Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler PPV WWE Extreme Rules 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WhiteDruid to Ty ssiesz. Można wybierać tylko i wyłącznie między Punk'iem a Dreamer'em... Ja postawiłem na tego pierwszego, chociaż... może to mark mode?

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viper

3

• Astaroth

1

• Aquiva.

1

• Longer1674325925

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mój głos leci na Tommy'ego Dreamer'a wahałem się nad CM ale Tommy naprawdę dobrze zawalczył i pokazał że nie jest jeszcze taki słaby :D

#SmartFanZone

Mój głos leci na CM Punka, gdyż w niesamowity sposób wygrał walkę z Umagą, apotem mimo tego , że walczył już raz tego wieczora, to wykorzystał walizkę.

Głos na Dreamer'a, niech ma za zasługi. Pas należy mu się i to bardzo i fajnie, że zdobył go właśnie na gali, która wywodzi się ze starego, dobrego ECW. Nawiązanie do tamtych czasów tylko symboliczne, ale radość po wygranej walce była przepiękna.

Będę oryginalny - Chris Jericho. Jak obiecał tak zrobił: Wygrał Intercontinental Championship i zdjął maskę z mordy Reya. W dodatku stoczył kawał porządnej walki. Niemniej brawa dla Dreamera i Punka :applause:

Zdecydowanie oddaję swój głos na Tommy'ego Dreamera. Zawsze miałem wielką nadzieję, że w końcu zdobędzie ten swój upragiony pas - i dokonał tego. Wielkie brawa dla tego pana za świetną walkę w jego wykonaniu oraz za zasłużone zwycięstwo. Co do CM Punka, niestety mam odmienne zdanie... Jeszcze żadna walka z jego udziałem nie przypadła mi do gustu (oczywiście mówię o jego walkach w WWE) i nic nie wskazuje na to, że może się to w jakiś sposób zmienic. Nadal nie potrafię zrozumiec, dlaczego ten wrestler jest tak pushowany... W 100% zgadzam się z Danielssonem - CM Punk nie pokazał na Extreme Rules nic nadzwyczajnego, to Tommy Dreamer był gwiazdą niedzielnego wieczoru.

chrisbenoitbgzsygnaturajw2.png

Tommy Dreamer , Tommy Dreamet , Tommy Dreamer , nie ma innej mozliwości niż głos właśnie na tego człowieka. Był wszędzie podczas walki , wygrał i pozostaje w WWE.

Głos na Chrisa Jericho, który został 9 raz Intercontinental Championem... You lying, cheating hipocrits... =))

jrthqr.jpg

Eeee tam... ssiecie :P. CM Punk wygrał 2 walki: jedną w idiotycznej stypulacji (choć walczył nieźle), a druga trwała 2 minuty. Właśnie dlatego postawiłem na Jeffa Hardy'ego. Hardy dał z siebie w tej walce wszystko, co w nim najlepsze. Moim zdaniem najbardziej zabłysnął wśród wszystkich zawodników :)

I niczego mi więcej do opisania nie potrzeba :waving:

Moim zdaniem CM Punk zdobył WHC i wygrał z Umagą po dobrym meczu dlatego Głos na niego.

Głos na Punka. Za wykorzystanie szansy i zostanie nowym champem.

ortonsig.png

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Chris Jericho - jak zwykle wyróżniająca się walka (tym razem nawet najlepsza na gali) i po raz kolejny IC Champion.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Chris Jericho. Kanadyjczyk z gali na galę udowadania, że pomimo 40 lat na karku nadal jest świetnym workerem którego oglądanie w ringu sprawia samą przyjemność.

• 2 tygodnie później...

Ok, myślę, że temat zamknąć skoro było już The Bash. Oficjalnie najlepszym Wrestler'em Extreme Rules został CM Punk.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  • Dodaj nową pozycję...