Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Niektórzy piszą długie eseje i referaty o swoim pobycie na forum... i chwała im za to! Ja jednak zrobię to trochę inaczej... C's Style!

Chciałbym napisać tylko parę słów...Od dnia 06.09.2006 minęło już sporo czasu... Właśnie tego dnia Stasek po raz pierwszy odwiedził forum BGZ i zarejestrował się. Jeśli dobrze sięgam pamięcią, stało się to przez to, że uczestniczyłem w e-fedzie IOOT'a. Chciałem się bardziej "zagłębić" w temacie wrestlingu, dlatego zarejestrowałem się na forum. Na początku, jak większość z nas, mało wiedziałem, błędy ortograficzne, literówki etc. Przez wielu od razu odrzucony... jednak znaleźli się tacy, którzy dali szansę nowemu userowi... Mówię tutaj o trzech osobach: IOOT_DZIKO, LegendKiller oraz bobek1906. Można powiedzieć, że to oni wprowadzili mnie na Polską Scene Wrestlingową, za co bardzo im dziękuję. Z biegiem czasu zacząłem coraz więcej pisać na forum, oraz zafascynowany tym, co robi Bobek poświęciłem się grafice... wychodziło mi to tragicznie, ale i tak robiłem swoje "prace" z wielkim zapałem, na pewno większym niż teraz...

Następnie nastąpił mój "jump"... From BGZ to UWrestling (myślę, że tutaj chyba nie trzeba już cenzury używać). Nakłonili mnie do tego... w sumie nie ma znaczenia... Nie powiem, UWrestling wspominam bardzo pozytywnie. Gdy UW się rozpadło było mi żal IMO. Mój pobyt tam trwał ponad rok... Do powrotu na BGZ namówili mnie Hhynagata oraz Hunter... za co bardzo im dziękuję. Swój udział miał w tym również Avas. Gdy ponownie wszedłem na BGZ, po ponad półtorarocznej nieobecności, wszystko było inne... inni userzy, nowy admin... Gdy ja odchodziłem z BGZ Milos był Rookie (pozdrawiam Milos)... gdy wróciłem, to ujrzałem jedną z głównych ikon BGZ. Sejbla, Willem... ludzie, którzy wyrobili sobie już reputacje największych... hm, jajarzy(?) na forum byli mi całkowicie nieznani... Nie potrafiłem się z początku odnaleźć na BGZ. Okazało się, że jest tutaj wielu ludzi na poziomie, z którymi można pogadać o Wrestlingu, ale i nie tylko. Pierwsi, którzy wpadają mi do głowy to oczywiście Hogata, Sgt.Stinger, Icon i Carlos... no i oczywiście moi starzy mentorzy IOOT oraz LegendKiller. Pamiętam też kilka bardzo ciekawych dyskusji z IIL'em. Z biegiem czasu gadałem z coraz większą grupką osób... Nowe twarze pojawiały się na forum, takie jak Mast, Gabislaw, Jacek_D, Eddy, PietreQ, Danielsson, Whitedruid, Straight Edge. Kilka słów o każdym z nich... zacznę od...

Hardy'ego12, czyli Straight Edge. Wyjątkową sympatią darzę tego usera forum. Przypominał mi trochę Staska z 2006 roku... Przez wiele osób potępiany i gnębiony z początku... A teraz? Porządny user, dobry grafik... co najważniejsze, posiada własne zdanie.... to w nim szanuje najbardziej. No to może...

Mast... Masta, Master... Mr. TNA... Pamiętam naszą pierwszą dyskusję... Temat oczywiście taki jak zwykle... Christian. Mast jest wspaniałym dyskutantem, z własnymi przekonaniami... Każdą swoją wypowiedź, każdą myśl potrafi argumentować... nie usłyszymy od niego żadnego Trash-talku i ciętych ripost. Zagorzały fan TNA... Co na prawdę imponuje mi... jego "miłość" do tej federacji można przyrównywać do mojego "zauroczenia" Christianem... Kolejny...

Carlos... Don, Sycylijczyk, King of Kings... Jerichoholic... Carlos jest bardzo otartym i wszechstronnym w moich oczach userem... porozmawiać z nim można właściwie o wszystkim... Zagorzały fan WWE, w szczególności Chrisa Jericho. Mr.Ε-fed... myślę, że to też do niego pasuje... Może jeszcze, żeby nie przedłużać powiem, że człowiek, który docenia dobrą muzykę.

Jacek_D... Jacek sam mało mówi, więc powiem krótko... Słowa, które kojarzę z Jackiem to... Grafika, KENTA oraz TNA ssie... Jacek... dla mnie zawsze będzie... Junior... Next...

Wronek... z Wronkiem rozmawia mi się inaczej... po prostu skręcanie z piasku bicza, lub też robienie z gówna czegoś dobrego... Właściwie nigdy nie piszę do Wronka z konkretną sprawą... wszystko wypływa podczas samej rozmowy. Równie jak z Carlosem łączą nas E-Fedy... Wronek zawsze potrafi pocieszyć na duchu... optymizm to jego drugie imię.

Hm... jak już pisałem... nie jestem bardzo gadatliwą osobą i nie lubię długich gadek... miało byc krótko... dlatego...

Specjalne pozdrowienia dla:

Huntera;

Carlosa;

Eddy'ego;

Hogaty;

Jacka;

LegendKillera;

IOOT'a;

IIL'a;

Avasa;

Stingera;

Sting_R'a;

Gabislawa;

Masta;

Wronka;

SE;

Danielssona;

PietrQa;

WDruida;

Icona;

Urbeera;

I dla wszystkich, o których jakimś sposobem mogłem zapomnieć...

Spędziłem tutaj wiele dobrych chwil... Dzięki wam były one tak udane...

Edytowane przez Gość
jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mirai

3

• Street Fighter

2

• DonCarlos

1

• Łajt

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Piszesz tak jak byś odchodził. Odchodzisz?

Steve_Austin_10.jpg

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : Randy Orton/Triple H

Ulubiony Wrestler SmackDown : The Undertaker/Jeff Hardy

Ulubiony Wrestler ECW : Christian/Tommy Dreamer

Ulubiony Wrestler TNA : Samoa Joe/Jay Lethal

Nic z tych rzeczy... po prostu uczciłem 1000 post podsumowaniem mojego pobytu tutaj, na BGZ.

jrthqr.jpg

Nic z tych rzeczy... po prostu uczciłem 1000 post podsumowaniem mojego pobytu tutaj, na BGZ.

Aha, szkoda że nie jestem tu od początku jak bym był to może byś coś miłego o mnie też napisał :t_up:

Steve_Austin_10.jpg

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : Randy Orton/Triple H

Ulubiony Wrestler SmackDown : The Undertaker/Jeff Hardy

Ulubiony Wrestler ECW : Christian/Tommy Dreamer

Ulubiony Wrestler TNA : Samoa Joe/Jay Lethal

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Pomimo że ni słowem nie napisałeś o mnie to i tak powiem że dobrze mi się z Tobą gada. Chyba prawie od początku Twojego pobytu na BGZ i udzielania się mam Ciebie na gg i gadamy ze sobą dość często jak na mój gust. Dobrze że taka osoba siedzi w tym biznesie i siedzi u nas. Gratuluje 1000 postu i mam nadzieje że będzie jeszcze ich więcej :)

Cóż, zrobiło się sentymentalnie. Ogólnie, Piotrze, jesteś ciekawą postacią na PSW. Mieliśmy jakieś spięcia, ale teraz jest okej, nawet zostałem zawarty na liście podziękowań. Ja też Ci dziękuję za wiele rzeczy, ale nie chce mi się ich wymieniać. Tylko powiem jedno. Story of the Year to jednak dobry band. ;) Gratuluję 1000 posta... oby tak dalej... Stasek. :)

P.S. Ta sygna ma niesamowity klimat.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Stachu , nie płacz przed monitorem , bo dywan zalejesz. 8) Straszysz nam tu ulicznych wojowników takimi smutami - i już sie boją , że odchodzisz. Cóż - nie ma to jak pierwszy 1000. Sam nawet nie kojarze jak ja ucztowałem i czy w ogóle. Napisałeś ładną telenowele - dzięki za wspomnienie o mnie - kurde , normalnie jak Dave Batista o Flairze...my friend , my mentor .... I'll get you HBK !! :twisted:

pozdro stach i kolejnego tysiaka życzę..

915802072594e34bce782c.jpg

Rzeczywiście jakiś melancholijny ton ma ten post, ale ogólnie gratuluję pierwszego tysiaka. Trochę na tym forum przeszedłeś i na pewno nie zostałeś niezauważony. Dziękuje za pamiętanie o mnie podczas pisania postu, byłeś moim pierwszym kumplem z tego forum i bardzo to doceniam. Życzę, żeby kolejny tysiąc był równie udany jak poprzedni. Pozdro.

Edwardzie, nigdy nie zapomnę, jak o 6 rano napisałeś do mnie na gg, żebym koniecznie ściągną ECW... był to dzień debiutu Christiana :8

jrthqr.jpg

Dziękuje, że i o mnie coś napisałeś. Mogę w końcu zwracać się do Ciebie po imieniu a nie 'Cee' ? ;) Lubię Cię za wiele rzeczy, których nie będe wymieniał... Czekam do mojego tysiaka to wtedy się dowiesz ;)

Szacunek >C<. Jakiś melancholijny ton, powinieneś się cieszyć z posta numer 1000.

92603092449d38425a80b2.jpg

No gratuluje.Troche melancholijny.

Może i ja takie coś zrobie jak napiszę 1000 post (za jakieś 2 lata :8 )

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Przed odpaleniem tematu odpaliłem nutę Lose You w wykonaniu Pete'a Yorn'a... Kto by się spodziewał że piosenka idealnie podpasuje jako motyw przewodni tego topicu...

Do rzeczy - dzięki za miłe słowa :) Graty za dobicie do pierwszego tysiaka I obyś dorobił się kolejnych tysięcy postów na ByGyZy... I pomimo tego że często śmieje się z Krystiana Zapałki to wiesz że to joke jest ;)

Mimo, iż ze sobą piszemy nie zbyt często, wspomniałeś o mnie :) Wielkie dzięki zatem. Miło mi, ze doceniłeś mnie choć w ten sposób. No i gratuluję 1000 :) Może i mi się kiedyś to uda :) No to pracuj dalej na forum i niechaj Christian zdobędzie WHC :thumb:

Czytając tego posta, wzruszyłem się... Przypomniały mi się te wszystkie chwile w których wyprowadzałeś mnie na prostą, kiedy nie pozwalałeś, bym zrobił z siebie błazna...Naprawdę mam duży respekt do Ciebie, bo kto wie...Gdyby nie ty, pewnie dalej bym był starym, spamerskim Hardim 13.

Mieliśmy trochę sprzeczek, kilka razy się pokłóciliśmy, ale podobno jest to potrzebne by bardziej poznać inną osobę. Mam do Ciebie naprawdę duży respekt i nie przypuszczałem, że wystawisz mnie na tego, do którego masz największą sympatie.

Pamiętam też jak dawałeś mi rady odnośnie Photoshopa. Przeważnie były to słowa "ale ssie!" co zawsze bardzo mnie wkurwiało. :roll: Zawsze gdy dawałem Ci moje prace do oceny, dosłownie trzymałem kciuki byś znowu nie powiedział "ssie!"...Czasem nawet starałem się podlizywać, byś w końcu powiedział, że fajna. :roll: Z czasem zaczęło to działać jak motywacja, wylewałem siódme poty byś w końcu powiedział, że Ci się to podoba. ;) Od zawsze pamiętam, ze byłeś/jesteś maniakalnym markiem Christiana, zawsze byłeś cholernie uparty i rzadko kiedy ulegałeś emocjom...Szczerze mówiąc, dla mnie są to twoje największe zaleta. :t_up:

Nie jesteś byle jaką osobą na mojej liście GG, rozmawialiśmy na dużo tematów. Czasem Ci się żaliłem, mówiłem Ci o swoich przeżyciach, życiu, problemach, wrestlingu i nie odstawiałeś tego na dalszy plan. Jesteś uparciuchem i czasem posuniesz się dosłownie do skandalu by bronić swoich praw i swojego zdania (np. Afera z avkiem), jednak lubię Cię za to. ;) Zawsze jesteś dla mnie dobry i byłeś jednym z nielicznych, którzy nie uważali mnie za głupiego, spamującego dzieciaka który robi błędy jak dyslektyk.

Życzę Ci dalszej, udanej kariery na BGZ i...Nie wiem zbytnio co się życzy na 1000-postlecie...Admina, moda i takich tam pierdółek. 3maj się Cee ;* :D

(Jak już ma być wzruszająca atmosfera to niech będzie już całkiem wzruszająco ;) )

PS:

Troche melancholijny,ale trzyma klimat :t_up: .

Wiesz co to znaczy "melancholijny"? :roll:

Dop. Carlos

Melancholia (gr. μελαγχολια) to w języku potocznym zasmucenie związane ze wspomnieniami, stan lekkiego przygnębienia.

Zauważ Strejt że nie tylko Kater odniósł takie wrażenie... ;) C rzeczywiście świadomie czy też nie nadał temu taki klimat :)

f6dfb83c87.png