Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Extreme Rules 2009 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Extreme Rules....gala która każdego roku odkąd została wprowadzona (One night stand wcześniej) zaskakiwała mnie chociaż jedną walką. Jak rok temu był to rewelacyjny TLC match w wykonaniu Edge'a i Taker'a to w tym roku mam nadzieje że Jeff i raz kolejny Edge skradną show. Ladder match i Ci panowie w tej stypulacji do czegoś zobowiązują. High Risk move conajmniej jeden? Ja liczę na wiele zobaczymy czy się przeliczę czy nie. Kolejną walką na którą liczę to kolejne starcie Rey'a Mysterio z Chrisem Jericho , No Holds barred match , po prostu no dq. Zobaczymy jak to wyjdzie. Ogólnie gala zapowiada się dobrze , nie wiem czy walka Cena vs Show tylko wyjdzie bo Submission match...ech nieważne. No i potyczka w klatce Ortona i Batisty , tutaj mam cichą nadzieje na powrót HHH ale jako heel'a.

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymi94

2

• Anonymus

2

• Cutter

2

• Demon1674325932

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

W Klatce , myślę że Batista poprzez swój "nagły przypływ adrenaliny :D" pokona Randiego Ortona i zostanie nowym mistrzem WWE . Orton nie będzie miał do pomocy Codiego i Teda .

W walce Edge - Jeff będzie ciekawie , Jeff zacznie robić swoje akrobacje z drabiny , Edge będzie zagrywał troche brudnych sztuczek , myślę ,że walka zakonczy sie podobie jak na WM25 Jeff skoczy z drabiny zamiast na Edge na podloge i Edge przypinuje ...

Rey przegra z Jericho "No Holds Barred Match " Mówi samo za siebie

Janek Sina nie zrobi STFU na Big Shole , już próbował pare razy lecz ani razu mu nie wyszlo . Myśle jednak ,że za sprawą MakMana uda mu się go zrobic i Szoł zejdzie przegrany

Rewanż z JD , CM Punk został podrażniony i teraz wyeliminuje Umagę

Santina wygra z Vickie ...

Triple Threat Hardcore Match for the ECW Championship

Tutaj stawiam na Dreamera wkoncu Legenda Hardcoru :)

Fatal Four-Way Match for the WWE US Championship

Tutaj stawiam na Matta . Dawno nie miał żadnego pasa wkońcu jakiegoś zdobędzie :D

Gala zapowiada się emocjonująco najbardziej niemoge doczekac się Ladder Matchu Edge i Jeffa :t_up:

Będzie ciekawie :D

No cóż... Boję się, że Icon trochę się rozpędził, chociaż też chciałbym powrotu noska jako heel'a. Ten Match nic dobrego dla Ortona nie wróży, dlaczego? Bo było by to bez sensu posunięcie gdyby Orton wygrał. Bo cały czas kreują go na uciekiniera. Przegrywał w walkach sam na sam nawet z Shanem... Legacy go musiało wszędzie ratować... A teraz? Teraz jakby sam wygrał z Batistą, to by było trochę zeszmacenie koksa (oczywiście interwencja jakaś i tak może być, może Triple H wyrwie drzwi ze złości =))=))=)) )

Dałem w spoiler, bo może ktoś nie oglądał RAW...

Pas USA należy się MVP'iemu, Shelton'owi i Matt'owi. Kofi mi nie pasuje za cholerę do tego pasa. Nie wiem dlaczego, jakoś go z nim nie kojarzę :D Shelton w ogóle nie bierze udziału w walce o pas. Zostaje MVP - najlepsze rozwiązanie. Bo Regalowi już żadnego pasa bym nie dał, a Matt'owi spieprzyli storyline. Z tą ręką w gipsie? Heh jego finisher to uderzenie gipsem xD Matt jest świetnym wrestlerem jak dla mnie, ale bez gipsu... Także Montel wydaje mi się najlepszy z tej stawki.

Cena vs Big Show - totalne zamulenie, myślę że to najsłabszy element gali. Mimo wszystko myślę, że wygra Cena. Otóż dlatego, że tyle razy próbował założyć mu STFU i się nie udawało. WWE chciało pokazać jakie to niby 'nierealne'. Jednak na gali mu się to uda i osiągnie zwycięstwo. A na dodatek ten push dla BS'a przed Extreme Rules... Punk vs Umaga - dwóch przyzwoitych wrestlerów. Zwycięzcy dopatrywałbym się w tym pierwszym, aczkolwiek chciałbym aby wygrał Samoan Buldozer. Hog pen Match - to można nazwać pseudo walką. TO ma być chyba bardziej humorystyczne... Wolę Santina, lecz, gdyby wrócił jako Santino... A nie Santina... TO byłbym za jego porażką... Rey Mysterio vs Jericho - ta walka na pewno podbije serca widzów (ale teraz to profesjonalnie określiłem xD). A tak na poważnie, to mam nadzieję, na świetną, nawet najlepszą walkę wieczoru gali. (chociaż większe emocje to Batista vs Orton - ten feud już trochę trwa) Jeff vs Edge - ci panowie potrafią dużo. Zwłaszcza w ladder match'u. Będzie kilka akcji wysokiego ryzyka, i chyba obejdzie się bez interwencji (chociaż chciałbym aby Mateusz wbił :D)

Szymi, Montel dopiero co miał pas, a Kofi nie. Dla mnie Kofi bardziej pasuje na IC, ale Rey za czolerę nie pasuje do US, a z tej dwójki imo lepszy jest korniszon, niech Kofi potrzyma pas ; )Chyba, że Matt by go dostał(Nie wierzę w to), i by między tą trójką(MVP,Kofi,Matt) zrobił feud ; >

Co do pozostałych walk:

Steel Cage Match for the WWE Championship

Randy Orton © vs. Batista - Imo wygra Batista,który w Steel Cage matchach dobrze sobie radzi. A Orton? przegrywał z Shanem, zawsze pomagało mu Legacy, kreują go a'la Edge, z tym, że Orton mniej boi się walk o pas ;) Nie, ja lubię Ortona, naprawdę. Myślę, że Trypel mógłby wrócić jako heel, ale nie zdobyć pasa. Orton i Batista płączyli by na moment siły, wyeliminują Huntera, i zacną dalej walczyć ; > Chociaż, Orton to heel, wątpię, czy współpracowałby z Batistą :thinking:

Ladder Match for the World Hvt. Championship

Edge© vs. Jeff Hardy - To może być hicior. Obydwaj wrestlerzy umieją to i owo, a w tej stypulacji potrafią jeszcze więcej ; > Sam cichutko liczę na Jeffa, aby go zatrymali w WWE, ale szósty zmysł mi mówi, że wygra jednak Edge.

No Holds Barred Match for Intercontinental Championship

Rey Mysterio© vs. Chris Jericho - J/w, może być hiciorem. Na JD panowie pokazali, że potrafią walczyć. Teraz Jericho mówi, że pokona Sex Łan Najna. Czy tak się stanie? Jestem za Rey'em i myślę, że korniszon wygra ; >

Submission Match

John Cena vs. Big Show - Tak, tutaj emocje będą wielkie, walka zabierze dech każdemu, i aż do ostatniej sekundy walki, nie będzie wiadomo, kto wygra. ^^

Wygra Cena, w końcu musi mu się udać założyć Stfu. Makmahon robi z niego takiego bohatera - Nie udaje się, nie udaje, a potem daje z siebie wszystko, i wygrywa... Tia.

Samoan Strap Match

CM Punk vs. Umaga - Nie oglądałem walki w tej stypulacji, ale to się zaraz zmieni( :8 ). Trzymam kciuki za Punka, myślę, że wygra, a później wykorzysta walizkę.

Hog Pen match for title of "Miss WrestleMania"

Santina Marella vs. Vickie Guerrero - To chyba ma być coś na poprawienie humoru ;> Jestem za Santiną, Vickie to gruba świnia, niech wpadnie na pogawędkę do koryta, do swoich =))

Triple Threat Hardcore Match for the ECW Championship

Christian © vs. Tommy Dreamer vs. Jack Swagger - To może być perełka. Swagger i Christian pokazali co umieją na Backlashu i JD, a Dreamer? Legenda hardcore'u, będzie ciekawie ; > Obstawiam Christiana albo Dreamera.

Jako,że gala zbliża się już wielkimi krokami,pozwolę sobie na komentarz z mojej strony.Jako,że jest to PPV Extreme Rules to liczę na bardzo dobry produkt ze strony WWE.Karta wydaję być się dobra z małymi wyjątkami.Według mnie dwa mecze nie powinny znajdować się na tym PPV,mianowicie chodzi tutaj o kolejny mecz między Ceną,a Big Showem.Pojedynki z ich udziałem oglądamy już kolejny raz,a do tego jest to Submission Match więc STFU,czy jakoś tak :8 ze strony Johna murowane.Drugim meczem jest jakby żart ze strony federacji.Chodzi tutaj o pojedynek Vickie z Santiną.No cóż jakoś to będzie. :lol Jednak ten mecz nie jest godny PPV,na tygodniówkach ok,ale nie na tak ważnej dla widzów gali jaką z pewnością jest Extreme Rules.Przejdźmy teraz do pozytywnych aspektów karty na tą gale.Liczę na to,że ponad piedestał wybiją nam się dwie walki.Chodzi tu o ladder match oraz o pojedynek o pas mistrzowski ECW.Na te pojedynki liczę najbardziej. :) Cóż o innych walkach mogę powiedzieć.Ciekawie jeszcze zapowiadają się pojedynki o pasy mistrza WWE i US.Mniej natomiast interesują mnie pojedynki Chrisa z Reyem oraz Punka z Umagą.Jednak ogólnie myślę,że powinna być to dobra gala ze strony WWE. :t_up:

Jeśli chodzi o pojedynki, to zeszłoroczne One Night Stand było najlepszym PPV w WWE roku 2008. Z pewnością dlatego, że stypulacje w World Wrestling Entertaiment ostatnimi czasy to rzadkość, a na tej gali każda walka będzie jakąś miała. CI którzy oczekują mega hardcoru, krwii i ostrej jazdy bez trzymanki zapewne solidnie się zawiodą, ale mimo, że większość walk to jak pisał Daimon powtórka z Judgment Day może wyjść całkiem niezłe show.

Zaskoczyła mnie spora liczba walk. Chyba się szykuje jakiś pre-show i dark match. Celuję w pojedynek o pas US. Przy okazji : nie dodawajcie tutaj informacji w spoiler, bo tutaj się rozmawia bez chowania tekstu. Nowe info z każdej gali to normalka, więc jak ktoś nie chce się nadziać na spoiler to nie będzie wchodził w temat, proste. Co do walki: Kofi i MVP potrafią zrobić dobrą walkę, a Regal to czołówka jeśli chodzi o wyszkolenie techniczne, szkoda, że tak rzadko może to udowodnić i większość jego walk jest po prostu nudna. Hardy z ręką w gipsie i jako heel jest jeszcze bardziej żałosny niż jako ten gorszy brat, który wspiął się dzięki karierze Jeffa. Słaby w ringu, o mikrofonie nawet nie mówię. Każde inne rozwiązanie niż zwycięstwo Kingstona uznam za debilizm w czystej postaci. Ostatecznie przełknąłbym jeszcze Regal'a.

Krótko o ECW - może być nieźle. Nie jestem jakimś specjalnym fanem Charismy po jego powrocie do WWE, ale z tej trójki lepiej, żeby on zachował pas. Dreamer typowany jest przez wszystkich na zwycięzcę, w końcu na szali jest nie tylko pas, ale i kariera, ale coś mi mówi, że ta walka na gali, która zachowuje resztki pamięci o dawnym ECW, może być ostatnia w karierze Tomka Marzyciela.

Santina vs Vickie - chłam. Być może są ludzie, których śmieszą takie rzeczy - ja do nich nie należę. Zwycięzca mi zwisa, mam nadzieję, że po tej walce Santino skończy z tymi głupimi przebierankami, bo wg mnie to był spalony pomysł. Jednorazowy wyskok na WMce - ok, ale ciągnięcie tego dalej nie ma dla mnie sensu.

Nie lubię strap matchy. Wg mnie zamiast zwiększać widowisko cholernie ograniczają zawodników. Umaga w walce z Morissonem (zajebisty! Samoan Drop) pokazał co potrafi jeśli ma godnego rywala. Po słabej walce na JD liczę na coś lepszego. Rok temu mieliśmy z Umagą i jeffem fajny Falls Count Anywhere, chciałbym widzieć minimum taki poziom.

Cena kontra Big Slow - ta walka sama w sobie jest potwornie nudna, a co dopiero gdy dochodzi fakt, że jest to Submisson Match.Z tego co widziałem na ostatnich tygodniówkach bookerzy tak robią walki, żeby pokazać, że Cena nie ma szans w tym matchu. Jeśli Cena wygra to moja antypatia do niego znów wzrośnie do maksimum.

Mysterio vs Jericho. Jeśli wykorzystają stypulację powinno być nieźle, jeśli nie, to czeka nas gniot na miarę Rey vs Kane. Chciałbym, żeby wygrał Mysterio, bo zajmowanie się pasem IC nie wpłynęłoby zbyt dobrze na wizerunek Y2Ja. Lepiej szybko zakończyć ten feud i przejść do konkretów. Co do przebiegu walki, to oprócz wykorzystania wszystkiego co znajdzie się pod ringiem liczę na wymianę ataków, cios za cios. Nie mam zamiaru oglądać kolejnej walki w stylu: Mysterio zbiera porządny oklep, po czym wstaje i robi 6-1-9.

Który to już raz walka o najważniejszy pas ma miejsce w klatce? Nie wniesie ona nic i będzie to taki sam gniot jak na JD. Jeśli Hunter rzeczywiście się pojawi to jak dla mnie tylko po to, żeby przeszkodzić Batiście i zacząć z nim feud. Według mnie zdecydowanie za wcześnie by Orton tracił pas.

No i walka o pas WHC - szykuje się show stealer. Do dziś mam przed oczami skok Jeff'a z drabiny i spear w powietrzu. Ladder Match zawsze budził emocje i tak też musi być tym razem. Obydwoje świetnie się w tym odnajdują i po prostu musi to wyjść dobrze. WWE zawsze się przykłada do ladder matchów i tym razem jest podobnie: największą promocję przed Extreme Rules ma właśnie pojedynek o pas wagi ciężkiej.

Podsumowując - jeśli wszystko wypali możemy mieć niezłe widowisko. Nie cytowałem wypowiedzi konkretnych osób, bo większość się powtarzała, więc ogólnie się do nich odniosłem w tym poście.

Jak ktoś ogląda Extreme Rules live! to niech da znać bo jak na 100% oglądam na żywo, chciałbym się zorientować, czy ktoś będzie w tym czasie na ircu. Nowe gg jak coś, jest w profilu.

Wspominałem gdzieś, że hartkor mi się przejadł, więc może nie będę zbytnio pozytywnie nastawiony do gali, wolę obejrzeć prawdziwe widowisko a nie walki w mocno przeciętnym wydaniu z dodanym elementem hardcoru, którego w wydaniu przez WWE będzie zapewne kiepskie. Uważam, że gala Extreme Rules czy tam One Night Stand jest robiona głównie dla marków, bo prawdziwy fan, który lubi extreme prowrestling może sobie go naoglądać tego w brud w sieci. Nie będę opisywać walk, które z oczywistych względów wyjdą słabo czy też bardzo słabo, opisze tylko te z których może co nieco wyjść.

Edge© vs. Jeff Hardy

Ladder Match, to jedyna stypulacja z której WWE jak na swoje warunki korzysta dość często i zazwyczaj z tak ustawionych pojedynków wychodzi coś naprawdę strawnego. Do tego mamy Jeff Hardego, który pokazuje, że potrafi walczyć i choć jego pojedynki na tygodniówkach ograniczają się do kilku markowych ciosów, na PPV wykręci zawsze coś ładnego, coś co będzie można obejrzeć kilka razy i miejmy nadzieję, że zapadnie nam w pamięć, jakiś cholernie mocno bump. Do tego mamy Edga, czyli przeciętniaka, który aktualnie zamula, atmosferę podgrzewa tylko jego gimmick, ale jestem pewien, że partnerować będzie dobrze. W tym pojedynku liczę na coś więcej niż zwykły Ladder Match, chce ujrzeć jakiś skok, najlepiej ze strony Jeffa Hardego, przykładem może być Wrestlemania 23 i Money in the bank, w którym do Jeff ładnie znokautował Edge z pomocą drabin, jak widać moje wymagania co do walki są dość wysokie, zobaczymy czy chłopcy dadzą radę.

Rey Mysterio© vs. Chris Jericho

Tym zawodnikom przydałoby się coś więcej niż zwykłe no DQ, ale może na to jeszcze przyjdzie czas ? pożyjemy zobaczymy. Na poprzednim PPV podnieśli wysoko poprzeczkę, uznaną przez niektórych walką która ukradła show. Do tego dochodzi jeszcze hardcore, który na pewno doda smaczku, z tego co przypatruje się waszym wypowiedzią na forum, całkiem zacięty jest ten feud i miejmy nadzieję, że jeszcze ujrzymy obydwu zawodników w I Quit Match, a tutaj oczekuję na więcej niż Judgment Day 2009.

Christian © vs. Tommy Dreamer vs. Jack Swagger

Tommy Dreamer napisał/powiedział, że jeśli nie wygra pasa to nie będzie występował w ECW, co w moich oczach zwiększa jego szanse na zgarnięcia pasa do całkiem sporych rozmiarów. Generalnie, nie jestem ani fanem umiejętności Christiana, ani w Jacku Swaggerze nie widzę przyszłej gwiazdy, jednie co może uratować ten mecz to hardcore, ale tak jak powiedziałem we wstępie, to nie dla prawdziwych fanów, tylko dla marków.

CM Punk vs. Umaga

Podobnie jak Eddy uważam, że Strap Matche ssają jądra, bo zawodnicy po prostu nie mogą pokazać swoich umiejętności w tej walce, ten gimmick match powinien być użyty w walce, ale dla jakiś słabych zawodników, co jest prawdą punk ssie, ale Umaga potrafi coś wykręcić, przewiduje kolejny gniot.

Podsumowując, jedna czy dwie walki mogą wynieść się ponad poprzeczkę, reszta będzie niemiłosiernym dnem i Sejbla znowu zje całe opakowanie tabletek uspokajających, a ja na pewno większość przewinę :waving: Co jest najważniejszym brakiem na tym PPV to brak Johna Morrisona, zdecydowanej czołówki WWE, a według mnie najlepszego workera federacji Makmana, który świetnie poradziłby sobie w stypulacji np. z drabinami.

Kofi Kingston vs Matt Hardy vs Regal vs MVP-Nie interesuje mnie za bardzo ta walka.Regal może popsuć całą walkę.Kofi niezły HF może coś zdziałać z MVP.Hardy nie potrzebnie pcha się ze złamaną ręką.

Orton vs Batista-Mecz w klatce o WWE Champion.Batista pewnie wygra ponieważ nikt nie przyjdzie pomóc Ortonowi.

Może być ciekawie,Batista rzuca Ortona o klatkę może Batista Bomb albo z RKO z góry klatki (trochę za dużo wyobraźni :P ).

Uważam że ten match może być nawet ciekawy.

Edge vs Jeff Hardy-Ciekawa stypulacja.Hardy potrafi stworzyć dobry pojedynek szczególnie w takiej stypulacji.Pamiętne czasy WM'ki 23 gdy Hardy skoczył z drabiny na Edge'a który leżał na drabinie.Uważam że to powinien być main event tej gali.Świetni zawodnicy i świetna stypulacja.

Rey Mysterio vs Chris Jericho-Mecz bez zasad?Bardzo ciekawe.Ich feud bardzo mnie nakręcił i czekam na bardzo dobrą walkę w wykonaniu obu zawodników.Mysterio podgrzał atmosferę na ostatnim SmackDown!Ich feud jest zacięty writerzy jak i sami wrestlerzy po takim

feudzie nie mogą zepsuć tej walki.

Christian vs Dreamer vs Swagger-Mecz podwyższonego ryzyka dla zarządu WWE.Z jednej strony Vince pewnie bardzo chciałby mieć takiego zawodnika jak Dreamer w WWE,a z drugiej fani kochają Christiana i nie chcieliby aby stracił tytuł.Ta stypulacja jeszcze bardziej podkręca atmosfere.Myślę że w ruch pójdzie dużo,duużo stołów oraz rzeczy których dotychczas nie widzieliśmy na tygodniówkach

CM Punk vs Umaga-Po obejrzeniu paru match'y z tą stypulacją uważam że jest ona zupełnie do niczego.Dwaj zawodnicy związani pasem,nie mogący pokazać swoich prawdziwych umiejętności na ringu.Jak Aquiva przewiduje gniot.

Big Show vs Cena-Ten pojedynek będzie pewnie trwał najdłużej.Jak wiemy Show nie jest narazie w "humorze" a Cena to niezniszczalny terminator który szybko się nie podda.John nie potrafił założyć Big Showowi STFU więc może to tylko przedłużyć walkę bo na razie w repertuarze submissonów Cena'y dominuje STF.

Santina vs Vickie-Na bank ktoś przyjdzie pomóc Vickie.Regal albo Chavo.Jeśli nie przewiduje gniot z dużą dawką śmiechu.

Już jutro, według mnie najciekawsza gala WWE PPV w roku czyli Extreme Rules(ONS). To tak teraz powiem kilka słów o walkach, z góry przepraszam że opiszę te walki tak skromnie bo nie oglądam tego WWE(poza PPV). ONS z ubiegłego roku było zaskakująco ciekawe. To tak na początek Randy Orton vs. Batista, ta walka raczej nie będzie ciekawa. Szkoda że to SCM a nie Hell in a Cell, też w klatce ale było by ciekawiej. Orton dokonał zemsty już na wszystkich członkach Evolution, a więc teraz chyba przyszła pora na niego. Orton ma Legency którzy mu z pewnością pomogą, ale kto tym razem w ewentualności pomoże Batiście? Tej walki raczej nie obejrzę zważając na brak czasu i na to że jest nudna. Następna również po części trochę nudna lecz godna tego by ją obejrzeć... Mowa o Hardeniek vs Rajted Er Spuerstar Edż. Ladder Match dla mnie nie jest ciekawym typem walki, ale zależy kto ma w nim walczyć. I to właśnie ta dwójka sprawiła że obejrzę tą walkę. Większe szanse daje Jeffowi który jest bardziej znany że tak powiem z ,,Hardcoru'' niż Edge. Ale znając porywczość Hardego, jeśli Edge będzie leżał na stole ten będzie chciał skoczyć z wyższej wysokości i to będzie jego błędem. Nie ukrywam że jestem wielkim fanem Jeffa oraz Hardego a więc jest mi trudno komentować. Ale bardzo mnie cieszy to że Jeff dostał wielki push, mam nadzieję że odejdzie z WWE i przy niesie się do TNA a może Ultraviolent. Teraz troszki o Edżu, jemu daje najmniejsze szanse walki zważając że mu nikt już nie pomaga. Jego drogą ku zwycięstwu jest przechytrzenie Jeffa. Co to tego że mu ktoś pomaga to cieszy mnie to że teraz działa sam i bardzo dobrze sobie radzi. Pokazał że jest nieuzależniony od Vickie. Rej Miszterio vs Kris Dżeriko jestem pozytywnie zaskoczony tą walką tylko szkodą że jest w niej Misterio. Ale ten zawodnik walczył w podobnych walkach w starym ECW więc myślę że nie będzie miał problemu, a Jericho to już inna bajka. Większe szansę daję oczywiście dla Chrisa który ma szansę aby po raz ósmy zdobyć bas InterKontynentalny. Bardzo mnie dziwi to że Chris walczy o pas IC, WWE nie ma raczej po i to mnie smuci. Mam nadzieję że gdy Jeff odejdzie, jeśli odejdzie to właśnie Jericho zajmie jego miejsce, stanie się Hellem i będzie się starał o największe tytuły. Następną myślę że ciekawą walką będzie John Cena vs. Big Show. Jeszcze nie oglądałem walka tego typu a więc to mój pierwszy raz, mam nadzieję że się nie zawiodę. Z tego co wiem przez ostatnie RAW J.C opuszczał ring z pomocą sędziów. Myślę że to będzie powtórka z JD 09. Big Show raczej nie ma szans na wygranie gdyż nie stosuję Submissionów, a Cena ma jak wiemy stosuje. Chociaż patrząc na gabaryty Big Szopa ma większa szansę wygrać walkę. Ale ja wyjątkowo jestem za Jaśkiem. Może Vickie mu pomoże ale ona będzie miała inne zmartwienie... Santina Marella vs. Vickie Guerrero typ walki bardzo fajny i ciekawy z pewnością obejrzę, ale jakoś dla mnie wydaje się to żenujące, więc pozostawię bez komentarza. Najciekawsza walka tego wieczoru to Christian vs Tommy Dreamer vs Jack Swagger. To właśnie na to czekam. Przez ostatnie WWE PPV walki o pas ECW były najciekawsze a teraz to raj. Oglądając poczuję się jak gdybym oglądał stare ECW, w prawdzie to nie to samo ale zawsze cieszy. Chce się powiedzieć The Dreamer is Back!!! Ale niestety nie przedłużył kontraktu więc raczej nie wygra, lecz miło będzie go ponownie zobaczyć w akcji. Następnie wykreślam Jacka Swaggera który mało wie o Hardcoru, gdy by nie kontrakt Tommego byłby pierwszym kandydatem. Pozostaje Christian który nie źle się trzyma i ma doświadczenie z TNA, ale trzyma ten pas dość dług więc też nie jestem pewien. Mam nadzieję że pas zdobędzie Dreamer i zostanie w WWE. Teraz tak nagle wpadło mi do głowy to że mógłby zdobyć pas i dokładnie tak samo jak Trish Stratus odjeść jako mistrz. To byłoby najlepsze co mogłoby by go spotkać po lat ciężkiej harówy na ECW. Ostatnia i za razem bardzo nudna walka to Kofi Kingston vs Montel Vontavious Porter vs William Regal vs Matt Hardy tu taj wydaję mi się że wygra Matt Hardy który po wspaniałym feudzie z bratem zasługuję na to osiągnięcie. Jeśli nie on to nikt inny ponieważ dla M.V.P skończył się okres pushu a Rogal jest już za stary na pas i nie wiem co on robi w tej walce. Matt ma większe szansę tym bardziej że teraz ma tak jakby Tag Team z Rogalem. I na tym kończę bo mi palce zaczynają boleć.