Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Heartbreak Kid Gallery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Heartbreak Kid

139

• Cutter

24

• Wiurek

17

• Nemore1674325949

12

Top użytkownicy w tym temacie

Hmmm ostatnia sygnaturka jest całkiem przyjemna dla oka :) aczkolwiek nie podoba mi się efekt wokół Santino Marelli :P

raczej nie pasuje on do reszty taga, za to sama sygna jest utrzymana w jednym ładnym niebieskim kolorze,

Ogólnie zawsze radziłem wszystkim by unikali takich "dodatków" jak właśnie te linie w włoskich barwach, zbajerowany napis Santino czy napisik "Italia" na logo, aczkolwiek tutaj to pasuje (na przyszłość może pomniejszaj takie "bajery" ? )

Za to tło jak na styl jaką zrobiłeś tą syganturkę jest naprawdę fajny, a światło padające na tors Santino przyzwoite,

Ogólnie sygna na + ale jestem raczej zwolennikiem takich bardziej "tradycyjnych" sygnatur, i rozmiar jest duży, co nie zawsze jest dobre, szczególnie, gdy sygnatura ma mało efektów, w przypadku tej sygnaturki skasował bym także tą "mgłę" choćby z twarzy Santino, ale naprawdę nie jest źle. 7/10 Pozdro

Praca niezwiązana z wrestlingiem, chciałbym prosić o jakieś komentarze i rady ale nie w stylu że nie ma ramki i napisu.

a9su8j.png

Według mnie poprzednie prace były lepsze, ta mi się za bardzo nie podoba.

Wolfe.png

Według mnie poprzednie prace były lepsze, ta mi się za bardzo nie podoba.

Nie dość że jedno zdaniowe to jeszcze żadna z tego rada. Pracka pozytywna. Dobre umieszczenie świetlnych teksturek. Napisów nawet nie potrzeba. Ramki również. Wszystko ładnie się komponuje. Nie podobają mi się wymiary. Ładne tło i wtopienie. Poćwicz nad edycją renderu w sensie staraj się dawać na niego GM itd. Pozdro zapraszam do mnie.

Może tak w pracach brakuje czegoś takiego jak dynamika.

esuo34.png

Ta praca to zwalony stock..

napis nie ładny,światło źle ustawione

i ramka nie potrzebna

ogólnie zwaliłeś ta prace.

vmyjj8.png

Tu zaś znowu źle światło pada ono z brushy

na dole a powinno być tak,że oświetla ono czoło

bo widać tam światło a te brushe trochę słabiej oświetlone

Także za dużo nawalone na tło.

Razor9 Można. A co do tych prac, to może tak powiem, nie mówcie mi jak Kotek (pozdro ;) ) o jakiś GM'kach CM'kach czy o czym on tam mi gadał bo ja grafikiem nie jestem. Prace bez pomysłu = słaba praca. :)

Dodano:

Pierwszy vercik taki. Czekam na oceny :)

dc4kkn.png

Dodano:

2crtvk5.png

No więc tak, ten "vercik" nie wiem czemu, ale wyświetla mi sie tylko jakieś 10% pracy od góry, nie wiem czy to wina serwera na jaki wgrałeś, czy mojej przeglądarki,

więc niestety nie ocenie go.

A co do Pracy opatrzonej napisem "Dodano"

Taka sygna jest bardzo klimatyczna i dobra ;) doskonały przykład, że nie potrzeba C4D, wymyślnych pędzli czy też skomplikowanych gradientów, aby zrobić dobrą sygnaturkę ;) bardzo ładne przejście, (tutaj chodzi mi o użycie blur tool'a) wręcz prawie idealne ;) do tematyki świetnie pasuje rozmiar pracki, ogólnie jakość jest bardzo dobra, nie wiem tylko czy te oczy są wynikiem Twoich działań czy też taki był już stock (wgl. to mógłbym go zobaczyć, do takich prac raczej dodawaj stocki, wtedy łatwiej jest je oceniać) jeżeli bawiłeś się przy oczach, to efekt jest miodny, jeżeli poprawiałeś światło w okolicach pyszczka, to efekt jest bardzo dobry, moja porada, dodaj stocka ^^

Ogólnie sygnaturka bardzo pozytywna, czasami sam mam dość C4D

Edit.: 1 - Już mi się wczytał vercik, więc mogę ocenić ^^

Pierwsze co rzuca się w oczy to bardzo dobra teksturka ;)

Ogólnie jest w bardzo dobrym miejscu, i to, że jej kawałek "wchodzi" na tą panią, wcale nie przeszkadza,

Kolejna sprawa, bardzo dobre świetliki, nadają dynamiki i rozświetlają pracę ;) jest jak najbardziej na plusa

Chyba bawiłeś się tutaj kontrastem, bo pani jest właśnie taka "wyblakła" z braku lepszego słowa, ale to jest jak najbardziej ok.

Sama kolorystyka jest w porządku, chociaż przy takiej tematyce i wykonaniu, raczej przydało by się lekkie pozbawienie koloru czy wersja B&W

Napisu nie ma i szczerze mówiąc zjobał by całą pracę, sam vert idzie zdecydowanie na +

Edit.: 2 - jeżeli z takiego stocka robiłeś pracę z kotem, to moja reakcja - :shock:

bo nadałeś świetne kolory tej pracy, co tu dużo mówić, z B&W na tak dobry kolor ? +

Edytowane przez Gość

Dobra to masz jeszcze raz verta.

blond.png

No i stock z którego robiłem :)

kociakbymissdependent.jpg

Więc czekam na oceny :)

Ps. Praca z Kotkiem z dedykacją dla forumowego Kotka Dżefferego ale już bez Dżefferego :8

Edytowane przez Gość

• Styl:  Jasny

Jeśli sig z kotkiem był robiony z tego stocka w b&w to pokłony dla Ciebie :) W życiu bym nie poznał, że kolory były nadawane ręcznie. A jeśli chodzi o całokształt siga to jak najbardziej ok. Mało efektów, ładnie wykadrowałeś... ja sam też lubię zwierzęta, więc zawinąłbym go zapewne do podpisu ;)

Vert troszkę słabiej, ale tez trzyma poziom. Nie wiem, czemu postać ma takie dziwne, wyblakłe(?) kolory. Tekstura z rombami nie pasuje, ale za to te świetliki jak najbardziej. Popracuj nad werwą w kolorach, a będzie wypasiony vert ;) . Przydałby się też jakiś mały napis i delikatne światło u dołu, ale to nie ważne.

Ogólnie? WIELKA poprawa w stosunku do Twoich ostatnich prac, tak trzymaj!

mogł byś zrobić dla mnie avek i sygne z takerem.?

REST IN PEACE

17395687724ae1a0e7721eb.jpg

praca z kotkiem miła dla oka.

Ładne przejscie miedzy kolorami.

Ale poprawilbym kolor i tak i tak;]

albo zmienil kolor oczu aby ładnie sie komponiowało

a co do tła smudge najlepiej bo tu wyglada jakby

piksele bylo widac;]

chciales zebym ocenil prosze;)

zapraszam do mnie;] :D

Niestety z braku Photoshopa, nic nie robiłem od siga z kotem. I teraz taka praca w dwóch odsłonach.

351u04j.jpg

2hcp1er.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Mistrzostwo świata....praca jest genialna....co tu dużo napisać , brawo!