Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tajemniczy partner (możliwe spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

rawlogobranding.jpg

Wokół nadchodzącej gali Monday Night RAW zrobiło się ostatnio bardzo głośno w amerykańskich mediach. Powodem tego zainteresowania jest konflikt na linii WWE – NBA. Najbliższy event miał odbyć się w hali Pepsi Center w Denver. Okazało się jednak, że w poniedziałkowy wieczór owe miejsce zaklepała sobie drużyna biorąca udział w NBA Play-Off – Denver Nuggets. Mimo że WWE miało zabukowaną w Denver już od roku, górą okazała się być drużyna koszykarska. Vince McMahon był bardzo niezadowolony z tego powodu. Mówiło się nawet o odwołaniu gali, jednakże odbędzie się ona w Los Angeles. Jak na przebiegłego biznesmena przystało McMahon postanowił wcielić oryginalny konflikt do swojego show. Dlatego też na następnej gali będziemy świadkami zapewne kilku z angli na linii WWE – Denver Nuggets. W Main Evencie został zapowiedziany 5 vs 5 match., nazwany RAW's PLAYOFFS. „Team Denver Nuggets” w składzie WWE Champion Randy Orton, Cody Rhodes, Ted Dibiase, The Miz i The Big Show przeciwko „Team LA Lakers”, czyli Batista, John Cena, Jerry Lawler, MVP i tajemniczy partner.

Tu właśnie rodzi się pytanie... KTO BĘDZIE TAJEMNICZYM PARTNEREM „LAKERSÓW”???

Postanowiłem podrzucić kilka pomysłów, do których można się odnieść...

RIC FLAIR

ricflairc.jpg

WOOOO! Nature Boy co prawda zakończył już karierę wrestlera na Wrestlemanii 24, jednakże w dalszym ciągu WWE i inne organizacje wręcz biją się o niego. Wrestler podpisał już umowę z ROH, nadal jednak pojawia się na ringach największej federacji wrestlingu na świecie. Mimo iż Ric dość często podkreślał fakt, że ma wielki szacunek do Shawn'a Michaels'a to ostatnio zaczął wspominać o tym, że w dalszym ciągu ciężko trenuje i na ringu spisałby się lepiej niż 90% aktywnych zawodników :) .Na Judgment Day byliśmy świadkami kolejnego już powrotu Flair'a do WWE. Czy możemy spodziewać się, że to o czym mówił Ric nie było zwykłym rzucaniem słów na wiatr?

TRIPLE H

tripleh.jpg

Jak wiemy Nochal pokonał Orton'a na Wrestlemanii jednocześnie mszcząc się za wszystkie wyrządzone wcześniej szkody. Na Backlash jednak Randy dopiął swego został mistrzem WWE, a w dodatku kopnął HHH w głowę, a jak to już się utarło - kiedy Orton kopnie Cię w łeb, dostajesz wolne. Triple trochę sobie odpoczął, pewnie skorzystał nieco ze słoneczka z rodzinką, a teraz? Może już koniec tego dobrego? Czas wrócić do roboty. Czy to będzie Trajpel?

SHAWN MICHAELS

hbk280x390752252a.jpg

HBK dał nam cudowny pokaz swoich umiejętności w Teksasie. Wrestlemania 25 została „skradziona” przez walkę Michaels vs Undertaker. Jak można było się spodziewać obaj zawodnicy dość poważnie ucierpieli w tym starciu i w tej chwili leczą kontuzje. Można jednak domniemać, że WWE szykuje nam kolejną niespodziankę z cyklu niespodziewany powrót i to właśnie HBK będzie tym piątym.

MR. KENNEDY

kennedy.jpg

Wielu z nas chętnie usłyszałoby znów głos faceta, który powtarza swoje imię. Został przedraftowany na RAW i jak na razie nie miał okazji wystąpić na gali. Ostatnio jednak można było zaobserwować dość sporo promosów z udziałem Ken'a emitowanych właśnie w poniedziałkowe wieczory. Czyżby to był znak, że zobaczymy właśnie Kennedy'ego?

Wymieniać mógłbym jeszcze długo. Różne pomysły chodzą mi po głowie. Wymieniłem jednak te najbardziej realne. Tak więc wyraźcie swoją opinie... KTO BĘDZIE PIĄTYM „LAKERSEM”???

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hulkamaniak

2

• Danielsson56

1

• Aquiva.

1

• Cutter

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Flair - jeżeli wróci będzie dla mnie największą ciotą w historii wrestlingu na równi z Hoganem i paroma innymi. Po co szopka 2 lata wcześniej, żeby teraz wrócić? Już się rzuca na jakieś ROHy i inne tego typu federacje. W dodatku niby federacje z naszego kontynentu również oferują mu sporą kasę za walkę itp. Co Flair? kredyt za dom nie spłacony? raty? pożyczka w skoku stefczyka? Gówno jak wróci do ringu i znowu będzie kaleczył ten swój dinozaur style to :censored:

Triple H - ten ma wrócić i niszczyć Batistę w dodatku jako heel, a nie do teamu znowu się klepać po plecach. Wersja dobrego Triple'a przejadła się już chyba każdemu nie ważne czy młodemu czy staremu. Jak by niestety nie patrzeć kopniaka sprzedaje już dość sporo także możliwe, że to o niego chodzi.

Shawn Michaels - a po co on tam? w dodatku na 100% nie, wiek niestety jest przeciwko temu aby pojawiał się na ringu i wróci w granicach SS jeżeli nie później, przynajmniej tak mi się wydaje.

Mr Kennedy - a kogo on obchodzi? znowu wróci na 1 miesiąc i załapie kontuzję.

Mi się wydaje, że zrobią jakąś parodię zawodnika z jednej z tych drużyn koszykarskich albo coś w tym stylu - w końcu całe te RAW ma sobie robić beke z tego w sumie nie wiem o co McMahon tak się rzuca, ale on w sumie zawsze miał nie równo pod sufitem także...

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Styl:  Ciemny

Realnie patrząc (czyli bez niespodzianek) moze to być Goldust, Hornswoggle, czy też Brian Kendrick (Carlito i Primo raczej nie, bo oni chyba razem wolą.

Patrząc mnie realnie to HHH, Flair, Michaels, lub sam Vince

A patrzac całkiem nierealnie (nie smiac sie) : Goldberg ( bo gdzies takie ploty slyszalem (sam w to watpie) Ale z drugiej strony jakis czas temu bylo slychac ze Bill wroci... wiec moze Vince zrobi nam totalna niespodzianke i bedzie to wlasnie teraz?

15877257184b44c26ca49bf.jpg

"Goldust, Hornswoggle, czy też Brian Kendrick"? Aleś wytypował... :P (I Goldberg...)

Zastanawiałem się długo nad Flairem, ale to raczej odpada, bo przecież nie będzie już walczyć (a nawet jeśli, to w jakimś wyjątkowym matchu). Jak dla mnie będzie to Mr. Kennedy, czas na debiut niemal idealny. I kto wie, może feud z Mizem? :)

TNA, thanks for saving us from Vince McMahon.

Jak dla mnie najbardziej realnymi typami są Ric Flair, Kennedy lub HBK.

Nature Boy, ponieważ pojawił się on niespodziewanie na JD i zapowiedział, że wciąż jest zdolny do walki. Poza tym, jego oponent, czyli Randy Orton, jest w przeciwnej drużynie, zatem wszystko by się zgadzało.

Dwa mniej możliwe typy to HBK i Mr Kennedy. Ten pierwszy, ponieważ ostatnio nie widać go w Raw, w ogóle się nie pojawia, więc może będzie jakiś niespodziewany powrót. Może to być również Kennedy, ponieważ od pewnego czasu pojawiają się jego reklamówki, a newsy mówią, że zamierza wrócić do gry.

Niemniej dla mnie najbardziej prawdopodobnym typem jest Ric Flair :t_up:

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Piąty zawodnik zapowiadany jest jako "Fifth Player In The Game". Zagraniczni fani odrazu skupili się na słowach "player" oraz "the game". Pierwsze miałoby sugerować Nejczura, ale gdy dochodzi do tego druga fraza praktycznie każdy pomyśli o Hunterze.

Dla mnie jest to zbyt oczywiste i tą dwójkę odrzucam - Nejczur nie po to rok temu robił szopkę żeby teraz nagle wrócić, a gadanie że jest się w lepszej formie niż 90% zawodników to śmiech na sali. Niech siedzi w domu i nie gada trzy po trzy.

Hunter mógłby wrócić, ale wątpię żebyt zadowolił Go powrót na Raw. WielkoNosy powróci najwcześniej na Extreme Rules przez przypadek pozbawiając Klocka szans na pas, potem triple thread na GAB w którym LK broni pasa i w końcu SummerSlam gdzie w 1 on 1 Game poraz enty zostaje Misiem Świata.

Cała reszta Waszych propozycji też jakoś do mnie nie przemawia - IMO dziwi mnie że Hulkamaniak pominął ważną postać jaką jest... Hogan ;) Dawno Go w WWE widać nie było, a On nie wytrzyma zbyt długo bez ringu Vinca. Tak więc dziś to Hulk będzie piątym Lakersem :)

Najbardziej realne dla mnie typy to Hulk Hogan i Mr.Kennedy.

Hogan bo długo bez wrestlingu nie wytrzyma,a i pewnie dostanie sporo pieniędzy za to jakby się pojawił.Sprawiłby dużą przyjemność fanom jak i sobie oraz Vince'owi.

Mr Kennedy mógłby zacząć z wysokiego "C".WWE zastosowałoby taką opcje jak z Batistą,czyli nieoczekiwany powrót do federacji i jeszcze ten mecz.

Mniej możliwym typem jest Flair.Chciałby dokopać Ortonowi razem z Batistą i Johnem Ceną oraz dużo niego jest w WWE.

Widzę w tym taki minus że Flair szybko by się zmęczył i nie byłoby z niego pożytku.

Nie ważne jest to kto będzie walczył w walce wieczoru, może to być każdy byle nie Ric Flair... Jeżeli to on wejdzie na ringi WWE to spieprzy wszystko, wszystko co było tak dobrze podbudowywane i robione przez szmat czasu, niechaj staruszek posiedzi w bujanym fotelu, a nie kompromituje, tak dosłownie niszczy swoją reputacje... przy okazji, pokarze jak głęboko w dupie ma słowa Showna Michaelsa, któremu obiecał, że nie będzie walczył. Mam nadzieje, że to nie będzie żaden żart, ale tam z WWE nigdy nic nie wiadomo...

kredyt za dom nie spłacony? raty? pożyczka w skoku stefczyka?

Podobno alimenty :waving:

A takich to omijać z daleka radze...

Cóż sam się też wypowiem. Podzielam zdanie badziewiarza i wydaję mi się, że będzie to parodia jakiegoś koszykarza, albo dadzą jakiegoś oryginalnego lidera Lakersów , żeby poczciwe i hojne dla WWE Los Angeles było górą nad Denver. Jeżeli już mam wskazywać jakiegoś wrestlera to jednak sądzę, że najbardziej prawdopodobną wersją jest Flair. Najpierw mówi w wywiadzie, że bardzo chce wrócić na ring i walczy lepiej niż aktywni zawodnicy, a parę dni po wypowiedzeniu owych słów pojawia się na gali WWE, więc czy to nie mówi samo za siebie? Nie wierze, że poprzestanie na sprzedawaniu chopsów jako menedżer Batisty, albo coś w tym stylu. Mam wielkie nadzieje i różne pomysły mi chodzą po łbie, ale czuje, że to wszystko spełznie na jakimś Hornswoggle'u albo innym Khalasie :P .

A takich to omijać z daleka radze...

Let me tell ya something, brother... :roll::lol

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Jeśli Karton ma rację z tym Fifth Player in the Game (bo ja czegoś takiego nie słyszałem), to odpowiedź jest tylko jedna. Ric Flair. Dlaczego? Fifth Player in the Game = The Dirtiest Player in the Game. Może jednak (mam nadzieję), że jest to tylko taka zmyłka. Może symboliczne są też słowa The Game, a kto stoi za tym przydomkiem, wiemy dobrze. Ogólnie mam nadzieję, że żaden z nich nie będzie walczył na Raw. Przerwa Trajplowi przydała się trochę dłuższa, a przede wszystkim jego anty-fanom. Flair? Wsadzanie go do walki byłoby głupotą. Po co były te całe uroczystości, chęć wsadzenia nawet kończącej karierę walki Flaira z HBKem do main eventu WrestleManii? Po co? Jeśli Ric zawalczy, to wszystko pójdzie się kochać. Zwykły idiotyzm i olanie Shawna.

Nie rozpiszę się, ale słyszałem że tym piątym zawodnikiem ma być Thierry Henry ( nie śmiać się bo to może być prawda, ja tylko tak słyszałem)

co do tematu to może prawie każdy być tym piątym zawodnikiem ale zobaczyć Henry'ego w ringu =))

Steve_Austin_10.jpg

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : Randy Orton/Triple H

Ulubiony Wrestler SmackDown : The Undertaker/Jeff Hardy

Ulubiony Wrestler ECW : Christian/Tommy Dreamer

Ulubiony Wrestler TNA : Samoa Joe/Jay Lethal

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Wątpię w to żeby wogólę któryś z tych Wrestlerów pojawił się w tej walce :D Moim zdaniem będzie to jakiaś gwiazda LA.

A jeśli chodzi o gwiazdę jest tylko jedna opcja Kobe Bryant :D równie dobrze mógł by być to Phil Jackson =)) ale nie wyobrażam go sobie tam. Jednak nawet jeśli Kobe będzie walczył to i tak WWE będzie go oszczędzać bo z tego co wiem raw leci o 23.30 a Mecz LAL VS DEN o 3.00 a więc nie będzie mógł sobie pozwolić na kontuzję. :D A i tak wygra LA bo jak by Jasiu Cena mógł przegrać =)) . Pozdro Wszystkim :t_up:

#SmartFanZone

• Styl:  Jasny

Mówi się o Rob Van Damie jak dla mnie byłoby super ale nie wierzę w jego powrót. Jestem jednak na 100 % że tajemniczym zawodnikiem będzie nie kto inny jak Triple H. Jest już zabookowany na House Showy więc jest pewne że musi się pojawić na tygodniówce , więc cała sytuacja załatwiona. Triple H jako piąty zawodnik i znów kręcenie się przy WWE title które pewnie gdzieś przy Sumerslam zdobędzie i znów w koło Macieju...