Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

John Morrison pokonał Shelton'a Benjamin'a

Match 2

Chris Jericho pokonał R-Truth'a

Match 3

CM Punk pokonał Umaga'ę

Match 4

Tag Team Match

Layla, Michelle, Alicia Fox pokonały Melina'ę, Gail Kim i Eve

Match 5

The Great Khali pokonał Dolph'a Ziggler'a

Match 6

Edge pokonał Rey'a Mysterio

Dark Match

Tag Team Match

Jeff Hardy i Rey Mysterio pokonali Edge'a i Chris'a Jericho
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Viper

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

"397 Miles To The Extreme"

1) Cutting Edge

Edge wchodzi na arenę, na której wszędzie są rozstawione drabiny. Edge: Witam w specjalnym odcinku Cutting Edge. Jak pewnie już wiecie, będziemy rozmawiać o mojej walce na Extreme Rules. Moim gościem nie będzie nikt inny, tylko mój przeciwnik Jeff Hardy. (publika skanduje Hardy!) Jeff: Więc Edge, jeśli chcesz ze mną rozmawiać, będe tam. (wchodzi na drabinę) Na Extreme Rules, będe właśnie tam i zostanę nowym mistrzem. Edge: Wiesz Jeff, nic nie czyni mnie bardziej zadowolonym, niż przeciwnik , który robi wszystko dla tych ludzi. Nie wiesz jak bardzo niebezpieczna będzie nasza walka. Będziemy robić tam sobie straszne rzeczy. Obaj to wiemy, każdy to wie. Ja również będę na drabinie by zrzucić Cię z niej. Ale Ty zawsze będziesz chciał dostać się jeszcze wyżej, ale ja i tak Cię stamtąd zrzucę. Nie zrobisz nic, by dać im jeszcze trochę nadziei? Możesz wejść wyżej, jeszcze wyżej! Ale stanie się znów to samo... I wtedy to ja wejdę na sam szczyt i zdejmę mój pas. Bo wiesz Ty i ja... Zawsze jest to samo, zakończenie jest to samo. Jeff: Ta, bla bla bla... Możesz mówić o tym co zrobisz, nie obchodzi mnie to. Faktem jest to, że ja stworzę historię na ER. Można mówić, że jestem skończony... Ale jestem jaki jestem, i jestem z tego dumny! Na Extreme Rules to nie będzie mój upadek... Moje ocalenie! Edge: Na ER!! Będziesz go potrzebował! (Uderza go pasem i Jeff spada na liny!)

2) Shelton Benjamin vs John Morrison

Wzajemne ataki, lecz nagle John wykonuje dropkick. Whip do narożnika, jednak kontra. Próba akcji wysokiego ryzyka, jednak Shelton zrzuca go i potężny cios. Skupia się na nodze przeciwnika. Dragon screw i knee breaker! Zakłada chwyt, później zaplątał nogę John'a o liny i dalej mocno ją osłabia. Teraz inverted figure 4 leg lock! Puszcza chwyt, naciąga nogę... enzuigiri! Morrison nareszcie odpowiedział. Potężne clothesline'y i calf kick. 1..2.. kick out. Będzie suplex... roll up by Morrison - 1..2.. kick out, rozbieg i kolano na leżącego Shelton'a. Enzugiri z lin, ale kontra i boston crab na jedną nogę. Kontra, roll up. Two count. European uppercut i wspaniałe DDT! Starship Pain! 1..2..3!

3) Chris Jericho vs R-Truth

Rey - bój się, ponieważ w niedzielę, ja twarz SmackDown zdejmę Twoją maskę! Mysterio jest gorszy niż wy! Jest dla Was bohaterem, idolem waszych dzieci, ale nie pokazuje im twarzy. Ale wy wszyscy dajecie się mu i skandujecie jego imię! Ale na Extreme Rules... nie ma zasad! Zrobię wszystko co mogę by Rey błagał o litość, bym nie zdejmował jego maski. Jeśli mówimy o walce, to zostanę również mistrzem Interkontynentalnym po raz... dziewiąty! (WHAT'S UP!?) R-Truth pyta również Jericho.. Y2J: Chcesz wiedzieć co jest? Jak śmiesz mi przeszkadzać! Możesz tańczyć śpiewać, jak ich marionetka, ale nie będziesz mi przeszkadzał! Wiem, że mamy walkę ale.. Truth: Skończyłeś! Szukasz prawdy, masz mnie! I wiesz co, to TY jesteś największym hipokrytą jakiego znam! To w jaki sposób załatwiłeś Rey'a, zrobiłeś to samo pokazując się dzisiaj. Myślisz, że jesteś zły przez to co mówisz. Skończ, nie jesteś taki. A prawda jest taka, że rzeczy mogą stać się złe i nikt temu nie zaprzeczy. WALKA: Whip i Jericho - shoulder block. Truth wiele razy unika Chris'a, aż w końcu wykonuje hip toss. Jericho ucieka za ring... suicide dive by Truth! Wchodzi na 3 linę, ale Y2J zrzuca go. Jeszcze dropkick i nie ma go w ringu. Seria kopnięć i snapmare. Typowo - Ask Him! Trzyma go, jednak wstaje i victory roll! Clothesline, koejny, whip... unik i spinning kick. 1..2.. near fall. Chris odpowiada łokciem, nie trafia lionsaultem, a Truth kopnięciem. Walls Of Jericho? Inside cradle - 1..2... Walls Of Jericho, nie katapulta... jednak Truth ląduje na narożniku nogami, skacze i... Codebreaker! 1..2..3 i mamy gong. Mysterio atakuje Chris'a na rampie! Sitting senton!

4) CM Punk vs Umaga

Umaga zostawia samoańskie pasy przy narożniku i zaczynamy walkę. Seria low kicków, chciał unieść Samoańczyka, jednak nie udało mu się to. Dalsze próby, whip jednak Umaga wpada w stalowy narożnik. 3 lina i cross body! 1..2.. kick out. Umaga klęczy a Punk atakuje serią kopniaków... enzuigiri! A co teraz... Cross body za ring... SAMOAN SPIKE! Wspaniała kontra Umagi i jeszcze ciska nim o barykadę. 1..2.. kick out. Chce osłabić Punka po tym uderzeniu i zakłada chwyt. Mocny whip do narożnika i uderzenie. Dalej osłabia plecy CM'a. Kolejny chwyt - bearhug. Kontra, odbicie od lin... savate kick! Chciał wskoczyć całym ciężarem na przeciwnika, jednak nadział się na jego nogi! Wysoki springboard clothesline i pin. 1..2.. Seria ataków w stylu Punka, niski dropkick i znów dropkick! 1..2.. kick out. Ataki przedramieniem, wskakuję na Umagę... sidewalk slam! Przygotował sobie go w narożniku i... nie trafia! High knee, jednak bulldoga nie ma. Wyciąga pas, sędzia każe go odłożyć! Coś nieprawdopodobnego! GO TO SLEEP NA UMADZE! 1..2..3!

5) Melina, Gail Kim and Eve Torres vs Michelle McCool, Alicia Fox and Maria (Maria jako sędzia)

Walka była dość wyrównana, jednak dzięki pomocy Michelle, Layla odliczyła Melinę po neckbreakerze.

6) The Great Khali vs Dolph Ziggler

Ziggler próbuje atakować jednak otrzymał Khali chop'a. Seria kopnięć w narożniku, łokieć i chop. Whip, jednak Dolph ucieka za ring. Headbutt i chop, jednak unik i trafia w stalowy narożnik. Drugi raz trafia, wracają do ringu. Clothesline! Whip, chwyta go za gardło... Dropkick by Dolph. Nie utrzymał przewagi, big boot i Punjabi Plunge! 1..2..3!

7) Rey Mysterio vs Edge

Rozbieg ale Rey dostaje 'z łokcia'. Kopnięcia w narożniku... Rey wstaje, wymiana ciosów, jednak Rey jest słabszy. Edge wyrzuca pana 619 z ringu, ten jednak ląduje na nogach. Schodzi do niego, whip w schody i również unik. Atakuje mistrza... sitting senton z apronu. Są w narożniku, dokładnie cztery uderzenia, whip, jednak wpada w narożnik. Big boot! 1..2.. two count. Edge tauntuje i dalej nie daje wstać Rey'owi. Wciąż znęca się nad biednym Biggest Little Man'em... Kontra w narożniku! Hurricanrana! Roll up, nie kick! 1..2.. Edge kicks out. Rey chciał wykonać akcję wysokiego ryzyka... Edge wynosi go na electric chair. Roll up.. 1..2... Teraz Edge i także two count. Jeszcze raz szczęścia próbuje Edge, near fall. Mysterio - small package, 1..2.. kick out. Rey biegnie, bull dog... nie facebuster! 1..2.. jeszcze nie! Rey wychodzi z uścisku... i teraz to on wykonuje facebuster! Jest na narożniku, jednak zbyt wolno. Edge wchodzi za nim... Mysterio zrzuca go i hurricanrana, Copeland za ringiem... Suicide Dive! Edge pierwszy w ringu, a raczej leży i springboard leg drop! Cross body z odbiciem od lin! 1..2.. nie! Edge chciał wyk... DDT by 619! Two count again. Sitting senton... into a powerbomb! Sharpshooter! Six One Nine sięga lin. Mysterio kontruje przy linach, 619 nieudane. Hurricanrana na liny, 619... jednak Edge łapie go, backbreaker... School boy by Rey. 1..2.. kick out. Enzugiri, Edge znów ustawiony na 619 i trafia! Nie trafia splash'em! Spear! 1..2..3! Po walce idzie po drabinę, chce uderzyć Mysteria... wbiega Edge z krzesłem! Chair Shot! Twist of Fate na drabinę! Rozstawia ją... Markowy Leg Drop! SmackDown schodzi z anteny.