Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rejden Galeria

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No to ja też skomciam :) Sygna z Rockiem zupełnie mi się nie podoba, bardzo słabo Ci to wyszło, nie podoba mi się ta textura z prawej strony Rocka, ta z lewej też nie jest za fajna, no i napis żeś spieprzył niemiłosiernie. Ogólnie to bardzo słabo, no ale z nadrobiłeś drugą sygną która jak dla mnie jest zajebiaszcza :) Tylko ta twarz Jericho z prawej strony jest za bardzo pokryta jakąś texturą, może jak być dał mniejsze krycie to by trochę lepiej wyglądało, ale ogólnie praca 2 jest awesome! :D

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rejden

105

• Luba

15

• SweetChinMusic

14

• TeCktoN

8

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra to ja się też wypowiem. Praca z Rockiem mi się podoba. Ta tekstura na lewej ręce wygląda super. Przypomina mi mięśnie a Rock wygląda na takiego osiłka :P Ofc. napis musiałeś zwalić :P Druga praca z Jericho też jest super. No nie wiem jak to wyrazić. Wygląda super i już :P

Chciałeś to masz... Prace ssą tak bardzo jak ty więc do widzenia. Dobra żart xD Wypowiem się tylko na temat tych dwóch ostatnich. Chyba w tym Thr Rocku zastosowałeś coś co zamienia w komiksową postać, co nie? Podoba mi się to :D Napis nie ssie, ładna rameczka no i gites podpisik na górze. A teraz pracka z Jericho... Trochę słabsza od tej z Rockiem, ale nie jest aż taka złą jak ją malują xD Trochę taka monotonna według mnie, ale jednocześnie zaje#$%sta :D

Droops ssie Gonzalezowi i Periemu!!!

No to i ja Ci skomentuję :) . Praca z Ortonem moim zdaniem Ci nie wyszła, słabe tło które nie pasuje do Ortona, no i trochę napis ssie. Ale za to kolejna praca z Hardym jest jedną z najlepszych w twojej galerii. Ładne tło, ładny napis. Tylko trochę nie widać tych cieni Jeffa i jedyne co denerwuje to te światło padające na pas Hardego. Kolejna praca z Rockiem kompletnie Ci nie wyszła. Słabe tło które nie pasuje do Rocka, no i te tekstury na rękach też nie są dobre. A napis ssie i to bardzo. A następna praca jest dobra ale tylko dobra, czekoś mi w niej brakuje :thinking: . Dobry pomysł z tymi dwoma twarzami za nim, niestety za mocno jest oświetlona głowa Jericho i to nie jest miłe dla oka.

Czekam na kolejne prace :)

W The Rocku ewidentnie dałeś za dużo topazu, to po pierwsze ;] Tak to trochę brak konsekwencji, bo prawa strona niepotrzebnie jest czarna, mogłeś dać i tam efekty, bo poza tym jest całkiem przyjemnie, no za wyjątkiem napisu jeszcze :P

W sigu z Jericho bardzo fajnie wygląda postać (za wyjątkiem ramienia), napis prosty, ale miły dla oka, ale pobawiłbym się jeszcze tłem, bo ubogo cuś.

Mogę? :)26098461.png

Ps.Sorka że nie oceniam ale ja na grafice się nie znam i mój komętarz byłby zbędny ponieważ i tak nie pomógłby ci w robieniu lepszych prac ale powiem że prawie wszystkie twoje prace wyglądają fajnie. :)

• Styl:  Jasny

Sygna dla Brema (napisu nie umiałem dobrać :P )

skipszefil.png

Zacznę może od Rocka. Niby wszystko wygląda ładnie, dobry render no i co ważna ciekawe wtopienie. Mam jednak spotrzeżenie, że jest tu przesadzony topaz. Jak widasz jeszcze go rozkminiasz, więc trochę to pozostawia do życzenia, co do napisu też możnaby się bardziej postarać. Jericho to IMO Twoja dotychczas najlepsza praca. Pamiętam jakie kiedyś było branie na Regala, teraz tak samo w mój gust trafia Y2J. Dobry napis, tło i światło na lewej ręce Chrisa. Ogółem kolejna praca, wktórej bawisz się tymi laserami (?), ale pierwszy raz w pełni Ci to wychodzi. No i Skip, który zupełnie do mnie nie przemawia. Pierwsze co mi się rzuca to nie pasujący do siebie całokształt. Redner nie łączy się z tłem, a napis to już kompletnie odbiega. Jedyne co trochę ratuje tą pracę to te ognie IMO możnaby z nimi się bardziej postarać.

Zacznę od Y2J. Sygnatura bardzo ładna, wszystko się klei, tzn. render pasuje do tła, jest dobrze wtopiony. Duży plus za to światło, wychodzące zza ręki Jericho.Te rendery i napisy w tle dodaję sygnaturze uroku. Ramka też dobra, a napis również pasuje. Po prostu świetna praca. Teraz nie będzie już tak kolorowo bo przejdę do Rock'a. Wybrałeś bardzo ciekawy render, lecz te tło nie powala. Według mnie nie bardzo się komponuje się z renderem, może to przez te wtopienie, które daje dość specyficzny wygląd, gdyż rzuca się (przynajmniej mi) od razu prawa ręka Rock'a. Jak dla mnie ta ramka to beznadzieja, kompletnie nie pasuje, a napis mógł by być lepszy. Przejdę do ostatniej pracy ze Skip'em. Praca nie powala. Stock który wybrałeś na tło, według mnie w ogóle nie komponuje się z Renderem. Nawet sam render mogłeś dobrać lepszy. "Ognie" które widać na Skip'ie jeszcze bardziej psują prace. Były by świetne, gdyby tło komponowało się z Renderem, a tak to nie ciekawie. Napis też mógł byś dać lepszy. Oczywiście nie jestem tutaj Pro Grafikiem, ale chciałem wyrazić swoje zdanie :D . Powodzenia w przyszłych pracach.

2wptncg.png

• 1 miesiąc temu...

Taki mini collab z Tupalskim

Mój początek

chrisbenoit.png

Jego koniec

max9ub.png

nie wiem czy to można nazwać collab, bo w sumie to moja praca była prawie skończona miałem dodać tylko z 2 poprawki, ale Tuptuś chciał.... :0)

Bo Tupalski już pisał na SB by dać komentarz to go napiszę.

Praca fajna. Ty Rejden zrobiłeś ją bardziej ciemniejszą, a Tuptuś ją rozjaśnił, co wyszło trochę na dobre i zmienił napis. Ogólnie fajnie wam to wyszło i mi się nawet podoba.

P.S Wiem, że krótko, ale tylko jedna praca to nie ma co się rozpisywać...

• 4 tygodnie później...

Powiedzmy, że przyjmę jakieś zamówienie :roll: no dobra może 2 :roll:

To ja składam zamówienie na sygnaturkę z Rock'iem :) Bo avka jeszcze będę trzymał :P

P.S Co do sygny to wybierz wszystko tak by było ładnie :P

@down: Podziękował :)

Edytowane przez Gość

To ja składam zamówienie na sygnaturkę z Rock'iem :) Bo avka jeszcze będę trzymał :P

P.S Co do sygny to wybierz wszystko tak by było ładnie :P

3maj

rokikopia.png

To mi możesz zrobić jakiś fajny avek z Sin Carą wiem, że zrobiłeś Fizowi 2 ale ten drugi mi się średnio podoba. Możesz tak fajnie rozmazać kolorki jak w moim teraz ;)