Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka Extreme Rules 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Heavyweight Championship

Jeff Hardy © vs. CM Punk

Steel Cage Match for the WWE Championship

Randy Orton © vs. Batista

Ladder Match for the World Heavyweight Championship

Edge© vs. Jeff Hardy

No Holds Barred Match for Intercontinental Championship

Rey Mysterio© vs. Chris Jericho

Submission Match

John Cena vs. Big Show

Samoan Strap Match

CM Punk vs. Umaga

Hog Pen match for title of "Miss WrestleMania"

Santina Marella vs. Vickie Guerrero

Triple Threat Hardcore Match for the ECW Championship

Christian © vs. Tommy Dreamer vs. Jack Swagger

Fatal Four-Way Match for the WWE US Championship

Kofi Kingston © vs. Montel Vontavious Porter vs. William Regal vs. Matt Hardy

Ankieta potrwa do następnego PPV WWE!

Swój głos uzasadnij postem!
  • Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viper

3

• Yao

1

• Anonymus

1

• neon781674325934

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zagłosowałem na Ladder Match for the World Heavyweight Championship. Ta walka jak dla mnie wymiata poziomem dorównała tylko walka o pas ECW a reszta ssie.

Najbardziej do gustu przypadła mi walka: Ladder Match for the World Heavyweight Championship. Jak wiadomo mecze z drabinami nie mogą nudzić, tym bardziej mając w składzie Edge'a i Jeff'a Hardy'ego ten mecz musiał wypaść dobrze i tak się stało. :roll:

Wybieram No Holds Barred. Najpierw zawiodło mnie to, że ta walka była tak nisko na karcie. Ale nie przeszkodziło to Reyowi i Chrisowi skraść show. Wspaniały, trzymający w napięciu do końca pojedynek dwóch niezwykle utalentowanych zawodników. Po prostu cudo. Chris i Rey dali z siebie wszystko, tak samo bookujący tę walkę. Motyw ze ściągnięciem maski - zonk na 1906%. Widownia jeszcze przy tej walce dobrze reagowała, także oglądało się naprawdę miło. Cały czas jakieś ciekawe wydarzenia sprawiały, że nie odciągałem oczu od ekranu laptopa. Oby tak dalej.

Mimo zdecydowanie najlepszego wyniku dla mnie podczas ladder matchu wybieram No Holds Barred Match. :D

Walka o IC Championship naprawdę świetna, nearfalle, napięcie, skontrowane Crossbody Codebreaker'em, 619'y, ściągnięcie maski Reyowi, naprawdę jak na dość mało specyficzną stypulację walka fantastyczna.

Na drugim miejscu oczywiście Ladder Match z fantastycznym wynikiem na który czekałem cały JD oraz wiele tygodniówek. :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ladder match i tyle. Trudno mi wybrac inną walkę , chyba że Triple Threat ale głos jednak o WHC title match między Jeffem a Edgem.

No Holds Barred. Pewnie dlatego, że wciąż markuję Jericho, dlatego ta walka była dla mnie najlepsza. Nie do końca wykorzystana stypulacja, ale dzięki świetnie zabookowanej końcówce wyszło naprawdę dobrze.

Małe wyróżnienie dla krótkiej walki Cm Punka z Jeff'em hardy. Samo wejście było zaskoczeniem, ale to co działo się potem: GTS: 1..2..kick out :shock: Przez chwilę uwierzyłem, że skoro Punk zdobył walizkę dwa razy z rzędu to Hardy jako pierwszy się przed nią wybroni.

Prawdziwy showstealer, tylko i wyłącznie... Triple Threat Match o pas ECW. I to nie (tylko) ze względu na Christian'a... Atmosfera walki, forma Dreamer'a i styl walki Swagger'a, który bardzo mi się podoba. Bardzo dobra walka.

Ladder match for the WORLD! HEAVYWEIGHT! CHAMPIONSHIP! Bardzo dobra walka, u mnie ***1/2. Zdecydowanie najlepsza na tej gali. Dobry występ Edge'a, ale brawa należą się Jeffowi hardy'emu, bardzo dobry występ. Za ta walkę naprawdę :applause:

Oddam mój głos na ladder match, ponieważ obaj panowie zaliczyli solidny występ.Brawa!

2iietk3.jpg

11540.jpg

2363.jpg

11048.jpg

Moim zdaniem najlepsza walka ER 2009 to C.jericho vs R.mysterio :t_up:

28gtfsn.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Moim zdaniem najlepsza walka na tej gali to Rey Mysterio vs Chris Jericho od początku trzymał napięcie i aż do końca nie było wiadomo kto wygra :D ta walka zdecydowanie była najlepsza :applause::t_up:

#SmartFanZone

Mój wybór to: Ladder Match for the World Heavyweight Championship - dużo fajnych akcji. Edge i Enigma sprawdzają się świetnie w ladder matchach i tutaj też nie zawiedli. Połamali wiele drabin, nie raz zapierali mi dech w piersi, ogólnie jestem pod dużym wrażeniem. W dodatku końcówka... :roll:

Zagłosowałem na Hog Pen match for title of "Miss WrestleMania" ponieważ była to walka w ciekawej stypulacji oraz humorystyczna no i brał(a) w niej udział Santin(o/a),aczykolwiek Lader match i ECW jako jedyne były też godne wyróżnienia

ciężki wybór pomiędzy Ladder matchem a No Holds Barred. ale wybrałem No Holds Barred. mecz był bardzo dobry. dużo lepszy od meczu cena i big show

1397.png

11050.gif

11956.png

11047.jpg

22313.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...