Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BREAKING NEWS - Umaga zwolniony!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Na oficjalnej stronie WWE można przeczytać wiadomość o następującej treści :

"World Wrestling Entertainment has come to terms on the release of SmackDown Superstar Umaga as of today, June 8, 2009. WWE wishes Umaga the best in all future endeavors."

Czyli :

World Wrestling Enetertainment doszło do porozumienia w sprawie zwolnienia z kontraktu gwiazdy Smackdown Umagi dzisiaj 8 czerwca 2009. WWE życzy Umadze wszystkiego najlepszego w przyszłości.

A nam pozostaje wierzyć że Vince nie zwariował i WWE nie upadnie niedługo ponieważ zwalniają coraz to lepszych zawodników.

umaga.jpg

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• k4rol-13

1

• TNA Original

1

• Eddy1674325917

1

• WW41674325921

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Przecież to są już jaja. Najpierw Kennedy teraz Umaga. Pewnie za miecha zwolnią MVP i wtedy już na bank przestane oglądać to ścierwo.

91794957345e1dece60d6b.jpg

• Reputacja:   0

To jakiś żart? Jedyny powód dla którego zrozumiałbym taką decyzję to kolejna kontuzja Umagi i konsekwencja związana ze zwolnieniem Kennedy'ego. Kurna szkoda mi go strasznie, bo zawsze podziwiałem go za to co robił w ringu przy swojej wadze. Nie wypowiadałem się na temat przejścia Kena do TNA, ale w przypadku Umagi chciałbym zeby doszło do kontraktu i to bardzo... Samoa Buldoger vs Samoa Joe :roll: To co się dzieje w WWE pomału przestaje być śmieszne i zaczynam się coraz bardziej obawiać o przyszłość tej federacji. Czekam teraz na powód zwolnienia.

Na początku był Manu, potem Kennedy, a teraz Umaga. Jestem zszokowany ! Mam nadzieję, że nie zaczną zwalniać innych gwiazd, bo oglądanie Triple H , Batisty i Ortona nudzi mi się...

Pewnie za miecha zwolnią MVP

To by było już głupstwo ze strony WWE, miejmy nadzieję, że Vince zrozumie, iż stracił kolejnego dobrego zawodnika. Jak dla mnie przejście Umagi do TNA jest tylko kwestią czasu.

Czyżby witamy w TNA? :) Może być ciekawie jakiś TT z Joe czy feud. Ale Vince zwariował chyba na maxa. Nie rozumiem tego człowieka.

Dlaczego Umaga? :( Jaki jest tego sens? Robił wg. mnie dobry feud z Punkiem i widać było że mnóstwo z siebie daje. Jeszcze nigdy nie widziałem żeby taki grubas był tak szybki i zwinny... (sory za bzdury ale wczułem się w tą postać na backu ;] ). Jak przejdzie do TNA to się przerzucam... WWE już denerwuje mnie swoją polityką.

2nqz7s6.jpg

Vince w ogóle sam chyba nie wie co robi, zwalnia co raz to lepszego zawodnika, ciekawe kto będzie następny :thinking:

Steve_Austin_10.jpg

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : Randy Orton/Triple H

Ulubiony Wrestler SmackDown : The Undertaker/Jeff Hardy

Ulubiony Wrestler ECW : Christian/Tommy Dreamer

Ulubiony Wrestler TNA : Samoa Joe/Jay Lethal

To chyba jakieś żarty, nie jestem zbyt wielkim fanem Umagi, ale jego zwolnienie to jakaś pomyłka, przecież to naprawdę bardzo dobry zawodnik, jego gimmick też niezły, więc o co chodzi. WWE szuka oszczędności, ale w taki sposób to jakieś nieporozumienie, przecież zwaolnianie tych wszystkich ludzi prowadzi do jednego coraz mniejszej oglądalności produktu WWE, coraz mniej fanów. Jeżeli tak się będzie działo to skutkiem tego, będą coraz słabsze zyski WWE i co wtedy Vince zrobi, dalej będzie oszczędzał, tylko może już nie będzie na czym, gdyż dla mniej jego polityka prowadzi tylko do jednego końca WWE. Jeżeli tak się stanie Vince będzie sam sobie winien. Nurtuje mnie pytania: co dalej, jak długo to jeszcze potrwa, kto następny??? Poczekamy zobaczymy, obym nie był złym prorokiem ale to wszystko co dzieje się teraz w frderacji Vince to jak dla mnie początek jej końca. Kogo będziemy tam oglądać?? Kto chciałby oglądać w kółko jednych i tych samych wrestlerów?? Kto?? Na pewno nie ja i na pewno wielu z Was też nie.

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   997
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Vince McMahon pewnie miał jakieś powody. Tak nagłe zwolnienie osoby, która jest dobrze wypromowana, musi być spowodowane jakimś silnym bodźcem. Mam nadzieję, że w przyszłości się dowiemy, o co poszło... Hm, jego powrót do TNA ? mogłoby wyjść z tego coś ciekawego, szkoda tylko, że Joe akurat doznał poważnej kontuzji. Jednak jak wróci - charakteryzacja podobna, itp. Pożyjemy, zobaczymy. ;)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Feudzik z Samoa Joe, już nie mogę się doczekać. A może jakiś tag team? Whooo, to byłby power nieziemski :) Co do samego zwolnienia to - szkoda gadać. I tak już WWE nie oglądam także mi to wisi. Dziwne tylko, że Vince pozbywa się jakby nie było obiecujących zawodników.

16476371734edf391100c30.jpg

Pomysłów na niego jednak brak w WWE to fakt.

Szkoda, że wyleciał ciekawe jaki jest konkretny powód tego. Solidny zawodnik, ale po co pakować kasę w kogoś kogo nie potrafi się wykorzystać? w sumie Vince dobrze myśli jeżeli nie używa kogoś to po prostu - wywalić.

Na pewno 4 brand się rzuci już widzę diksi... a russo na bank wymyśli jakieś zajebiste story umaga ojcem samoa pulpeta =))

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Pożyjemy zobaczymy, nie sądzę, żeby Vince ot tak zrobił to sobie dla jaj (zwłaszcza, że Vinnie lubi dużych chłopców). Pewnie to było ukartowane już nieco wcześniej. Powodu nie znamy, może podpadł na backu? Albo groził Cenie? :D

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Jedyny naprawdę dobry power wrestler w WWE zwolniony. Nie no pięknie sobie Wincenty pogrywa. Dobrze odgrywał gimmick potwora i przynajmniej miał umiejętności. Mimo masy był szybki i potrafił zaskoczyć w ringu. Ale cóż, TNA zapewne przyjmie go z otwartymi ramionami, a w międzyczasie wystąpi gdzieś w Indys lub poza USA, albo po prostu będzie grzał dupę na fotelu czekając aż klauzula wygaśnie, a on zawita do Orlando i zastąpi Samoa Joe... A może po prostu stanie na rampie wskazując palcem na ring :lol

Dla mnie to szok.Gdy dzisiaj zobaczyłem ten temat,pomyślałem co jest grane? :thinking: Myślałem,że może ktoś znów się wygłupia czy coś. :lol Jednak po przeczytaniu treści zawartej w temacie myślę iż WWE popełnia kolejny błąd.Po Kennedym,teraz przyszedł czas na Umagę.Kto tym razem poskarżył się Vincowi?Może Punk,kto wie =)) Jednak poważnie mówiąc nie wiemy do końca co tak naprawdę było przyczyną tego zwolnienia.Gdy ją poznamy dopiero wtedy będziemy mogli powiedzieć wszystko o tej sprawie.Może to był jakiś błąd ze strony Umagi...kto to wie.Tymczasem mam nadzieję,że tak dobry zawodnik jak Umaga znajdzie się w przyszłości może nawet w TNA. :)

Dobra, ja czekam na news o powodach zwolnienia.

Vince chyba dostał cioty i wariuje... Kennedy, Umaga... Nie no jakaś porażka. Żal dupę ściska, bo ledwo co facet wrócił, a już go wyrzucili... Naprawdę szkoda, silny, w miarę szybki, dużo lepszy w angielskim od Kozlova :8 do tego fajny gimmick.... Nie no nie mogę pojąć Vince'a.

Ciekawe, czy zawita w TNA... propozycja, którą przeczytałem powyżej o feudzie/tag teamie z Samoa Joe jest jakże kusząca :twisted:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
    • Grok
      Ubiegłego tygodnia Maple Leaf Pro Wrestling ogłosiło, że ich gala Multiverse będzie częścią Slam Fest w Palms w Las Vegas. Dziś opublikowali plakat z pierwszymi gwiazdami, które zawalczą na tym evencie. Plakat prezentuje gwiazdy z MLP, CMLL, AEW oraz sceny niezależnej: Místico, panujący CMLL World Light Heavyweight Champion oraz jeden z CMLL World Trios Champions. Máscara Dorada, jeden z partnerów Místico w triosach i panujący World Historic Welterweight Champion. Persefone, panująca CMLL
    • Grok
      Finn Balor został wyrzucony z Judgment Day. Problemy między Balorem a Dominikiem Mysterio wybuchły na Raw, gdy obaj wymienili ciosy po wydarzeniach z zeszłego tygodnia. Wtedy Mysterio stracił tytuł Intercontinental, bo Balor odmówił mu pomocy. Reszta grupy szybko stanęła po stronie Mysterio i dołączyła do ataku. Gdy Mysterio narzekał na utratę pasa z zeszłego tygodnia, Balor wkroczył do ringu z JD McDonaghem. Balor przyznał, że gdyby nie jego brak wsparcia, Mysterio wciąż byłby mistrzem, i p
    • Grok
      Zeszłotygodniowy odcinek TNA Thursday Night Impact na AMC przyciągnął średnio 249 000 widzów, co oznacza wzrost o 6,9% w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To druga najwyższa widownia programu od debiutu na tej sieci. Impact zanotował rating 0,04 w grupie 18-49 lat. To wzrost o 33,3% względem poprzedniego tygodnia i czwarta najwyższa wartość w tej demograficznej grupie spośród 8 wyemitowanych dotychczas odcinków. Impact zajął ex aequo 61. miejsce wśród programów prime time w sieciach kablo
  • Dodaj nową pozycję...