Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler PPV WWE Extreme Rules 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. CM Punk - Wygrał Strap Match, a potem wykorzystał walizkę pokonując Jeff'a Hardy'ego przez co został nowym mistrzem wagi ciężkiej.

2. Jeff Hardy - Za zwycięstwo w Ladder Match'u i zdobycie tytułu mistrza wagi ciężkiej. (Później ten tytuł odebrał mu CM Punk)

3. Batista - Za zwycięstwo w Steel Cage Match'u i zdobycie tytułu WWE Champion.

4. Chris Jericho - Za zwycięstwo w No Holds Barred Match'u i zdobycie tytułu Intercontinental.

5. John Cena - Za zwycięstwo w Submission Match'u pokonując Big Show'a.

6. Tommy Dreamer - Za zwycięstwo w Triple Threat Hardcore Match'u i zdobycie tytułu ECW.

7. Ktoś inny (Uzasadnij w poście)

Ankieta potrwa do następnego PPV WWE!

Swój głos uzasadnij postem!
  • Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viper

3

• Astaroth

1

• Aquiva.

1

• Longer1674325925

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wszystkie walki była dosyć fajne, ale głos może być tylko jeden, a wędruje na CM Punka, który w świetny sposób wykorzystał walizkę.

chrisjericho.jpg

• Reputacja:   1

Dokładnie głos leci na Punka wygrał z Umagą a potem zdobył jeszcze pas. Wiecej moim zdaniem nie trzeba zeby zostac wrestlerem ppv ;)

91794957345e1dece60d6b.jpg

Mój głos leci na Tommy Dreamera, pokazał, że stać go jeszcze na zrobienie dobrej walki :D

Postawię na Dreamer'a. Chłopina nareszcie został nagrodzony tym co mu się należało. Widać było jak bardzo zależało mu na tym pasie. Od teraz będę regularnie oglądać ECW :D .

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Głos poleciał na CM Punka , myślę ,że słusznie , bo w świetny sposób zrealizował walizkę... Ciesze się :D bo to jeden z moich ulubionych wrestlerów . Jak widziałem głosowaliście na Dreamera , nie wyglądał na faworyta tego meczu a jednak udało mu się zwyciężyć RESPECT :t_up:

Wahałem się pomiędzy Cm Punk'iem, a Tommy Dreamer'em. Ostatecznie wybrałem tego drugiego. Mimo wieku stoczył naprawdę dobrą walkę no i oczywiście zdobył upragniony pas.

9367406674981fac0a7ca1.gif

Głos odaje na punka ponieważ wygrał z umagą i dotego jeszcze pas WHC

EDGEE.png

Mój głos na CM Punka, ponieważ wygrał z Umagą i w fantastyczny sposób wykorzystał walizkę

2iietk3.jpg

11540.jpg

2363.jpg

11048.jpg

Wiadomo, że głosy polecą na CM Punk'a i Tommy Dreamer'a. Ja postawiłem na tego pierwszego, ponieważ zwycięstwo w Strap Match'u i użycie walizki zdobywając tytuł to już coś. ;) Szkoda, że Jeff Hardy zapisał się jako najkrótszy posiadacz pasa WHC. To już mogli zostawić pas Edge'owi, ale i tak dobrze, że walizka została użyta. :)

Zadajmy sobie pytanie, jaka jest definicja wrestlera PPV? Czy zachowujemy się jak marki i wybieramy zawodnika, który zdobył/wygrał najwięcej na danej gali... czy jak na smartów przystało, wybieramy tego, który zrobił najpiękniejsze show, był w najlepszej formie, zrobił coś, po czym nam szczena opadła... tak, po pojawieniu się Punka szczena mi opadła... ale co zrobił w czasie Extreme Rules? Tak, pokonał Umagę, co w oczach marka może się wydawać graniczące z niemożliwością, jeśli nie jesteś Dżonem Ceną (i to jeszcze w takiej walce). Jednak, czy wyniósł się ponad jakiś poziom podczas tej walki? Potem wygrał WHC... tak, ale w walce trwającej mniej niż minutę. Tak więc z ręką na sercu wybieram tego, który mi najbardziej zaimponował... Tommy Dreamer. The Heart and Soul of ECW. Wspaniały występ. W czasie Triple Threat wszędzie było go pełno, a somersault z koszem był niesamowity. Ma swoje lata, lecz wciąż potrafi. Tommy, you still got it!

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Tommy Dreamer , na niego mój głos , gdyż zasługuje na to. W końcu dopiął swego , przechwycił ECW title.

Głos na CM Punk'a, jako mój ulubiony wrestler ukoronował emocje tego Pay Per View, wniósł również najwięcej, wygrywając w niezły sposób Strap Match i zdobywając World Heavyweight Championship Title.

BTW. Nie wyobrażałem sobie natarcia Punka na Jeff'a, zalatuje mi tu heel turnem, który nie byłby wcale złym pomysłem...

Długo się zastanawiałem nad wyborem Cm Punka lub Tommy Dreamera.Ale nie będe orginalny i mógł wyśle na CM Punka który niedość że pokonał

Umage,który co walkę atakował Punk,no ale też zdobył pas WHC.Pas o którego starały się takie gwiazdy jak John Cena,Jeff Hardy i Big Show.

Jednak teraz w posiadaniu jego jest Punk który w odpowiednim momęcie wykorzystał walizkę i zdobył go.GŁOS NA PUNKA!

Eeee tam... ssiecie :P. CM Punk wygrał 2 walki: jedną w idiotycznej stypulacji (choć walczył nieźle), a druga trwała 2 minuty. Właśnie dlatego postawiłem na Jeffa Hardy'ego. Hardy dał z siebie w tej walce wszystko, co w nim najlepsze. Moim zdaniem najbardziej zabłysnął wśród wszystkich zawodników :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...