Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match

Sheamus pokonał Jimmy Wang Yang'a

Match 1

Tag Team Match

Shelton Benjamin, Charlie Haas i Ricky Ortiz pokonali Cryme Tyme i John'a Morrison'a

Match 2

Michelle McCool (w/Alicia Fox) pokonała Gail Kim

Match 3

CM Punk pokonał Chris'a Jericho

Match 4

Dolph Ziggler pokonał R-Truth'a

Match 5

Jeff Hardy pokonał Edge'a
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Viper

1

• Wyro

1

Top użytkownicy w tym temacie

Shelton Benjamin, Charlie Haas i Ricky Ortiz pokonali Cryme Tyme i John'a Morrison'a

Błąd bo to team Morisona pokonał Standard Złota :)

Walka bardzo dobra

Match 2

Michelle McCool (w/Alicia Fox) pokonała Gail Kim

przewiniete

Match 3

CM Punk pokonał Chris'a Jericho

zanudzali-przewijalem

dopiero jak wparowal umaga to zostawilem :D

Match 4

Dolph Ziggler pokonał R-Truth'a

srednio na jeza nie wiem skąd Ziggler ma nagle taki push

Match 5

Jeff Hardy pokonał Edge'a

Bardzo dobra walka :)

Naprawde poelcam

golnie SD nie zawiódł :P

'Extreme Repercussions'

1) Edge speech

Jeśli kiedykolwiek ktoś zastanawiał się kto jest twarzą SmackDown to niech przestanie... Popatrzcie na mnie. Judgment Day za nami, a ja dalej jestem głównym zawodnikiem tego brandu. Chris Jericho przegrał z Rey'em, Punk z Umagą, a ja pokonałem i upokorzyłem Jeff'a, czyli dalej jestem waszym mistrzem. Jestem również gwiazdą WWE. Jeff nie jest w mojej lidze, jestem zwycięzcą. Wy wszyscy wierzycie w Jeff'a, w to co mówi. Ale on zawsze był przegranym. (muzyka Long'a) Theodore Long: Edge, wiem, że decyzja sędziego jest niepodważalna. Ale ja widziałem, że Matt przeszkodził bratu w tej walce! I w zdobyciu pasa również! Więc na Extreme Rules dostanie swój rewanż! Edge: NIE! Ja pokonałem Jeff'a! Co mnie obchodzi Matt! Każdy pomaga Jeff'owi w zdobyciu pasa, ułatwiacie mu to! To niedorzeczne. Chcę walczyć z kimś kto ma silniejszą wolę walki, serca, determinacji by pokonać wszelkie przeciwności. Wiesz jak Jeff został pokonany? Edgecution z 3 liny! Nie jest materiałem na mistrza. Nie jest doskonały. (Don't you see the writings on the wall...) Jeff: Nie, nie, nie, posłuchajcie Edge ma racje. Jestem dokładnie tą osobą, o której on opowiadał. Przegrany, słaby, nie potrafię dojść do celu. Ale wiecie co, poza tym, w środku jestem zawodnikiem! Wiem, że na ER każda walka jest ekstremalna. Więc mamy dzisiaj walkę, a wygrany decyduje o rodzaju meczu. Edge: Nie! Tylko Teddy może to zrobić! Jeff: Teddy, o ile się nie myle powiedziałeś, że ten show należy do ludzi! Więc Cincinnati musi przemówić (Jeff idzie do publiki i pyta czy chcą zobaczyć ich w akcji) Edge, myślę, że przemówili... Walka się odbędzie!

2) Shelton Benjamin, Charlie Haas and Ricky Ortiz vs John Morrison and Cryme Tyme

W ringu dwaj rywale, Morrison i Benjamin. Jednak Shelton zmienia się z Ortiz'em. Ten atakuje, prawy, headbutt, whip, jednak arm drag od przeciwnika. Zmiana z Shad'em, i wejście barkiem. Dalej skupia się na ręce, whip i atak łokciem. Jeszcze jeden whip i back body drop. Dokłada jeszcze scoopslam i zmiana. Podwójna akcja z JTG i znów zmiana. Morrison i dancing leg drop! 1..2.. kick out. Tag i sunset! 1..2. kick out. JTG w opałach, zmiana z Haas'em. Wyrzuca przeciwnika z ringu, ale ten szybko wraca i dropkick! Partnerzy dołączają się i czyszczą ring. Po przerwie widzimy jak Shelton atakuje JTG. Drużyna 'złych' ma przewagę, tag i potężny kick od Charlie'go. Zakłada arm bar, po chwili puszcza i zmiana z Ricky'm. Hammerlock i slam! 1..2.. kick out. Crossface, zmiana. Shelton i seria ciosów w narożniku. Członek CT przebudził się, próba zmiany... jednak nie udaje się. Uwalnia się! Jednak Haas powstrzymuje go! Nie na długo... tag! Morrison i ładny dropkick. Whip i calf kick! Rozbieg i typowy kopniak. 1..2.. kick out. Shad w ringu i wyrzuca pozostałych. W ringu Haas i John. German suplex, nieudany, flapjack na liny! Starship Pain! 1..2..3! Wspaniały moonsault!

Josh: Cześć Melina co myślisz o dzisiejszej walce między Gail a Michelle o prentendenta do Twojego pasa? Melina: Jeśli chcesz być profesjonalistką musisz dawać siebie wszystko. Robiłam to na RAW i będe to robła na SmackDown, więc... (przychodzi Alicia Fox) Fox: Michelle chciała Ci to przekazać - widzisz Twój pas? Za niedługo będzie jej. Melina: To miało być to? Niech sama to załatwi. Alicia otrzymała slap. ;)

3) Michelle McCool w/ Alicia Fox vs Gail Kim (numer one contender match)

W walce dominowała Michelle, jednak Gail wykonała double arm neckbreaker, i szykowała się do akcji wysokiego ryzyka. Jej uwagę odwróciła Alicia, a McCool wykonała Faith breaker'a.

4) Rey Mysterio - wywiad.

Ross: Chciałem porozmawiać o Twojej walce na JD. Rey: Tak, Chris jest bardzo utalentowany. Bardzo dobrze umie też dużo gadać. Mówił o tym, że nie zobaczymy Six One Nine, ale tak się nie stało. Mówcie - SIKS ŁON NAJN! Każdy z Was reprezentuje 619, a ja reprezentuje Was! Kiedy wróciłem do SmackDown powtarzałem sobie, że zaakceptuje każde wyzwanie, więc przyjąłem jego wyzwanie, bo chcę aby każdy mógł mieć szansę walki o mój pas. Wiele ludzi nosiło ten pas, wielkie sławy. Hall of Famerzy. Chciałbym by kiedyś, któryś z nich był jednym z najlepszym mistrzów Interkontynentalnych. JR: Ale czemu walczysz w masce? Rey: Nie wyglądam zbyt dobrze w masce, a tak naprawdę to tradycja. Musiałem zasłużyć na noszenie maski. Zawsze kiedy wchodzę na ring noszę tą maskę honorowo. Bo zdjęcie maski to największe upokorzenie. Ona daje mi tak jakby super moc! Bez maski nie jestem Rey'em Mysterio!

5) Chris Jericho vs CM Punk

Punk, seria low kicków i snapmare. Wyniesienie, scoop slam i pin. 1..2. kick out. Są w narożniku, jednak Chris kontruje, whip i łokieć. Jericho nasłuch***je cheer'u dla Punka... Triangle Dropkick! Nie trafia! Za ringiem jest już Punk i pchnięcie prosto na ring. Whip, kontra, nie! Będzie GTS! Jericho ucieka i clothesline w plecy. Seria uderzeń, piękny back suplex! 1..2.. near fall. Headlock, połączony z arm bar'em i chcę aby CM się poddał. Jednak arm drag i niski dropkick. Kopniaki w narożniku, znóe whip i uderzenie kolanem. 1..2.. kick out. Wykręca ręke, whip... springboard clothesline, ale nie! Jericho kopię w liny a faworyt publiczności spada. Po przerwie dalej Y2J ma przewagę, unik, atak na leżącego przeciwnika i pin. 1..2.. kick out. Punch, lekceważąco pochodzi, whip do narożnika i clothesline! Wyniesienie na narożnik... Super - plex? Jericho spada! Crossbody, reversal! 1..2.. kick out. Nietrafione enzuiguri, roll up - 1..2.. two count. Whip + calf kick, typowe dla Punk'a. High knee, jednak mamy kontrę i dropkick. 1..2.. kick out. Poniża opponenta, trąca jego głowę, bulldog, jednak trafia w narożnik! Knee w plecy, sleep time! Nie, jednak druga próba... Walls of Jericho? Inside cradle! 1..2.. Walls of Jericho! 'Ask him!' Sięga lin, udało się. Rozbieg... Go To Sleep! Nadbiega Umaga z pasami, atak i super kick! Slam do narożnika, przywiązuje go... Samoan Spike! Umaga: Jesteś obolały? Poczekaj do Extreme Rules! Ponieważ wyzywam Cię! Samoan Strap Match!

6) Dolph Ziggler vs R-Truth

Dolph, headlock, whip i shoulder block. Zbyt długo nie utrzymał przewagi, potężny arm drag! Są w narożniku, jednak flapjack na liny od Ziggler'a. Wyniesienie, gut buster! Zakłada crossface. Whip do narożnika... punch i łokieć by Truth. Spinning kick, whip i flapjack. Rozbieg... Scissors kick! 1..2.. kick out. Wchodzi na 2 linę, jednak przeciwnik zrzuca go. Jumping russian leg sweep! 1..2..3? Tak! A gdzie Khali? Czekał aż Dolph podejdzie bliżej wyjścia i... jest! Ziggler ucieka do ringu... R-Truth i Flying Jalapeno! Jednak przed Playboy'em udało mu sie uciec.

Edge: Teddy, lepiej pomyśl o tym czego oczekujesz. Na JD pokonałem Jeff'a, doszczętnie. Y2J: Edge... Edge: Dla Ciebie mistrz. Y2J: Rey jest tchórzem! Chowa się przede mną. Żądam rewanżu. Long: Tak, a będzie to No Holds Barred Match!

7) Jeff Hardy vs Edge

Publiczność wyraźnie za Jeff'em (co za zaskoczenie). Zwarcie, ale mamy roll up by Jeff. 1..2.. kick out. Jeszcze raz i znów two count. Scoop slam, nie Jeff znów roll up'uje. Uciekł za ring i łapie Jeff'a za nogi. Wracają, ale to Hardy trzyma Adam'a w headlock'u. Obaj wstają, back suplex, jednak nie. Kontra, seria ciosów, whip, clothesline by Jeff. Seria uderzeń o narożnik. Dropkick! Jednak ulubieniec wielu ludzi fatalnie upadł. Edge czeka na niego i running big boot! Knee drop, kolejny, Jeff nie ma szans! Głowa na apronie, Edge za ringiem... co za kopnięcie. 1..2.. jeszcze nie. Whip do narożnika, kontra! Kick, WitW! Whisper! 1..2.. również nie. Whip i flying forearm, kolejny i pin. Jeszcze raz two count. Wyniesienie, gut buster! Swanton, Edge uciekł, nie na gługo. Atomic drop i leg drop między nogi! Copeland obronił się i pinuje przeciwnika. 1..2.. kick out. Neckbreaker! 1..2.. almost three. 2 lina... dropkick w locie! Rated R Superstar w opałach. Dropkick i nie ma go w ringu. Crossbody za ring! Scoop slam, a teraz? Swanton? Nie leg drop! 1..2.. kick out. Pokazuje co chce zrobić, Twist of Fate! Kontra i spear! Również nie udaje się i sunset flip. 1..2.. kick out. Znów ToF? Backslide! Two count! Edgecution, to może być koniec, Twist of Fate! Swanton... Edge zebrał się i uderzył go. Możemy zobaczyć to co na JD! Zrzuca go i Swanton! 1..2..3!

A stypulacja to... Ladder Match!