Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BREAKING NEWS - Umaga zwolniony!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

NIE NIE NIE!!!!!!!!!! To nie jest możliwe, ktoś sobie jaja robi. Umaga był jednym z moich ulubionych wrestlerów, jeszcze jest młody wszystko przed nim...ale już nie w WWE. Nie mogą byc zwalniane takie gwiazdy ponieważ nie będzie miał kto już tego oglądac :!: Bardzo ta wiadomośc mnie uderzyła i osobiście nie mam już chyba po co tego oglądac :x

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• k4rol-13

1

• TNA Original

1

• Eddy1674325917

1

• WW41674325921

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja uprzedzę Danielssona... Nie podoba się? Zapraszam na Impekty ^^

Po tym, co Vince zrobić, skończyłem z WWE, oglądam tylko SD! i PPV. Nie wiem, po co go zwolnił, przecież Vince like steroid cocks :8

Umaga to bardzo dobry wrestler. Najpierw Manu, potem Kennedy, teraz Umaga? Ciekawe, kto następny...

:t_down:

Umagi nie lubiłem,stratą dla mnie nie jest chociaż trzeba przyznać że jest to świetny wrestler.

ktoś sobie jaja robi

No właśnie nie wiem czy ty sobie nie robisz.Na stronie WWE nie jest to oficjalne potwierdzone.

Skąd wziąłeś tą informację? Z bloga Matt'a Hardy'ego :8 .A poza tym to nie wierze że Umaga został zwolniony.

Byłaby to strata dla Vince'a,nikt nie mówił o żadnej kontuzji,walczył na Extreme Rules z Punkiem,i niby tak 2 dni po gali został zwolniony?

Ciekawe, kto następny..

Za te wszystkie kopniaki w głowę to powinien być Orton :P

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kater - http://www.wwe.com/superstars/smackdown/umaga/

Profil Umagi został skasowany, do tego http://www.wwe.com/inside/news/10461872

Chyba więcej nie trzeba ;)

Kennedy, Umaga... Ależ się Dixie ucieszy :)

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

No nie powiem, bardzo przykro zrobiło mi się, gdy przeczytałem tego newsa :( Mam nadzieje, że już za jakiś czas zawita w TNA. Szczerze powiedziawszy, już wole oglądać iMPACTY. WWE 4 razy w tygodniu+PPV, to już męczy, a tak tylko raz w tygodniu jest git. Ciekawie, to będzie wyglądać, jak być może będzie występować w TNA pod innym gimnickiem z tatuażem "Umaga" :lol

No cóż, życzę, aby znalazł jak najszybciej zatrudnienie, bo szkoda marnować tak dobrego zawodnika.

Panie McMahon :chain:

Dla mnie są tylko 2 logiczne powodu zwolnienia:

1 Umaga doznał kolejnego urazu i Vince sie zdenerwował

2 Umaga brał jakieś nie dozwolone środki i postanowili rozwiązać z nim umowe żeby znowu nie było afery

Zgadzam się z przedmówcami że jak na takiego grubaska to z Punkiem pokazywał sie z naprawde bardzo dobrej strony i po cichu liczyłem że będzie z Punkiem o pas walczył a tu taka lipa :| Trzeba poczekać i doczytać decyzji o Umage jak coś będe wiedział to napisze od razu

Czy kogoś tam czyści na kadrach!?!?!?!?!?!? Dawno nie słyszałem o tak poje***j decyzji, przecież to jeden z najlepszych joberów na SD! (obok Kane'a) i do tego cholernie utalentowany mógł według mnie iść spokojnie na Mistrza Wagi ciężkiej... mam nadzieje że TNA teraz go wykupi, chętnie go zobaczę na impactach. Sorki za taki język i wykrzykniki itp. ale inaczej nie mogłem :t_down:

beznazwyi.png

Myślę, że w tym miejscu warto o tym wspomnieć- podano oficjalną przyczynę zwolnienia. Wg wwe.com Umaga kolejny raz stosował niedozwolone środki i odmówił podjęcia leczenia. Należy jednak podchodzić do tej informacji z lekkim dystansem, bo chyba wszyscy wiemy jak wyglądała sytuacja z Mr Kennedym. :) Całkiem możliwe, że ponownie chodziło o jakieś zakulisowe zajścia, albo po prostu politykę na backstage'u i tym razem trafiło na Umagę. Podobno TNA jest zainteresowane tym wrestlerem i z jednej strony świetnie, z drugiej jednak w rosterze TNA może się niedługo zrobić za ciasno. Można tu jednak snuć pewne przypuszczenia, bo... Klauzula o niewystępowaniu w TNA obowiązuje zarówno Umagę, jak i Kennedy'ego (a nie muszę mówić, że Carter zaciera ręce i na tego wrestlera) do początku jesieni, zaraz po wakacjach. Wrzesień to No Surrender. No Surrender to special annoncements. Podział na dwa brandy i wypuszczenie na rynek drugiej weekly? To tylko moje podejrzenie, może być, i najprawdopodobniej jest, zupełnie nietrafne, ale cóż... całkiem logiczne.

e916f7e946.png

Na pewno coś musiało zazgrzytać na backstage`u, bo dziwne by było wyrzucenie kolejnego bardzo dobrego wrestlera. A co do jego przyszłości to po upłynięciu klauzuli pewnie zawita do TNA. Stworzą razem z Samoą Joe jakiś bardzo dobry tag team i będą wszystkich niszczyć na ringu :D . Bardzo możliwe jest powstanie 2 tygodniówki, bo od jakiegoś czasu zarząd TNA tylko zatrudnia wrestlerów ( Raven, Shane, itp.). Ale z drugiej strony nie wiem czy dobrze by to podziałało na tą federacje, takie podzielenie wrestlerów.

Z tego co wyczytałem w necie, u Umagi wykryto niedozwolone środki we krwi, a sam wrestler wolał odejść z federacji niż dostać 60 dni zawieszenia i skierowanie na leczenie nałogu. A co do jego ewentualnego przejścia do TNA, wołałbym by Dixie zwerbowała jakieś gwiazdy indy niż kolejne odpadki po WWE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...