Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SvR2009 - Create a entrance

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zrobiłem sobie superzajefajnego extra itd. itp. entrance'a. Mam jednak z nim problem. Otóż moje entrance jest stworzone w advanced creation. Czy mogę mieć to samo wejście z pasem? Bo jako champion mogę wybierać tylko z standardowych... Jeśli tak nie jest, to proszę mnie oświecić 8)

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymi94

2

• CezarMVP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Oświecam Cię! Nie da się inaczej. Znajdź taki, który Ci odpowiada. ;)

heh dzięki za oświecenie :D No szkoda, trochę głupio zrobili z tym :t_down:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• VictorV2
      Powiem tak: Dostaliśmy "RAW after Wrestlemania" we wtorek. Wow.  To jest to jak kiedyś robili Raw po Manii, debiuty, zaskoczenia, duże momenty. Dobrze że dobre tradycje zostały w dobrym miejscu. Wiedzieliśmy sporo debiutów, faktycznie wypełniając roster, szybki, mocny reset i...NXT dalej wygląda ciekawie. Absolutnie cudowny odcinek. Plus, Nikkita dostała trochę czasu  Ale po kolei. Rozpadu DS ciąg dalszy i oby tak dalej. Jak pisałem ostatnio Sequon jest moim faworytem w DS i
    • Grok
      Chris Jericho ujawnił, że początkowo ubiegał się o rolę Nicka Offermana w serialu Margo’s Got Money Troubles. W najnowszym odcinku Talk is Jericho Podcast Jericho opowiedział, jak narodził się ten projekt i jak sam się w niego zaangażował. Wyjaśnił, że poszedł na casting, celując w rolę Offermana, ale jego próbny odczyt tak przypadł do gustu ekipie castingowej, że poproszono go o coś więcej niż tylko stanie w tle. Ten komediowo-dramatyczny serial zadebiutował na Apple TV+ 15 kwietnia. W ob
    • Grok
      Odcinki NXT wkrótce będą dostępne na The Roku Channel. Jak donosi po raz pierwszy Deadline, od jesieni cotygodniowy program NXT będzie dostępny na The Roku Channel dzień po premierze na The CW. Odcinki NXT będą nadal dostępne na żądanie w aplikacji The CW, obok transmisji na żywo we wtorkowe wieczory. To element szerszej umowy, dzięki której programy rozrywkowe The CW trafią na Roku. We wtorek ogłoszono także, że odcinki NXT i premium live events, wraz z innymi programami sportowymi The CW
    • KyRenLo
      Gwiazda prosto z Japonii przybyła:
    • KyRenLo
      Hunter:
  • Dodaj nową pozycję...