Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto będzie nowym GM brandu RAW? [spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

vickie.jpg

Na ostatniej gali Monday Night RAW, generalny menedżer brandu – Vickie Guererro oficjalnie podała się do dymisji, po tym jak

została upokorzona po porażce w Hog Pen Match'u na Extreme Rules PPV.

W tej chwili zapewne każdy fan WWE zadaje sobie pytanie, kto zajmie miejsce Vickie? Pomysłów może być naprawdę wiele, zaprezentuję kilka moich własnych przemyśleń...

William Regal

williamregal1.jpg

Anglik ma już doświadczenie w tym fachu, bowiem wcześniej piastował owe stanowisko przez 10 miesięcy. Jednakże 20 mają 2008 Regal oblał testy na obecność niedozwolonych substancji w organizmie przez co został zawieszony, a co za tym idzie stracił funkcję general managera. Czy po swoim powrocie na ring William był w stanie udowodnić zarządowi swoją wartość i ma szansę teraz ubiegać się o tytuł GM'a RAW?

Ric Flair

ricflair.jpg

Koniec kariery? Emerytura? G*wno prawda! „Nature Boy” powrócił do WWE i jest jeszcze bardziej zdeterminowany niż przed oficjalnym zakończeniem kariery. Mówi się jednak, że McMahon nie chce oglądać Flair'a w ringu, ze względu na jakże uroczyste odejście na emeryturę po walce z Shawn'em Michaels'em. Pojawia się jednak koncepcja zrobienia z Ric'a generalnego menedżera flagowego show WWE. Skoro „Naitch” nie może walczyć, a wciąż ma gadanego przy mikrofonie, dlaczego nie zrobi z niego szychy na RAW? Warto także zwrócić uwagę na to, że następna gala odbywa się w rodzinnym mieście Flair'a – Charlotte, Płn. Karolina.

„Million Dollar Man” Ted Dibiase

dibiase.jpg

Jedna z najbardziej kontrowersyjnych postaci WWF w latach 80. Chytrus, intrygant, oszust... czy te cechy nie mówią same za siebie? Takie osoby najczęściej dochodzą do władzy, nie tylko we wrestlingu. Teraz kiedy Ted ma swoje lata na karku zaniechał występy w ringu, a wprowadził do niego swego syna. Pomyślmy... czy stajnia Legacy nie rosłaby w siłę gdyby tatulek jednego z jej członków miał całe RAW we własnej kieszeni?

Hulk Hogan

hulkhogan3.jpg

Podobno na co dzień trenuje, modli się i je witaminy, a każdego wieczora w ringu walczy o prawa każdego człowieka. W dobie bardzo trudnej sytuacji w rodzinie Hoganów, Hulkster może w desperacji zdecydować się stanąć w kwadratowym pierścieniu jeszcze raz i walczyć tym razem nie o Amerykanów lecz o własne dupsko. Niedawno borykał się z dość uciążliwą kontuzją pleców, jednakże wciąż jest jednym z najlepszych showmanów w historii WWE, więc jak nikt inny nadawałby się na rozgrzanie publiczności w poniedziałkowe wieczory. Odpowiedzmy sobie... co byśmy zrobili, gdyby Hulkamania dopadła Monday Night RAW?!

Randy „Macho Man” Savage

savagerandy.jpg

I can feel the madness OH YEAH! Tak zapewne mówi teraz siedzący w domu Randy Savage na wieść o tym, że na rynek wychodzi DVD o jego karierze. Vince McMahon nienawidzi Savage'a, ale... kocha pieniądze. Czy uczynienie Randy'ego choćby tymczasowym General Manager'em nie byłoby ekstremalnym skokiem sprzedaży DVD „Macho Madness”? Jakiś czas mówiło się nawet o poprawieniu stosunków na linii Macho Man – WWE... It's all about money, ale... brzmi w miarę realnie.

Vince/ Shane

vincemcmahon.jpg

Patrząc na akcję Triple H'a, który powrócił na RAW można śmiało stwierdzić, że feud Legacy z rodziną McMahonów nadal trwa. Dlaczego więc jeden z członków rodzinki nie miałby objąć władzy w RAW. Vince? Shane? A może i Stephanie? W końcu RAW to ICH show...

Jak sądzicie, kto będzie nowym Generalnym Menedżerem brandu RAW?

Zapraszam do dyskusji!

dop. Łajt: Zmieniłem nazwę tematu, nie potrzebny już jest sam spoiler

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• randyorton8

1

• Yao

1

• badziewiarz

1

• Longer1674325925

1

Top użytkownicy w tym temacie

William Regal

Nie wydaje mi się, że William będzie General Managerem jakoś go nie widzę w tej roli. Może i jest doświadczony co już nie raz nam udowodnił, może i świetnie walczy technicznie, ale nie widzę go w roli GM'a. Może i był GM'em, ale teraz czasy się zmieniły i nie można powracać do przeszłości.

Ric Flair

Prawdę mówiąc Ric pasował by mi na GM zawsze jak bawię się w Booking to właśnie go ustalam na GM'a federacji. Wszyscy mówili, że to już jest koniec i że Ric już nigdy nie powróci, powrócił to już dawno, a teraz dostanie GM'a i się skończy pushowanie Ortona , przynajmniej takie jest moje zdanie, ale to wszystko stoi pod znakiem zapytania.

DiBiase ma w RAW swojego syna i może będzie chciał być głównym menadżerem RAW, ale to wszystko stoi pod wielkiem znakiem zapytania. Jednak wydaje mi się, że nie za bardzo by się spełnił na tej funkcji, ale nie można o niczym przesądzać, ponieważ do dziś niczego nie wiemy.

Hulk Hogan

To nazwisko w Ameryce zna każdy nawet 5 letnie dziecko, które uważa, że wrestling jest na prawdę i że zapaśnicy biją się na prawdę. Gdy by to Hogan, został GM'em zaczął bym oglądać WWE na dobre, ale nie wydaje mi się, że tak się stanie, ponieważ Hogan ma problemy z pieniędzmi jak i samym sobą. Jednak gdy by to właśnie on ukazał się naszym oczom na RAW na pewno wszystkich ucieszył by ten fakt.

Randy „Macho Man” Savage

To nazwisko nie brzmi dobrze w WWE, ale jak wiemy wizerunki pomiędzy Vincem i Savegem są coraz lepsze, a GM trzeba wybrać. Ja nie mam nic przeciwko, aby to właśnie Randy został General Managerem, ale jestem przekonany w 99%, że tak się nie stanie, ale poczekajmy, bo na kolejnym RAW ma dojść do walk z wszystkich trzech brandów i odcinek będzie trwał 3h może WWE coś planuje.

Vince/Shane

Ich to już oglądamy i oglądamy aż to się robi nudne nie chcę, aby oni znów przejęli ster, ale takie mogą być fakty, chociaż nie potwierdzone, ponieważ jak zauważyliście WWE zwalnia coraz więcej gwiazd może po to, aby sprowadzić wielką gwiazdę typu Hogan? Nie chciałbym, aby to oni zostali GM'ami.

Ostatecznie wydaje mi się, że to Ric Flair przejmie ster i będzie rządził RAW, ponieważ on jedyny w tym brandzie coś robi, a wszyscy go dobrze znają i wiedzą, że nie robi problemów, a wręcz przeciwnie.

chrisjericho.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

William Regal

Wątpię żeby to właśnie on był GM :x raczej nie nadaje się do tej roli chociaż kto wie ostatnio nawet się pokazuje WWE np

Extreme Rules. Mógł by być raczej tylko gdyby był z nim jakiś feud.

Ric Flair

Ta postać najbardziej mi pasuje do GM. Ostatnio często pokazuje się na Raw jednak tak jak mówił Hulkamaniak, WWE raczej nie będzie takie głupie żeby dać mu wrócić, ale Vince jest mądry i wymyślił rozwiązanie dać mu GM raw, czyli bez powrotu na ring, będzie mógł dalej walczyć. :thinking:

Ted hym.. raczej wątpię żeby został GM Raw. Co prawda fajnie by było, Ted na pewno by pomagał synkowi jednak moim zdaniem zaraz by się zrobił feud w którym na pewno by był Cena =)) bo jak by innaczej i czuje że pewnie też McMahon i HHH lub Shane :D Ale pożyjemy zobaczymy .

Hulk Hogan

I tu jest ciekawie jak wiemy Hulk bardzo dobrze się sprzedawał i sprzedaje, i tak jak by został GM raptownie na pewno by wiele ludzi od razu przerzuciło by się na WWE, a Vince by dożo zarabiał zaraz na WWE SHOP: Koszulki,Figurki,itp.

nie wydaje mi się, że tak się stanie, ponieważ Hogan ma problemy z pieniędzmi jak

No i tu się mylisz bo jak ma się problemy z pieniędzmi to trzeba je skądś wziąć, a tu taka okazja GM w Raw, Na pewno hulk by mało nie zarabiał.

Randy „Macho Man” Savage

Go sobie kompletnie nie wyobrażam jako GM. To że WWE wydało o nim film o niczym nie świadczy, nie on pierwszy ma film i nie ostatni po prostu WWE musiało na czymś zarobić.

Vince/Shane

Wątpię żeby Shane a już tym bardziej Vince był GM. Vince już się znudził publice i wątpię żeby Bookerzy mieli na jego jakiś pomysł :thinking: .

Ale mi do głowy przyszedł jeszcze jeden kandydat który może być czyli:

Chavo Guerrero

Moim zdaniem był by to błąd gdyby WWE go dało na GM ale kto wie w końcu brat Vickie. Raczej by się zmarnował na tej posadzie ale jeśli Bookerzy dobrze to zaplanują będzie ciekawie.

no i piwko dla ciebie :D Pozdro

#SmartFanZone

jest na 90% pewne że to będzie Ric Flair,przemawia za nim dużo rzeczy:

-Chce występować na Raw

-Vince chce go w rosterze ,ale nie chce żeby walczył

-Jest znanym zapaśnikiem i jedna z ikon wrestlingu.

Według mnie reszta zbytnio sie nie nadaje a gdzieś już plotkli o tym chodzą że tak ma być,ja akurat w te plotki wierze

• Reputacja:   1

I nie ma już Vicky... ekskjuzmi - dobrze, że wpadli jeszcze na pomysł żeby Edge jej nawbijał, że był z nią tylko dla władzy to bardzo dobre posunięcie.

Co do ew. następców hm... przeanalizujmy twoje typy Hulkamaniak.

William Regal - typ dobry, sprawdzony, pewny wiadomo kaszany by nie odwalił, ale teraz pytanie czyją stronę by trzymał. Jak McMahon był heelem to wiado co Regal umiał mu całować =)) Teraz gdy McMahon jest raczej pejsem facem to wątpię czy by było tak samo. Regal był by raczej po stronie Legacy i tym podobnych tworów także to mało prawdopodobna opcja.

Ric Flair - największy lamus we wrestlingu obecnie! niedopuszczalnym jest robić takie pożegnanie, a teraz wracać bo... alimenty na żonę trzeba było uważać z kim idzie się do łóżka na pewno by teraz nie żałował. Niestety trzeba przyznać, że to bardzo poważna kandydatura. W pewnym momencie myślałem, że będzie reaktywacja Evolution... ale jako, że Batek wypadł, został Triple, a wiadomo Flair zawsze po jego stronie i jako GM na pewno pomagał by Hunterowi.

„Million Dollar Man” Ted Dibiase - raz się kiedyś pokazał w biurze McMahon'a i wielkie halo, typ raczej nie trafiony. Ojciec Ted'a Jr. z automatu dawał by fory Legacy. Chyba, że namawiał by Ted'a do odejścia jak to w newsach było, ale .... nie to jednak nie prawdopodobna opcja.

Hulk Hogan - największy lamus wszech czasów we wrestlingu! Won, a kysz itp. itd. Idź lepiej popracuj nad synalkiem i córeczką, a i pozdrów żonkę =)) W dodatku dziwię się, że go tu wypisałeś, ale po chwili zastanowienia i przeczytaniu twojego nicka przypomniałem sobie kim jesteś i już się nie dziwię. hogan się nie nadaje i kropka . o!

Randy „Macho Man” Savage - ohhh yeah! ta jasne... MachoMan'a akurat lubię więc nie miał bym nic przeciwko, ale... prędzej Santino odwali jakąś szopkę z promocją tego DVD lub Goldust z Hornswogglem lub... Haas reaktywuje swój gimmick tak jak było w przypadku Mr. Perfekta, wniosek jest taki Macho do WWE nie wróci, a to, że wydają jego DVD w niczym mu nie pomoże.

Vince/ Shane - z automatu robili by wszystko żeby zniszczyć Legacy więc to raczej trochę marnie bo heele muszą mieć z górki, a nie pod nią. Także te dwa typy odpadają... chyba, że Shane by dołączył do Ortona co jest nie możliwe.

Jak dla mnie najlepsza była by osoba nie związana z feudem Legacy vs. McMahons, ale kto mógłby być taką osobą? Nie mam pojęcia wszystkie osoby, które chętnie bym widział nie chcą znać WWE i szefuńcia - Bischoff, Heyman... eh pomarzyć fajnie jest, pewnie jakaś Maria, albo inna Kelly się dorwie do stołka tak jak jest na ECW =))

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

William Regal

Był już Generalnym Menadżerem RAW... Pasuje mi do tej funkcji. Zawsze kulturalny , dobrze ubrany . GM jak się patrzy , choć przez te środki dopingujące może nie dostać drugiej szansy :evil:

Ric Flair

Jego chciałbym najbardziej zobaczyć jako Generalnego Menadżera. Jak pisał Hulkomaniak , przez tą walkę z Shawnem na WM24 , przez te łzy jego , fanów , rodziny. Nie chcę by walczył , próbuje się wmieszać do Wrestlingu i Generalny Menadżer myślę , że dla niego był by bardzo dobrą posadą. Powodzenia Ric. :t_up:

Nie , nie kolejna osoba , która ma "walczącą" osobę z WWE. Przecież to by było proste i nudne . Pomagał by synalkowi i całemu Legacy w odniesieniu zwycięstwa , nie , niechcę go.

Hulk Hogan

Wątpie wogóle , czy chciałby tej posady ... On chyba woli nagrywac seriale pt."Hogan know's best" :shock::t_down:

Nie , myślę , że nie ma co dalej tutaj pisać , bo on raczej nie będzie Gm Raw :applause:

Randy „Macho Man” Savage

Możecie mi się dziwić lub nie , ale Macho Mana naprawdę lubię , nie znam zabardzo historii WWE / WWF , ale po kilkunastu odcinkach Vintage Collection go polubiłem . On na GM'a Raw - nie raczej nie , podobnie jak w przypadku Hogana , nie ma na to większych szans... a szkoda :(

Vince lub Shane

Błagam tylko nie oni! Nie chce ich wiecej oglądać , ponownie pomoc Nochalowi ... Nagonka na Legacy , próba ich zniszczenia. Już tyle czasu są GM , że powinni sobie odpuśćić i dać tą posadę komuś innemu...

Podsumowanie

Najbardziej chciałbym , aby GM'em Raw został Macho Man dla mnie to by było coś świetnego. Podobnie bym się czuł , gdyby tą posadę dostał Pan "Woooooooooo" . Znając WWE to Gm'em Raw zostanie Vince albo Shane :t_down:

A ja o wszystkich panach pisać nie będę :8

Na początek jednak chciałem powiedzieć: chwalmy Pana za to, że Kierda podjęła taką, a nie inną decyzję i zrezygnowała z posady :D

No, a teraz do rzeczy :roll:

Jak dla mnie osobą, która ma w 90% szansę na zostanie nowym GM'em Raw jest nie kto inny jak Nature Boy - Ric Flair. Jak wiemy, Vince nie chce widzieć Flaira z powrotem na ringu, jednak Hall of Famer wciąż się kręci gdzieś wokół. Jak dla mnie bardzo możliwym jest zatem, że prezes obsadzi Rica na tym stanowisku. Dodatkowo komponowałoby się to ładnie z feudem z Legacy itd.

Poza tym reszta panów jakoś mi tutaj zupełnie nie pasuje. Ewentualna możliwość to Hulk Hogan - legendarny wrestler jako szef Raw - czemu nie? :thinking:

No i być może Shane McMahon - wiadomo - biznes w rodzinie :8

Jednakże jak już mówiłem - Nature Boy pasuje tutaj dla mnie jak ulał. :t_up:

Vickie Guerrero zrezygnowała z posady :D więc GM Raw na pewno zostanie Nature Boy Ric Flair ponieważ cały czas kręci się koło ringu i byłby zadowolony z takiej propozycji WWE.

Dop. Carlos

Regulamin działu

1. Odpowiedź w temacie powinna zawierać minimum 3 zdania.

2. Odpowiedź w temacie należy uzasadnić.

Stosuj się do regulaminu - bo inaczej może się to dla Ciebie źle skończyć :)

1597910734a1bfc7057cb4.png

• 1 miesiąc temu...

William Regal

No tak zgadzam sie tutaj z kolegą william regal był już general menagerem RAW więc ma duże szanse na bycie nim ale raw to nie jego liga Czyli ma średnie chociaż osobiscie nie chce go na tym stanowisku

Ric Flair

Myśle że przy hoganie jako legenda wymięka ale też jest rozpoznawalny Chciałbym go jako gma raw i on by też chcial.Tak nadaje sie na to a osobiscie lubie WOOOOOOOOOOOOOOO RICKA FLAIRA :P

Ted Dibiase

NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE.Już był na jeden dzień i co... Dał szanse Legacy #1 Contendera za Tag team champions

MOWIE NIE I KONIEC NIE NADAJE SIE I OSOBISCIE SAM GO NIE LUBIE

Randy „Macho Man” Savage

Spoko gość bardzo dobry zapasnik ale nieee nie pasuje na tą role

Hulk Hogan

Hulk hogan!! a to ci dopiero checa żeby jego propozycje dac nie raczej nie każdy wie kto to hulk hogan ale on na to nie pasuje czyli stanowcze nie

Vince lub Shane

JESZCZE WIEKSZE NIE NIŻ U DIBIASE BĘDZIE TO SAMO CO PARE LAT TEMU ZNOWU CZYLI NIE I NIE

Podsumowując najlepiej do tego nadawałby sie Ric WOOOOOOOOOOOOO FLAIR było by spoko

IT DOESN'T MATTER WHAT YOU THINK!!!!!

IF YOU SMELLLLLL LALALALALALAŁ WHAT THE ROCK IS COOKING!!

14499439349fd7fb124291.jpg