Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Kofi Kingston pokonał William'a Regal'a

Match 2

Divas Championship Match

Maryse pokonała Kelly Kelly

Match 3

Tag Team Match

Santino Marella, Goldust i Festus pokonali The Brian'a Kendrick'a, Chavo Guerrero i Jamie'ego Noble'a

Match 4

John Cena vs. The Miz - No Contest

Match 5

MVP pokonał Matt'a Hardy'ego

Match 6

Tag Team Match

Ted DiBiase i Cody Rhodes pokonali Carlito i Primo

Match 7

WWE Championship Match

Randy Orton vs. Batista - No Contest
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• Viper

1

• iknoff

1

• michalbarca191674325930

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Całe RAW było na prawdę dobre , najpierw mamy łomot Batisty trzech na jednego i "popsucie" jego ręki. Ale w sumie dwa inne zdarzenia są dla mnie ważne i warte a raczej muszę je tutaj wypisać. Edge który w końcu stwierdza że był z Vikcie dla jej władzy , słowa którymi uderzał ją były miażdżące , Edge po prostu zmiażdżył teraz Vickie. "Będąc z Tobą w miejscu publicznym ludzie myśleli że jesteś moją matką". Vickie odchodzi w końcu z RAW i teraz tak szczerze to albo Vince albo Flair. Flair chce podpisać kontrakt z WWE w takim razie będzie nowym General Managerem a co do drugiego zdarzenia. Powrót jego wysokiej mości Triple H. Rozwalił Legacy i wiemy już kto będzie nowym mistrzem. Bo trudno aby było inaczej!

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

W chwili obecnej, tzn. od draftu, raw to dno, syf i kupa jebanych bąbli. Non stop te same twarze w non stop tych samych walkach. Szczerze mówiąc to już nawet w dupie mam, czy Orton będzie trzymał pas, czy też nie. Wrócił .. pierdolony egomaniak pogromca i belt i tak wpadnie w jego łapy.

Przyznam szczerze, że wszystkie walki przewijałem, skupiłem się tylko i wyłącznie na speechach i wywiadach, bo bardzo interesowało mnie, co będzie się działo po ER. Nie minęło 20 min, a już dosłyszałem się dwóch błędów:

1. Wychodzi Batista, tiru riru uśmiechnięty, mówi, że pokonał Ortona i stał się "5-time heavyweight champion" :roll:

2. Lilian zapowiadając Kofiego Kingstona, powiedziała, że jest on Intercontinental Championem :roll:

Ogólnie Raw dość ciekawe ze strony mentalno-słownej. Batista dostaje baty, tak jak to się miało odbyć. Zwieracze się zaciskają czy będzie zdolny obronić tytuł. Vickie rezygnuje z pozycji GMa Raw, wchodzi Edge... Przyznaje się, że ożenił się z Vickie, ze wględu na jej pozycję. Jak romantycznie... :lol Przez chwilę zrobiło mi się nawet szkoda Vickie, no ale dobrze, że to się tak skończyło, bo ten związek był żałosny.

No i końcówka moim zdaniem zaskakująca... Nie spodziewałem się go... Nie tak wcześnie... Nochal's back! ;)

Ogólnie gala wypadła nieźle. Ciekawe rozwiązanie z Batistą i jego kontuzją na początku gali zaczęło mnie wciągać. Walki prezentowały się całkiem dobrze. Fenomenalny segmenty Edge'a i Vickie. Trzeba przyznać, że Vickie to naprawdę fantastyczna aktorka. Jej rozpacz po usłyszeniu słów z ust męża wyglądała tak realistycznie, że aż zrobiłem wielkie gały ze zdziwienia. Cieszę się, że GM na RAW się zmieni. Pani Guerrero na początku nawet bawiła mnie swoim "Excause Me", później jednak już mi zbrzydła (zresztą nie tylko mnie). Teraz kogo możemy się spodziewać na owym stanowisku? Jak dla mnie Flair, ale rozważam jeszcze kilka możliwości.

Zastanawiałem się do ostatniej chwili jak będzie wyglądał ME. Szczerze mówiąc spodziewałem się, że Flair wpadnie na ring i rozwali Legacy Chopami, a tu właściwie stała się najgorsza opcja z możliwych (no może poza wtargnięciem Ceny)... mianowicie powrócił Triple H i... no i ch**! Co teraz będzie się działo wokół pasa? Tak jak mówią wszyscy, znowu ta sama gęba. Wszystko zapewne będzie szło ku temu by Nochal dał popis na drugiej co do prestiżu gali PPV - SummerSlam.

Na plus:

- całokształt gali

- odejście Vickie, segment Vickie-Edge; zmiana GM'a

- rozwałka Batisty na dobry początek

- Rhodes i Dibiase zostają no.1 contenderami do pasów TT

Na minus:

- Powrót Nochala (i od razu jasne postawienie celu)

- Spaślak vs Muzykant ciąg dalszy (Show vs Cena ;) )

- wpadki Lillian

- Kelly Kelly kręcąca się koło pasa Div

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

RAPORT by Eddy

RAW zaczyna materiał z Extreme Rules. Motyw przewodni to zwycięstwo Batisty i zdobycie WWE title przez tego zawodnika. Właśnie Batista jako pierwszy wychodzi na ring. Zadwolony z siebie Batista powiedział, że jak wszyscy pewnie wiedzą, pokonał wczoraj Randy'ego Ortona i po raz piąty został mistrzem. Animal uznał, że na pewno ogląda go teraz 16-krotny mistrz i Flair musi wiedzieć, że go kocha i zrobił to dla niego, ale też dla siebie oraz dla wszystkich fanów, którzy są zmęczeni Ortonem. Ale to dopiero początek. Orton skrzywdził wiele osób i czas by za to zapłacił. W tym momencie pojawia się randy Orton. Pomału zmierza na ring, podczas gdy Batista rozpina koszulę i jest gotowy do walki. W tym samym momencie od tyłu zaszli go Rhoades i Dibiase oraz na ring wszedł Orton. Batista dzielnie sobie radził, już miał wykonać nawet Batista Bomb na Randy'm ale wtedy krzesłem uderzył go Rhoades. Cały skład Legacy skoncentrował się na lewej ręce "Zwierzaka". Najpierw ustawili ją między złożonym krzesłem, po czym Orton zaczął skakać na to krzesło. Gdy uznali, że wystarczy Legend killer zabrał pas WWE i tylko się przyglądał jak Batista, który mówi, że nie czuje ręki zostaje odprowadzony przez sanitariuszy do ambulansu.

36885569.jpg

86977699.jpg

65219240.jpg

26816715.jpg

13555328.jpg

Komentatorzy rozczulają się nad batistą, a na ring wskakuje Kofi Kingston. Chwilę później poznajemy jego rywala - jest nim William Regal. Były GM RAW mówi, że ostatnią rzeczą jaką powinni oglądać kibice jest Jamajczyk z pasem Stanów Zjednoczonych. Ten tytuł jest zarezerwowany dla kogoś z klasą i jeśli on, William Regal, zdobędzie ten pas, to będzie wybawcą dla wszystkich fanów. Zaczynamy pojedynek. Kofi robi drop kick wskakuje na narożnik, ale w powietrzu dostaje punch. Regal chce wykonac head butt, ale zamiast tego mamy sunset flip by Kofi, o dziwo, nieskuteczny. Regal demonstruje ładny flip senton i Kofi odkopuje się przy dwóch. Wymiana cisów, Kofi robi serię chopsów i dokłada dropkick oraz Boom Boom Leg Drop i mamy near fall. Regal uderza kolanem, po czym ściąga ochraniacz i szykuje się High Knee, ale pudłuje. Nie trafia też z Trouble in Paradise Kingston, więc dostaje forearm od rywala. Wtedy Kofi jeszcze raz wykonuje Trouble in Paradise. Tym razem trafia i wygrywa walkę.

93354611.jpg

84812230.jpg

Do szatni Legacy, w której Cody zapewnia Ortona, że Batista nie będzie się w stanie dziś już pojawić na RAW zawitał Josh Mathews z prośbą o wyjaśnienia. Orton uznał, że jedyne co powinni wiedzieć kibice to to, że Batista jest zniszczony, a Randy ma zamiar wykorzystać sowje prawo do rewanżu jeszcze dziś. I lepiej, żeby Batista się pojawił i walczył jak mężczyzna, bo jeśli go nie będzie, to zostanie zmuszony do rezygnacji z tytułu. Orton zapewnił, że jeszcze dziś zostanie ponownie mistrzem WWE.

86891135.jpg

Kolejna walka toczy się o pas Div. Maryse broni swojego tytułu przeciw Kelly Kelly, a wszystkiemu zza stołu komentatorskiego przygląda się Mickie James. Maryse atakuje kolanem i posyła rywalkę na matę. Akcja przenosi się do parteru, wymiana ciosów i obie panie wykonują jednocześnie clothesline. Maryse pierwsza wstaje i mamy backbreaker, 1..2..kick out. Również po dwóch odkopuje się Maryse, po Sunset Flipie. Wtedy Kelly dokłada jeszcze cross body i huracanranę, ale obie te akcje nie wystarczyły, żeby wygrać walkę. Kelly wychodzi na narożnik, ale szybko żałuje decyzji gdy Maryse zrzuca ją stamtąd i wykonuje DDT. To definitywnie kończy walkę, a Maryse broni pas. Wciąż jej jednak mało i prowokuje rywalkę, ale gdy pojawia się Mickie james, czym prędzej ucieka do szatni.

22561983.jpg

84944941.jpg

Po przypomnieniu Hog Pen Match'u z Extreme Rules, Josh Mathews idzie porozmawiać z Vickie Guerrero. Zapytał, czy to prawda, o czym wcześniej mówił Orton. Vickie zaprzeczyć nie mogła i oficjalnie ogłosiła walke o pas WWE jako dzisiejszy Main Event. Gdy Josh zaczął wyrzucać, że to niesprawiedliwe, Vickie powiedziała, że ma ważniejsze sprawy na głowie. Złoży dziś oświadczenie, po którym RAW zmieni się na zawsze.

Tymczasem Maryse odwiedził w szatni Miz i od razu uspokoił, ze nie musi się bać, bo Mickie James nie ma w pobliżu. On sam doskonale zna ten stan, bo Cena również cały drży gdy słyszy Miza. Maryse przyznała mu, że jest mocny w gębie, ale wyznała, że jeszcze nie widziała, by Miz wygrał z Ceną. Mike powiedził, żeby oglądała w takim razie dzisiejszą walkę.

15949393.jpg

19455314.jpg

Czas na walkę, po której nic nie będzie takie samo. Santino Marella, Goldust, Festus i towarzyszący im Hornswoggle kontra Jamie Noble, The Brain Kendrick i Chavo Guerrero. Po usłyszeniu gongu, Festus przeszedł transformację i rzucił się na rywali. Mamy splash w narożniku i Thesz Press na Kendricku. Czas dla Goldusta. Clothesline, kilka punchy, jeden dostaje też Noble, gdy chciał interweniować. Wystarczyło to jednak do odwrócenia uwgi Goldusta i Kendrick zmienia się z Chavo. Ten punch***je, po czym zajmuje sędziego, by Noble i Kendrick mogli zaatakować przeciwnika. Wchodzi Jamie i mamy knee, elbow oraz leg drop. Dokłada forearm i zakłada crossface wrist lock. Noble próbuje pozbyć się wsparcia z narożnika Goldusta, ale o ile z Festusem nie było kłopotów, to od Santnio dostał punch i Goldust mógł wykonać reverse atomic drop i back body drop. Na ring wchodzi Santino. Mamy kilka punchy oraz STO. Na ring wbiegają Chavo i Kendrick ale pozbywa się ich Festus.Noble przejmuje inicjatywę, ale wtedy Kendrick wrzuca na ring Hornswoggle'a, który podwinął rękawy, skoczył Jamie'mu na stopę i wykonał Suicide Dive na Kendricka. Santino robi roll-up i zapewnia swojemu teamowi zwycięstwo.

125cpt.jpg

55103224.jpg

Lillian chciała zapowiedzieć kolejną walkę, ale przerwał jej theme Miz'a. Zabrał od niej mikrofon i powiedział, żeby wszyscy wstrzymali oddech, bo oto noc, na którą wszyscy czekali. Miz zmierzy się w pojedynku 1 na 1 z Johnem Ceną. Ludzie mówią, że potrafi tylko gadać, ale to przez to, że Cena, tydzień po tygodniu, nie odpowiadał na jego wyzwanie. Fani, którzy skanduję nazwisko Ceny są fałszywi i żałośni, łykają każdą jego wymówkę. Dziś takich nie będzie. Nie ma kontuzji, nie ma oświetlenia o mocy 7000 wat. Dziś nic nie uchroni Ceny przed porażką.

Cena wyszedł na ring i wydawało się, że wreszcie dojdzie do tej walki, gdy jeszcze raz dał o sobie znać Big Show. Cena czekał na ruch rywali. najpierw pozbył się z ringu Miza, potem chciał wykonać Attitude Adjusment na wiekszym rywalu, ale zamiast tego dostał chokeslam. Big show założył też Camel Clutch i gdy wydawało się, że dla Ceny nie ma ratunku na ring wbiegł Miz i zaczął atakować Showa krzesłem. Oberwał też Cenai zanim kolos zorientował się co jest grane, Miz był już daleko.

51503853.jpg

64583340.jpg

76679264.jpg

55942908.jpg

49999810.jpg

Na ring wychodzi M.V.P. Wyznał, że nie do końca wie co się teraz dzieje z pasem WWE, ale wie, że zasługuje na title shot. Jeśli ktoś ma jeszcze wątpliwości w tej sprawie, to po dzisiejszej walce z Matt'em Hardy'm już ich nie będzie miał. Klincz, MVP wykonuje kilka wejść kolanem i drop toe hold. Kilka cisów Portera, po których wskakuje na narożnik, ale Hardy szybko go stamtąd zrzuca i jest bliski odliczenia rywala do trzech. Matt wykonuje kick w tułów i duszenie przy linach. Dokłada do tego splash i znów mamy near fall. Matt zakłada front face lock,a gdy Porterowi udaje się wydostać odpowiada belly-to-belly throwem. Mamy kilka punchy, facebuster i Ballin' Elbow: 1..2..kick out. Montel pudłuje big boot w narożnikku za co zostaje ukarany przy pomocy inverted DDT. 1..2..kick out. Szykuje się cios gipsem w narożniku, ale to MVP atakuje złamaną rękę Hardy'ego. Po tym ataku nie ma problemu z wykonaniem Palymaker'a i wygrywa walkę.

73073020.jpg

65196617.jpg

Czas na wiekopomne oświadczenie Vickie Guererro. Po tradycyjnym 'Excuse me' Vickie powiedziała, że wie, iż wszyscy są poruszeni faktem, iż zezwoliła na walkę Batisty, znając jego sytuację. Na obecną chwilę jednak ostatnią rzeczą jaką pragnie jest to, żeby fani byli zadowoleni. Vickie zaczęła płakać i przywołując Hog Pen Match z Extreme Rules, wyznała, że nigdy nie została jeszcze tak upokorzona i oczekuje współczucia. Ludzie śmiali się z niej, robili jej zdjęcie, zapomnieli co to przyzwoitość, szacunek. Ma to gdzieś co dzieje się z Batistą i Ortonem, jest już zmęczona z ciągłego wyśmiewania się z niej. Z tego powodu Vickie Guerrero rezygnuje z urzędu General Menager of RAW!

Znów zaczęła płakać i w tym momencie pojawił się Edge! Wyznał Vickie, że pod wpływem emocji powiedział kilka niewybaczalnych rzeczy, których nigdy nie powinien powiedzieć, więc teraz chce ją przeprosić. Vickie wreszcie się rozchmurzyła, ale szybko uśmiech zniknął z jej twarzy gdy Edge powiedział, że skoro odchodzi, ich dalsze małżeństwo mija się z celem. Wyznał, że ożenił się z nią tylko i wyłącznie ze względu na jej pozycję. Teraz kiedy zrezygnowała, nie może mu więcej pomagać, więc staje się bezwartościowa. Gdy pokazują się razem publicznie, ludzie myślą, że Vickie jest jego matką. Edge zapytał, czy naprawdę wierzyła, że tak wyglądający facet jak on może zakochać się w potworze? Dodał, żeby przestała płakać i błagać o współczucie, bo jeśli ktoś na nie zasługuje, to jest to on, za to, że tak długo z nią wytrzymał. Za każdym razem, kiedy ją pocałował, biegł do łazienki się umyć. Ich małżeństwo nie zostało skonsumowane, więc dobrze się składa, że Vic odchodzi, bo on chce rozwodu. Vickie zaczęła rozpaczać, a Edge po prostu odszedł.

86652520.jpg

51623661.jpg

29894139.jpg

Mathews ma kolejnego rozmówcę, jest nim John Cena. Jasio wyznał, że na pewno czuł się kiedyś gorzej niż dziś, ale jakoś nie może sobie przypomnieć kiedy. Ale tak to już jest jeśli jest się na szczycie. Cena sądził, że jego 250 kg problem zniknął razem z zwycięstwem na Extreme Rules, ale był w błędzie. Z kolei Miz robi wszystko, żeby zostać zauważonym, więc atakuje najważniejszą osobę w federacji. W najbliższym czasie zmierzą się 1 na 1 i wtedy się przekonamy jak bardzo niesamowity jest Miz.

30515309.jpg

Czas na kolejną walkę. Priceless vs Colons. Jeśli Cody i Ted wygrają, staną się głównymi pretendentami do pasów tag team. Po reklamach widzimy, że walka już się zaczęła. Cody wykonuje na Primo head lock, dokłada kick w brzuch. Primo odpowiada enezuigri. Wchodzi Carlito i mamy Million Dollar Knee Lift oraz clothesline i drop kick : 1..2..kick out. Na head butt i punche Rhoades'a, Carlito odpowida mocnym kickiem. Korzystając z nieuwagi sędziego Carlito jest atakowany przez Dibiase'go, po czym DDT serwuje Rhoades. 1..2..kick out. Czas dla Ted'a. Mamy fist drops oraz drop kick. 1.2..kick out. Czas na reverse chin lock. Ted blokuje hip toss i daje po jednym kopniaku dla Carlito iPrimo, po czym zmienia się z Rhoades'em. Po kilku kickach mamy slam i knee drop ( wstylu Rick'a Flair'a). 1..2..kick out. Jeszcze jeden kick i Cody zmienia się z partnerem. Ten z miejsca wykonuje side Russian leg sweep i odlicza, ale tylko do dwóch. Ted nie pozwala Carlito się zmienić i wykonuje serię elbow dropów. Wymiana ciosów, z której zwycięsko wychodzi Dibiase, po czym razem z Cody'm wykonuje akcję dwójkową. Cody zostaje w ringu robi knee drop. Na chwilę wchodzi Dibiase, wykonuje kick w plecy, kilka punchy, duszenie przy linach i mamy kolejną zmianę. Rhoades zakłada modified Camel Clutch, a gdy Carlito się wydostaje, mamy zmianę w oby składach. Primo wykonuje flying back elbow, clothesline, dropkick oraz cross body. Na ring wpada Rhoades, ale Primo się go pozbywa. Wtedy Dibiase robi roll-up: 1..2..kick out! W wymianie ciosów, sędzia nie zauważa, że Cody zaatakował Primo i Ted może spokojnie wykonać Dream Street. Koniec, 2/3 Legacy będzie walczyło o pasy Tag Team.

93322297.jpg

Czas na Main Event. Rhoadesi Dibiase zostali w ringu, wkrótce dołączył do nich Orton. Na samym początku pogratulował Cody'emu i Ted'owi zwycięstwa. Dalej wspomniał o Batiście i wyraził nadzieję, że to co się stało na samym początku RAW nie wpłynie na ich walkę o pas. Po raz kolejny zobaczyliśmy atak w specjalnie przygotowanym materiale filmowym. Przypomniał na koniec, to co ogłosiła Vickie, czyli jeśli Batista się nie pojawi, straci swój pas na rzecz Ortona.

Lillian zrobiła co należy, rozbrzmiał theme batisty, ale ten się nie pojawił. Sędzia zaczął odliczać, aż tu nagle widzimy, że pod halę podjechał ambulans. Sędzia przestał odliczać,a my zobaczyliśmy kto tak naprawdę był w ambulansie. Nie kto inny jak Triple H. Legacy uzbroiło się w krzesła, a HHH zaczął z młotem na ramieniu zbliżać się do ringu. Od razu, jeszcze na rampie rzucili się na niego Cody i Ted, ale po ciosach młotem padli jak muchy. Hunter wyrzucił młot, zdjął koszulkę i wszedł na ring. Zaczęła się kolejna bójka z serii Orton - Triple H. Orton robił co mógł, ale tego dnia nikt nie był w stanie zatrzymać HHHerminatora. Kilka ciosów przy bandzie i Randy ląduje na stole dla komentatorów. Orton broni się przed uderzeniem telewiorem, po czym ucieka między publiczność. Oczywiście The Game dogonił go i wymierzył kolejne ciosy. Orton zabrał krzesło i wszedł na ring, ale w momencie gdy chciał go użyć dostał Spinebuster, a po nim kilkanaście ciosów krzesłem. Na zakończenie Orton przyjął Pedigree wprost na krzesło. Orton nie był w stanie się ruszyć, a Hunter zaczął clebrować zniszczenie rywala. tak kończy się kolejne RAW.

48283638.jpg

62274282.jpg

48578904.jpg

43660596.jpg

89782288.jpg

12077097.jpg

Cóż, kolejne RAW i wygląda na to, że nawet nieźle wyszło.

Wpierw Batista ze swoim pasem WWE zaczyna swą triumfalną przemowę i tu w :censored: Orton wchodzi i potem okłada Batistę cała Legacy. WWE Champ bez pasa wraca

Dobra, 1 pojedynek nawet ciekawa walka między tymi dowma zawodnikami, wygrał oczywiście US Champion.

Potem walka o mistrzostwo div, przewinąłem, Maryse wygrała. Nie ciekawią mnie walki kobiet.

3 pojedynek wygrywa Santino Festus i Goldust, walka oceniam średnio.

Dalej Miz vs. Jasio, i znowu :| Kloc wchodzi i robi dźwignie na Jasiu. Przynajmniej wreszcie postawił się Miz na Big Showu waląc go krzesłem i odchodzi triumfalnie.

Teraz były US CHampion zmierzy się z Mattem Hardy, wygrana Montela spodziewana. MH to teraz taka ciota jako heel :t_down: , powinni to zmienić.

A teraz dobra wiadomość. Vickie odchodzi NARESZCIE i Edge chce rozwodu NARESZCIE!

Potem pachołki Ortona vs. Bracia Colonowie, w nawet niezłym pojedynku. Zwycięstwo Codzia i Tedzia i mamy nowych ubiegających się o Zjednoczone Mistrzostwo w Tag Teamach

Czas na Main Event czyli pojedynek między Batistą, a Ortonem o mistrzostwo WWE. Wchodzi Orton. 1..2..3..4 nie ma Batisty 5..6 nadal go nie ma 7..8..dzie... a nie wjeżdża ambulans, sędzia przestaje liczyć. Któż to może być, THE GAME. Legacy z krzesłami, jednak obaj padli. Został tylko Orton i Hunter. I atak na Ortona, Randy nie może ucieć. Powtórka z początku gali tylko, że odmienione role. I tak Hunter kończy Raw powalając Ortona na matę.

Gala nawet niezła, choć mogła być lepsza. Nie mogę się doczekać następnej 3 godzinnej edycji. Oceniam 8/10 :thumb::t_up:

Uważam ze Raw było nudne. Pobicie Batist przez legały i ortona to już standard cieszy mnie potwor Triper H który dal w kos Ortonowi.

Poszczególne walki oceniam tak:

Kofi Kingston pokonał William'a Regal'a

Piękne techniczne akcje Kofiego, spodziewałem się ze obroni pas z Regalem chodź walka była krotka.

Maryse pokonała Kelly Kelly

Lasek nie oglądam nudne są ich pojedynki.

Santino Marella, Goldust i Festus pokonali The Brian'a Kendrick'a, Chavo Guerrero i Jamie'ego Noble'a

Tag Team ciekawy chociaż krotki zbytnio nie oglądam Tag Teamów.

John Cena vs. The Miz - No Contest

Walka nie odbyła się bo przyszedł klocek I chciał się zemścić za extrim rules cieszy to ze miz pobił krzesełkiem szoła jak ten robił duszenie na Cena.

MVP pokonał Matt'a Hardy'ego

Walka ciekawa spodziewałem się ze MVP wygra Hardy dal by Se spokoj z tym walczeniem bo go Az zal gdy idzie z tym gipsem i placze jak dostanie w niego.

Ted DiBiase i Cody Rhodes pokonali Carlito i Primo

Można było się spodziewac ze Legasy wygra podstępem przecież to szkoła Ortona chcialbym żeby Carlito i Primo obronili pasy na następnej gali.

Randy Orton vs. Batista - No Contest

Walka nie rożczygnieta orton pewny wygranej pasa a tu prezent z karetki wysiada Triper H I 2 strzały I legasy leży potem orton dostaje baty I koniec RAW.

fcbarcelonarealmadrid50.jpg

tumblrlfnsuxq27i1qcqog6.gif