemu ta walka się podobała.

Nie będę się dużo rozpisywał.

Historia przyjaźni Deamera i Christiana może niedługo dobiec końca z powodu 'złych zagrywek' tego drugiego. Prawdopodobnie heel-turn i te sprawy. Ciekawi mnie teraz ile Tommy potrzyma pas u siebie :thinking:

Jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia - widzieliście minę Kozlova, jak wchodził na ring, a potem z niego schodził? On był... uśmiechnięty! i "machał" do publiczności... czyżby face-turn Rosjanina?

No a tak poza tym, to myślę, że chyba wciąż umacnia się pozycja Hart Dynasty... :thinking: