Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Daniels pokonał Suicide'a i otrzymał możliwość walki o pas legend.

Match 2

Tag Team Match

Taylor Wilde i Becca pokonały The Beatiful People

Match 3

Matt Morgan pokonał Eric'a Young'a

Match 4

TNA Legends Championship Match

AJ Styles pokonał Daniels'a

Match 5

Tag Team Match

Team 3D i Jeff Jarrett pokonali Beer Money, Inc. i Sheik Abdul Bashir'a
  • Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viper

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Do karty tygodniowego odcinka AAA on Fox dodano dwa nowe starcia. Mistrz AAA World Cruiserweight Laredo Kid zmierzy się z Rey Fenix w non-title matchu. Do karty trafiło też starcie El Hijo del Vikingo z Mini Vikingo. Wcześniej ogłoszono, że w tym odcinku El Grande Americano i The Original El Grande Americano podpiszą kontrakt na swój mask vs. mask match, który odbędzie się 30 maja na Noche de los Grandes. Sobotni odcinek AAA on Fox zostanie wyemitowany na żywo 2 maja 2026 z Auditorio Jos
    • Grok
      Pasy Women’s Tag Team WWE będą bronione jeszcze dziś na SmackDown. WWE ogłosiło w piątek, zaledwie kilka godzin przed startem show, że mistrzynie Brie Bella i Paige wystawią swoje tytuły do obrony przed byłymi championkami z The Irresistible Forces (Lash Legend i Nia Jax). WWE napisało: Nia Jax i Lash Legend straciły pasy na rzecz Belli i Paige na WrestleManii 42 w four-way matchu, w którym wzięły udział także Alexa Bliss & Charlotte Flair oraz Bayley & Lyra Valkyria. D
    • GGGGG9707
      Haha no faktycznie teraz trochę inaczej wygląda przytaczanie go ale jak mówisz zostawmy temat, nie po to jest to forum. Chodziło mi ogólnie o ekstremalny przykład kogoś kto co by nie mówić robił też dobre rzeczy ale złe przeważały. Widzę że Tobie chodziło jedynie o strefę kreatywną no ale wolałem sprecyzować moje zdanie na jego temat bo wiem że są ludzie którzy modlą się o jego powrót. Zgadzam się, Vince zarządzać umiał (do końcówki gdzie na koniec mu coś na głowę siadło i nie dało s
    • Robespierre
      Pewnie był pisany, gdy gala była jeszcze Wrestlepaloozą, a nie Apartheidem. Umknęło mi. Poprawię. Czasem też mnie to ciekawi. W 2015 Waluś był niszowym tematem stadionowym i skrajnej prawicy. Nawet nie sądziłem, że go kiedyś uwolnią. Segmenty nie mają nic wspólnego ze współczesnym wzrostem popularności w pewnych kręgach. Również podejrzewam, że farmerzy mogą nie kojarzyć Walusia z imienia i nazwiska. Pewnie prawdopodobieństwo realności tego segmentu by wzrosło jakby Nas najpierw po
    • Grins
      A to dobry przykład, chociaż Hitlera teraz świat przytacza pod innym względem że miał rację co do pewnego narodu, ale to już się nie zagłębiajmy malarzowi zbyt sodówka do głowy odjebała od władzy, kto wie może jakby Piłsudki żył w tamtych czasach to skończyło to by się dla nas całkowicie inaczej co nie oznacza że wojny by nie było później i tak możemy być zadowoleni że tu teraz siedzimy i że sowieci nie spuścili żadnej car bomby na Europę, tam gdzie naród wybrany tam kłopoty ale już skończymy te
  • Dodaj nową pozycję...