Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA zaszokuje nas za...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

"TNA zaszokuje nas za...", czyli wielkie odliczanie do... ?

Temat nie będzie długi, bo i sprawa jest wyjątkowo prosta... ale czy na pewno? Wczoraj na stronie TNAwrestling.com pojawił się zegar odliczający czas, po upłynięciu którego TNA ma "podjąć mocarną akcję". Oczywiście na razie mamy zero słów wyjaśnień, brak jakichkolwiek plotek, podsumujmy tutaj fakty:

- zegar na początku odliczał czas do najbliższej edycji Impakta, jednak zmieniono to i obecnie koniec odliczania będzie miał miejsce na przyszłotygodniowej gali

- wg obliczeń niektórych (co ciężko mi zweryfikować, bo niełatwo połapać się w czasie) koniec odliczania nastąpi 50 minut przed następnym iMPACT'em

- rzekomo gdy wyłączy się Javę, data pokazuje się sama- 4 czerwiec, godzina 20:10 i 10 sekund. Biorąc pod uwagę fakt, iż iMPACTy emitowane są o 21 czasu amerykańskiego, to, co napisałem powyżej, wydaje się być prawdą, ale może być to w sumie błąd w skrypcie, czy cokolwiek innego. Czy jednak błąd taki nie byłby szybko zweryfikowany? Jeśli faktycznie odliczanie skończy się 50 minut przed galą, jaki byłby jego cel?

- na chwilę obecną nie mamy żadnych oficjalnych wskazówek, a nawet zakulisowych plotek. Pojawiają się tylko spekulacje, a podejrzewane przez internautów wydarzenia, do których ma dojść to: ogłoszenie emisji Impactów live, podanie lokalizacji B4G (wg przypuszczeń fanów z zagranicy, mógłby być to Nowy Jork), ogłoszenie Impactów wyjazdowych, czy też debiut dużej gwiazdy. Nie zapominajmy jednak, że są to informacje całkowicie bezpodstawne i w tym momencie nie mamy żadnych konkretów.

To wszystko co wiemy o tym odliczaniu. Co ono oznacza naprawdę, dowiemy się zapewne w przeciągu najbliższych dni. Czas sobie zadać inne pytanie- czy podoba Wam się promocja TNA? Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem ich pomysłów. Najpierw Suicide i cała ta akcja poprzedzająca jego debiut, potem powrót Fallen Angel'a, zwiastowany tylko obrazkiem na stronie głównej, teraz odliczanie. W sumie TNA nie zrobiło prawie nic- wstawiło zegar na stronę. A internet huczy. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Do czego, Waszym zdaniem, doprowadzi odliczanie? Co przyszykowało dla nas TNA? Czy faktycznie będzie warte to takiej promocji? Zapraszam do dyskusji.

Temat krótki, bo na razie jest mało informacji, ale nie ukrywam, że spodziewam się ciekawej dyskusji, bo sprawa jest co najmniej interesująca. :)
e916f7e946.png
  • Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

5

• Mast

3

• k4rol-13

2

• DonCarlos

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   995
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Generalnie - jeżeli już TNA robiło podobną kampanie do jakiegoś wydarzenia, to zwykle było to coś, wartego zachodu. Jak pamiętam, jedynie mianowanie Micka Foleya executive shareholder'em mnie rozczarowało i faktycznie, było wyjęte znikąd.

ogłoszenie emisji Impactów live

Całość spalona jest od razu, ponieważ ograniczono nagrywanie iMPACT!, do aż czterech epizodów w tygodniu (tak, jak za czasów, gdy TNA nie była emitowana na żadnej stacji tv). Chodzi oczywiście o cięcia kosztów - czyżby wstrzymywano się z tapingami, tylko po to, by za chwilę wypuszczać galę na żywo ? co wiąże się w skali miesiąca 4x pomnożeniem wydatków. Zresztą - poprzednie edycje nadawane live nie wybijały się czymś niezwykłym, oglądalność również była taka sama. W dalszej przyszłości powinni zacząć korzystać z tej formuły, jednak póki co, lepiej zachować to tylko na jakieś specjalne edycje.

ogłoszenie Impactów wyjazdowych

W dobie kryzysu nie ma takiej opcji. Cięcia kosztów i te sprawy, ta opcja odpada.

podanie lokalizacji B4G (wg przypuszczeń fanów z zagranicy, mógłby być to Nowy Jork)

I to miałby być ten mocarny dopalacz ? wątpię. Całość może i miałaby jeszcze jakiś znikomy sens, gdyby okazało się, że gala ta odbędzie się w UK. Eventy im się tam dobrze sprzedają i prędzej czy później z jakimś ppv tam pojadą. Jednak nie jest to coś, co wymagałoby takiego rozgłosu i zasiania 'paniki' przed wyjawieniem sedna opinii publicznej.

czy też debiut dużej gwiazdy

To miałoby sens, tylko i wyłącznie, jeżeli chodziłoby o kolejną gwiazdę rzeczywiście ogromnego formatu. Takich na wolnym rynku jest mało i wątpię, aby jakakolwiek wyraziła chęć współpracy. Nasuwa mi się tutaj Bret Hart (z racji jego apperance na gali ROH w Kanadzie), jednak w niedawno udzielonym wywiadzie nie wyraził szczególnych chęci, co do współpracy z TNA. Oprócz tego może Ric Flair ? miałby co robić w federacji Pani Carter, m.in. jakiś program z Stingiem, itp... W WWE pracuje już tylko sporadycznie i nie jest związany kontraktem, zależy mu na ROH i rozwinięciu kariery jego syna - może TNA mu to zagwarantuje ? Nigdy nie mów nigdy.

Jak napisałem wyżej - w tym tygodniu zostaną zarejestrowane gale iMPACT! na nadchodzące cztery tygodnie. Oznacza to, że jeżeli chcą czekać z uroczystym ogłoszeniem do następnego tygodnia, to rzecz ta nie może mieć miejscach na tapingach. To znacznie zawęża pole do popisu. Moim zdaniem, najprawdopodobniejsza opcja, to drugi tygodniowy program. WWE pod tym względem coraz bardziej się rozwija i dzierżawi już cztery dni w tygodniu. Powinno zrobić się również coś pod tym względem i uważam, że teraz jest na to dobry moment. Ostatnimi czasy wprowadzono/wprowadzi się sporo nowych twarzy: Biritish Invasion, Shane Douglas, Raven, Victoria, Tazz, Amazing Red, itp. Wszystko robione jakby po to, aby wkrótce rozszerzyć swój czas emisji o jedną/dwie godziny. Jedynym przeciw jest obecna sytuacja USA - kryzys. Takie przedsięwzięcie wymaga sporego nakładu pieniędzy, jednak jeżeli spojrzeć na to z innej strony - zawężenie nagrań iMPACT! teoretycznie otwiera furtkę w nagrywaniu drugiego programu. Całość zbiega się w logiczną całość, wątpię aby było to coś innego.

Czy faktycznie będzie warte to takiej promocji?

Oczywiście. TNA lubi mieszać i rozgrzewać publiczność, coś takiego prawdopodobnie rozkręciłoby oglądalność i ogólne zainteresowanie drugą tygodniówką.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Cześć - nazywam się Vince McMahon i od dziś oglądacie najnowszy brand Mojej federacji który będzie nosił nazwę TNA :)

A już na serio - to że zegar kończy odliczanie godzinę przed galą to nic szczególnego. W końcu godzina nadania programu może się zmienić? Do tego by uniknąć przecieków powinna być to gala na żywo. Impekt wystartuje o 20 i po 10 minutach reklam, prom etc. etc. zacznie się to coś...

Czym to coś będzie? Mast napisał kilka propozycji - ogłoszenie impektów na żywo, lokalizacja B4G czy impekty na wyjeździe... =)) Jeśli to będzie coś z wymienionych umrę ze śmiechu. Oczywiście każde z Nich byłoby czymś ważnym, ale z niczego nie robiono by tajemnicy. I jeszcze wielkie odliczanie...

Jak dla mnie taka promocja może się wiązać tylko z jednym - nowy zawodnik! Nic innego nie powinno być w taki sposób promowane, ponieważ byłby to zawód dla fanów TNA. No chyba że znajdzie się ktoś kto powie że ogłoszenie lokalizacji BfG będzie warte tego zachodu i nie sprawi rozczarowania...

A więc nowy zawodnik... Kto Nim będzie? Można by pomyśleć że chodzi o trójkę z newsów czyli Douglas, Raven i Lisa Marie Veron... Można by tak pomyśleć, ale skoro samo TNA porozsyłało wiadomości do fanów to teraz raczej nie robiłoby szopki z odliczaniem. Mógłby to też być Tazz który w końcu musi zadebiutować, ale szanse są nikłe. Każde dziecko spodziewa się jego wcześniejszego lub późniejszego debiutu jako mentora Joe...

Ja tymczasem ostatnio nadziałem się na ciekawego newsa. Mianowicie podobno władze TNA od jakiegoś czasu negocjuje powrót pierwszego mistrza TNA. Wiecie o kim mówie? Ken Shamrock... To może być to - Ken od jakiegoś czasu radzi sobie nienajlepiej w MMA. W końcu wiek już nie ten co kiedyś(w tym roku skończył 45 lat), forma w porównaiu do pozostałych fighterów też nienajlepsza... A jako wrestler ma szanse, pomimo starzenia się i spadku formy IMO sprawdził by się jako zapaśnik. Rusza się napewno lepiej niż Foley i reszta Main-Event Emerytów(za wyjątkiem Kurta), do tego posiada nazwisko, a TNA na takich zależy. W końcu po to sprowadzili Lashleya, Foleya, Tazza...

Co Wy na to? ;)

Ken Shamrock nie jest nikim szczególnym. Podobnie, jak Raven, jest byłym World champem. Powrót tego drugiego wyciekł do sieci bez żadnego bólu i info to rozesłano przez TNA. Gdyby powrót Most Dangerous Mana miałby być faktem, to uważam, że informacja ta wyszła by w podobny sposób, lub byłby to jakiś nieoczekiwany interference na jakiejś gali. Na pewno, nie jest to warte takiej kampanii reklamowej. ;)

Powiem tak- to, co napisałem, to nie moja prywatna opinia, a jedynie rzeczy, na które natknąłem się w Internecie. Generalnie rzecz biorąc moim zdaniem chodzi o debiut gwiazdy, albo, jak napisał IIL, o drugą weekly. Jest jednak kilka spraw, które mnie bardzo nurtują. Po pierwsze- czy możliwe, żeby TNA ot tak, nagle, wprowadziło kolejną tygodniówkę? Mamy Epix, mamy iMPACT, o kolejnej musielibyśmy wiedzieć miesiące wcześniej (bo przecież nie dałoby się tego ukryć), a tymczasem żadnych newsów na ten temat nie było. Debiut gwiazdy- musiało by być to coś potężnego, bo skoro Raven powraca po notce na tnawrestling.com, to odpalenie specjalnego zegara musiałoby oznaczać coś naprawdę szokującego. Czytałem opinie, że może to debiut Taza, nie sądzę, a to z dwóch powodów- po pierwsze Tazz nie jest aż taką gwiazdą, żeby aż tak promować jego powrót, po drugie klauzula zabraniająca występów, skończy mu się za jakiś miesiąc dopiero. IIL poruszył ciekawą kwestię. Czyżby TNA to wielkie ogłoszenie, zamieściło na swojej stronie, a nie na Impakcie? Byłoby to logiczne- zegar konczy odliczanie 50 minut przed początkiem gali, a zamieszczenie informacji na stronie, uniemożliwiłoby jakiekolwiek przecieki (gdyby sytuacja miała miejsce na Impakcie, newsy by o tym huczały po tapingu). Pytanie brzmi- jak TNA to rozegra? Biorąc pod uwagę opcję ze stroną internetową, mogłoby to mocno podnieść rating gali, ale z drugiej strony rozwiązanie takie wiąże ręce. Co do propozycji Carlosa- nie wiem czy Shamrock mógłby być przyczyną aż tak dużego zamieszania. Może będzie to coś związanego ze Slammiversary, by jeszcze bardziej podgrzać atmosferę przed PPV? Może będzie to decyzja czysto organizacyjna? Nie wiem. Druga tygodniówka to zdecydowanie ciekawa opcja, ale nie wiem czy w chwili obecnej będzie to rozsądne. Cały tydzień jest "zawalony" przez WWE i gdyby TNA wypuszczało drugie weekly, musiałoby podjąc się wojny na ratingi, którą, nie ukrywajmy, debiutującym show na pewno przegra. Chwilowo nie wiemy nic, zobaczymy... Może wyjaśni się to dzisiaj albo jutro, może dopiero za tydzień. Na razie mozemy tylko spekulowac.

e916f7e946.png

Powiem tak- to, co napisałem, to nie moja prywatna opinia, a jedynie rzeczy, na które natknąłem się w Internecie.

Nie odnosiłem się do Twoich typów, tylko przypuszczeń innych, oczywiście. ;)

Po pierwsze- czy możliwe, żeby TNA ot tak, nagle, wprowadziło kolejną tygodniówkę? Mamy Epix, mamy iMPACT, o kolejnej musielibyśmy wiedzieć miesiące wcześniej (bo przecież nie dałoby się tego ukryć), a tymczasem żadnych newsów na ten temat nie było.

iMPACT! w tej formie mamy już od października 2005, a Epix, to po prostu skrót dawnych wydarzeń, puszczany tylko w UK. Wątpię, żeby nie udało się tego ukryć. Z tego co mi wiadomo, współpraca TNA z Spike TV układa się bardzo dobrze, federacja dużo na tym zarabia. Ich program jest jednym z najpopularniejszych nadawanych na tej stacji, razem pracują już niemal pięć lat i wątpię, aby uruchomienie dodatkowych dwóch (lub na początek jednej) godzin stanowiło barierę, nie do przekroczenia. Takie negocjacje mają miejsce w samym wnętrzu tej organizacji i jeżeli sami nie chcą, to coś takiego nie wypłynie poza. O Epix sami dali nam znać wcześniej.

Druga tygodniówka to zdecydowanie ciekawa opcja, ale nie wiem czy w chwili obecnej będzie to rozsądne. Cały tydzień jest "zawalony" przez WWE i gdyby TNA wypuszczało drugie weekly, musiałoby podjąc się wojny na ratingi, którą, nie ukrywajmy, debiutującym show na pewno przegra.

WWE nadaje w poniedziałek, wtorek, czwartek i piątek. Jaki wniosek ? (odrzucam środę, bo nadawanie dzień przed iMPACT! nie jest wskazane + również pracuje nad nią WWE) no taki, że wolna jest sobota. W tym dniu tygodnia swego czasu był transmitowany iMPACT! i SmackDown!. Także to również nie powinno stanowić problemu.

Wracając do Kena Shamrocka. Może i nie jest to coś, nadającego się do siania takiej propagandy w internecie, ale na pewno jest czymś ciekawym. Podobają mi się te powroty na galę celebrującą kolejną rocznicę istnienia TNA, takie zabiegi na pewno podniosą over gali.

• Reputacja:   2

Czytałem opinie, że może to debiut Taza, nie sądzę, a to z dwóch powodów- po pierwsze Tazz nie jest aż taką gwiazdą, żeby aż tak promować jego powrót, po drugie klauzula zabraniająca występów, skończy mu się za jakiś miesiąc dopiero.

Ja bym właśnie obstawiał debiut Tazza w TNA. Jeżeli chodzi o zakaz występowania przez 3 miesiące w innym federacjach, to Tazza to nie dotyczy, ponieważ nie został on zwolniony przez upływem kontraktu (a ten zakaz obowiązuje tylko wtedy), tylko jego kontrakt wygasł i nie został przedłużony.

Ktoś wcześniej pisał, że to właśnie Tazz może być mentorem Joe, ale ja bym obstawiał bardziej Ravena.

Po weryfikacji danych, stwierdziłem, że tą niespodzianką, może być Impact! "na żywo". Może tak być z bardzo prostego powodu:

1 Impact! live - 23 marzec 2008

2 Impact! live - 27 październik 2008

Impacty "na żywo" odbywały się co 7 miesięcy, zatem - 28 maja 2009 Impact! LIVE :twisted:

Przesunięcie na godzinę 20, może być także chęcią walczenia o Rating z WWE Superstars :thinking:

Edytowane przez Gość

Nie bardzo lubie takiego oczekiwania -> najczęściej przez ten czas internauci narobią sobie takich wygórowanych oczekiwań, że choćby i sam Goldberg powrócił wyda to się małostką...No może tu "troszkę" przesadziłem, ale chyba rozumiecie o co mi chodzi. Sam nie mam pojęcia co będzie tym wielkim zaskoczeniem, ale mam nadzieje, że TNA naprawdę zaskoczy widzów, i tym wydarzeniem nie będzie debiut Tazza, choć jest to dla póki co, najbardziej prawdopodobne.

Jeśli popuścić wodze fantazji, to... Może podczas Impactu na ring wychodzi Sting i zaczyna speech o Flairze ( w końcu przy jego heel turnie i paplaninach o szacunku, często się do niego odwoływał...). Nagle gasną światła i pojawia się Nature Boy! Wtedy Sting z MEM zaczynają go okładać, a w odwecie za Flaira do Impact Zone wpada jego syn wraz z wrestlerami ROH i rozpoczyna się epicki feud TNA vs ROH. Oczywiście w beatdownie podczas tego pamiętnego Impactu MEM zostaje wyeliminowana z gry, został tylko Kurt, który po stracie swojej pozycji w stajni nie zjawil się na tapingu... No troche za mocno się chyba rozpędziłem :roll: Ale wtargnięcie na gale TNA np NJPW czy AAA/CMNL z którymi TNA ma ponoć dobre stosunki było by równie dobre i bardziej prawdopodobne :) Tyko znowu- jeżeli mialo by się stać coś takiego, nie było by żadnego odliczania czasu, by zwiększyć efekt zaskoczenia...

Czyli: uważam że nie ma się czym ekscytować, jeżeli naprawdę będzie wielki BUM to fajnie, a jeżeli nie- rozczarowanie będzie mniejsze :)

Po weryfikacji danych, stwierdziłem, że tą niespodzianką, może być Impact! "na żywo". (...) Impacty "na żywo" odbywały się co 7 miesięcy, zatem - 28 maja 2009 Impact! LIVE

To, że między pierwszą, a drugą edycją live było siedem miesięcy przerwy, jeszcze nic nie znaczy. To przypadkowe wielkości, zresztą - wyżej napisałem dlaczego niemożliwa jest opcja wyjścia z galami na żywo.

Przesunięcie na godzinę 20, może być także chęcią walczenia o Rating z WWE Superstars

Może i tutaj tkwi sedno. TNA w jakiś tam sposób świętowało przeniesienie iMPACT! z godz. 23 na 21, czy też później przeniesienie programu z soboty na czwartek. Rozpoczęcie o godzinę wcześniej daje najlepszy czas antenowy i to rzeczywiście jest jakiś tam krok naprzód.

weredzik - popuściłeś wodzę fantazji... ;)

Pytanie tylko czy zmiana czasu emisji jest "powerful shotem"? Mi wydaje się, że to oczywiście ważna informacja, ale nie przełomowa. Może... trzygodzinny iMPACT? Wydaje mi się, że swego czasu słyszałem pogłoski o zwiększeniu czasu antenowego. Co do klauzuli Tazza- jest ona pewna, bo w przeciwnym razie pojawiłby się jako mentor Joe już na Lockdown, a najpóźniej Sacrifice. Został jeszcze miesiąc. Na pewno nie chodzi o debiut/powrót nikogo z trójki Raven, Douglas, Victoria. Co do możliwości zachowania tajemnicy przy produkcji kolejnej weekly- jeśli chodzi o WWE, to np. możliwość pojawienia się PPV opartego na submission matches (swoją drogą beznadziejny pomysł moim zdaniem) znaliśmy juz jakiś czas temu, faktem stała się... wczoraj, gdy na wwe.com pojawiło się pytanie o nazwę do fanów? Więc jeśli WWE nie udałoby się dochować tajemnicy, TNA nie uda się tym bardziej. A swoją drogą- nie rozumiałbym robienia z tego Bóg wie jakiej konspiracji. Gale w soboty? No nie wiem, jakoś nie sądzę. Podejrzenie iMPACT'u live jest ciekawe, ale wątpliwe z przyczyn, które już wymieniono. Teoria o Flairze i ROH mocno podfantazjowana i w sumie już w podstawach niemożliwa. Ric Flair pracuje w ROH i WWE jednocześnie, europejskie federacje proponują mu ogromne pieniądze za występy, nie sądzę, by TNA się w to jeszcze chciało wmieszać, tym bardziej, że już jakiś czas temu się o Rica ubiegali i otrzymali odpowiedź negatywną. Myśle, że skoro to wydarzenie jest promowane w ten sposób, możemy spodziewać się czegoś naprawdę mocnego. Dlaczego? Z prostej przyczyny- TNA serwując nam coś nieciekawego po takiej akcji, strzeliłoby sobie samobója. To logiczne, że zdarzają się takie akcje, że mocno promuje się coś w zasadzie obojętnego fanom, ale nikt tego nie nadużywa, bo nie może. TNA ostatnio dowaliło z ME Mick Foley vs. Rocky Balboa (a zapowiadany był na początku jako były champion... :D ), więc nie sądzę, by posunęli się do podobnego ruchu po raz drugi w tak krótkim czasie. Myślę, że sporo może się wyjaśnić po najbliższym Impakcie, gdy może zdołamy się czegoś domyślić. A to już pojutrze (tj. do ściągnięcia pojutrze ;) ) . Jeszcze garść domniemywań z zagranicznych for: ostateczne rozwiązanie kwestii Lashley'a; operacja odsysania tłuszczu Joe; Jarrett mówiący, że ostatnie 3 lata to głupi dowcip; Bobby Lashley wskazujący palcem na ring (jak podejrzewają nasi koledzy ze Stanów, za parę lat wyjdzie home video "TNA: Best of Bobby Lashley" zawierające półtorej godziny Bobby'ego pojawiającego się na rampie i pokazującego paluchem na Jarretta). :D Tak czy inaczej mam nadzieję, ze niedługo poznamy prawdę. :)

JUŻ WSZYSTKO WIADOMO. Cóż... Nie powiem, oszukiwałem się, że będzie inaczej, choć wiedziałem, że to w sumie jedyne wyjście. Wchodzę na tnawrestling.com... Patrzę- nie ma zegara. Jest banner: "In two days TNA wrestling will get energized! 6 hour power!". Co to oznacza? Reklamę cholernego napoju energetyzującego. :/ Zawód wielki, no ale trudno... Pogłoski były tylko pogłoskami, nikt nic nikomu nie obiecywał. Mimo to szkoda....

Dop. Carlos

=))

Padłem

Nie powstanę

TNA Rulez

=))

Ta, bo lepiej oglądać Vickie taplającą się w błocie z Marellą przebranym za kobietę na "najbardziej hardkorowym" PPV w roku. I Big Showa w submission matchu. :lol

e916f7e946.png

Spodziewałem się tego, nawet chyba pisałem z Tobą na gg o tym Mast. Sposób na reklamę nawet dobry, ale niepotrzebnie zrobił smak na coś wielkiego - wyżej rozkminiałem to na wiele sposobów, szkoda, że drugi weekly show nie okazał się trafny. :)

Dop. Carlos

=))

Padłem

Nie powstanę

TNA Rulez

=))

Nic nam nie obiecywano i cała ta propaganda, to tylko spekulacje fanów - nie rozumiem więc tej kpiny z TNA. :x

i tak jak przewidywałem =)) Ale z drugiej strony ciekawe czy następny Impact! będzie jakoś bardziej nastawiony na reklamy tego napoju... Chociaż nie powiem, sposób na reklame ciekawy :D

• Reputacja:   1

Nic nam nie obiecywano i cała ta propaganda, to tylko spekulacje fanów - nie rozumiem więc tej kpiny z TNA. :x

Może i tak, ale wyobraź sobie sytuacje - Vince umieszcza na wwedotkom podobny zegar. Zegar kończy odliczanie i co? Okazuje się że Trajpel chirurgicznie zmniejszył nos do rozmiaru L(teraz jest 3XL). Reakcja była by podobna... ;)

Spodziewałem się wszystkiego, ale to przerosło Moje najśmielsze oczekiwania. Ja już pisałem Workowi na gygy - spodziewałem się głupoty i powrót gwiazdy lub cokolwiek innego na poziomie wydawało mi się niemożliwe. Najbardziej wierzyłem że będzie to ujawnienie miejsca BfG i pewnie bym to wyśmiał, ale to...

Chociaż może... Już wiem - od tej pory AJ... Nie nie AJ - Eric Young będzie zamieniał się w SuperErica gdy wypije napój... :8

ogłoszenie impektów na żywo, lokalizacja B4G czy impekty na wyjeździe... =)) Jeśli to będzie coś z wymienionych umrę ze śmiechu.

Sam nie wiem co teraz powinienem zrobić... Śmierć spowodowana tarzaniem się po podłodze z powodu śmiechu to za mało... :lol

PeeS - Błagam Sejbla skomentuj to :D