Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kennedy , Encyklopedia WWE , Samoa Joe i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

8pose_sm.jpg

:arrow:Kolejne informacje na temat zwolnienia Mr.Kennedy'ego. Wychodzi na to że nie tylko rozmowa Kennedy'ego z Ortonem pozbawiła go pracy. Mówi się że po RAW do gabinetu Vince'a przyszły dwie gwiazdy które mają na prawdę dużo do powiedzenia na backstage'u i zaczęły żalić się na Kennedy'ego. Mówiły że posiada on słabe umiejętności na ringu , nie słucha się innych i jest źle sprzedawaną marką w WWE. Vince był jeszcze w złym humorze po rozmowie z właścicielem Denver Nuggets i prezesami NBA co mogło tylko spotęgować złość Vince'a i Kennedy znalazł się w złym miejscu o złym czasie. Nikt nie stawił się za Kennedy'm i właśnie tak gwiazda a raczej była gwiazda WWE odeszła z tej federacji.

:arrow: Encyklopedia WWE również zawiera błędy. W encyklopedii napisano iż Król Booker pokonał Big Show'a i John'a Cenę podczas No Mercy 2006 i został mistrzem mistrzów a tak na prawdę stało się to podczas Cyber Sunday , oj nie ładnie panowie pisarze!

:arrow: Rating RAW znów poszedł w górę , tym razem wynik doszedł do 3.4 co jest wzrostem z zeszłego tygodnia o 0.1 , tydzień temu było 3.3.

article18019.jpg

:arrow: Zła wiadomość dla fanów Samoańskiego zawodnika z TNA. Samoa Joe doznał dwóch kontuzji podczas treningu. Wiadomo że ma rozerwany triceps i złamane palce. Te drugie możecie zobaczyć pod tym adresem : http://twitpic.com/6fve5

Jeff-Hardy-Picture.jpg

:arrow: Jeff Hardy nie został uwzględniony na WWE tour po Wielkiej Brytanii. Gwiazdy takie jak Edge , Chris Jericho , Undertaker , CM Punk czy Rey Mysterio się pojawią , Jeff Hardy jednak nie , czy to oznacza że jednak Jeff nie zamierza podpisać kontraktu z WWE?

:arrow: WWE na razie potwierdziło że Smackdown vs RAW 2010 zostanie wydane na PS3, X360, PS2, PSP, Wii i Nintendo DS. Nic nie zostało napisane na temat wydania gry na komputer.

:arrow: WWE dodało kolejną walkę na Extreme Rules. Dam to w tagu spoiler ponieważ może być to zaskoczenie dla tych co nie oglądali Monday Night RAW :

WWE Championship - Steel Cage Match

- Randy Orton © vs. Batista.

World Heavyweight Championship - Ladder Match

- Edge © vs. Jeff Hardy.

Submission Match

- John Cena vs. Big Show.

WWE Intercontinental Championship - No Holds Barred Match

- Rey Mysterio © vs. Chris Jericho.

WWE United States Championship - Fatal Four Way Match

- Kofi Kingston © vs. MVP vs. William Regal vs. Matt Hardy.

Samoan Strap Match

- CM Punk vs. Umaga.

"Miss WrestleMania" Hog Pen Match

- Vickie Guerrero vs. Santina Marella.

Jak widać została dodana walka o U.S. Championship , ale Fatal Four Way to nie walka ze stypulacją a jak wiemy na Extreme Rules każda walka ejst "Extreme" , dziwne posunięcie ze strony WWE.

:arrow: Podczas House Show WWE w Monterrey, Mexico przybyło ponad 18 tysięcy ludzi. Tyle to nawet na PPV do TNA nie przybywa.

:arrow: Raz jeszcze o Kennedy'm. Ken przyjmuje już zaproszenia z federacji niezależnych. Jednak wystąpić będzie mógł dopiero po pierwszym września kiedy jego klauzula z WWE wygasa.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• Raul

1

• Street Fighter

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

z właścicielem Dallas Nuggets

Na początek dzięki za newsy ze świata Wrestlingu :t_up:

Wkradł się tutaj błąd , znam się troche na nba i tutaj powinno być Denver Nuggets albo Dallas Mavericks :)

Ale newsy bardzo fajne :thumb:

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Okropnie wyglądają te 2 złamane palce Samoa Joe na tamtym zdjęciu, to chyba przekreślają się jego szanse że na TNA Slamminversary będzie nowym Championem. Szkoda że gra RAW vs SmackDown 2010 nie zostanie wydana na PC - bo mam wszystkie części tej kultowej gry. No i bardzo szkoda mi Jeff'a że już nie chcę walczyć w WWE, miejmy nadzieje że zmieni zdanie i dalej będzie walczył w WWE. Kurde już mi tych newsów o Kennedy'm nie chcę mi się czytać :)

Steve_Austin_10.jpg

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : Randy Orton/Triple H

Ulubiony Wrestler SmackDown : The Undertaker/Jeff Hardy

Ulubiony Wrestler ECW : Christian/Tommy Dreamer

Ulubiony Wrestler TNA : Samoa Joe/Jay Lethal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Vengeance Day nadrobiony, zdań kilka... Blake Monroe kontra Jaida Parker - nawet jak na plastikowy hardkor od WWE szału nie było. Największym plusem była stylówka Blake  Ciekaw jestem, co dalej z obiema paniami. Dla Monroe powoli brakuje trochę wyzwań. Z kolei Parker brak zwycięstw z mocnymi rywalkami.  Tony D'Angelo kontra Dion Lennox - i tutaj czuć było wzajemną niechęć i wielkie parcie do bitki. Fajny motyw z brawlem jeszcze na parkingu. W ringu było równie dobrze. D'Angelo znów gór
    • IIL
      Femi mógłby rozwalić Lesnara w kilka sekund jak to było z Goldbergiem na Survivor Series 2016. Od razu zrobiliby z niego gwiazdę i jest potencjał na rewanże w przyszłości. Od kiedy Mania zajmuje cały weekend za szybko nabijają się te liczniki :p 
    • Grok
      Partnerstwo między WWE a TNA Wrestling może pozwolić Bayley spełnić marzenie z dzieciństwa. W trakcie niedawnego wywiadu w Busted Open Radio Bayley zdradziła, że marzeniem z czasów dorastania było dla niej osiągnięcie wszystkiego, co możliwe w WWE — od budowania gimmicku, przez świetne mecze, po zabawne segmenty w stylu toru przeszkód. Pragnęła też pewnego dnia zawalczyć w TNA, bo uwielbiała dywizję Knockouts w jej złotej erze. Partnerstwo WWE-TNA do tej pory skupiało się głównie na NXT, c
    • MattDevitto
      Oglądałem wczoraj ten mecz na żywo i w jego czasie miałem nadzieję, że Sochan złapie choć parę minut na koniec jak będzie pozamiatane - niestety dla niego Knicks na koniec trochę się zbliżyli i tyle go widzieliśmy na parkiecie. Na dziś nie wygląda to ciekawie, bo on nawet nie znajduje się w stałej rotacji. Jakieś minuty pewnie będzie łapał, ale jak ktoś liczył, że się odbuduje to chyba raczej nie w Nowym Jorku i nie w tym sezonie. Za mało argumentów by grać regularnie w czołowej drużynie wschodu
    • Kaczy316
      A to nie jedyna sytuacja, Ciampa, Gargano, Zayn się długo kisił w NXT nawet po stracie tytułu NXT, Undisputed Era była w NXT zbyt długo i przez to nawet nie powąchała głównego rosteru, teraz też mamy dobre przykłady, Jade, Je'von, Trick, w sensie do Evansa nic nie mam, ale jednak był stosunkowo krótko w NXT, a jest młody i mógłby jeszcze posiedzieć, chociaż nie twierdzę, że jego call up to zły pomysł, a wręcz przeciwnie, bardzo dobry ruch, ale też patrzę pod względem doświadczenia, Jade to powin
  • Dodaj nową pozycję...