Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kontuzje Batisty i Jeffa Hardego, Lashley o Kennedym...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dave_Batista2.jpg

:arrow: Batista podczas gali Extreme Rules odniósł kontuzję bicepsa. To właśnie kontuzja spowodowała to że walka była niesamowicie krótka jak na jej wagę oraz stypulację(około 7 minut). Powrót Dave'a do pełnej sprawności ma potrwać około 4 może 5 tygodni jeśli w tym czasie nie nastąpią żadne komplikacje. Zarząd WWE sam do końca nie wie co ma zrobić z tym fantem. Rozważano nawet skrócenie submission matchu i rozegranie rewanżu o pas jeszcze na gali ER. Pomysł ten jednak nie doszedł do skutku i rewanż przeniesiono na Raw. By uwiarygodnić urlop Batisty Orton wraz z płotkami(Cody Kluska i Teddy) ostro Go poturbowali. Pokazano nawet jak Dave jest odwożony karetką z hali. Rewanż miał się odbyć i Orton miał przez walkower odzyskać pas, jednak ponownie zmieniono plany - na gali powrócił Triple H. Hunter ma powrócić czynnie dopiero w okolicach The Bash - do tego czasu nie będzie walczył. A Batista wciąż jest WWE Champem.

:arrow: Kontuzji na gali Extreme Rules nabawił się również Jeff Hardy. Jeff złamał sobie palec oraz uszkodził ramię, ale to nie ta kontuzja spowodowała interwencje CM Punka. Pomysł z wykorzystaniem walizki został uzgodniony w sobotę wieczorem. Wg początkowych planów Edge miał obronić pas i najprawdopodobniej trzymać go aż do SummerSlam. Jednak zarząd postanowił dać szanse Cm Punk'owi - wg licznych opinii nikt w WWE nie jest zbyt usatysfakcjonowany jego poprzednim run'em z pasem mistrzowskim wagi ciężkiej, jednak tym razem (podobno) dadzą mu większe szanse na pokazanie klasy.

:arrow: Z WWE kontrakty przedłużyło dwóch zawodników. Pierwszy z Nich to nowy mistrz ECW Tommy Dreamer który podpisał kontrakt na 3 lata z federacją McMahona. Kolejnym zawodnikiem który podpisał kontrakt jest Jeff Hardy - nie wiadomo jednak nic dokładnego w tej sprawie. Choć mówi się że Jeff wolał podpisać kontrakt krótkoterminowy, a federacja upierała się przy dłuższym czasie obowiązywania kontraktu.

:arrow: Garść newsów z Raw

- Lilian Garcia pomyliła się przy zapowiadaniu pierwszego meczu, zapowiedziała Kofiego Kingstona jako mistrza Interkontynentalnego, a jak wiemy jest On mistrzem US.

- Cody Kluska i Teddy zostali nowymi pretendentami do pasów tag, po tym jak pokonali obecnych mistrzów Primo i Carlito.

- Vickie Guerrero oficjalnie ogłosiła wczoraj że rezygnuje z pozycji GM Raw. Nie jest to żadnego rodzaju story - Vickie postanowiła zrobić sobie wakacje i za porozumieniem stron rozwiązała umowę z WWE. Przez najbliższy czas nie będziemy Jej oglądać w TV choć szanse na Jej powrót do WWE są spore - przez wzgląd na Eddiego oraz przez to że jak wszyscy na backstagu twierdzą Vickie to bardzo miła kobieta.

bobbylashley.jpg

:arrow: Bobby Lashley udzielił ostatnio wywiadu w którym bronił Mr. Kennedy'ego. "Jesteśmy wrestlerami a nie tancerzami - to normalne że wystawiamy się na spore cierpienie. Gdy ktoś uderzy Cię za mocno podczas walki a Ty lecisz potem z płaczem się poskarżyć to wychodzisz na głupka. Byłem kopany w twarz, obrywałem po całym ciele, ale nigdy nie pobiegłem po walce się poskarżyć mówiąc - Hej, uderzyłeś mnie za mocno. Dlaczego? Bo to moja praca i sam wiem na co się narażam. Walczyłem z Ken'em wiele razy - nigdy nie miałem i nie będę mieć do Niego pretensji o cokolwiek."

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• special24

1

• MoneyInTheBank

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

no to jak Batista wroci po kontuzji to juz wogole nie bedzie umial nawet swojego finishera zrobic :8

Regulamin forum

Odpowiedź w temacie powinna zawierać minimum 3 zdania.

OSTRZEŻENIE.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Szkoda ze Batista ma kontuzje tyle co zdobył pas i juz musi go stracic. Najgorsze jest to ze wroci dopiero po 4 miesiacach. ;/

Aha mam takie pytanie:

Co za kontuzje ma Jeff Hardy?

Wystarczyło dokładnie przeczytać posta z newsami... :) -dop. Mast

Jeff złamał sobie palec oraz uszkodził ramię

O jaki ja, juz slepy chyba jestem

'Potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić, ale całego życia, by go później zapomnieć...'
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...