Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka Sacrifice 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Four-Way Ultimate Sacrifice match for the TNA World Heavyweight Championship

Mick Foley © vs. Kurt Angle vs. Sting vs. Jeff Jarrett

I-Quit match for the TNA Legends Championship

Booker T vs. "The Phenomenal" AJ Styles

TNA Knockout Women's Championship

© Angelina Love vs. Awesome Kong

Main Event Mafia vs. TNA Frontline

Kevin Nash vs. Samoa Joe

First ever Knockouts Monster's Ball

Daffney (w/Abyss) vs. Taylor Wilde

The Finals of the Team 3D Tournament

Beer Money, Inc. (Robert Roode i James Storm) vs. The British Invasion (Brutus Magnus i Doug Williams)

Singles Match for the TNA X Division Championship

Suicide © vs. Christopher Daniels

Lethal Consequences i Eric Young vs. The Motorcity Machine Guns i Sheik Abdul Bashir

Ankieta potrwa do następnego PPV TNA!

Swój głos uzasadnij postem!

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

2

• Viper

2

• IIL

1

• Łajt

1

Top użytkownicy w tym temacie

Hmm, jeżeli chodzi o walkę to mam pewien problem, ponieważ 2 walki zwróciły na mnie główną uwagę, chodzi mi tu o walki takie jak: I-Quit match for the TNA Legends Championship i

Four-Way Ultimate Sacrifice match for the TNA World Heavyweight Championship, ale mimo wszystko głos na tą pierwszą, ponieważ ucieszyłem się gdy usłyszałem I Quit ze strony Bookera :roll:

chrisjericho.jpg

Main Event .

Świetna walka , trzymająca w napięciu i przede wszystkim o sporą stawkę. Cholernie przeżywałem :)

Popieram Cię MataEusz! Sting zrobił bardzo wiele jak na siebie, ale... myślałem nad głosem na Daniels'a... Nie jednak Stinger!

Chyba Ci się posrało, Pitruś, to temat o najlepszej walce. :P Ja głosuję na main event, zapierająca dech w piersiach walka. Wspaniały pomysł z poświęcaniem czegoś przez każdego z zawodników, a jeszcze lepsze wykonanie.

głos na Beer Money vs British Invasion. Wg mnie najbardziej dopracowana walka, trzymała w napięciu, publiczność też na niej najgłośniej chantowała, walka godna polecenia :t_up:

MAin Event dał ardę. Może i nie był to jakiś tam **** pojedynek, jednak panowie, choć już niemłodzi, pokazali, że cuś energii jeszcze w nich drzemie. Sama stypulacja utrzymywała dość duże napięcie, co spowodowało, ze ta walka była całkiem niezła. Fajny był też opener, mniejsi dali sobie radę, ale jednak ME przewyższał pierwszą walkę o klasę. :thumb:

• Reputacja:   994
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Głos na opener. Kilkanaście minut ciągłej akcji, świetnych spotów i dramaturgii. Jedna z lepszych walk dywizji x ostatnich czasów, co dowodzi o jej obecnym poziomie. Zdecydowany show stealer.

mimo wszystko głos na tą pierwszą, ponieważ ucieszyłem się gdy usłyszałem I Quit ze strony Bookera

To chyba nieuważnie oglądałeś, bo Booker nie oznajmił, że się poddaje. Jeana Morasca rzuciła ręcznik i dlatego sędzia zakończył walkę. :roll:

Dałem posta w złym temacie... ^^ Głos na Main Event. ;)

• 3 tygodnie później...

Ok, myślę, że ankietę można zakończyć, bo już o 2 w nocy odbędzie się Slammiversary. Oficjalnie najlepszą walką TNA Sacrifice 2009 jest Four-Way Ultimate Sacrifice match for the TNA World Heavyweight Championship.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...